هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹نظارت گمشده مدیریت
سید #محمدسعید_مدنی
🔸 ۱- «امیرمومنان حضرت علی(ع)، ابوالاسود دوئلی را که از شاگردان برجسته و از یاران باوفای ایشان به حساب میآمد و مردی ادیب و شاعر بود به سمت قضاوت کوفه منصوب کرد. اما در پایان همان روز وی را احضار و از سمت خود معزول کرد! وقتی ابوالاسود پرسید: به خدا قسم نه خیانتی کردهام و نه مرتکب جنایتی شدهام، پس دلیل عزل من چیست؟ امام(ع) فرمودند: درست میگویی! تو مردی امین و باایمان هستی، اما بازرسان من اطلاع دادند که وقتی طرفین دعوی در دادگاه به نزد تو حاضر میشوند، بلندتر از آنها سخن میگویی و به آنها تندی میکنی و با زبانی تند با آنها سخن میگویی...!»(به نقل از منابع تاریخی و روایی).
حضرت علی(ع) بارها به کارگزاران و همچنین خطاب به دوستداران و پیروان خود فرموده است «شما نمیتوانید مثل من باشید اما میتوانید در راه من جاهد و کوشا باشید»... اعینونی بورع و اجتهاد و عفهًْ و سداد.
۲- از گزارش تاریخ و همچنین محتوی منابع معتبری همچون نهجالبلاغه شریف چنین برمیآید که مولای متقیان در دوران حکومت خود به مسئله نظارت بسیار اهمیت میداد و یک سیستم نظارتی قوی و دقیق ایجاد کرده و از طرق مختلف مستقیم و غیرمستقیم و...بر رفتار و عملکرد مسئولان و کارگزاران خود بر سراسر قلمرو پهناور اسلامی نظارت میکرد.آنچه در فراز آغازین این نوشته آمد، نمونهای معروف و مستند است که در تاریخ حکومت امیر مومنان(ع) ثبت شده است. حضرت(ع) اسود دوئلی را که صبح بر منصب قضاوت کوفه نصب کرده بود، شبانگاه عزل کرد چرا که با «نظارت» بر عملکرد یکروزه وی، او را که از دوستداران ایشان و اهل بیت(ع) به حساب میآمد و خود پیش از این در بصره از ناظران مخفی امام به شمار میرفت، عزل کرد و برای این منصب مناسب ندید و از این نمونه و مثالهای موثق در دوره حکومت امام بسیار ثبت شده است که بیش از هر چیز حکایت از اهمیت اصل نظارت در اصلاح و پیشبرد امور در سیره و روش حکومتی مولای متقیان(ع) دارد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187031
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹لیمو عَمانی!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🌍 #بین_الملل
🔹اعتراف بزرگاندیشکده آمریکایی
ناآرامیهای عراق بزرگترین فرصت برای آمریکا بودکه با ترور سلیمانی از بین رفت
🔸اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک» در گزارشی به تحلیل نحوه برباد رفتن بزرگترین امید آمریکا در عراق با ترور سردار سلیمانی و بمباران مواضع الحشدالشعبی پرداخته است. ایناندیشکده آشوبهای اراذل اجارهای در عراق را یک فرصت برای آمریکا میداند!
▫اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارش خود ناآرامیهای عراق را که از اوایل اکتبر سال گذشته(مهر ۱۳۹۸) آغاز شده بود «بزرگترین امید آمریکا برای گسترش نفوذ» در این کشور توصیف کرده که با ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس بر باد رفت. در بخشی از گزارش ایناندیشکده آمریکایی آمده: «تظاهراتهایی که عراق از اوایل اکتبر سال گذشته شاهد آن بود، بزرگترین امید آمریکا برای گسترش نفوذ و سیطرهاش در عراق به شمار میرفت. اما این امید پس از حادثه فرودگاه از بین رفت. متاسفانه اقدام نسنجیده ترور ژنرال قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس همه توجهها را از اعتراضات دور ساخت. افزایش حملات هوایی علیه گروههای الحشدالشعبی نیز حساسیت عراق در قبال تاثیر بیگانگان به طور کلی و انواع حضور و حمایت آمریکا در این کشور را به طور خاص برانگیخت»....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/186970
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
✍️ادامه یادداشت قدیری ابیانه:👈 ماشه در مقابل ماشه
... البته جا دارد تعجب و انزجار خود از اقدام هیات مذاکره کننده ایرانی را به پذیرش مکانیسم ماشه در برجام و تعهدات یک جانبه و نگرفتن تضمین از طرف خارجی اعلام کنیم.
آنقدر شیفته خود و نیز شیفته نقشافرینی در سراب تعامل با آمریکا بودند و میخواستند این افتخار "تاریخی" نصیب خودشان شود که تا توانستند در مذاکرات وا دادند.
قطعا قاطعیت و عزت در مذاکرات خارجی را نمیتوان از روحانی و ظریف با توجه به ذهنیت منفعلشان مطالبه کرد. پس بهتر است در همین خرداد یا مرداد (در آغاز به کار مجلس جدید) به این دولت پایان داد و با رای به عدم کفایت سیاسی روحانی راه را برای انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری و انتخاب یک رئیس جمهور عزتمند و معتقد به توانایی ملت خودمان و با احساس اقتدار در سطح جهانی، قاطعیت خود را به جهانیان به نمایش گذاشت. اگر به هر دلیلی مصلحت در انتخابات زودهنگام قبل از بکارگیری مکانیسم ماشه دیده نشود، بلافاصله بعد از استفاده غرب از مکانیسم ماشه باید مکانیسم انتخابات زودرس را در ایران به کار گرفت. تا عزل روحانی و ظریف از سمتهایشان و به روی کار آمدن نیروهای انقلابی در دستگاه اجرایی کشور هم به دستاویزی برای مخالفین ترامپ تبدیل شود که چرا با اقدامات نابخردانه خود موجب کنار زدن غرب زدگان و شیفتگان منفعل لیبرالیسم از راس قوه مجریه و دیپلماسی در ایران شده اند.
البته نباید فکر کنیم دموکراتها با پیروزی درانتخابات به دنبال منافع ایران خواهند بود. سگ زرد برادر شغال است. آنها هم برای عقبنشینی از مواضعشان باید شاهد روی کار آمدن یک دولت مقتدر در ایران باشند.
👈کل متن یادداشت👇🏾
ghadiri.ir/post/6847
@ghadiri1404
هدایت شده از مداحی آنلاین
مداحی آنلاین - سپیدی عمل - حجت الاسلام عالی.mp3
2.94M
♨️سپیدی عمل
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین سخنرانی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
هدایت شده از کتابخانه صوتی
🔴 #پست_ویژه
دروس #اخلاق مقام معظم رهبری
برای دریافت مجموعه درس های اخلاق #رهبر_معظم_انقلاب به صورت کاملا #رایگان که به شکل منظم قرار داده شده به آدرس زیر مراجعه نمایید🔰
http://eitaa.com/joinchat/630849539C3403cf3433
❤️ #خامنه_ای_جان_من_است❤️
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹 شورای شهر مگر کاری هم کرد که مشکل کمبود اختیارات داشته باشد؟!
🔸 رئیس شورای شهر تهران میگوید اختیارات شوراها باید افزایش پیدا کند.
در حالی که روزنامههای مدعی اصلاحطلبی مطالب مفصلی با مضمون سالگرد انتخابات شوراها و محدودیتهای آن منتشر کردهاند، روزنامه سازندگی از قول محسن هاشمی نوشت: شورای شهر دارای اختیارات محدودی است که مهمترین آن انتخاب شهردار است و سپس بخش تصویب مقررات و نظارت بر اجرای آن که در هر دو بخش شورای شهر دارای اختیارات بسیار محدودی است، یعنی نه میتواند در مقرراتگذاری در شهر ورود کامل کند و حتی در مورد مسائلی نظیر طرح ترافیک هم باید تابع تصمیم شورای عالی ترافیک باشد و فقط تعیین عوارض در اختیار شورای شهر است و هم در بعد نظارت ابزارهای لازم برای نظارت بر عملکرد شهرداری مانند ابزارهایی نظیر دیوان محاسبات که در اختیار مجلس برای نظارت بر عملکرد دستگاههاست در اختیار شورای شهر نیست، پس در همین حد اختیارات محدود عملکرد شورا قابل قبول بوده است. اما از نظر مردم شاید این مسئله پذیرفتنی نباشد، به خصوص که در این دوره از شورا، مشارکت مردم در انتخاب مدیریت شهری بیسابقه و سه برابر دورههای گذشته بود و انتظار تحول داشتند اما ساز و کارهای قانونی این بستر را در اختیار شورا قرار نمیدهد و به نظرم نهاد شورا یکی از ارکانی است که باید در مورد آن در سطح کلان کشور تصمیمگیری شود و اگر قرار است که واقعاً مؤثر باشد اختیارات قانونی به آن از طریق مجلس و دولت تفویض شود و اگر قرار است به صورت تشریفاتی و صوری باقی بماند که انتظارات مردم از شورا تعدیل شود که بتوانیم پاسخگوی آن باشیم.
این سخنان در حالی است که سیاسیکاری، حرف اول را چه در شورای شهر فعلی و چه شورای شهر اول (دوره اصلاحات که به اختلاف و انحلال از سوی دولت خاتمی انجامید) میزند. در دوره اخیر نیز جز اتخاذ برخی مواضع مخالفخواهانه، تغییر نام چند خیابان به اسم برخی هنرمندان و حرفها و توییتهای روشنفکرانه، کار دیگری از اکثریت اعضای شورا مشاهده نشده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187022
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📡 #دور_دنیا
🔹 فرانسه
وحشت در خانههای سالمندان
🔸 با مرگ هزاران نفر از افراد مسن در خانههای سالمندان در فرانسه، فضای وحشت بر این مراکز حاکم شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی در کشور فرانسه 165هزار و 842 نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد 45هزار و513 نفر بهبود یافتند و 23 هزار و 293 نفر جان باختند.
خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در پاریس، گفت: همه نشانههای زندگی از بین رفته و سکوت همه جا را گرفته است. کرونا شرایط سختی را در خانههای سالمندان در فرانسه ایجاد کرد. اوضاع در داخل این خانههای سالمندان، تیره و تارتر و دردناکتر است. ویروس کرونا به این خانه سالمندان نفوذ و خودش را به همه تحمیل کرد. سالمندان در این مرکز، در شرایط دشواری، در انتظار مرگ نشستهاند. یکی از کارکنان یک مرکز نگهداری سالمندان در فرانسه گفت: اوضاع بسیار شوک آور بود. بعضی از افراد در اینجا فوت کرده بودند و جسد آنها سه روز در اتاق باقی میماند و منتظر ماموران دفن اجساد بود. به شرایط پدرم فکر میکردم. من هرگز قبول نمیکنم که جسد او سه یا چهار روز در یک اتاق باقی بماند. در ادامه این گزارش آمده است: بعضی از نزدیکان فوت شدگان، مسئله را به دستگاه قضایی کشاندند تا از آنچه که برخورد نامناسب و اهمال در رسیدگی به سالمندان است، شکایت کنند. اما به دور از مبارزات طولانی در صحنه قضایی، مقامات مسئول به این نتیجه رسیدند که خطر جدا کردن افراد مسن در آخر عمر، از ویروس کرونا کمتر نیست. به همین علت، اجازه دیدار سالمندان با نزدیکان شان با اتخاذ تدابیر پیشگیرانه، داده شد. قانون فرانسه به کارکنان مراکز نگهداری سالمندان اجازه میدهد، در صورتی که خطری وجود داشته باشد، این مراکز را ترک کنند. اما بعضی از این کارکنان، ترجیح دادند در کنار افراد سالمند باقی بمانند تا پیش از مرگ، لحظات خوشحالی برای آنها ایجاد کنند. مرگ بدترین چیزی نیست که در کمین افراد مسن در خانههای سالمندان نشسته است و شاید انزوا، وحشت و انتظار بدتر باشد. حتی اگر هم مرگ فرا برسد، بدون هیچ مراسم و خداحافظی خواهد بود.
http://kayhan.ir/fa/news/186979
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
👁🗨 #نگاه
🔹 بازگشت مجلس به رأس امور با این 3 اقدام
#مهدی_امامقلی
🔸 مجلس دهم که ناکارآمدی، منفعتجویی و وکیلالدوله بودن از مشخصههای اصلی آن بوده است، روزهای پایانی خود را میگذراند اما بازهم از سیاسیکاری دست بر نمیدارد. گرچه در بدترین شرایط کشور مجلسیها بیشتر در تعطیلی به سر بردند اما اینکه هیئترئیسه مجلس، بررسی پرونده «حسین فریدون»، برادر رئیسجمهور را از دستور کار پارلمان حذف کرد یا لوایح مربوط به ایجاد و توسعه «مناطق آزاد» جدید را در دستور کار خود قرار داد، نکات قابل تأملی است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
جالب توجه آنکه اخیراً ۱۷۰نفر از نمایندگان که اکثریت آنها جزو بازندگان سیاسی انتخابات اخیر هستند، کمتر از ۴۰ روز مانده به مجلس یازدهم، با ارائه یک طرح دوفوریتی، خواستار شفافیت آراء نمایندگان شدند؛ در حالیکه چند ماه پیش اکثریت آنها از مخالفان جدی شفافیت آراء بودند!
جالبتر آنکه در شرایط کنونی، فراکسیون امید مجلس بهویژه 75 نفر از نمایندگان کنونی که به دلایلی نظیر فساد مالی و بعضاً مسائل اخلاقی صلاحیتشان برای مجلس یازدهم تایید نشد، دست به کار شدند و به جای مقابله با کرونا و مدیریت تبعات اقتصادی و اجتماعی آنکه به چالش اصلی ملت و دولت تبدیل شده، با تصویب دو فوریت طرح الحاق یک تبصره به قانون انتخابات که حواشی و جنجال زیادی به پا کرد، انتقامجویی از شورای نگهبان را در دستور کار خود قرار دادند! تا بر اساس آن افرادی که گزارشهای کذب درباره کاندیداهای انتخابات ارائه میکنند، مجازات شوند!
بسیار روشن است که مجلس دهم که جز سلفی گرفتن با موگرینی، لابی و بده بستان با دولت، سکوت و خنثی بودن در برابر تحریمها و تهدیدهای خارجی و اساساًً بیتوجهی به وضعیت اقتصاد و معیشت مردم کارنامه دیگری نداشته است، در حال تمام شدن است اما همین نکات مختصری که در فوق آمد کافی است تا افق روشنی را فراروی منتخبان مجلس یازدهم ترسیم کند چه آنکه مجلس یازدهم هرچه باشد بایستی آنتیتز مجلسی با مشخصات فوق و جریانی باشد که ملت ایران در انتخابات اخیر دست رد بر سینه آنان زدند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187017
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖇 #شهرستانها
🔹 چرخ گوشت دست دختربچه 3 ساله چابهاری را بلعید
http://kayhan.ir/fa/news/186940
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper