🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
🖌استاد جاودان (حفظه الله):
پویش #اطاعت از امر #رهبری در خواندن دعای #هفتم_صحیفه_سجادیه را جدی بگیریم
دعای مبارک هفتم صحیفه سجادیه را هر روز با هم میخوانیم...
#به_امر_رهبرم ❤️
#فقطچنددقیقه🕑
#کرونایاصلی_تفکرغربپرست_است
http://eitaa.com/fatemiioon_news
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💐در آستانه برگزاری سی و ششمین جشن گلریزان ستاد دیه کشور، حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی مبلغی معادل پانزده میلیارد ریال برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اختصاص دادند.
🔻چراغ جشن گلریزان آزادی زندانیان تحت حمایت ستاد دیه هر ساله با مبلغ اهدایی رهبر انقلاب روشن شده و به تأسی از همین سنت حسنه امسال نیز معظمله با اهدای رقمی معادل ۱۵ میلیارد ریال زمینه آزادی جمعی از بدهکاران مالی و محکوم به پرداخت دیات ناشی از حوادث کارگاهی و سوانح رانندگی را فراهم نمودند.
از ابتدای تأسیس ستاد دیه رهبر انقلاب ضمن حمایت معنوی از فعالیتهای خداپسندانه این نهاد مردمی با اهدای مبلغی معادل ۱۵۸ میلیارد ریال، زمینه آزادی نزدیک به دو هزار زندانی نیازمند واجد شرایط را فراهم نمودهاند.
زندانیان جرایم غیرعمد در سفرهای استانی معظمله نیز بیبهره نبوده و برای نمونه با کمک پنج میلیارد تومانی معظمله در سفر استانی به کرمانشاه تعداد ۲۴۰ محبوس غیرعمد و با اهدای مبلغ یک میلیارد تومان در سفر به بجنورد، زمینه آزادی ۱۲۵ بدهکار گرفتار بند از این محل فراهم شده است.
🔰 سالروز کشف پیکر ۱۲۰ شهید در منطقه #فکه
🔷 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی در رابطه با سالروز کشف شهدای مظلوم فکه و بیادعاترین مردان روزگار
http://eitaa.com/fatemiioon_news
🕌 *بعد براندازی جمهوریاسلامی حرم امام رضا را تخریب میکنیم*
🔹«سیروس کنگرلو» مجری شبکهای سلطنتطلب و از طرفداران «ربع پهلوی»، گفت: “پس از براندازی حکومت جمهوریاسلامی یکی از اولین کارها، خارجکردن پیکر امامان از جمله امام رضا(علیهالسلام) و امامزادهها به سرزمین اصلی خودشان و تخریب حرمها است!!!
🔹اینها لیدرهای آشوبگران و اغتشاشگران هستند و می خواهند با این افکار شوم خود بر مردم حکومت کنند!!!
http://eitaa.com/fatemiioon_news
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نامه خصوصی به آقا
🔹نامه و هدیه عطیه عزیزی به حضرت آقا که آقای ابوالقاسمی قول رساندن آن به آقا را دادند
http://eitaa.com/fatemiioon_news