فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عید شما مبارک🍃🌺
@MAHOUR
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری آمریکایی:
📍کودکان بومی در مدارس شبانه روزی مورد شکنجه و تجاوز قرار گرفته و گرسنگی می کشیدند....
☑️ @MAHOUR
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ بالاترین تهدیدی که دوران غیبت امام زمان علیه السلام را طولانیتر میکند❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای ایران
ای مهد عاشقان
سرزمین صاحب الزمان
خاکت مجنون خیز مادراست
حاصل خیز از عشق حیدر است
🥀🥀🥀🥀🥀🥀
تقدیم به لاله های پر پر 😭
شهدای امنیت💔
راهتان را ادامه خواهیم داد✊
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج ❤️
🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🖋 مهدی جمشیدی
۱. بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراونند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
۲. آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۳. آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۴. آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۵. عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردید، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۶. نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش ... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
@MAHOUR
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
💚پیامبر اکرم «صلّی الله عليه وآله»:
«إنَّ العَبْدَ لَیُدْرِكُ بِحُسْنِ خُلْقِهِ دَرَجَةَ الصَّائِمِ القَائِم ِ.»
بنده با خوشاخلاقی به مقام روزهگیر شبزندهدار می رسد.
📚بحار الأنوار، ج 71؛ ص 373
#حدیث_مهدوی
💚 پیامبر گرامی اسلام (صلیالله علیه و آله و سلم)»:
«افضلُ اَعمالِ اُمّتی اِنتظارُ الفَرَج.»
افضلِ اعمال امت من انتظار فَرَج و ظهور امام زمان علیهالسلام است.
📚الشِّهاب فیالحِکَم و الآداب، ص ١٦
#حدیث_مهدوی
💚امام جعفرصادق (علیهالسلام):
«المُنتَظِرُ لِلثّانی عَشَر كَالشّاهِرِ سَیفَهُ بَینَ یدَی رُسولِ الله صلیالله علیه و آله یذُبُّ عَنهُ.»
کسی که در انتظار امام دوازدهمین خود به سر میبرد همانند کسی است که در رکاب رسول خدا(صلیالله علیه و آله و سلم) شمشیر کشیده و از آن حضرت دفاع مینماید.
📚کمالالدین، ص ٦٤٧
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 اولین سخنرانی آقا صاحب الزمان بعد از ظهور
🔥سفر زیارتی به آمریکا❗️
🔻کلیدی ترین نکته برای تحلیل درست حوادث داخلی و خارجی توجه به این نکته است که در عالم «نیروهای خیر» با محوریت پیامبر اعظم(ص) و تحت فرماندهی امام عصر(عج) در برابر «نیروهای شر» به سرکردگی شیطان رجیم، در برابر هم صف کشیدهاند.
🔻امروز پرچمدار اصلی #جبهه_محمدی(ص) تحت عنایت امام عصر، نظام جمهوری اسلامی است و این معنای دقیق سخن حاج قاسم است که گفت: جمهوری اسلامی حرم است.
🔻از سوی دیگر پرچمدار اصلی #جبهه_شیطانی، آمریکای صهیونیستی است و این معنای دقیق سخن امام راحل است که فرمود آمریکا شیطان بزرگ است.
🔻این دو صف، هر چه به ظهور حجت نزدیکتر می شویم، خالصتر و کامل تر می شوند و همه مردم جهان به تدریج جای خود را در این دو صف پیدا می کنند.
🔻این پدیده که از دورترین نقاط آمریکا و اروپا و آفریقا و آسیا امواج مردمی علاقهمند و فدایی جمهوریاسلامی می شوند و از سوی دیگر فلان مسئول یا فرزندش و یا معدودی سلبریتی و سرمایهدار و صاحب دانش که از بالاترین امکانات این کشور استفاده کرده و بدون داشتن دلیل موجه، به بیگاری علمی و عملی و هنری در جبهه مقابل مشغول می گردند، در قالب تکمیل دو صف جهانی خیر و شر، کاملا قابل درک خواهد بود.
🔻اندیشه صف بندی خیر و شر که ریشه عمیقی در مبانی اسلام و ادیان آسمانی دیگر دارد، در میان مسئولان و اندیشمندان داخلی ما، چندان مورد توجه نیست، اما جالب اینجاست که اتفاقا همین نگاه در غرب، در مرکز اقدامات خرد و کلان قرار دارد.
🔻به عنوان نمونه در اوج ساده انگاری دولت خاتمی، جرج بوش، با تغییر جای جلاد و شهید، ایران را محور شر یا شرارت نامید.
🔻استفاده بوش پسر و پیش از او ریگان، از دوگانه خیر و شر، به عنوان ابزاری ساده اما موثر عمل کرد، چرا که "شر" واژهای با مفاهیم ضمنی عمیق مذهبی بوده و عملا مترادف با شخص #شیطان است و کسی نمیخواهد به دفاع از "شر" متهم شود. در نتیجه، جمهوریخواهان و دموکراتها هم نظر شدند که دولتهای شیطانی مستحق نابودی هستند!!
🔻خلاصه اینکه امروز جمهوری اسلامی، حرم پیامبر(ص) و دولت آمریکا حرم شیطان است؛ انتخاب با ماست که زائر کدام حرم باشیم...
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔥زائران غرب وآستان بوسان آمریکا
@MAHOUR