♦️ بررسی طرح «صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی» طبق اصل ۸۵ لغو شد
🔹احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس: ۶۵ نماینده برای سخنرانی در مخالفت و ۶۵ نماینده برای سخنرانی در موافقت با لغو بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی طبق اصل ۸۵ قانون اساسی ثبتنام کرده بودند.
🔹در پایان نمایندگان با ۱۴۴ رأی موافق و ۱۱۱ رأی مخالف با لغو بررسی این طرح طبق اصل ۸۵ قانون اساسی موافقت کردند./مهر
ما رأیتُ الّا جَمیلا‼️
♻️شهید آوینی می گفت:
«هر کس میخواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند. اگر چه خواندن داستان را سودی نیست، اگر دل کربلایی نباشد. از باب استعاره نیست اگر عاشورا را قلب تاریخ گفتهاند. زمان هر سال در محرم تجدید میشود و حیات انسان هر بار در سیدالشهدا(ع) حُب حسین(ع) سرّالاسرار شهداست.... کربلا را تو مپندار که شهری است میان شهرها و نامی است در میان نامها، نه! کربلا حرم حق است و هیچ کس را جز یاران امام حسین(ع) راهی به سوی حقیقتی نیست... هر شهید کربلایی دارد... و برای ما کربلا پیش از آنکه یک شهر باشد یک افق است.یک منظر معنوی است که آن را به تعداد شهدایمان فتح کردهایم، نه یک بار، نه دوبار، به تعداد شهدایمان...»
✳️از یک منظرافق شهید آوینی همانی است که حضرت زینب سلام ا... علیها فرمود:" ما رأیتُ الّا جَمیلا"
✅فهمیدن این جمیل و آن افق یعنی بصیرت عاشورا. عاشورا درخود، زیبائی های معنوی وبصیرتی فوق العاده ای دارد، یافتن وپرداختن به محورهای مهم وتحلیلی:" ولایتمداری "، "دشمن شناسی" ، "زمان شناسی" ،" پرهیز از خطای محاسباتی" ، "صبر"، "مقاومت و استقامت" یاران باوفای اباعبدا... الحسین علیه السلام از جمله زیبایی های این حادثه عظیم تاریخ است.
✅اقتضای شرایط امروز جامعه ما در ایام عزای سرور وسالار شهیدان ، پیشنهادات موضوعات اولویتی برای اهل قلم وتحلیل است.
✅ گمشده امروز جامعه ما، نادیدن ظرفیت ها و زیبائی های امید آفرین است همانی که رهبر معظم انقلاب در روز تنفیذ فرمودند: «یک توصیهی دیگر، نگاه به ظرفیّتها است. این روزها شما در اظهارات، مقالات، نوشتهها، گفتهها نگاه میکنید که دائم از کمبودها و مشکلات گفته میشود؛ خب بله، کمبودها زیاد است، مشکلات هم زیاد است، [امّا] ظرفیّتها زیادتر از مشکلات است.»
✍حسین عباسیان
🔻 طالبان شهر فراه در مرز ایران را تصرف کردند
منابع امنیتی اعلام کردند گروه طالبان بعد از ظهر امروز سه شنبه شهر فراه در مرز افغانستان با ایران را پس از درگیری شدید تصرف کردند.
شهر فراه هفتمین مرکز استان افغانستان است که در سه روز گذشته از کنترل نیروهای دولتی افغانستان خارج و در اختیار طالبان قرار میگیرد.
پیش از این مراکز استانهای نیمروز، جوزجان، قندوز، سرپل، تخار و سمنگان بهدست طالبان افتاده بود
♦️ بلومبرگ: آمریکا به دنبال توافق با ایران است
بلومبرگ نوشت:
🔹واشنگتن در حال بررسی گزینه های خود درباره توافق هستهای با ایران بوده و آماده است تا پس از شکست دولت آمریکا در فشار علیه تهران با اهرم تحریمهای اقتصادی، با ایران در خصوص پرونده هستهای آن به توافق برسد.
🔹واشنگتن آماده است به شکل مرحله ای تحریمها علیه ایران را کاهش دهد مشروط به اینکه تهران نیز اقدامات تحریک کننده خود را در زمینه پرونده هسته ای متوقف کند.
🔹 آمریکاییها معتقدند که دولت رئیسی نسبت به دولت قبلی انعطاف پذیری کمتری در زمینه پرونده هسته ای خواهد داشت.
🔹 بازبینی آمریکا در مواضع خود نسبت به پرونده هسته ای ایران ناشی از این واقعیت است که دولت «جو بایدن» رئیس جمهور جدید ایالات متحده تاکنون نتوانسته از تحریمهای اعمال شده علیه ایران توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به عنوان یک اهرم فشار ضد ایران استفاده کند تا بر اساس آن بتواند ایرانی ها را مجبور به نادیده گرفتن شرایط و خواسته های خود و توقف غنی سازی اورانیوم و بازگشت به مذاکرات وین گرداند.
تصمیم غیرعلنی مجلس درباره طرح صیانت در جلسه علنی لغو شد
دو هفته پیش مجلس در تصمیمی جنجالی بررسی طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی را مطابق اصل 85 قانون اساسی به کمیسیون مشترک سپرد. این اتفاق با واکنش منفی افکار عمومی مواجه شد. تعداد زیادی از کاربران در شبکه های اجتماعی با اصل طرح و با بررسی آن در کمیسیون مشترک و دور از چشم مردم مخالفت کردند.
در نتیجه این مخالفت ها تعدادی از نمایندگان مطابق آیین نامه مجلس درخواست کردند اعمال اصل 85 بر این طرح لغو شود و بررسی آن به صحن مجلس بازگردد.
این درخواست امروز در دستور مجلس قرار گرفت. متاسفانه بدعتی در این مجلس شکل گرفته است که بابت هر دستور مهم یک جلسه غیرعلنی دور از چشم مردم برگزار می کند. امروز هم ابتدا جلسه ای غیرعلنی درباره این درخواست برگزار شد که طی آن تعدادی از موافقین و مخالفین صحبت کردند.
درنهایت و در پایان جلسه غیرعلنی رای گیری استمزاجی به عمل آمد که طی آن ۱۴۴ رأی موافق و ۱۱۱ رأی مخالف این درخواست بودند.
اما در صحن علنی مجلس اوضاع عوض شد. موافقین و مخالفین صحبت کردند و با این درخواست در رای گیری ۱۳۰ نفر با این درخواست موافقت کردند و ۱۱۱ نفر در مخالفت رای دادند. در این میان ۷ نفر هم رأی ممتنع دادند و درخواست بررسی در صحن یک رای کم آورد.
نخستین ایراد به عدم شفافیت رای نمایندگان برمیگردد که اکنون مردم نمیدانند چه کسانی در موافق یا مخالفت رای داده اند. نکته دوم که بسیار عجیب می نماید تغییر نظر نمایندگان در فاصله کمتر از یک ساعت است. عجیب است که نمایندگان درباره طرحی با این درجه از اهمیت نظرشان با نطق احساسی یکی دو نماینده عوض شود
🌲👇عدم تعطیلی دو هفتهای کشور در ستاد کرونا بدون حتی یک رای مخالف تصویب شد
روحالله جمعهای مشاور وزیر کشور درخصوص علت عدم تعطیلی کشور نوشت: کما فی السابق؛ هرگونه تصمیمی در ستاد ملی کرونا به اتفاق آرا تصویب می شود و نظرات فردی و بخشی ملاک تصمیم جمعی نیست. پیشنهاد تعطیلی نیز ابتدا درقرارگاه مورد بحث قرار گرفت و سپس در ستاد ملی کرونا با حضور رییس جمهور محترم، باتوجه به شرایط فعلی بدون هیچ مخالفتی، عدم تعطیلی تصویب شد. سعید نمکی وزیر بهداشت پیشتر در نامهای به رهبری از ایشان خواسته بود که دستور تعطیلی دو هفتهای کشور را بدهند؛ مقام معظم رهبری نیز برای بررسی تخصصی این موضوع، آن را منوط به تصمیمگیری در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا کرده بودند.
«طعمه» آمریکا برای ایران
«سیدمصطفی خوشچشم» کارشناس مسائل بینالملل، ایده کمتر در برابر کمتر درباره مذاکرات برجامی را یک طعمه میداند. نشریه آمریکایی بلومبرگ دو روز پیش با توجه به پیشرفتهای ایران و یافتن راههایی برای دور زدن تحریمها، به دولت بایدن پیشنهاد کرده با دادن امتیازات کوچک، شرایط را برای برجام بزرگتر آماده کند. دکتر خوش میگوید: «آمریکاییها با حقایق غیرقابل کتمانی روبهرو هستند؛ پیک تحریمهای 14، 15 ماه پیش، یعنی اردیبهشت 1399 بود و از آن موقع به بعد، صادرات نفت ایران بیشتر شده و در حقیقت با طی روند فعلی و با همت همهجانبهای که از دولت رئیسی در بیاثرسازی و کماثرسازی تحریمها انتظار میرود، مشخصاً تأثیرات تحریمی رو به کاهش بیشتر خواهد گذاشت؛ دوم اینکه دولت رئیسی، به مذاکره تنها بهعنوان تکابزار نگاه نخواهد کرد. طبعاً طرف آمریکایی به برجام بهعنوان اولین موافقتنامه از چندین توافق که مدنظر آمریکاییهاست تا بتوانند کل قدرت جمهوری اسلامی را مهار کنند، نیاز دارد و بهشدت بهدنبال زنده کردن برجام است اما با پایینترین هزینه. هزینه یعنی برداشته شدن تحریمها و آمریکاییها نمیخواهند که این ابزار را از دست بدهند؛ چراکه به این ابزار اصلی و اسلحه اصلی، برای توافقنامههای بعدی نیاز دارند تا ایران را مجبور به مذاکره و امتیاز دادن بر سر میز مذاکره کنند. طرف آمریکایی وقتی با مواضع محکم رئیسی روبهرو شود، سعی میکند حتیالمقدور و تا آنجایی که امکان دارد، این امتیازات کوچک که من به آن «طعمه» میگویم را بیشتر کند. آنچه اهمیت دارد، این است که رئیسی بدون توجه به اینگونه سیاستهای ایذایی واشنگتن، در پی متحول ساختن شروط اصلی نظام برای احیای برجام باشد؛ یعنی برداشته شدن همه تحریمها، نخست توسط آمریکاییها و دادن فرجه برای راستیآزمایی از طرف ایران. این کار، با توجه به وضعیت واشنگتن و نیاز آنها به احیای توافق، مغتنم و شدنی است».
تحقیق و تفحص مجلس از حقوقهای نجومی!
نمایندگان مجلس در نشست علنی دیروز (سهشنبه، 19 مرداد)، با 211 رأی موافق، 7 رأی مخالف، 5 رأی ممتنع از مجموع 234 نماینده حاضر در جلسه، با گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در خصوص تقاضای تعدادی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از «پرداخت و دریافت حقوقهای نامتعارف و نجومی» موافقت کردند. سیدمحمدرضا میرتاجالدینی، عضو هیئترئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در تشریح این طرح، با اشاره به تأکیدات مؤکد رهبر معظم انقلاب درباره جلوگیری از پرداخت حقوقهای نجومی، تصریح کرد: «این موضوع نباید مشمول مرور زمان شود و پرداخت حقوقهای نجومی نوعی برداشت ظالمانه از بیتالمال است». حاجی دلیگانی، عضو هیئترئیسه مجلس نیز در مقام موافق، تأکید کرد: «الآن برخی نان شب ندارند که بخورند؛ اما میبینیم برخی در قوه مجریه اعدادی را برداشتند که نمیدانند با آنچه کنند! ترویج اشرافیگری دلیل اصلی دادن حقوق نجومی بود. یکی میگوید ۴۰۰ میلیون پاداش دهیم، آن یکی میگوید ۵۰۰ میلیون، این چه نوع اداره کشور است. برخی میگویند توانایی پرداخت حقوق ۴ میلیونی کارمند و خدمتکار را نداریم اما به معاونین، ۱۲ میلیون بهعنوان رفاهی میدهند»
با سلام
لطفا کانال مکتب سلیمانی را به عنوان کانال مرجع برای تحلیل های سیاسی به اعضاء کانال ها و گروهای خود معرفی کنید
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
▼حرف روز
بورس و عبرتهای ریزش سال ۹۹
یک سال پیش در چنین روزی، شاخص بورس تهران بعد از چند ماه رشد پیاپی، بهیکباره وارد روند نزولی میشود تا بزرگترین ریزش تاریخ خود را رقم بزند. مردمی که به دعوت چندباره رئیس دولت و وزرا، دارایی خود را وارد بورس کرده بودند، در تور صفهای فروش و حقوقیها گیر میکنند تا نهتنها سرمایه آنها نابود شود، بلکه بزرگترین سرمایه نظام نیز (اعتماد مردم) خدشهدار شود. در این خصوص حرفها برای گفتن زیاد است ولیکن فرازوفرود بازار سرمایه در یک سال اخیر چند واقعیت گرانبها را برای همه آشکار ساخت:
1- قوانین بورس در ایران بهشدت فسادزا و در جهت تضعیف سهامداران خرد و به نفع حقوقیها و سهامداران عمده است؛ بنابراین در اولین فرصت باید این قوانین اصلاح شوند. 2- سازوکار بازار سرمایه بهگونهای است که بهصورت کامل در جهت تأمین فلسفه وجودی خود نیست؛ به این معنی که نمیتواند نقدینگی را در جهت تقویت بنگاههای تولیدی به کار گیرد. لذا این سازوکار باید تغییر کند. 3- تجربه سال ۹۹ و ناهماهنگی بین وزارت اقتصاد و نفت در صندوق ETF یا اقدامات بانک مرکزی در تعیین نرخ بهره، نشان داد که مسئولین باید تصمیمات کلان اقتصادی را با هماهنگی کامل و آیندهنگری و با در نظر گرفتن شرایط بازارهای مالی اتخاذ نمایند. 4- مسئولیت از بین رفتن سرمایه مردم در بورس در سال ۹۹ متوجه چه افرادی است؟ به نظر میرسد فقدان وجود نهادهای ناظر بر عملکرد مسئولین سازمان بورس و حقوقیها، راه را برای انحراف بورس از کارکرد اصلی خود فراهم کرده است. از این منظر اصلاح قوانین و نهادهای ناظر بر سازمان بورس، موضوعی ضروری است. 5- بخشی از ضررهای مردم در سال گذشته متأثر از ورود بدون آموزش آنان به بازار سهام بود. لذا باید سازوکار یا شبکهای برای آموزش مردم ایجاد شود. ترویج نگاه سرمایهگذاری بلندمدت در بورس با رعایت نکات فنی، باید محور اصلی این آموزشها باشد.
نکته راهبردی: دولت سیزدهم با درنظر گرفتن واقعیتهای فوق و تجربه گذشته باید اولین کارویژه خود را در زمینه بازار سرمایه، بازگشت اعتماد مردم به بورس قرار دهد که این امر از طریق نظارت بر سازمان بورس و عملکرد حقوقیها مقدور است. در مرحله بعد چندوجهی کردن اقتصاد و خروج از بانک محوری و استفاده از بازار سرمایه برای تأمین مالی بنگاهها باید در دستور کار قرار گیرد. (نویسنده: علی محمدی
▼گزارش روز
منطق تماس ایران با طالبان
یکی از سرفصلهای مهم رسانههای فارسیزبان و بیگانه در خصوص تحولات داخلی افغانستان که بعضاً به افکار عمومی داخل نیز رسوخ کرده، تمرکز روی این موضوع است که جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت از طالبان و با یکسان پنداری آن با گروههای تکفیری و تروریستی مانند داعش، القاعده و غیره، در حال تطهیر سوابق و پیشینه این گروه است.
گزارههای تحلیلی: 1- سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات داخلی افغانستان، منطقی و با در نظر گرفتن تمام ملاحظات سیاسی، امنیتی و غیره است. تهران بهعنوان صادقترین بازیگر تحولات افغانستان، خواستار برقراری امنیت و ثبات در این کشور است و برای نیل به این منظور، تعامل و تماس با تمام گروههای داخلی ازجمله دولت مرکزی و طالبان را در دستور کار قرار داده است؛ تشکیل یک دولت وفاق ملی و با مشارکت گروههای مختلف سیاسی در افغانستان، گزینه مطلوب و مورد حمایت تهران است. 2- جمهوری اسلامی ایران همسو با «منافع و امنیت ملی» خود و همچنین ایجاد امنیت و ثبات در افغانستان، تنها به برقراری «تماس» با طالبان که با هماهنگی و اطلاع دولت مرکزی افغانستان است، بسنده کرده است. تهران در عین بیاعتمادی به طالبان، نه دنبال ائتلاف و پیمان با این گروه است و نه جنگ و درگیری با آن. جمهوری اسلامی بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد که هماینک تمام آن در اختیار طالبان است. لذا نمیتواند و نباید نسبت به آنچه در افغانستان میگذرد، بیتفاوت باشد. 3- اینکه برخی جمهوری اسلامی را متهم به مشروعیتبخشی به طالبان میکنند، آدرس غلط دادن است و از منطق درستی برخوردار نیست. ریشههای قبحزدایی از طالبان و مشروعیتبخشی به آن را نه در تهران، بلکه باید در گفتگوهای این گروه با آمریکا در دوحه جستجو کرد؛ درواقع این آمریکاییها بودند که در وهله اول به طالبان یک مشروعیت نیمبند دادند و با آن پشت یک میز به گفتگو نشستند.
نکته پایانی: همجواری ایران با کشور افغانستان با ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک که همواره مصدر قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و مهمتر از همه مشکلات امنیتی بوده است، ایران را وادار میکند که در یک پکیج کامل به مسئله افغانستان بنگرد تا امنیت ملی خود را در سختترین شرایط، حفظ نماید. (حمید خوشآیند)
🔰 مسئلهی بیماری کرونا مسئلهی فوری و فوتی کشور است
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا: چند نکتهی لازم دربارهی طغیان بیماری همهگیر کرونا لازم بود عرض بکنم به مسئولین و به مردم عزیزمان.
بیماری وحشی طغیان کرده، نه فقط در ایران، بلکه در همهی جهان تقریباً یک دوران طغیانی را دارد میگذراند.
وقتی که بیماری، ویروس، دشمن شکل جدیدی پیدا میکند، آرایش دفاعی ما و شیوهی کار ما هم بایستی تغییر پیدا کند. او با شیوهی جدیدی وارد میشود، ما هم بایستی شیوهنامه و روشهای جدید و مستحکم و مواضع محکم را باید اتخاذ کنیم برای مقابلهی با این بیماری که امروز یک خطر عمده است و مسئلهی بیماری کرونا امروز به نظر من مسئلهی اول کشور است، مسئلهی فوری و فوتی کشور است که بایستی دنبال بشود.
#بسته_خبری
🔰 سر یک هفته، همه مسئولین با تصمیم قاطع، هر چه که میتوانند انجام بدهند
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا: ابتلائات و تلفات بسیار دردناک است حقیقتاً؛ به زبان آسان است لکن در واقع وقتی نگاه کنید، در یک روز بیش از پانصد خانواده داغدار بشوند، این چیز کمی است؟ این چیز کوچکی است؟ یا دهها هزار نفر در یک روز ابتلا پیدا کنند.
اینهایی که بیمار میشوند، مبتلا میشوند، برای دارو، برای درمان، برای آزمایش، برای مشکلات گوناگون چه سختیهایی را متحمل میشوند. اینها را واقعاً انسان دل هر مسلمانی، دل هر هممیهنی حقیقتاً میسوزد، آتش میگیرد به این وضع وقتی که نگاه میکند، بنابراین وظایفی داریم.
رئیسجمهور محترم چند روز قبل از این یک ضربالاجل یک هفتهای را معیّن کردند که این بسیار کار خوبی بود، برای اینکه همهی مسئولین اهمیت موضوع را درک کنند و فکر لازم و پیشنهاد لازم را برای تصمیمگیری و اقدام بیاورند و من حالا اینجا عرض میکنم، همهی مسئولین در رأس این ضربالاجل، سر این یک هفته حتماً با تصمیم قاطع اقدام خودشان را، هر اقدامی که گرفتند، هر چه که فکر کردند مصلحت است و میتوانند انجام بدهند، اقدام را انجام بدهند و با دقت جوانب قضیه را بسنجند و هر کاری که لازم هست انجام بدهند.
#بسته_خبری
🔴لیست وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم
✍ظهر امروز ابراهیم رئیسی لیست وزرای خود را به مجلس شورای اسلامی ارائه کرد که به شرح زیر است:
🔸وزارت ورزش: حمیدرضا سجادی
🔹وزارت کشور: احمد وحیدی
🔸وزارت اطلاعات: خطیب
🔹وزارت نیرو: محرابیان
🔸وزارت خارجه: امیر عبدالهیان
🔹وزارت اقتصاد: سید احسان خاندوزی
🔸وزارت آموزش و پرورش: حسین باغگلی
🔹وزارت میراث فرهنگی: ضرغامی
🔸وزارت کار: حجت عبدالملکی
🔹وزارت علوم: محمدعلی زلفیگل
🔸وزارت دفاع: امیر آشتیانی
🔹وزارت کشاورزی: سید جواد ساداتی نژاد
🔸وزارت بهداشت: بهرام عین اللهی
🔹وزارت ارشاد: محمد مهدی اسماعیلی
🔸وزارت صمت: سید رضا فاطمی امین
🔹وزارت نفت: جواد اوجی
🔸وزارت دادگستری: رحیمی
🔹وزارت راه و شهرسازی: رستم قاسمی
عشق یعنی رهبرم سیدعلی:
⭕️ شارلوت والرِ گاندو۲ کیست؟!
شارلوت، افسر اطلاعاتی انگلیس (۳۲ساله) با نام مستعار لوتی بود که در پوشش بخش سیاسی سفارت انگلیس در شهریور ۹۴ وارد ایران شد.
⬅️ او دارای سطح اطلاعاتی بالا بود به طوری که سفیر انگلیس در تهران و هیچ کدام از اعضای سفارت حق پرسوجو از اقدامات وی را نداشتند و به طور مستقل وارد عمل میشد.
⬅️ والر با دیپلمات کشورهای مصر، پاکستان، کویت، گرجستان، آلمان، فرانسه ارتباط داشت و شبکه جمع آوری گسترده اطلاعات را از دیپلماتهای سایر کشورها فراهم کرده بود.
⬅️ شارلوت علاوه بر ایران، تمرکز ویژه ای بر حوزه یمن، سوریه و نقش ایران در این کشورها داشت و محل جلسات هماهنگی را در سفارت انگلس و عموما با حضور دیپلمات های فرانسوی برگزار میکرد.
⬅️ شارلوت در انتخابات سال ۹۴ ایران به صورت مخفیانه اقدام به فیلمبردای از مجموعه های حساس کشور کرده بود. وی همچنین در زمان حضور خود در ایران به طور جدی پیگیر بورسیه چونینگ (برای جذب نخبگان ایرانی توسط سرویس انگلیس) بود.
⬅️ وی در سال ۱۳۹۵، حین جاسوسی از مراکز نظامی سقز در کردستان، بههمراه یکی از اعضای سفارت فرانسه، توسط نیروهای سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بعد از تعقیب و گریز در روستای ایرانخواه دستگیر شد.
👈 تصویر سمت راست، تصویر اصلی شارلوت والر است.
#شجره_طوبی
امام جمعه شهرستان قدس:
🔰 با اتصال به کشتی حسین بن علی علیهالسلام، در امانید
مراسم عزاداری شب دوم از دهه اول محرم الحرام سال ۱۴۴۳ هجری قمری با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین جوکار امام جمعه شهرستان قدس در مسجد جامع برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین جوکار امام جمعه شهرستان قدس در این مراسم با اشاره نجات بخش بودن سیره حضرت سیدالشهدا بیان داشت: هر کسی با حضرت اباعبدالله الحسین همراه شد و بر کشتی او سوار شد، در امان است و عاقبت بخیر میشود.
🗓 ۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۰
#محرم
#امام_حسین علیهالسلام
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
♻️ #امامت_قدس؛ رسانه رسمی قرارگاه فرهنگی نماز جمعه شهرستان قدس در فضای مجازی:
🆔 ایتا: eitaa.com/Emamatqods
🌐 وب_سایت: http://Emamatqods.ir
🆔 اینستاگرام: instagram.com/emamat_qods
🌐 آپارات: https://www.aparat.com/Emamatqods
دستور رهبر انقلاب به تأمین گسترده واکسن
🔹واکسن چه از راه واردات و چه با تولید داخلی باید با تلاش مضاعف و به هر شکل ممکن تأمین شود و در اختیار همه مردم قرار بگیرد.
🔹خوشبختانه با تولید واکسن در داخل، مسیر واردات خارجی آن نیز هموار شد، در حالی که تا قبل از آن با وجود پرداخت بهای واکسن، فروشندگان خارجی بدعهدی میکردند.
#مکتب_سلیمانی
🆔 @Maktabsoleimani313
⭕️لبیک فوری نیروهای مسلح به فرمان فرمانده کل قوا برای مقابله با کرونا
🔸سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:
🔹در لبیک به دستور امروز فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) و در ادامه حضور و نقشآفرینی های نیروهای مسلح برای کمک به دولت و ملت و ظرفیت سازی قدرتمند تر و موثرتر در صحنه مقابله با کرونا، به فرماندهان نیروهای مسلح ابلاغ شد بدون فوت وقت با ایجاد آمادگی های مقتضی ، برنامهریزیهای عملیاتی را دستور کار قرار دهند.
#مکتب_سلیمانی
🆔 @Maktabsoleimani313
🔴 رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در سخنانی تلویزیونی با اشاره به طغیان بیماری کرونا، این مسئله را مسئله اول و فوری کشور خواندند.
🔻ایشان با تأکید در خصوص انجام قاطع وظایف و تصمیمها برای مقابله با بیماری، توصیهها و نکات مهمی خطاب به مسئولان و مردم بیان کردند.
#مکتب_سلیمانی
🆔 @Maktabsoleimani313
آماری از واردات چین
جدیدترین تحلیل ها از وضعیت تجاری چین در ماههای ابتدایی سال 2021 حکایت از واردات گسترده کالاها به کشور چین دارد. البته چین اصلی ترین صادر کننده کالا در سطح جهان شناخته می شود. با این وجود این کشور در پنج ماهه نخست 2021، بیش از 93 میلیارد دلار از تایوان واردات داشته و پس از تایوان، ژاپن، کره جنوبی، ایالات متحده امریکا و استرالیا، بیشترین صادرات را به چین داشته اند. اما در بین کشورهای منطقه غرب آسیا، عربستان سعودی در مدت یاد شده حدود 21 میلیارد دلار صادرات به چین داشته که بیشتر آن مربوط به نفت خام بوده است. بنابراین سعودی ها بیشترین میزان صادرات کالا را به چین در میان کشورهای منطقه داشته اند. اما متأسفانه کشور ما در همین مدت، تنها چیزی در حدود دو و نیم میلیارد دلار صادرات کالا به چین داشته که کاستی های اساسی را در نظام تولید و تجارت ایران نمایان می سازد. با توجه به توافق 25 ساله، باید برای کسری تراز تجاری ایران در تبادلات با چین، چاره ای اساسی اندیشیده شود.
✍پیروز
#مکتب_سلیمانی
🆔 @Maktabsoleimani313
رهبر انقلاب: مسئولان کمک کنند بیماریابی کرونا وسیع و رایگان انجام شود
🔹در اوایل بیماری، آزمایشهای بیماریابی عمومی رایج شد که کار خوبی بود و باید شبکه بهداشت با کمک بسیج این کار را انجام دهند.
🔹با توجه به هزینههای سنگین آزمایشهای تشخیص کرونا، دولت و بیمهها کمک کنند تا بیماریابی و آزمایشهای تشخیص به صورت رایگان و وسیع در اختیار همه مردم قرار بگیرد.
#مکتب_سلیمانی
🆔 @Maktabsoleimani313