شیوه های برخورد برای رفع لجبازی کودکان :
به کودکان خود برای همکاری فرصت کافی بدهید. در صورت انجام دستور از او تشکر کنید.اگر میخواهید کار جدیدی مثل آماده شدن برای خواب را به کودکتان یاد دهید، یک بار توضیح دهید، پنج دقیقه صبر کنید سپس خواسته خود را یک بار دیگر تکرار کنید.اگر میخواهید کودک از انجام کار خاصی خودداری کند، باید از تکرار مرتب آن اجتناب کنید.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#تربیت_فرزند
@mahdeyavarnemahdi
#کودک شما #کتک خور است یا کتک زن
👇👇👇
#راه های برخورد با کودک کتک زن:
👦👧کودکان در تنظیم روابطشان با هم سن وسالان خود دو دسته اند:
دسته اول کسانی که از دوستان خود کتک می خورند. این نوع کودکان هر از چند گاهی برای والدین خود احساس نگرانی بوجود می آورند زیرا والدین دوست دارند علاوه بر داشتن فرزند مودب ، بتواند از حق خودش دفاع کند.
🔰دسته دوم کودکانی که حالت تهاجمی دارند.
صرف نظر از اینکه کودکی مهاجم باشد یا تسلیم، والدین او سعی می کنند رفتارش را اصلاح کنند زیرا نگران هستند که اگر رفتار ناشایست یک پسر بچه دو ساله اصلاح نشود، در سن سی سالگی نیز به همان گونه ، رفتار کنند
✅اگر دعوایی بین فرزند شما و دوستانش روی داد، بجای اینکه از دوستان او خشمگین شوید، سعی کنید به فرزند خود کمک کنید تا راه حل هایی مسالمت آمیز برای حل مشکل خود بیابد.
بطور مثال والدین می توانند به فرزند خود بیاموزند که اگر دوستش قصد کتک زدنش را داشت فورا به خانه برگردد و رفتارش را نادیده بگیرد. زیرا اگر کودک نسبت به رفتار دوستان مهاجمش واکنش نشان دهد،آنها بیشتر تشویق خواهند شد تا به عمل نامناسب خود مبادرت ورزند.
✅وقتی کودک بفهمد که به جای فرار کردن از دست دوستش که قصد کتک زدن او را داشته، با وی قطع رابطه کند یعنی با حفظ استقلال خود، عدم وابستگی خود را به وی نشان دهد. در طول زمان رفتار خشنونت آمیز طرف مقابل به دلیل از دست دادن همبازیش از بین خواهد رفت.
️اکنون به نکات کلیدی زیر که ما را در مواجهه با کودکان مهاجم یاری میدهد ، اشاره می کنیم:
✅ کودکانی که والدین آنها برخوردی استدلالی و توضیحی با آنها دارند، معمولا در برقراری ارتباط با دوستان خود موفق ترند، زیرا می دانند که چگونه مذاکره کنند و مشاجرات را به شیوه ای مسالمت آمیز برطرف سازند.
✅ کودکانی که مهاجم هستند، باید سرگرم فعالیت هایی شوند که از زور و بازوی خود کمتر استفاده کنند و فرصت ایجاد دردسر نداشته باشند.
✅ تمامی کودکان، صرف نظر از اینکه مهاجم باشند یا تسلیم، به تشویق نیاز دارند تا بتوانند رفتار خود را اصلاح کنند. به همه افراد خانواده تذکر دهید تا این نکته را در برخورد با فرزندتان رعایت کنند.
✅ کودک کتک زننده را نادیده بگیرید و بیشتر توجه خود را به کودک کتک خورده معطوف کنید. در این صورت کودک مهاجم برای رفتارش پاداشی نخواهد گرفت.
✅ اگر چندین بار به فرزند خود تذکر دادید ولی او باز هم به کتک زدن دوست خود اقدام کرد، عذرخواهی او را نپذیرید. برخی کودکان می دانند که عذرخواهی کردن آسانترین راه فرار از تنبیه شدن است. کودکان باید بیاموزند که عذرخواهی بدون تغییر رفتار، بی ارزش است و کودک را با محروم کردن از بازی ترک محل تنبیه کنید.
✅ محروم کردن کودک مهاجم از فعالیت مورد علاقه اش، می تواند یک تنبیه موثر باشد. به شرط آنکه علت آن را برای او توضیح دهید.
✅ برنامه های خشنونت آمیز تلویزیونی می تواند روحیه تهاجمی را در کودکان تقویت کند.
#تربیت_فرزند
@mahdeyavarnemahdi
🔸️مهد و پیش دبستانی امین مهدوی یاوران مهدی علیه السلام با رویکرد مهدوی و شیوه تربیت اسلامی علمی و تخصصی تحت نظارت علمی واحد کودک مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم و بنیاد مهدویت استان البرز تاسیس شده است 🔹️
در دو شیفت صبح و عصر
آدرس:طالقانی جنوبی _چهارصد دستگاه
کوچه شهداء 5 پلاک 28
☎️ 02632703980
09385668960
09352171695
@mahdeyavarnemahdi
یک روز که پیغمبر، از گرمیِ تابستان
همراه علی میرفت در سایۀ نخلستان
دیدند که زنبوری از خانۀ خود پَر زد
بر دامن پیغمبر آهسته فرود آمد
بوسید عبایش را، دور قدمش گردید
بر خاک کف پایش صد بوسۀ دیگر زد
پیغمبر از او پرسید: آهسته بگو جانم
طعم عسلت از چیست؟ هر چند که میدانم!
زنبور جوابش داد: چون نام تو میگویم
گُل میکند از نامت صد غنچه به کندویم
تا یاد تو را هر شب چون گُل به بغل دارم
هر صبح که برخیزم در سینه عسل دارم
از قند و شکر بهتر خوشتر ز نبات است آن
طعم عسل از من نیست، طعم صلوات است آن
🌈🌸🌺🌹🌸🌺🌹🌸🌺🌹🌈
@mahdeyavarnemahdi
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ زیبای «گل محمدی» ـ مدح رسول الله حضرت محمد (ص)
🌈🌸🌺🌹🌸🌺🌹🌸🌺🌹🌈
@mahdeyavarnemahdi
صلوات
دویدم و دویدم///به باغ گل رسیدم
وقتی به باغ رسیدم بوی گلاب شنیدم
رفتم از گل پرسیدم/// این بوی خوبت از چیست ؟
گل محمدی گفت :/// پیامبر خوب ما
محمد مصطفی (ص)///وقتی اومد به دنیا
از خوشحالی وا شدم///قشنگ و زیبا شدم
هر کی منو بو کشید/// از ته دل داد کشید
صل علی محمد ///صلوات بر محمد
#شعر
حضرت #محمد صلی الله علیه و اله
🌸مرجع محتوایی تربیت دینی 🌸
🌈🌸🌺🌹🌸🌺🌹🌸🌺🌹🌈
@mahdeyavarnemahdi
به رسم ادب
هرروز صبح دعای فرج امام زمان(عج)راقرائت میکنیم.
لطفا همه قرائت کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ . اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ . يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ . يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى ، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.
👨👩👧چگونه با کودک خود صحبت کنیم
گاهی به نظر می رسد که کودکان درخواست شما را نمی شوند و آنها را اجرا نمی کنند . برای رفع این مشکل والدین باید کلمات خود را با دقت انتخاب کنند سپس آنها را با صداقت و محکم به کودکان انتقال دهند .
برای نیل به این هدف به نکات زیر توجه کنید :
✔هنگام فرمان دادن به چشم هایش نگاه کنید :
تماس چشمی مهم ترین عامل در پیروی کودک از دستور شماست. این روش را از طریق یک بازی به کودک بیاموزید مثلا چند متر دورتر از هم بنشینید و به چشم های هم نگاه کنید، هر کس زودتر به اطراف نگاه کند بازنده است.
✔آرام ولی محکم صحبت کنید:
اگر هنگام درخواست از کودکتان صدای خود را بلند کنید کودک می آموزد تا هنگامی که صدایتان را به حداکثر نرسانده اید به شما بی توجهی کند . اگر متوجه می شوید که صدایتان لحظه به لحظه بلندتر می شود، صبر کنید ، یک نفس عمیق بکشید ، به چشم های کودک خیره شوید، با آهستگی و بسیار شمرده سخن بگویید :« عزیزم ( با یک مکث بین هر کلمه در حالی که به هم نگاه می کنید ) ، من ... ازت ... می خواهم ... لباسهایت را... همین حالا ... جمع کنی ... و توی کمد ... بگذاری»
✔از جملات پرسشی اجتناب کنید
وقتی از کودک بپرسید لباسهایت را جمع می کنی؟ انتظار شنیدن پاسخ نه را داشته باشید ، در نتیجه از جملات قاطعانه استفاده کنید تا دقیقاً بداند چه کار باید بکند و به علاوه آن را چه موقع ، کجا و چگونه انجام دهد. البته در مورد کودکانی که روحیه نافرمانی یا لجبازی دارند شیوه های دستوری مناسب نبوده و بهتر است از آنها درخواست کنید.
✔ با جملات ساده صحبت کنید
از کلماتی که کودکتان آن ها را نمی فهمند استفاده نکنید . ساده و روشن حرف بزنید . پرچانگی نکنید ، دستورات و توضیحات طولانی باعث فراموشی می شود.
✔ بخواهید جملات شما را تکرار کنند
✔عواقب را یادآوری کرده و پی گیری کنید. بگویید اگر انجام شود چه پاداشی و اگر انجام نشود چه عواقبی خواهد داشت: مثلا اگر تکالیفت را تا ساعت 7 تمام نکنی از کارتن خبری نیست و اگر تمام کنی یک برچسب یا ستاره می گیر! و حتما به گفته خود عمل کنید و تهدید های بی اساس نکنید. مثلا نگویید اگر تکلیف ننویسی دیگه نمی گذارم با کامپیوتر بازی کنی.
✔احساستان را به کودک بگویید
بدون آن که به طور مستقیم از کودک انتقاد کنید ، به او بگویید که در مورد اعمال و رفتارش چه احساسی دارید برای مثال «من ازدیدن این اتاق به هم ریخته عصبانی شدم .
@mahdeyavarnemahdi
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مژده دهید چون که هفته وحدت آمد ه
میلاد امام صادق و پیمبر رحمت آ مده
کاش در این جمعه از آسمان ندا دهند
ای منتظران منجی بشریت آمده
ولادت پیامبر اکرم ( ص) و امام صادق ( ع) تبریک و تهنیت باد
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹@mahdeyavarnemahdi