فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ؛
🌹پیرو راه امامم در سپاه کشورم....پاسداری می کنم من جان فدای رهبرم...
🔰خواننده:حاج صادق آهنگران
✅آیا علامه گفته بود: «تنها شهید این انقلاب اسلام است»؟
🔸خانم نجمه سادات طباطبایی در پاسخ به این سوال که آیا علامه طباطبایی گفته بود: تنها شهید این انقلاب، اسلام است؟ گفت: این حرف کاملا دروغ و ساختگی است. یکبار یک نفر گفت: علامه با انقلاب مخالف بود. به او گفتم: اغلب شاگردان علامه در انقلاب فعال بودند؛ آقای بهشتی، آقای مطهری، آقای جوادی آملی و دیگران. اگر علامه با انقلاب مخالف بود چرا شاگردانش را از مبارزه منع نکرد؟
🔸پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ به بهانه چهلمین سالگرد عروج ملکوتی علامه سید محمد حسین طباطبایی، بخشی از گفتگوی پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی با خانم نجمهسادات طباطبایی دختر گرامی علامه و همسر شهید قدوسی بازنشر می شود.
🔸خانم طباطبایی با اشاره به فعالیت های سیاسی شهید قدوسی، درباره موضع علامه در قبال این مبارزات گفت: حاج آقا از فعالیتهای آقای قدوسی کاملا مطلع بودند و کارهای ایشان را قبول داشتند.اصلا اینطور نبود که ایشان را از این قبیل فعالیتها و مبارزات منع کنند. میدانستند در کشور چه خبر است و با شناختی که نسبت به حکومت شاه داشتند، سفارش میکردند که آقای قدوسی بیشتر مراقب باشند.
🔸وی تصریح کرد: ایشان کاملا از فعالیتهای آقای قدوسی آگاه بودند و حتی به یاد دارم گاهی آقای قدوسی درباره این مسائل با پدرم صحبت میکردند و از ایشان سوالاتی میپرسیدند و نظر میخواستند و علامه هم به ایشان پاسخ میداند.
خانم طباطبایی درباره واکنش علامه به شهادت شهید محمدحسن قدوسی گفت: محمدحسن از اوایل جنگ مرتب به جبهه میرفت و برمیگشت. وقتی او به جبهه رفت و خبر آوردند که شهید شده، پدرم به منزل ما تشریف آورد. وقتی خبردار شدم پدرم تشریف آورده به استقبالشان رفتم. ایشان احوالپرسی کردند و من هم جواب احوالپرسی ایشان را دادم. ایشان وقتی آرامش من را در شهادت پسرم دیدند فرمودند: «احسنت».
با وجود علاقهای که به حسن داشتند، نه اسمی از او بردند و نه جز همین یک کلمه چیزی گفتند.
دختر علامه در پاسخ به این سوال که آیا علامه طباطبایی گفته بود: تنها شهید این انقلاب، اسلام است؟ گفت: این حرف کاملا دروغ و ساختگی است. یکبار یک نفر گفت: علامه با انقلاب مخالف بود. به او گفتم: اغلب شاگردان علامه در انقلاب فعال بودند؛ آقای بهشتی، آقای مطهری، آقای جوادی آملی و دیگران. اگر علامه با انقلاب مخالف بود چرا شاگردانش را از مبارزه منع نکرد؟
وی ادامه داد: پدرم خیلی از وضع کشور متاثر و از عملکرد ساواک و شاه منزجر بودند. ایشان با اشاره به شاه میفرمود: من تعجب میکنم که او چه فکر میکند؟ با چه حکمی به راحتی انسانها را میکشد؟!
خانم طباطبایی تصریح کرد: من به گویندگان این کلام کاری ندارم و ممکن است آنها اشتباه کنند؛ اما این ادعا بدون تردید دروغ است و شواهد بسیاری برای دروغ بودنِ آن وجود دارد. مهمترین شاهد اینکه آن موقع اصلا علامه از شهادت شهید قدوسی مطلع نشد؛ به دلیل اینکه شهادت ایشان و حتی شهادت شهدای هفت تیر در آخرین روزها و ماههای زندگی پدرم بود و آن روزها حال ایشان به شدت نامساعد بود و حواس ظاهری ایشان در جای خودش نبود و ما و همسر علامه با دقت و مراقبت بسیار مواظبت میکردیم که ایشان از این حوادث ناگوار مطلع نشوند و حتی اگر کسی به عیادت ایشان میآمد ازقبل سفارش اکید میکردیم که مبادا ناخواسته حرفی در این رابطه بزنند.
_____________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
@MAHOUR24
⭕ چند خاطره کوتاه در نفی حرکت های مسلحانه برخی مبارزین اسلامگرا توسط امام
یک.
🔸 ممکن است چنین تصور شود که امام فقط مبارزه مسلحانه گروههای غیر مذهبی و سازمانهایی را نمیپسندید که محل اعتماد ایشان نبودند و در کل ایشان با مبارزه مسلحانه موافق بوده؛ حال آنکه اسناد تاریخی این امر را ثابت میکند که امام به هیچ وجه مسیر انقلاب را منطبق با مشی مسلحانه نمیدانست و ازاینرو هیچ یک از گروههای اسلامی نتوانستند اجازه مبارزه مسلحانه با رژیم پهلوی را از محضر ایشان کسب کنند.
1️⃣ حجتالاسلام سید جعفر شبیری زنجانی از جمله مبارزان مسلمان قبل از انقلاب در این باره در خاطرات خود می گوید:«یادم هست که خود من زمانی که امام در نجف بودند، همراه با ابوشریف و جواد منصوری نزد ایشان رفتیم تا برای قیام مسلحانه یک مجوز رسمی کسب کنیم که در آنجا خدمت امام عرض کردم که یک عرض خصوصی دارم. فرمودند: فردا بیا، فردای آن روز رفتم و یک ساعتی نزد ایشان بودم و صحبت کردیم و ایشان با قیام مسلحانه مخالفت کردند. میفرمودند باید به مردم آگاهی داد. من خودم یک لحظه به امام شک کردم و پیش خودم گفتم نکند امام چون مدتی از کشور دور بودهاند از اوضاع بیخبر هستند و یا سن و ضعف مزاج بر تصمیمات ایشان تأثیر گذاشته است، ولی بعدها متوجه شدم که مسئله انجام تکلیف است و ملاک، انجام تکلیف و وظیفه است نه حب و بغض و احساسات. دربارة حرکتهایی مانند فدائیان اسلام نیز ایشان اعتقاد داشتند این نوع حرکتها به جایی نمیرسد؛ هرچند اقدامات شهید نواب را تخطئه نمیکرد و تا آنجا که توان داشت برای آزادی ایشان کوشید».
2️⃣ مرتضی الویری از اعضای اصلی گروه فلاح نیز، که از جمله مبارزان مسلمان قبل از انقلاب بهشمار میآید، در همین باره در روایت خاطره دیدار خود با امام چنین آورده:«ابهام دیگری که باز من در همان سؤالهایم مطرح کردم و ایشان هم پاسخ دادند، عبارت از این بود که من گفتم که به هر حال برای رژیمی که مسلحانه دارد با ما میجنگد و متکی بر اسلحه است، ما باید از همان ابزار استفاده کنیم. ایشان این منطق را نپذیرفتند. نفی کردند و گفتند کار فرهنگی مقدم بر هر کاری است و شما باید تلاش بکنید که مردم را نسبت به واقعیتها آگاه بکنید و هر چه که مردم بیشتر آگاه بشوند،خود این مردم، یک حرکت مردمی را شروع میکنند که میتوانند مقابله با سلاحهای آنها [بکند] و بنابراین کار مسلحانه در این مقطع را ایشان گفت که من مصلحت نمیدانم. به ایشان عرض کردم که حالا در ایران ما به چه کسی مراجعه بکنیم در مسائل مبارزاتی.ایشان از فردی اسم برد که باز برای من غیر منتظره بود؛ یعنی اصلاً ما آن فرد را بیشتر یک فرد آکادمیک، دانشگاهی که اصلاً کاری به مسائل سیاسی ندارد ترسیم میکردیم. ایشان فرمودند که شما به آقای مطهری مراجعه کنید ما چهرههای انقلابی که در داخل کشور، آن موقع میشناختیم، آقای هاشمی رفسنجانی بود و آقای خامنهای بود و آقای منتظری یک همچنین چهرههایی، آقای مطهری اصلاً در ذهن ما مطرح نبود.»
3️⃣ حسن واعظی از اعضای گروه فلق در این باره در خاطرات خود چنین آورده:«با آقای یاسینی مدت دو سه هفته خدمت حضرت امام بودیم و با امام صحبت میکردیم نظر امام را درباره وحدت با مارکسیستها میدانستیم، اما درباره مشی مسلحانه و چریکی، امام تأکید بر آمادگی و آموزش دیدن و آموزش دادن داشتند که اگر لازم باشد، به کار گرفته شود اما ایشان همواره با این روش ایجاد گروه و ترور و اقدامات مسلحانه مخالف بودند».
4️⃣ محسن رفیقدوست یکی از مبارزان مسلمانی بود که به مبارزه مسلحانه با رژیم پهلوی روی آورده، اما به دستور امام از این مسیر دست برداشته. او دراینباره گفته است: «یک بار در زمان واقعه لویزان، مرتضی حسینی به ما گفت که یک سربازی، روزهای آخر سربازیاش است و حاضر شده با ما همکاری کند. ما با او صحبت کردیم و یک بمب بزرگ ساختیم که زیر سالن لویزان بگذارد. او بمب را در میدان شاه سابق گذاشت. من و شهید بروجردی کنار جوی نشسته بودیم، به من گفت: حاج محسن! چه کسی را میخواهیم بکشیم؟ گفتم:نمیدانم. گفت: این طور که نمیشود. رفتیم و از منزل یکی از اقوام با پاریس تماس گرفتیم و با شهید عراقی صحبت کردیم و او مطلب را به امام منتقل کرد و آمد و گفت: امام هم همین را میگویند که چه کسی را میخواهید بکشید؟ سریع بروید بمب را بردارید. ما هم رفتیم و سرباز را پیدا کردیم و دو ساعت قبل از انفجار، بمب را برداشت و خنثی کرد».
#علی_ریاحی_پور
@MAHOUR24
⭕ چند خاطره کوتاه در نفی حرکت های مسلحانه برخی مبارزین اسلامگرا توسط امام
دو.
5️⃣ پس از ورود امام به ایران، طرح ترور خسرو داد( فرمانده هوانیروز شاهنشاهی) و بدرهای( فرمانده نیروی زمینی و گارد شاهنشاهی) توسط گروه منصورون ریخته شد، اما پس از جویا شدن نظر امام، امام مخالفت کردند. بصیر زاده از اعضای گروه می گوید:« نماینده ای از گروه آمد تهران و به واسطه فردی از امام خواستند که اگر اجازه بدهید ما یک گروه ضربتی ترور در تهران داشته باشیم و خسرو داد و بدره ای را شناسایی کرده ایم و بزنیم، که امام گفته بود شما فعلا آماده باشید. منتها عمل نکنید من الان قصد دارم که در مرحله اول با صحبت و با این مسائل جلو برویم، اگر نشد، بعدا من دستور خواهم داد. یعنی بچهها آماده شده بودند که در تهران هم اقداماتی را انجام بدهند، اما امام مصلحت ندید که این کارها به صورت ترور در آن ایام آن هم با اذن ایشان انجام شود. این است که دیگر آن اقدام را انجام ندادند».
6️⃣ آیتالله سید عبدالجواد علم الهدی از شاگردان امام زمانی که امام در پاریس تبعید بودند، برای دیدار ایشان و رساندن پیغامی عازم پاریس شدند. یکی از سوالاتی که وی از امام می پرسد، سوالی بود که آیت الله پسندیده و جمعی از مبارزین در ارتباط با اقدامات مسلحانه داشتند و از او خواسته بودند از امام پرسیده شود. بخوانید.
«در خدمت برادر بزرگوار ایشان یعنی آیتالله پسندیده بودم. ایشان گفتند ما یک نکته حساسی داریم که از شما میخواهیم به عنوان شاگرد امام به محضر ایشان برسانید و او آن است که الحمدالله ربالعالمین اکثریت علاقمندان در شهرهای مختلف با ما ارتباط دارند و آمادگی خود را برای همه جور حرکتی اعلام میکنند، به همین منظور ما از شما اجازه میخواهیم که چه جوانهایی که در ارتش هستند و چه آنهایی که آزاد هستند دورههای تمرینی سلاح ببینند و کارهای چریکی انجام دهند و مسلح باشند و ما اینها را برای روزی که شما امر کنید تبلیغ کنیم، یا اجازه نمیفرمایید؟!
در پاریس هنگامی که این پیغامها را به محضر مبارک استاد رساندم امام دو دست مبارکشان را بالا بردند و گفتند: «اسلحه ابداً، پیغام من را به آنها برگردان و برسان و بگو اصلاً نه بخرید[اسلحه]، نه جمع کنید و نه نگه دارید، ما از سال 41 که این حرکت را شروع کردهایم تا الان که دیگر وقت بازگشت ماست و حکومت میرود و نمیتواند بماند همهاش با بیان بوده، همهاش با مصاحبه بوده، همهاش با گفتار بوده، آنچه را هم که متعلق به من با خط و امضای خودم بوده، آنچه را هم که کمک مردم بزرگوار شهرستانها دارند به عنایت خودشان بوده است همچنین طومارهایی که مردم نوشتند و اعلام داشتند و برای ما فرستادند، به خودشان بوده است، انشالله ما موفق هستیم و احتیاجی به اسلحه و جنگ نداریم.
باشد که [به جای] دست به اسلحه زدن، در قضاوت فکر مردم رشد کند و بهترین فکر این باشد که آنها [پهلویها] در دوران حکومتشان فقط تمسک به زندان و شکنجه و ناخن کشیدن و اسلحه و کشتار دستهجمعی و آن صحنههای منحوس [پیدا کردند] . امّا در مقابل حرف خودمان را زدیم و برای مردم روشن کردیم که چه ضررهایی برای اجتماع و استقلال و فرهنگ و نظامی و مرزهای ملت ایران هست آنها در چه کاری هستند».
#علی_ریاحی_پور
@MAHOUR24
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
علم امیرالمومنین علیه السلام
ابن عباس گوید
روزی عمر بن خطاب به امیرالمؤمنین علیه السلام گفت: ای اباالحسن، از این تعجب نمی کنم که به تمامی مسائل پاسخ می گویی، بلکه متعجبم که چگونه بی درنگ و بدون تفکر به آنها پاسخ می دهی؟!
حضرت علی علیه السلام در پاسخ او دست خود را باز کرده و فرمود: این چند تاست؟ عمر بلافاصله گفت: پنج تا. حضرت فرمود: چرا در نظر دادن عجله کردی؟ عمر گفت: این مساله نیاز به تفکر نداشت.
حضرت لبخندی زد و فرمود: تمام علوم در نظر من، مانند همین مساله جزیی است در نزد تو!
📚بحارالانوار، ج ۴۰، ص ۱۴۷
@MAHOUR24
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا لبیک شنیدی؟
جالبه حتما گوش کنید....
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
35.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥معجزهی الله اکبر...❗️
🔻پیامبر در شب معراج هرگاه بالاتر می رفت ذکر الله اکبر را بر زبان می آوردند...
🔻#الله_اکبر_شب_۲۲بهمن یک اتفاق ساده نیست بلکه نماد پیشرفت انقلاب اسلامی است.
🔻الله اکبر شب ۲۲ بهمن؛ اثرات معنوی بزرگی برای حفظ و عظمت ایران اسلامی دارد
🔻الله اکبر شب ۲۲ بهمن موجب شکسته شدن مارپیچ سکوتی می شود که رسانههای شیطانی برای ایجاد احساس تنهایی در تک تک مردم انقلابی آن را ساختهاند.
🔻الله_اکبر شب ۲۲بهمن، یک اعلام آمادگی بزرگ برای ظهور و #لبیک_یا_مهدی است.
🔻الله اکبر شب ۲۲ بهمن عقب نشینی و ترس شدیدی را در جریانات ضد اسلام و ضد ایران ایجاد می کند.
🔻الله اکبر شب ۲۲بهمن؛ اهمیتش از راهپیمایی ۲۲بهمن کمتر نیست
🔻باید با به صحنه آمدن همه ظرفیتهای مردمی مساجد، پایگاههای بسیج، مراکز فرهنگی و تشکیل گروههای متعدد پیاده و موتور سوار خصوصا در نقاط کلیدی شهری مثل میادین اصلی، همراه با نورافشانی لحظات معنوی، شاداب و پرهیجانی به وجود بیاوریم و البته تصویر برداری و انتشار خوب را نباید فراموش کرد.
#دهه_فجر_مبارک
#لبیک_یا_خامنهای
✍حمیدرضا ابراهیمی
@MAHOUR24
enc_16750319760662764101326.mp3
1.07M
گفتند این قبیله گره باز میکنند
🎤#امیر_کرمانشاهی
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب بود و هوای کربلا عالی بود
در مصرع قبل جای ما خالی بود..
@MAHOUR24