فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #کلیپ
🔺️ بیانات مقام معظم رهبری درباره انتخابات
#کمیته_نهضت_روشنگری
#جهاد_تبیین
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
🔸دعای فرج
إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ .اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ .يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ .يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀شهیدانه
✦🌺❥🥀🕊❥🌺✦
🔸️حق الناس را رعایت کنید..
🌹شهید حسین بابا زاده
..رفیق شهید،شهیدت میکند..🕊
#رفیق_شهیدم
#شهید
#شادی_روح_شهدا_صلوات
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تبلیغ مشارکت در انتخابات بین_مرددین برچه عنصری تاکید کنیم؟
دربین جملات پرتکرار رهبر انقلاب در فواید مشارکت در انتخابات این جمله نادرتر اما درخشش خاصی دارد: انتخابات مانع دیکتاتوری و هرج و مرج!
یعنی در نظام اسلامی ما هم دیکتاتوری یک اقلیت (نخبه قدرت یا ثروت یا حتی علم) منتفی نیست؛ و الا طرح نمی کردند.
در وضعیت های رقابتیِ جدی که واضح است مشارکت، "مردم سالاری" رقم می زند.
حتی در بدترین وضعیت های رقابتی هم باز مشارکتِ معنادار می تواند "مانع استبداد اقلیت" شود.
با انتخاب "کمی دیگری " هم می توان جلوی تثبیت آرایش های خاص _که به مرور شکل می گیرد_ را گرفت.
"رای تغییر" و حتی "رای اعتراض" با مشارکت رقم می خورد؛ اما اصلاً رای ندادن، فقط کمک به براندازان است. ملت ایران خوب میداند براندازی هم یک دیکته_بیگانه است؛ پس با رای ندادن، به دیکتاتوری اقلیت کمک نمی کند.
جالب اینکه در پیمایش مطالعه رفتار رای دهی در جامعه ایرانی(دیماه۱۴۰۲) ؛ درباره این گزاره: "انتخابات مانعی برای بروز دیکتاتوری"؛ ۸۲٪ رای دهندگان فعال، ۷۳٪ رای دهندگان غیر مزمن(که ۲ انتخابات از ۳ انتخابات اخیر شرکت کرده اند) و ۴۶٪ رای ندهندگان با این گزاره موافق اند.
از اینرو یکی از محتواهایی که در شرایط کنونی می نشیند و تحرکی را می تواند موجب شود، تبلیغ درست همین گزاره است.
از سوی دیگر انتخابات های ضعیف موجب می شود، قانونگذاران از حمایت اندکی بهره مند و بطور طبیعی قانون پشتوانه حمایتی مردمی کمتری داشته، ضمانت اجرایش کمتر و راه به سمت هرج و مرج فراهم شود.
محسن قنبریان
برخلاف منفی بافی های برخی ها وضعیت رشد اقتصادی ایران درحال حاضر درجهان چگونه است؟
ایران رتبه دوم رشد اقتصادی جهان شد
صندوق بین المللی پول اعلام کرد که ایران در میان ۳۰ اقتصاد برتر دنیا پس از هند بیشترین رشد اقتصادی در سال ۲۰۲۳ را داشته است.
بر خلاف منفی بافی هایی که برخی افراد مانند محمد فاضلی مرتبا به خورد جامعه ما می دهند، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود از وضعیت اقتصادی جهان، که تحت عنوان گزارش چشم انداز اقتصادی جهان منتشر شده، رشد اقتصادی ایران در سال 2023 را 5.4 درصد اعلام کرده است.
محمد فاضلی در نوشته اخیرش (ایرانیان را در معرض فلاکت جمعی بزرگ و مهیب) قلمداد کرده است!!
رشد 5.4 درصدی اقتصاد ایران در سال 2023 طی سال های اخیر بی سابقه بوده و بهترین عملکرد اقتصاد ایران از زمان خروج آمریکا در سال 2018 و اجرای سیاست فشار حداکثری از سوی کاخ سفید بوده است.
بر اساس این گزارش، ایران در میان 30 اقتصاد برتر دنیا پس از هند بیشترین رشد اقتصادی در سال 2023 را داشته است. این 30 اقتصاد که مجموعا 83 درصد از تولید ناخالص داخلی دنیا را به خود اختصاص داده اند شامل اقتصادهای توسعه یافته ای مثل آمریکا و آلمان و کشورهای در حال توسعه ای مثل ایران، ترکیه، کره جنوبی و چین هستند.
در میان این اقتصادها، هند با رشد 6.7 درصدی در سال 2023 مواجه شده که بیشتر از هر کشور دیگر بوده است. پس از هند، ایران با رشد 5.4 درصدی دررتبه دوم این کشورها از نظر رشد اقتصادی قرار گرفته است. فیلیپین با رشد 5.3 درصدی پس از ایران در رتبه سوم قرار گرفته است.
درمیان این کشورها، آرژانتین و عربستان، آلمان و پاکستان با رکود اقتصادی و رشد منفی مواجه شده اند. اقتصادهای آرژانتین و عربستان منفی 1.1 درصد رشد داشته است. آلمان نیز با رشد منفی 0.3 درصدی و پاکستان با رشد منفی 0.2 درصدی مواجه شده اند.
رشد اقتصادی برخی کشورهای دیگر عبارت است از: برزیل 3.1 درصد، کانادا 1.1 درصد، مصر 3.8 درصد، فرانسه 0.8 درصد، ژاپن 1.9 درصد، کره جنوبی 1.4 درصد، نیجریه 2.8 درصد، هلند 0.2 درصد، روسیه 3 درصد، تایلند 2.5 درصد، آمریکا 2.5 درصد و انگلیس 0.5 درصد.
صندوق بین المللی پول در این گزارش رشد 3.7 درصدی را برای اقتصاد ایران طی سال 2024 و رشد 3.2 درصدی را برای سال 2025 پیش بینی کرده است.
IMF puts Iran's 2023 economic growth at 5.4%
https://www.imf.org/en/Countries/IRN
IRNA English
https://en.irna.ir › news › IMF-puts-Iran-s-2023-econo...
4 days ago — Tehran, IRNA – The International Monetary Fund (IMF) has announced that Iran's economy grew by 5.4% in 2023.
Iran's economy registers 5.4% growth in 2023: IMF
Iran Daily
https://newspaper.irandaily.ir › ...
2 days ago — In its report in October 2023, the International Monetary Fund had predicted that Iran's economy would grow by 2.5 percent in 2024. The 5.4 ...
https://www.worldbank.org/en/country/iran/overview
Iran outperforms world major economies in 2023: IMF
Tehran Times
https://www.tehrantimes.com › news › Iran-outperfor...
3 days ago — ... dubbed World Economic Outlook, has announced that the Iranian economy has outperformed many of the world powers in 2023 with a growth of 5.4
Islamic Republic of Iran and the IMF
International Monetary Fund
https://www.imf.org › Countries › IRN
2024 Projected Real GDP (% Change) : 3.7* ; Country Population: 87.412 million ; Date of Membership: December 29, 1945 ; Article IV/Country Report: March 29, 2018 ...
🌍 کانال مکتب سلیمانی
👈 پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز | لینک کانال را برای دوستان خود بفرستید .
لینک کانال مکتب سلیمانی 👇
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
ایران، ژاپن کیفیت یا هویت، مسئله کدام است؟
به باشگاههای بازیکنان ژاپن نگاه کنید، کوبو (سوسیئداد اسپانیا قبلا رئال)، میتوما (برایتون انگلیس)، اندو (لیورپول)، تومیاسو (آرسنال)، مینامینو (موناکو قبلا لیورپول)، داون (فرایبورگ)، ایتو (اشتورتگارت)، موریتا (اسپورتینگ)، آیاسه (فاینورد هلند)، مائدا و هاتاته (سلتیک)، آسانو (بوخوم)، ناکامورا و ایتو (رنس فرانسه)، واتانابه (خنت بلژیک)، سوگوارا (الکمار)، بنده خیلی منتظر بازی ایران و ژاپن بودم تا کیفیت تک تک بازیکنان ایران و ژاپن را کنار هم مقایسه کنم.
همانطور که دیدید با اینکه بازیکنان ژاپن اکثرا در بهترین باشگاههای جهان بازی میکنند اما برتری ویژه ای نسبت به بازیکنان ما نداشتند.
مخلص کلام این نیست که نگاه کنید چه تیم قدرتمندی را بردیم، مخلص کلام این است که نگاه کنید باشگاههای خوب اروپایی چگونه بخاطر انحصارطلبی سیاسی خود را از کیفیت بازیکنان ایرانی محروم میکنند!
آنها از هر چیزی که هویت ملی ما را تقویت کند پرهیز میکنند، چون تقویت هویت ملی به ما تلاش میکند که با امید به سمت ایران_قوی قدم برداریم، باعث میشود بمانیم و بسازیم، اما در واقع آنها با نادیده گرفتن فوتبالیست ایرانی ميخواهند به اجتماعی سازی آثار تحریم دامن بزنند، ميخواهند به قشر جوان القاء کنند که ایران حتی نمیتواند فوتبالیست تراز اول داشته باشد و این ناشی از عقب ماندگی شماست و خودتان هم دیدید که خیلی ها اینجا الگوهای توسعه را بر سر جوان ایرانی کوبیدند.
خلاصه در این بازی بیش از هر چیز از این خوشحال شدم که همه سطح کیفی بازیکن ایرانی را دیدند و دیدند که همه این بچه ها شایستگی حضور در باشگاههای بزرگ جهان را دارند، اگر انحصارطلبی سیاسی غربیها نبود.
🌍 کانال مکتب سلیمانی
👈 پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز | لینک کانال را برای دوستان خود بفرستید .
لینک کانال مکتب سلیمانی 👇
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما مشاهده بفرمایید ودر نشر آن کوتاهی نکنید 💐
#آگاهسازی
🔰 حرف روز
💠 انقلاب و تحول در نقش مردم
یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی و به تعبیر شهید مطهری از خدمات انقلاب اسلامی به ایران و ایرانیها، تحول در نقشآفرینی اجتماعی و سیاسی مردم بود که تاکنون نیز ادامه دارد. مردم در کنار دو عامل دیگر، یعنی ایدئولوژی اسلامی و رهبری دینی رئوس مثلث عوامل مستحدثه انقلاب بودند و به تعبیر امام راحل همینها هم عوامل مبقیه انقلاب هستند؛ یعنی خاستگاه نقشآفرینی مردم خود انقلاب اسلامی بود. انقلاب اسلامی با مدیریت علما و فقها که متن اسلام را برای مردم میگفتند، این فرهنگسازی را کردند که از شروط مسلمانی باور به این حقیقت است که سرنوشت ملتها جز به دست خودشان رقم نخواهد خورد.(رعد/11) این در حالی بود که توده مردم در عصر و زمانه نظام سلطانی عموماً در طول تاریخ و نظم مستبدانه پهلوی، به ویژه نقش جدی در تعیین سرنوشت اجتماعی و سیاسی خود نداشتند و تمام مفهوم مردم در معنای رعیت تجلی پیدا میکرد. رعیت یعنی زیردست و تابع فرمانبردار. نظام شاهی تنها همین نقش را از مردم میخواستند و بُردار حکومت فلشی یک طرفه بود که تنها حقوق حکومت بر مردم را میگفت و میخواست و لاغیر. لذا در نمایشی هم که به نام «دموکراسی و انتخابات» به راه میانداختند، خود تعیین میکردند که نام چه کسی یا کسانی از صندوق رأی باید بیرون بیاید! ارتشبد فردوست در کتاب خاطرات و اعترافات خود به این حقیقت تلخ چنین اذعان میکند که من به همراه اسدالله علم و منصور در زمان پهلوی دوم جلسه میگرفتیم و اسامی را مشخص میکردیم و به استاندارها و فرمانداران اعلام میکردیم که باید اینها نماینده شوند! اما اکنون به برکت انقلاب اسلامی، مردم تعیینکننده مسئولان همه مناصب سیاسی در کشورند؛ مستقیم یا غیرمستقیم. از رهبری گرفته تا رئیسجمهوری، نماینده مجلس و حتی نمایندگان شورای شهر و روستا. این تحول اساسی در نقشدهی به مردم و به عبارت بهتر برگرداندن حق مردم به خودشان، نشاندهنده ماهیت مردمسالار بودن ذات اسلام و بزرگترین نتیجه و دستاورد انقلاب اسلامی است. امروز مردم و ذائقه و خواسته آنهاست که مسیر حکمرانی را مشخص میکند. البته طبیعی است که برخیها طمع کنند و با دسترسیهایی که به اضلاع سهگانه «ثروت»، «قدرت» و «رسانه» دارند، در این مسیر تلاشهایی به نام مردم، اما به کام خود صورت دهند و این حق مسلم مردم در انتخاب را منحرف کنند. این موضوع در وهله اول، به آگاهیبخشی و تبیین نیاز دارد تا مردم در دام چنین تفکرات و جریانها و افراد سودجو نیفتند و در مرحله دوم، عزم و اراده مردم برای استفاده از این حق در قالب مشارکتآفرینی در انتخابات و رقم زدن انتخابی مطلوب و هدفمند را میطلبد.
✍️ #فتحالله_پریشان
کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
🔰 گزارش روز
💢 ناکامیهای بایدن
«جو بایدن» چهلوششمین رئیسجمهور ایالات متحده در حالی از سال ۲۰۲۰ سکان هدایت دولت فدرال رزرو ایالات متحده را در دست گرفته است که عوامل افول قدرت ایالات متحده بیش از پیش عیان شده است. همهگیری بیماری کرونا، بحران مهاجران غیر قانونی، پرونده ناتمام دو لشکرکشی بی نتیجه به عراق و افغانستان و سایر معضلاتی که گریبانگیر آمریکا بود و مردم هم تصور میکردند دموکراتی به نام بایدن توانایی حل و فصل آنها را دارد. حال آنکه مروری بر مهمترین تصمیمات جو بایدن طی این سه سال نشان میدهد، او نهتنها نتوانسته است بحرانی را حل و فصل کند؛ بلکه به غایت خود مسبب بروز چندین بحران جدی و ادامه آنها در دنیا شده است. شعلهور کردن تنش و اختلاف میان دو کشور اوکراین و روسیه با اصرار ایالاتمتحده مبنی بر لزوم عضویت اوکراین در پیمان ناتو باعث شد تا در نهایت میان این دو جنگی بزرگ شکل بگیرد. جنگی که به زعم بایدن هر چند ممکن است به نابودی کامل اوکراین منجر شود؛ اما از حیث ابعاد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی میتوانست روسیه را تضعیف کند که البته با تدابیری که دولت فدرال روسیه اتخاذ کرده است، ظاهراً روسیه متحمل آن آسیبهای پیشبینی شده آمریکایی هم نشده است. بنابراین، آوردگاه اوکراین در نهایت ایالات متحده و بایدن را در باتلاق نه شکست، نه عقبنشینی گرفتار کرده است. بایدن همچنین دستور خروج ایالات متحده از افغانستان را هم صادر کرد که البته حضور حدود دو دههای ایالات متحده در سرزمین افغانستان نیز نتیجهای جز ویرانی، عقبماندگی، افزایش خشونت و تروریسم در این منطقه نداشت. همچنان که راهبرد ادامه حضور نیروهای آمریکایی در دو کشور عراق و سوریه بدون هیچ دلیل منطقی نیز هیچ دستاوردی برای آمریکا و بایدن ندارد؛ حضوری که نه از طرف دولت و نه از طرف مردم این دو کشور برتابیده نمیشود. در کنار این ناکامیها باید تصمیمات احمقانه بایدن طی این ماهها را هم اضافه کنیم؛ حمایت همهجانبه و ابلهانه از جنایات رژیم جعلی صهیونیستی در حالی که یک جهان فریاد حمایت از فلسطین سر میدهد، حمله بیدلیل به مناطقی در کشور یمن در حالی که یمن نهتنها مانع دریانوردی جهانی نشده است؛ بلکه اتفاقاً امنیت همه کشتیهایی را که مقصدی به جز رژیم جعلی صهیونیستی داشته باشند هم تأمین کرده است و آخرین اقدام نابخردانه بایدن بمباران و حمله به مردم و مناطقی در عراق و سوریه است؛ حملهای که با ادعای واهی مبنی بر آنچه مقابله با گروههای شبه نظامی وابسته به ایران میخواند، انجام شد؛ در حالی که در نهایت گروههای هدف قرار داده شده برآمده از بطن مردم خود آن کشورها بوده و بنابراین انتظار میرود انجام چنین اقدامات احمقانهای عواقب جدی برای آمریکاییها داشته باشد.
✍️ #رامین_نصیری
کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
«بنای حق مردم را فروریخت، مدال ظلم شد، بر سینه آویخت»
🎨 دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر در آستانه جشن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر رونمایی شده تصویر و شعار «نشان شکنجه مردم ایران بر سینه دیکتاتور پهلوی» را نشان می دهد.
🍃[ #مکتب_سلیمانی : پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313