فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻همیشه پای یک نفوذی در میان است
🔹 وزیر نفت:
🔹در حمله سایبری به پمپبنزینها «عوامل نفوذی داخلی» به «عوامل خارجی» کمک کردند.
@MAHOUR24
🔻جنگ روسیه و اوکراین، آغازگر نبرد سایبری در سراسر جهان
🔹 تحقیقات جدید نشان میدهند که حجم حملات سایبری از زمان آغاز تهاجم روسیه به اوکراین به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده است. مقامات اوکراین تخمین میزنند که 400 هزار هکر چندملیتی برای کمک به مقابله با حملات دیجیتالی روسیه داوطلب شده باشند. از آن سو، انتظار میرود که مسکو هم علیه کشورهایی که در این جنگ سایبری با اوکراین متحد شدهاند، تلافیجویی کند
🔹شرکت تحقیقاتی Check Point Software میگوید شمار حملات سایبری از طرف روسیه و اوکراین یا به نیابت از آنها به طرز قابل توجهی بیشتر شده است. «لوتم فینکلشتاین»، رئیس واحد شناسایی تهدیدهای شرکت «چک پوینت» میگوید: «برای اولین بار در تاریخ همه میتوانند به جنگ ملحق شوند. میتوانیم ببینیم که کل جامعه سایبری در این نزاع درگیر شده، و بسیاری از آنها طرف روسیه یا اوکراین را گرفتهاند.»
🔹جنبشهای مردمی، خیزش جهانی
🔹سه روز پس از آغاز حمله نظامی به اوکراین، حملات آنلاین علیه ارتش و دولت اوکراین 196 درصد افزایش یافت. «یووال والمن»، رئیس شرکت امنیت سایبری CyberProof میگوید: «داوطلبان مردمی اختلالهای گستردهای را مثلا از طریق یادداشتنویسی در رسانههای روسیه و افشای اطلاعات از طرف مقابل به وجود آوردهاند. هرگز ندیده بودیم که نیروهای نامرتبط با یک جنگ در این سطح خودشان را درگیر یک نزاع کنند.»
🔹با گذشت سه هفته از آغاز جنگ، اوکراین همچنان تحت حملات آنلاینی قرار دارد که اکثرشان سازمانهای دولتی و ارتش این کشور را هدف گرفتهاند. البته مسکو تاکنون بارها نقش خود در جنگ سایبری یا کمک به این حملات را رد کرده است. سفارت روسیه در واشنگتن چندی قبل در توییتر خود گفته بود که این کشور هرگز عملیاتهای تخریبکارانه در فضای مجازی انجام نداده و انجام نخواهد داد.
🔹 دادههای شرکت چک پوینت نشان میدهد که حجم حملات در این بازه زمانی علیه روسیه کمتر شده است. این مسئله میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. مسکو احتمالا شواهد حملات سایبری را از بین برده یا تدابیر دفاعی ویژهای اتخاذ کرده تا جلوی این حملات مقاومت کند.
🔹 ارتش سایبری اوکراین
🔹«میخایلو فدوروف»، وزیر دیجیتال اوکراین در واکنش به حملات روسیه در پستی در توییتر از داوطلبان برای همراهی با این کشور دعوت کرد. از آن زمان تاکنون حدود 308 هزار نفر در یک گروه تلگرامی موسوم به «ارتش سایبری اوکراین» جمع شدهاند.
🔹یکی از اعضای این گروه «گندی گلنتر»، همبنیانگذار شرکت فناوری اطلاعات Provectus است. او میگوید این گروه بر از کار انداختن وبسایتهای روسیه تمرکز دارد و میخواهد با جلوگیری از نشر اطلاعات غلط، گزارشهای صحیح را به دست شهروندان روسیه برساند.
🔹گلنتر میگوید بهعنوان یک شخص و نه از طرف شرکتش با این گروه همکاری میکند اما در خصوص این همکاری تردید دارد. یکی از تاکتیکهای این گروه استفاده از حملات منع سرویس (DDoS) است که باعث از کار افتادن سایتها میشود. او میگوید این کار نوعی هولیگانیسم یا اوباشگری است.
🔹با این حال، او همچنین نگران است که تلاشهای آنها برای مقابله با ظرفیتهای سایبری روسیه کافی نباشد. گلنتر میگوید نباید این تلاشها را با پروپاگاندای غرب یا ماشین نشر اطلاعات غلط اشتباه گرفت، چون هدف آنها دقیقا مقابله با چنین رویکردی است.
🔹 تلافیجویی احتمالی مسکو
🔹انتظار میرود که مسکو و حامیان این کشور علیه کشورهایی که با اوکراین متحد شدهاند، دست به اقداماتی بزنند. ایلان ماسک قبلا در توییتی گفته بود که با ارائه اینترنت ماهوارهای در اوکراین احتمال هدف قرار گرفتن را بالا برده است. از این رو، کارشناسان هشدار میدهند که تلافیجویی میتواند دامنه جنگ سایبری میان روسیه و غرب را در سطح جهانی گسترده کند.
🔹با توجه به تحریمهای غرب علیه کرملین، این کشور ممکن است آخرین ابزار در اختیار خود یعنی جنگ سایبری را به شکل جدیتری به کار بگیرد. والمن میگوید: «کرملین چه ابزاری در مقابل تحریمها دارد؟ ابزار اقتصادی موجود نیست. به باور عدهای، پاسخ سایبری میتواند محتملترین واکنش از سوی روسیه باشد.»
🔹 آغازی بر درگیریهای بیشتر؟
🔹جنگ روسیه و اوکراین میتواند بر سایر درگیریهای دراز مدت منطقهای دامن بزند. دو استارتاپ فناوری تایوانی AutoPolitic و QSearch هفته گذشته اعلام کردند که فناوریهای کمکی رایگانی را در اختیار اوکراین و حامیان آنلاین اوکراین در سراسر جهان قرار میدهند تا مقابل پروپاگاندای روسیه در شبکههای اجتماعی بایستند.
🔹«راجر دو»، بنیانگذار AutoPolitic گفت: «به عنوان یک تایوانی که دائما در معرض پروپاگاندا و تهدید همسایهمان زندگی کرده، با اوکراینیها و خشمشان نسبت به مهاجمان احساس نزدیکی بسیار زیادی میکنم.»
@MAHOUR24
🔻ایران صادرکننده واکسن کرونا و واردکننده واکسن آسترازنکا!!
🔹در حالیکه از یک سو اعلام شده که با افزایش تولید واکسن ایرانی "برکت" تمام نیاز داخلی تامین شده و حتی قرار است این واکسن صادر شود اما از طرف دیگر، خبر واردات ۲.۲ میلیون دوز "واکسن آسترازنکا" منتشر میشود که کشور بسیار دوست و مهربان و نایس آلمان به ایران هدیه داده است!!
🔹وقتی خودمان صادرکننده شده ایم، واردات واکسن ممنوعه آسترازنکا (که عوارض خطرناک آن اثبات شده) از یک کشور معلوم الحالِ بدسابقه، نه تنها مسخره و مشکوک است بلکه یک تخلف آشکار است که باید با مسئولان مربوطه برخورد شود ...
#رعایت_شیوه_نامه_های_بهداشتی
#واکسن_مطمئن_و_ایرانی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
دعای عهد_3 (1).mp3
8.21M
🔻شمر هم امام زمانش را ديد! اما، نشناخٺ.
🔹«مهم شناخت راه امام است»
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
@MAHOUR24
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻از ۱۳۰۱ تا ۱۴۰۱
🔹خلاصهای از مهمترین اتفاقهای قرن ۱۴ در ایران
@MAHOUR24
#خانواده_ایرانی
#حقوق_زن
زن، هم باید مادرِ خوب و همسر خوبی باشد، هم در فعالیت اجتماعی شرکت کند.
اسلام به معنای واقعی زن را تکریم کرده است. اگر روی نقش مادر و حرمت مادر در درون خانواده تکیه میکند، یا روی نقش زن و تأثیر زن و حقوق زن و وظایف و محدودیتهای زن در داخل خانواده تکیه میکند، به هیچ وجه به معنای این نیست که زن را از شرکت در مسائل اجتماعی و دخالت در مبارزات و فعالیتهای عمومی مردم منع کند. عدهای بد و یا کج فهمیدند؛ یک عدهای مغرض هم از این کج فهمی استفاده کردند؛ کأنّه یا باید زن، مادر خوب و همسر خوبی باشد یا باید در تلاشها و فعالیتهای اجتماعی شرکت کند؛ قضیه اینطوری نیست؛ هم باید مادرِ خوب و همسر خوبی باشد، هم در فعالیت اجتماعی شرکت کند. ۸۴/۰۴/۰۴
📕 سیری در بیانات رهبر معظم انقلاب
@MAHOUR24
📆 تقویم روز
📌 یکشنبه
☀️ ۲۹ اسفند ۱۴۰۰
🌙 ۱۷ شعبان ۱۴۴۳ قمری
🎄 20 مارس 2022 میلادی
✨ مناسبت روز :
. روز ملی شدن صنعت نفت ایران (۱۳۲۹ هـ.ش)
. سالروز مبارزه با پدیده استعمار نژادی
📆 روزشمار:
▪️14 روز تا آغاز ماه مبارک رمضان
📎 #تقویم
پاسخ به سوالات اعتقادی شما 👇👇
@pasokhgo313
پرسمان اعتقادی استاد محمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 وقتی از مؤلفههای اقتدار میگوییم و مردم از گرانی، تورم و اختلاس گلایه میکنند جواب چیست؟
#جهاد_تبیین
🆔 @MAHOUR24
چگونگي مي شود اثبات زنده بودن امام زمان عج و طولاني بودن عمر ايشان را کرد؟.mp3
11.52M
⭕️ سوال
⁉️ چگونگي مي شود اثبات زنده بودن امام زمان عج و طولاني بودن عمر ايشان را کرد؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
📎 #اعتقادات
📎 #نیمه_شعبان
📎 #امام_زمان
♨️ @MAHOUR24
💠کسانی که خود را بیجهت از نعمتهای الهی محروم میکنند محکومند
«قُلْ مَنْ حَرَّمَ زینَةَ اللّهِ الَّتى اَخْرَجَ لِعِبادِهِ وَالْطَيِّباتِ مِنَ الْرِزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذینَ امَنُوا فى الْحیاةِ الدُّنْیا خالِصَةً يَوْمَ الْقَیامَةِ كَذلِكَ نُفَصِّلُ الایاتِ لِقَوْم يَعْلَمُونَ.» (اعراف ۳۲)
«ترجمه: بگو: چه كسى زينتهاى خدا را كه براى بندگانش پديد آورده و روزىهاى پاكيزه را حرام نموده؟! بگو: آنها در زندگى دنيا از آن كسانى است كه ايمان آوردهاند (هر چند كفار هم با آنها شركت جويند) در حالى كه در روز قيامت مخصوص آنها خواهد بود اين چنين ما آيات خود را براى گروهى كه مىدانند تفصيل مى دهيم.»
🔹️قرآن کریم اصل التذاذ را بد نمىداند، صریحاً در بعضى از آیات آن را تجویز کرده و حتى به نکوهش کسانى پرداخته است که بیهوده خود یا دیگران را از نعمتهاى الهى محروم مىکنند. کسانى که ایمان داشته باشند این لذّتها و زینتها را به طور کامل و بدون آن که آمیخته با رنجها و سختیها باشد در آخرت خواهند داشت. بنابر این، استفاده از نعمتها، و لذّت بردن از آنها از دید قرآن بى اشکال است.
🔸️آنچه که در این رابطه قرآن محکوم کرده عبارت است از ترجیح دادن لذّتهاى آنى و لحظهاى و کم ارزش بر لذایذ ابدى ارزشمند. بنابراین، سخن در جواز بهرهمندى از لذایذ مادّى نیست، بلکه، در جواز اکتفا به این لذّتهاى زودگذر و دل بستن به آنهاست، به گونهاى که انسان را از دستیابى به لذایذ ابدى و اخروى باز دارد که این در نزد عقلا کارى است نامعقول و نادرست، و عقل و منطق حکم مىکند که به هنگام تزاحم، لذّتهاى ابدى، والا و عمیق را بر لذّتهاى زودگذر، پست و سطحى، مقدّم بداریم.
اخلاق در قرآن جلد دوم صفحه ۱۷۸
ترجمه آیه، از آیت الله مشکینی
💻 @MAHOUR24
🔴اینترنت رایگان برای تماس تصویری پیامرسانهای بومی
♦️وزیر ارتباطات:وزارت ارتباطات برای تسهیل آیین صله ارحام و دیدوبازدیدهای نوروزی، «بسته ویژه رایگان نوروزی» برای «دید و بازدیدهای مجازی» در نظر گرفته است.
♦️بر این اساس ترافیک سه نرمافزار برقراری ارتباط تصویری «قرار، اسکایروم و داناپلاس» و پیامرسانهای «سروشپلاس، ایتا، گپ، آی گپ و بله» از لحظه تحویل سال تا پایان ۱۳ فروردینماه رایگان خواهند بود.
❇️@MAHOUR24