داروخانه معنوی
#احسن_القصص #تشرفات (قسمت سوم) #امام_زمانﷻ تقریبا سه سال پیش بود که در مورد این قضیه به وسیله مولا
#احسن_القصص
#تشرفات (قسمت چهارم)
#امام_زمانﷻ
غفلتی عمیق بر سراسر ذهنم خیمه زده بود و فراموش کرده بودم که من در انتظار چه کسی هستم و چه حاجتی دارم و این فراموشی ادامه داشت تا اینکه آن مرد دستی به شانه ام زد و فرمود: "اَنتَ مَرضِیٌ عِندَنا یعنی: تو در نزد ما مورد رضایت قرار داری." در این مورد شگفتیام بیشتر شد که چطور ممکن است یک مرد بادیه نشین این جمله را به یک مرجع تقلید بگوید! سپس بعد از بیرون رفتن او ناگهان به خود آمده و آرزویم را بیاد آوردم که به دنبال چه چیزی می گشتم و از خداوند و اهل بیت علیهم السلام چه حاجتی داشتم.
✨💫✨
و حال آنکه این مرد از حاجتم خبر داد به این جملهٔ "انت مرضیٌ عندنا". متوجه شدم که او همان کسی است که به دنبالش می گردم و عمر خودم را برای خدمتش صرف کردهام لکن به او متوجه نشدم تا اینکه از دستم رفت و حالا بر حالم تأسف می خورم که چطور او به نزدم آمد و در دستم قرار گرفت ولی متوجهش نبودم تا اینکه از نور دیدگانش استفاده کنم و زمانی متوجه شدم که او از نزدم بیرون رفته بود و آیا برای مثل من سزاوار نیست گریه و زاری کند؟
✨💫✨
در این هنگام سید بحرالعلوم به شیخ گفت: "حضرت آیت الله ما هم بهمین جهت نزد شما آمدیم." در این حال همگی به این فکر رسیدند که شاید آن مردی که دارای هیبت و وقار بود و او را نزدیک منزل ایشان دیدند همانا او سیّد و آقا و مولایمان حضرت صاحبالامر حجةابن الحسن صلوات الله علیه بوده است.
📗شیفتگان حضرت مهدی علیه السلام ص205
🌹اللهم ارنی الطلعة الرشیدة
@Manavi_2
+بــےتعارف
آقٰااِمٰآمزمآنْبینِمٰاهَستَنْ،
نمےبینیمِشونْ۔۔۔،
چونْچِشممونپٰاڪْ نیستْ .. !!
صدٰاشونْرونمےشنَویمْچونْڱوش
مونپٰاڪ نیستْ!💔🕊..
دِلْتنڱشونْنیستیمْچونمُنْتَظِرنیستیمْ!!!
فَقَطْوَفَقَطْاِدعٰادٰاریمْ...
#تلنگر
#امام_زمانﷻ
@Manavi_2