☘
🌀 #صرفا_جهت_اطلاع | نبردهای سنگینی در اطراف روستای خاراو در نزدیکی خانکندی وجود دارد.
🍃🌹🍃
❌ ساعت ۱ بامداد درگيریهای شدید در خانکندی قره باغ رخ داده است این درگیری چند کشته و زخمی داشته/ اتفاق در زمان گذر کاروان روسی از این منطقه بوقوع پیوسته است.
#غرب_آسیا
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
35.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغاز امامت و ولایت🎊
قطب عالم امکان ، فخرزمان
امان مردمان ،
اعلی حضرت دوران 🎊
صاحب العصر والزمان مبارک باد.
دوست دارم اشک باشم🎊
گوشه چشمت نشینم تا اگر
روزی بیفتم لااقل پایت ببوسم
ولایت امام زمان مبارک باد🎊
🎤🎤ببینید 👆👆👆
✅مستندی جالب از مردم شهر قدس در خصوص امامت امام غائب
کاری از واحد فرهنگی حوزه علمیه باقرالعلوم( علیه السلام)
👈وزیر خارجه عربستان
رهبری عربستان یک سیاست روشن دارد که اولویت رفاه، ساخت کشور و چشم انداز ۲۰۳۰ است و شما نمیتوانید با یک منطقه آشفته به آنها دست پیدا کنید. وزیر خارجه عربستان افزود: بنابراین در حالی که ما بشدت از امنیت ملی و حق حاکمیت خود دفاع میکنیم، تلاش خواهیم کرد تا آنها را از طریق دیپلماسی حل کنیم. وی در مورد زمان شروع مذاکره با ایران بیان کرد که همزمانی برخی از اتفاقات این احساس را به وجود آورد که لحظه مناسب برای مذاکره با ایران فرا رسیده است. بن فرحان مدعی شد: ما همیشه خواهان مذاکره بودیم اگر آنها (مذاکرات) در واقع جدی باشند. همچنین یک مقام سعودی به فایننشال تایمز گفت که عربستان در حال بررسی درخواست ایران برای بازگشایی کنسولگری این کشور در جده است. به نوشته این روزنامه، ریاض همچنین در نظر دارد به تهران اجازه بازگشایی دفتر نمایندگی برای سازمان همکاری اسلامی را در این شهر ساحلی بدهد. یک دیپلمات خارجی در عربستان نیز هفته گذشته به خبرگزاری فرانسه گفت که ایران و عربستان به توافق برای بازگشایی کنسولگری دست یافتند
«وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ» یعنی یک انسان، آنقدر دلبستهی به مساوات و انفاق باشد و دیدن فقر برایش دردآور باشد که صبر نکند نمازش تمام بشود، سائل دیگری بیاید. بهقدری این انسان جاذبهی انفاق دارد، که أمان ندارد صبر کند. جلوهای دیده که خدا آن را نمیپسندد، لذا او هم نمیپسندد، چیزی هم جز انگشتر ندارد، لذا در حال نماز به سائل میدهد.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_بیست_و_ششم
👈منطق افزایش 10 درصدی حقوق 1401؟!
مرکز پژوهشهای مجلس پیشبینی کرد، ۶۷ درصد از منابع بودجه در سقف اول تا انتهای سال ۱۴۰۰ محقق شود. در این صورت و با فرض تحقق ۱۰۰ درصدی مصارف، بودجه سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰۷ هزار میلیارد تومان کسری غیرقابل تأمین خواهد داشت. برای محاسبه کسری بودجه امسال، لازم است تا رقم اوراق بدهی و استقراض از صندوق توسعه ملی به کسری غیرقابل تأمین اضافه شود. این عدد در حدود ۴۷۰ هزار میلیارد تومان است. بخش قابلتوجهی از مخارج سقف اول بودجه را حقوق کارکنان دولت تشکیل میدهد که تصمیم برای مدیریت هزینهها، نیازمند تصمیمگیری اساسی دراینباره است. سازمان برنامهوبودجه برای کاهش بخشی از کسری بودجههای سالانه و اصلاح این روند، در لایحه بودجه سال آینده افزایش 10 درصدی حقوق کارکنان دولت را پیشبینی کرده است.
تجربه سالهای اخیر نیز نشان میدهد، صرف افزایش بالای حقوق، دردی از کارکنان دولت دوا نمیکند و همیشه تورم سالیانه از میزان افزایش حقوق بیشتر شده و اثر افزایش حقوق در سبد معیشت کارکنان منفی میشود. به نظر میرسد این بار بهجای افزایش رقمی حقوقها، دولت به دنبال کاهش تورم و افزایش توان خرید کارکنان دولت از طریق کاهش کسری بودجه است
«الهام علیاف» رئیسجمهور جمهوری آذربایجان در گزافهگویی ضد ایرانی جدید خود، گفت ارمنستان با کمک ایران مواد مخدر به اروپا قاچاق میکرده است.
خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان امروز (جمعه) گزارش داد علیاف در سخنرانی خود در جلسه شورای سران کشورهای مستقل مشترک المنافع که در قالب یک ویدئو کنفرانس برگزار شد، ادعا کرد ارمنستان در تبانی با ایران از مناطق اشغالی سابق جمهوری آذربایجان (در اشاره به مناطق تحت اشغال جمهوری ارمنستان که در پی آتشبس قرهباغ آزاد شد) برای انجام قاچاق مواد مخدر به اروپا به مدت حدود ۳۰ سال استفاده میکرد.
در روزهای گذشته رئیسجمهور جمهوری آذربایجان بهرغم آن که تهران و باکو به طور سنتی روابط صمیمانهای دارند، با اتخاذ مواضعی زیادهخواهانه و مخالف با حسن همجواری، به گزافهگویی و اتهامزنی علیه تهران پرداخته است.
وی پیشتر اظهارات مقامهای ایران درباره حضور عناصر خارجی در مرز ایران را بهانههای ساختگی خواند و در مخالفت آشکار با اظهارات و اقدامات مقامهای باکو، مدعی شد جمهوری آذربایجان خواهان احترام در مرزهاست.
مقامهای جمهوری آذربایجان همچنین بدون توجه به اصول و قواعد بینالمللی و حسن همجواری از طریق تحریف مفاد توافق آتشبس قرهباغ، به دنبال اعمال خواسته خود برای ایجاد کریدوری با هدف تغییرات ژئوپولتیک در منطقه و مرزها هستند.
تکذیب استفاده از اراضی جمهوری آذربایجان برای اهداف اطلاعاتی علیه جمهوری اسلامی ایران در شرایطی انجام شده که طی ماههای اخیر موضوع حضور برخی نیروهای تروریستی و وابسته به رژیم صهیونیستی بسیار خبرساز شده است
▼حرف روز
👈ایکاش اتصال شود ختمِ انفصال
نهم ربیعالاول آغاز امامت و ولایت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف است. اعـتـقـاد به موعود، در همه ادیان وجود دارد؛ امـا انـدیـشـه مـهـدویت و ظهور موعود جهانى در آیین آسمانى اسلام جایگاه و جلوه بیشترى دارد و باوجود دلایـل معتبر از آیات و روایت متواتر و قطعى، همه مذاهب اسلامى بر ظهور «مهدى موعود» از نسل فاطمه زهرا(س) اتفاقنظر دارند. پیامبر اکرم(ص) در خطبه غدیریه آن حضرت را وارث مینامند که وارث علوم، کمالات، مقامات و منزلتهای همه انبیا و اوصیا و پدران بزرگوارش خواهد بود.
✅هرساله در غرب بودجههای سنگینی برای خاموش کردن انوار حقیقی حکومت جهانی امام زمان و تحریف آن با تهیه فیلمهای سینمایی، چاپ کتاب، بازیهای رایانهای و ... هزینه میشود. عمده این محصولات با مضامین سیاه نمایی و هراسانگیزی نسبت به امام زمان (عج) و ظهور ایشان منتشر میشود تا نه تنها انتظارها و امیدها برای موعود حقیقی شکل نگیرد، بلکه جامعه جهانی را برای مقابله با اندیشه نوعگرایانه و انسانساز اسلامی آماده کنند.
✅در قرآن و روایات وعده عدل و داد در حکومت بقیهالله داده شده است. به باور مسلمانان، دولتی که امام زمان پس از ظهور تشکیل خواهد داد، کریمه خواهد بود؛ همانگونه که در دعای افتتاح میخوانیم «اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِی دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ». از آنجایی که حقیقت ظهور برای مسلمانان بسیار ملموس و باورپذیر است، پس میبایست رغبت و میل و اشتیاق شدید برای تشکیل حکومت عدلگستر منجر به زمینهسازی تحقق این وعده بزرگ الهی شود و در این مسیر میبایست همواره آماده و در حال جهاد بود؛ جهاد کبیر، جهاد صغیر، جهاد اکبر و جهاد تبیین؛ و یقیناً دولتهای مختلفی که در جمهوری اسلامی تشکیل میشود، اگر برنامه خود را بر مبنای تشکیل و تقویت دولت کریمه قاِئم آل محمد (ص) بگذارند، خداوند به آنها نیز عزت، موفقیت و سربلندی عطا میکند و دشمنانشان را بنا به وعدههای محقق قرآنی، ذلیل و رسوا خواهد کرد. برای تشکیل دولت کریمه و ظهور فرج، باید از خود شروع کنیم و موانع ظهور را از قلبهای زنگارگرفتهمان بزداییم و آن را برای کلامهای نورانی «نورالله» آماده سازیم. بیداریام کـنارِ تو شیرینتر از خیال؛ ایکاش اتصال شود ختمِ اِنفِـصال
✍#فرهاد_مهدوی
گزارش روز
👈این بهتنهایی کافی نیست!
«رابرت مالی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران چهارشنبه گذشته در اندیشکده کارنگی گفت، اگر دولت پیشین آمریکا از برجام خارج نشده بود، ما در این نقطه نبودیم. این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا مدعی شد، دولت بایدن پیشنهاداتی را مطرح کرد که اگر ایران وارد مذاکره میشد و به تفاهم میرسیدیم تمام تحریمهایی که با برجام در تناقض یا ناسازگار بودند، بهسرعت لغو میشدند، بنابراین ازنظر اعتمادسازی این مهمترین اقدامی بود که دولت بایدن میتوانست آن را انجام دهد.
👈گزاره تحلیلی:
اساساً منظور مالی نسبت به نقطه موجود این است که اکنون ایران از محیط کانالیزه شدهای که توسط تیم امنیت ملی اوباما طراحی شده بود، خارج گردیده و این وضعیت نتیجه سیاست فشار حداکثری دوران ترامپ است که ایران را وادار نموده که کاهش تعهدات دهد. این اظهارات به شکلی میتواند بخشی از برنامههای تیم امنیت ملی بایدن را نمایان سازد. جای تردید نیست که مسئله اساسی تیم بایدن در مذاکرات آتی این است که چگونه ایران را در محیطی قرار دهند که از یک سو مجدداً امتیازات برجامی، آنگونه که بوده و حتی بیشتر از آن را از ایران بگیرند و از سوی دیگر آنگونه که ایران انتظار دارد، از رفع تحریمها بهرهمند نگردد. رابرت مالی تصریح کرده مهمترین اقدام اعتمادسازی این بوده که ما به ایران بگوییم آمادهایم تمام تحریمهای وضع شده در دولت ترامپ را که ناسازگار با برجام بودند، لغو کنیم و این مسئلهای است که امروز نیز با آن روبرو هستیم. این اظهارات مالی یقیناً به آن اندازه کافی نیست که ایران و ۵+۱ را به یک توافق برساند؛ چراکه ایران در پس یک تجربه تلخ آموخته در قبال آن چیزی که قرار است از محدودسازی در حوزه هستهای به دست آورد، باید تضمین بگیرد. آمریکا گامهای اعتماد ساز خود را برداشتن تحریمها (البته نه همه آنها) روی کاغذ میداند و جمهوری اسلامی آن را نشانه حسن نیت آمریکا قلمداد نمیکند، چراکه مشخص نیست فردای توافق مجدداً در همان مسیری قدم بر ندارند که اوباما قدم برداشت. به عبارتی هیچ تضمینی نیست که فردای توافق به این شکل آمریکا توافق را یکطرفه نکرده و از برداشتن تحریمها بهصورت عملی سر باز نزند. ایران خطوطی را برای یک توافق مطلوب و منصفانه ترسیم کرده که بخش اصلی آن این است که ما به ازای تعهدات هستهای، لغو تحریمها و بازگشتناپذیری آنان برای انتفاع اقتصادی پایدار است؛ چیزی که تیم امنیت ملی بایدن بهشدت از آن واهمه دارد.
✍ #احمد_بنافی