💠تربیت نسل مهدوی
💎امام سجاد علیهالسلام:
✔️«و امّا حق فرزندت این است که بدانى او در زندگى دنیا، از تو، و وابسته به تو است، و خیر و شرش با تو گره خورده است.
تو مسئولیت سرپرستى او را در امورى مانند: حسن تربیت و راهنمایى او به خداى عزوجل و کمک او بر طاعت و فرمانبردارى خدا در مورد تو و در مورد خودش، به عهده دارى، سپس در صورت انجام این مسئولیت، پاداش مى برى و در صورت کوتاهى، کیفر مى شوى.
کار فرزندت را بسان کسى که در زندگى زودگذر به خوبى انجام مى دهد، تو نیز انجام ده و از این طریق به خاطر حسن تربیت نزد پروردگار معذور باشى»
#شهادت_امام_سجاد
#کودکانمهدوی
#امام_زمان♥
【@mahdshahinshahr】
▪️۲۵محرمالحرام؛ شهادت مظلومانه حضرت سیدالساجدین، زینالعابدین امام علی بن الحسین(علیهماالسلام) را به محضر حضرت ولیعصر(ارواحنافداه) و شیعیان و محبین آن حضرت تسلیت و تعزیت عرض میکنیم.
@mahdshahinshahr
🔔 تربیت محیطی
✍️ محققان و کارشناسان تربیتی به این نکته اذعان دارند که هفت سال اول زندگی کودک ، دورانی است که به همه چیز و همه کس ، به همۀ رفتار ها و گفتار ها با دقت نگاه می کند و می آموزد .
📌 شاید برای بسیاری از پدران و مادران این سؤال پیش بیاید که چرا فرزندمان در نوجوانی بی نظم و شلخته زندگی می کند ؟ چرا در درس هایش ، در کارهایش منظم و با برنامه زندگی نمی کند ؟
📚 باور غلطی که بسیاری از خانواده های مذهبی به آن گرفتار هستند ، این است که فکر می کنند تعبیر آزادی در هفت سال اول زندگی به معنای ولنگاری و رهایی بی قید و شرط است . به این معنا که کودک هر کاری کرد ، کاری به کارش نداشته باشیم تا آزاد بازی کند .
📌 کودک شما بسیار باهوش است ، وقتی می خواهد خطایی را مرتکب شود ، ناخودآگاه به پدر یا مادر یا بزرگتر خود نگاه می کند و وقتی می بیند که کسی با او کاری ندارد ، او کارش را ادامه می دهد ، مثلا اسباب بازی اش را می شکند ، وسایلش را نامرتب رها می کند ، غذایش را نیمه خورده می گذارد و حتی رفتار های پرخطر را مرتکب می شود ، چون می داند که کسی با او کاری ندارد .
📌 کودک شما در حال تکوین شخصیت خود است ، شما با این نوع نگرش او را فردی بی نظم، ولنگار و خطاکار تربیت کرده اید . و اثرات این نوع از تربیت را در هفت سال دوم می بینید . دوره ای که باید مطیع شما بشود ، ولی بی قید است چون رهایی مطلق را تجربه کرده و اکنون با خود فکر می کند که می تواند از خانواده ی خود نیز رها بشود و کسی با او کاری نداشته باشد ، از درس و کارهای سخت رها بشود ، او به دنبال همان رهایی مطلقی است که در کودکی تجربه کرده و با آن زیسته است .
◀️ نقطۀ مقابل این رهایی مطلق در منطق قرآن کریم " مدیریت نگاه " است . شما می توانید با اصلاح نگاه او به دنیا ، او را تربیت کنید. مثلا وقتی در حال بازی است ، به کنار او بروید و با او بازی کنید و به او از زیبایی های اسباب بازی اش بگویید و یک اسباب بازی خراب را هم نشان او بدهید و به او از زشتی و نازیبایی های او بگویید .
📌 وقتی اتاق او مرتب است با او به داخل اتاق بروید و از زیبایی های اتاق با جزئیات تعریف کنید ، مثلا بگویید درب کمد وقتی تمیز است و عروسک هایت وقتی داخل ویترین است ، پتویت وقتی تا شده و مرتب و ... چقدر زیباست .
📌 وقتی می خواهید غذا بخورید ، از زیبایی های سفره با هم صحبت کنید ، « فلینظر الانسان الی طعامه »
📌 وقتی به طبیعت می روید از زیبایی های طبیعت با هم صحبت کنید و از نظمی که خدا در جهان حاکم کرده و بدون نظم عالم زشت و بی قواره می شود به ایشان بگویید .
◀️ با خود فکر نکنید که فرزند من کوچک است و این حرف ها را متوجه نمی شود ، کودک شما از گفتار و رفتار منظم و زیبای شما دارد شخصیت خود را شکل می دهد .
◀️ و در مقابل بیان زیبایی ها از زشتی های بی نظمی و خرابی هم با آنها صحبت کنید و در عمل به آنها نشان دهید .
📌 مثلا بین اسباب بازی خراب و سالم ، بین اتاق مرتب و شلخته ، بین لباس تمیز و کثیف ، بین رفتار مؤدبانه و گستاخانه و ... مقایسه ایجاد کنید .
این مقایسه می تواند در قالب یک بازی باشد ، این به خلاقیت شما پدران و مادران گرامی بستگی دارد .
ولی بدانید هرچه در این هفت سال نسبت به کودکانتان جدی و حسّاس باشید ، او را در هفت سال دوم با شخصیتی کامل و شکل یافته خواهید یافت .
#با_قرآن_باید_زندگی_کرد
بیانات استاد ابوالفضل بهرامپور
@mahdshahinshahr
بسم الله الرحمن الرحیم
📋نحوه برخورد با جاهلان: یکی از صفات ویژه بندگان خاص خداوند بردباری، تحمل و حوصله در رویارویی با افراد نادان است که خداوند در این آیه در کنار تواضع (که آن قدر در مومن نهادینه است که باید در راه رفتنش هم آشکار باشد.)، به آن اشاره می فرماید. مومن باید آن قدر عظمت روحی داشته باشد تا اگر جاهلی و یا فاسدی به او ناسزا گفت یا به جدال لفظی با او پرداخت، از کوره در نرود و از روی بی اعتنایی همراه با بزرگواری به فرد توهین کننده سلام وداع بگوید و او را ترک کند. یعنی به صرف پاسخ گویی به یک انسان نادان خود را وارد یک درگیری بی ثمر و پرهزینه نکند که این امر با عقل نیز جور در نمی آید.
🔷آیه روز:
وَ عِبَادُ الرَّحْمَنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَ إِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا (فرقان / آیه 63)
🔶 ترجمه :
بندگان (خاص خداوند) رحمان، كسانى هستند كه با آرامش و بى تكبر بر زمین راه مى روند; و هنگامى كه جاهلان آنها را مخاطب سازند (و سخنان نابخردانه گویند)، به آنها سلام مى گویند (و با بى اعتنایى و بزرگوارى مى گذرند)
🗓 چهارشنبه 2 شهریور 1401
#اخلاق ، #تواضع، #بردباری، #شرح_صدر، #حوصله، #صبر
🌼هر روز یک آیه🌼👇
@mahdshahinshahr
بسم الله الرحمن الرحیم
📋مایه آزمایش یکدیگر؛ مطابق این آیه افراد ابزار آزمودن دیگر انسان ها هستند. این آزمایش می تواند ابعاد گوناگونی داشته باشند. برخی حتی بدون هیچ کنشی، می توانند دیگران را در معرض فتنه قرار دهند. مثلا فلان فردی که مذهبی نیست ولی وضعیت معاش خوبی دارد! یا ممکن است افراد در کنش های گوناگون با یکدیگر، مایه آزمودن هم شوند. مثلا کسی که به ظلم می کند. یا نیکی می کند یا ما را گمراه می کند و ... اما در هر حال کسی از آزمایش های متعدد دنیا سربلند بیرون می آید که مطابق آیه به صبر و تحمل آراسته باشد و این نکته مهمی است.
🔷آیه روز:
وَ مَا أَرْسَلْنَا قَبْلَكَ مِنَ الْمُرْسَلِينَ إِلَّا إِنَّهُمْ لَيَأْكُلُونَ الطَّعَامَ وَ يَمْشُونَ فِي الْأَسْوَاقِ وَ جَعَلْنَا بَعْضَكُمْ لِبَعْضٍ فِتْنَةً أَتَصْبِرُونَ و َكَانَ رَبُّكَ بَصِيرًا (فرقان / آیه 20)
🔶 ترجمه :
ما هيچ يك از رسولان را پيش از تو نفرستاديم مگر اينكه غذا مي خوردند و در بازارها راه ميرفتند، و بعضي از شما را، وسيله امتحان بعض ديگر قرار داديم، آيا صبر و شكيبائي مي كنيد؟ (و از عهده امتحانات بر مي آئيد) و پروردگار تو بصير و بينا بوده و هست.
🗓 پنجشنبه 3 شهریور 1401
#سنت_الهی ، #امتحان، #فتنه، #صبر
🌼هر روز یک آیه🌼👇
@mahdshahinshahr
کانون فرهنگی اجتماعی بانوان برگزار میکند:
#دسترنج
بازارچه ای از توانمندی های بانوان شاهین شهری
در رشته های صنایع دستی ، فنی و حرفه ای ، محصولات خانگی (حبوبات محلی و ...)
همراه با کارگاه آموزشی یک روزه ی کسب و کار
مهلت تحویل و ارائه محصول :
از ۱ لغایت ۱۳شهریور ماه
نحوه ی ثبت نام :
ارسال نام #دسترنج
به شماره ۰۹۱۳۹۰۷۰۰۷۹
شرکت برای عموم بانوان توانمند آزاد است
کانون فرهنگی اجتماعی بانوان ترمه
https://chat.whatsapp.com/BuJdwKPBIjBFL2ohRbi1er
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠تربیت نسل مهدوی
🔸اثر نیت مادران در سرنوشت فرزندان
🔖 عظمت وجود اباالفضل العباس مربوط به نیّتهای مادرشان امالبنین سلام الله
#استادپناهیان
#کودکانمهدوی
#محرم
【@mahdshahinshahr】
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
▪️بدینوسیله ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله ناصری قدس سره را به اطلاع عموم مومنین و علاقمندان می رسانیم و از خداوند متعال علو درجات ایشان را خواستاریم.
▪️برنامه تشییع و مراسمات متعاقبا اعلان خواهد شد.
@mahdshahinshahr
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روح مطهر آیت الله ناصری به ملکوت اعلا پیوست
حَدَّثَنَا عَبْدُ اَللَّهِ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ اَلْحُسَيْنِ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَسْبَاطٍ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ قَالَ قَالَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ : اَلْمُؤْمِنُ اَلْعَالِمُ أَعْظَمُ أَجْراً مِنَ اَلصَّائِمِ اَلْقَائِمِ اَلْغَازِي فِي سَبِيلِ اَللَّهِ وَ إِذَا مَاتَ ثُلِمَ فِي اَلْإِسْلاَمِ ثُلْمَةٌ لاَ يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ اَلْقِيَامَةِ .
حضرت علی علیه السلام فرمودند : مومن عالم، از روزه دار و شب زنده دار و جهاد کننده در راه خدا پاداشش بزرگتر است و هنگامی که از دنیا برود در اسلام نقصانی ایجاد میشود که تا روز قیامت چیزی آن را جبران نمی کند
@mahdshahinshahr
ماندگاری- خانواده حسینی.mp3
4.45M
▪️شاخصهی اصلی خانوادهی حسینی چیست؟
▪️شاخصهی کلیدی خانوادهی اهل بیت، مخصوصا خانوادهی امام حسین علیه السلام، ایمان به خدا همراه با عقلانیت دینی است.
▪️اگر قرار است تربیت خانوادهی من و شما تربیت حسینی باشد، «ایمان» باید شاخصهی اصلی خانوادهمان باشد. این خانواده متشکل از جمعی از مومنان هست.
#حجتالاسلامماندگاری
#کودکانمهدوی
#محرم
【@mahdshahinshahr】
#اطلاعیه مراسم تشییع
بسمه تعالی
▪️بنابر تصمیم و اعلان بیت محترم حضرت آیت الله ناصری قدس سره، انشاالله مراسم تشییع آن عالم ربانی، صبح یکشنبه (ششم شهریورماه) در شهر اصفهان می باشد و در جوار شهدای گلگون کفن اصفهان، دفن خواهند شد.
جزئیات مراسمات متعاقبا اعلان خواهد شد.
@mahdshahinshahr
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 خداوند، پیروز جنگ اراده ها؛ یکی از جنبه های آموزنده سرگذشت موسی و فرعون، غلبه اراده خداوند بر اراده مستکبران است. می دانیم که فرعون تمام مکر و تلاش خود را به کار بست تا موسی اصلا متولد نشود. به این قناعت نکرد و دستور داد تمام نوزادان پسر بنی اسرائیل را در بدو تولد بکشند! اما موسی علیه السلام متولد شد و به دست خود فرعون بزرگ شد تا خداوند غلبه اراده خود را به رخ او بکشد. در طول تاریخ هم همین طور بوده است فرعون ها و مستکبران خودشان برنامه هایی طراحی می کنند تا جبهه حق را زمین گیر کنند. وقتی آن را اجرا می کنند، بر عکس انتظارشان می بینند که اجرای آن برنامه از جنبه ای دیگر به تقویت و رشد جبهه حق انجامیده است! در واقع همان چیزی را که از آن می ترسیدند را به چشم می بینند. به جای اینکه پشت این شکست ها، اراده الهی را رصد کنند، بر می گردند و برنامه های قبلی را که خودشان طراحی و اجرا کرده اند را زیر سوال می برند و به طراحانش بد و بیراه می گویند و این چرخه ادامه دارد!
🔷 آیه روز:
وَ نُمَكِّنَ لَهُمْ فِي الْأَرْضِ وَ نُرِي فِرْعَوْنَ وَ هَامَانَ وَ جُنُودَهُمَا مِنْهُم مَّا كَانُوا يَحْذَرُونَ (قصص / آیه 6)
🔶 ترجمه:
و حكومتشان {حکومت مستضعفان } را در زمین پابرجا سازیم; و به فرعون و هامان و لشكریانشان، آنچه را از آنها ( بنى اسرائیل) بیم داشتند نشان دهیم!
📆شنبه 5 شهریور 1401
#سیاست_خارجی ، #استکبار ، #مستضعف ، #مستکبر ، #ترس
🌼هر روز یک آیه🌼👇
@mahdshahinshahr