⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
[ #مکتب_سلیمانی : آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @Maktabsoleimani313
#ایتا #تلگرام
راهکارهای تقویت مشارکت حداکثری
1- بحث و گفتگوی منطقی با مردم
(اگر شما شرکت نکنید عده ای در انتخابات حضور خواهند یافت و برای سرنوشت کشور و همه ملت ایران تصمیم خواهند گرفت و انتخابات برگزار خواهد شد ولو با مشارکت حداقلی و دولت بعدی روی کار خواهد آمد. پس بهتر است که ما هم در تعیین سرنوشت خودمان دخیل باشیم. انتخابات حق ملت است.)
2- پاسخ گویی به شبهات اساسی
مردم.
( همه رئیس جمهورهای گذشته بعد 8 سال خراب شدند- همه سرو ته یک کرباسند- مردم زینت المجالس اند و رئیس جمهور از قبل مشخص شده- چرا رهبری برای مشکلات معیشتی کاری نمیکند و...)
3- استفاده از باورهای دینی مردم جهت امیدبخشی.
(دین اسلام دین امید است- العاقبة للمتقین- لئن شکرتم لازیدنکم- ان تنصرالله ینصرکم- ان یتق الله یجعل له مخرجا- انتظار ولی عصر با ناامیدی به آینده قابل جمع نیستند.)
4- فضا سازی تبلیغاتی
در سطح محلات و شهر با استفاده از تکنیک های جذاب تبلیغاتی.
5- ماشین نویشی
با مفهوم امید بخشی و مشارکت در انتخابات و انتخاب اصلح
6- بازخوانی و نشر وصیت نامه حاج قاسم سلیمانی
به ویژه فرازهایی از وصیت نامه که خطاب به ملت ایران است.(امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است)
7- تشکیل گروه های کوچک با خویشاوندان و آشنایان در فضای مجازی و برگزاری جلسات روشنگری آنلاین.
8- برگزاری ایستگاه های صلواتی
در ایام انتخابات که مصادف با ایام دهه کرامت است.(پوستر- تریبون آزاد- میز گفتگوی سیاسی- پخش نماهنگ های بصیرتی و حماسی و...)
9- تولید محتوا در فضای مجازی
(عکس نوشته- کلیپ- موشن گرافی- پادکست- متن و...)
10_تشکیل زنجیره های انسانی تراکت به دست در معابر و خیابان ها
11_دعوت خانواده های شهدا و چهره های محبوب از مردم.
میتونن با خواندن قسمتی از وصیت نامه شهید خودشون یا دیگر شهدا، مردم را دعوت کنند به پای صندوقها.
12_ارتباط گیری با مدیران کانال ها و گروه های پرجمعیت و استفاده از فضای آنها.
با مدیر گروهها صحبت شود تا ساعتی از وقت گروه را اختصاص دهند به بحث پیرامون انتخابات و...
#مکتب_سلیمانی
🆔 @Maktabsoleimani313
#انتخابات
#مسابقه بزرگ بصیرت در انتخابات 1400
✳️ معاونت سیاسی سپاه در راستای بصیرت افزایی و مشارکت حداکثری در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ «بصیرت در انتخابات ۱۴۰۰ » نموده است.
🔹 شما می توانید با دانلود فایل کتاب در سایت بصیرت از طریق لینک زیر و پاسخ به سوالات انتهای کتاب و ارسال آن به
@ad_basirat
در مسابقه شرکت نمایید.
🔸 این مسابقه ویژه مخاطبان در کانال بصیرت است.
⚠️محدودیتی برای شرکت در این مسابقه وجود ندارد.
⚠️ هنگام ارسال پاسخنامه از هشتگ #مسابقه_بصیرت استفاده نمایید.
⏳🔔آخرین مهلت ارسال پاسخ به سوالات: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰
📣تاریخ قرعه کشی و اعلام نتایج مسابقه: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
دریافت کتاب مسابقه:
🔗 https://basirat.ir/fa/news/330383
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷www.basirat.ir
✅لطفا پیام مسابقه سیاسی رو در کانال ها و گروها انتشار دهید .
#مکتب_سلیمانی
🆔 @Maktabsoleimani313
🇮🇷تفاوت حمله گرگ ها با موریانه ها🇮🇷
🏵 *بصیرت*
🔴 وقتی گرگ حمله میکند، با صدای بلند حمله میکند و فرصتی برای واکنش دارید.
🔘 اما وقتی موریانه هجوم میآورد، از همان ابتدا مخفیانه و بی سرو صدا از ریشه به جان داراییتان میافتد.
🗡️ایستادن در برابر گرگ، *شجاعت* میخواهد.
👀 دفع خطر موریانه *بصیرت*!
🏵 *بصیرت* سواد نیست *بینش* است.
🏵 *بصیرت*، یعنی اینکه نگاهت به *شخصیت* ها نباشد، بلکه همواره به *شاخص* ها باشد.
🏵 *بصیرت*، یعنی اینکه بدانی حتی مسجد میتواند *مسجد ضِرار* باشد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) آن را خراب کند.
🏵 *بصیرت*، یعنی اینکه بدانی *جانباز صفین* میتواند قاتل *امام حسین* (علیه السلام) در کربلا باشد! *ملاک حال فعلی افراد است*
🏵 *بصیرت*، یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمیتوانی آغازگر باشی اما وقتی شروع کردید باید آن را از ریشه در بیارید.
🏵 *بصیرت*، یعنی اینکه *مالک اشتر* ها را به تندروی و *ابوموسی اشعری* ها را به اعتدال نشناسی!
🏵 *بصیرت*، یعنی اینکه بدانی معاویهها، به سست عنصرهای سپاهِ امام علی علیه السلام دل بستهاند!
🏵 *بصیرت*، یعنی اینکه بدانی: تاریخ تکرار میشود، نه با جزئیاتش، بلکه با خطوط و شاخص هایش
🔆 *اللهم اجْعَلْ النُّورَ فِي بَصَرِي، وَ البَصِيرَةَ فِي دِينِي.
۹۶ گفتیم به آیت الله #رئیسی رای بده به روحانی رای داد...
دیروز بهش گفتم دیدی؟ الان بیا به رئیسی رای بده؛
میگه مگه روحانی که بش رای دادم چیکار کرد⁉️
🤒🤒🤒
آدم میمونه چی بهشون بگه🤦🏻♂😅
#هرخانه_یک_ستاد
#مکتب_سلیمانی
🆔 @Maktabsoleimani313
رئیسی اموالش را اعلام کرد
ابراهیم رئیسی با اعلام لیست اموالش تصرح کرد که فرزندانم دانشجو و ساکن تهران هستند.این داوطلب انتخابات ریاست جمهووری اعلام کرد:منزل من ۱۴۰ متر است و خودروی شخصی ندارم ولی همسرم یک خودروی ایرانی دارد.دو فرزند دختر دارم؛ یکی دوره دکترای جامعه شناسی دانشگاه تهران و دیگری لیسانس فیزیک دانشگاه شریف و ارشد علوم قرآن و حدیث.هر دو دخترم در تهران ازدواج کردند و مشغول تحصیل و زندگی هستند
🆔 @Maktabsoleimani313
بازی یک جریان سیاسی با منافع ملی!
طی روزهای اخیر برخی مقامات دولتی و مسئولان وزارت خارجه اظهارات خوشبینانهای درباره مذاکرات وین مطرح کرده و حتی تلویحاً خبر از احتمال اعلام قریبالوقوع دستیابی به توافق کردهاند. آقای «حسن روحانی» رئیسجمهور صراحتاً گفته است که بهزودی تحریم برداشته میشود. مواضع اخیر رئیس جمهور از خوشبینی قابلتوجه درباره نتیجه مذاکرات وین حکایت دارد؛ بهنحویکه حتی ممکن است همین دور از مذاکرات در حال انجام، دور پایانی باشد و بلافاصله با یک توافق در وین مواجه باشیم؛ اما براساس شواهد میدانی، اساساً نتیجه فعلی مذاکرات با یک توافق خوب و مناسب برای مردم ایران فاصله جدی دارد. منابع میدانی نشان میدهد که اگر دولت بخواهد در وضعیت و فضای فعلی مذاکرات، آن را جمعبندی و بهعنوان توافق نهایی معرفی کند، قطعاً با یک توافق خوب روبرو نیستیم. بر این اساس به نظر میرسد، دولت قصد دارد به هر نحوی که شده و بهویژه با توجه به در پیش بودن انتخابات، یک توافق بد دیگر را روی میز نزاعهای سیاسی در ایران قرار دهد و جامعه را بر اساس آن دچار ابهام و تشتت سازد. مسلّم آن است که هرگونه توافق بدی در وین باید در همان وین رد شود والّا آوردن آن به تهران و قراردادن آن روی میز منازعات، هیچ نسبتی با منافع ملی ندارد
برنامههای جدید کاندیداها برای پس از ریاست جمهوری
رئیسی: از روز اول دولتم «مبارزه با فساد» و «ساخت مسکن» را آغاز میکنم. سالانه یکمیلیون واحد مسکن تولید خواهیم کرد. امروز اینترنت به حق مردم تبدیل شده، باید استفاده از اینترنت برای دهکهای پایین رایگان شود. یکی از بخشهای مهمی که باید فعال شود دیپلماسی اقتصادی است. عمیقاً به آزادی فکر و اندیشه، آزادی قلم و آزادی بیان اعتقاد دارم و معتقدم یک جامعه وقتی بالندگی دارد که مردم بهویژه جوانان بتوانند آزاد باشند. رضایی: اگر مسئولان فعلی دوباره سر کار بیایند، تا پایان سال تورم ۵۰ درصد میشود. به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی ادامه میدهم؛ اما تفاوت این است دولت تا انتها و عرضه نهایی کالا فرایند را بهطور کامل کنترل خواهد کرد. تحریمها 30، 40 درصد مؤثر است که با توانمندی داخلی خنثی شدنی است. من ۱۰۰ درصد تضمین میکنم که میشود این کار (یارانه ۴۵۰ هزارتومانی) را انجام داد، بدون ایجاد تورم. مهرعلیزاده: رانت، ریشه اصلی گرانیها است. با بخشنامههای ساده اجرایی و مختصر، در عرض یک ماه به تولید سرعت میبخشیم. تا پایان امسال، نرخ تورم را از ۴۶ درصد فعلی به زیر ۳۰ درصد و تا پایان دولت تکرقمی میکنیم. جلیلی: معتقدم که کشور را نباید معطل مذاکره با قاتلان حاج قاسم کرد. نتیجه آن چه شد؟ وعده ارزانی دلار با توافق را دادند اما امروز تحریم دو برابر و قیمت دلار 7 برابر شده است! در استان سیستانوبلوچستان فرصتهای بینظیری وجود دارد. کشاورزی جنوب این استان برای کشت میوههای گرمسیری، یکی از زمینههای اشتغال و جلوگیری از خروج ارز است. در دولت روحانی ۳۰۰ هزار هکتار اراضی خوزستان تصحیح شد. این کار خوب باید ادامه پیدا کند. قاضیزاده هاشمی: سالانه ۱۳۸ هزار میلیارد قاچاق در کشور رخ میدهد. اینکه نهادی فراقوهای برای مبارزه با قاچاق فعالیت میکند و پاسخگو نیست نشان میدهد که ما نیازمند اصلاحات جدی در این زمینه هستیم