روشنای نور ( من و دانشجوهام )
#معرفی_نرم_افزار #درخواستی نرم افزار بازار کتاب #قائمیه ▪️این نرمافزار اولین مارکت ایرانی جهت عر
2839-fa-pajoheshi-dar-ejaze-elmiye-qoran-new.apk
11.14M
#معرفی_کتاب
#معرفی_نرمافزار
#مکمل_درسی
#اعجاز_علمی_قرآن
اپلیکیشن کتاب اعجاز علمی قرآن
اثر محمد محمدرضایی از مجموعه کتب اپلیکیشن بازار کتاب قائمیه
به همراه عکسهای فهرست مطالب
@Manodaneshjooham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥دحو الارض چه روزی است؟
🎥کلیپ تصویری
فردا دوشنبه دحوالارض است و برای آن اعمالی در مفاتیح الجنان ذکر شده است
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
مردم و روشنفكران
سيد عطاءالله مهاجراني
با توجه به تجربهام در سفر يك ماهه به نجف اشرف و عراق، در مقالهاي به اين نكته اشاره كردم كه ميتوان ميان دنياي مجازي به معناي همين فضاي توييتر و اينستاگرام و... دنياي حقيقي تفاوت قائل شد. اجتماعات ميليوني مردم ايران در سوگ و فقدان شهيدان خدمت، شاهدي بود كه از راه رسيد و اين دوگانگي و تفاوت را بيشتر نشان داد. در فضاي مجازي گفته ميشد كه مردم ايران از فقدان ابراهيم رييسي و همراهان در فاجعه سقوط بالگرد نه تنها متاسف نيستند، بلكه خوشحالند. نشانههايي از خوشحالي مانند رقص و پايكوبي و برهنگي كه البته معلوم نبود كي و كجاست، منتشر كردند. اما در دنياي حقيقي در تبريز و قم و تهران و مشهد، حكايت ديگري جاري بود. دريايي از مردم در خيابانها و ميدانها جاري شده بود.خوشبختانه نمايندگان رسانههاي جهاني كه هوشمندانه دعوت شده بودند، گوشههايي از واقعيت دنياي حقيقي را منتشر كردند. مي خواهم به تجربه بسيار مهم داستايفسكي در «دفتر يادداشت روزانه يك نويسنده» اشاره كنم. اين كتاب با ترجمه ابراهيم يونسي و در سه جلد و ۱۵۰۰ صفحه به زبان فارسي ترجمه شده است. كتاب بيمانندي است و در تاريخ ادبيات و فرهنگ بينظير، داستايفسكي درست در نيمه دوم دهه پنجاه سالگي خود، در اوج آفرينندگي و كمال شخصيتي، در سالهاي ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۰، يادداشت روزانه را نوشته و به بررسي و تحليل مهمترين مسائل آن روزگار روسيه پرداخته است. در تمام يادداشتها، موضوع دوگانگي مردم روسيه و روشنفكران يا نخبگان سياسي و فرهنگي و اجتماعي تكرار ميشود. وقتي نوشته داستايفسكي را با دقت ميخوانيم، ميبينيم، گويي ما در ايران امروز با چنان دوگانهاي رويارو هستيم. روشنفكراني كه حال و هوا و ارزشها و زبانشان با مردم متفاوت است. مردم را دستكم ميگيرند و بلكه تحقير ميكنند. نگاهشان به ارزشهاي آن سوي مرزهاست. سكولار از دهانشان نميافتد! باورهاي ديني و اخلاقي مردم را طرد ميكنند. امر مقدس نداريم!به توانايي ملي باور ندارند.
اما در مواجهه با واقعيت مردم سرگشته ميشوند. البته اين شهامت و صراحت را ندارند كه اقرار كنند مردم را درست نشناخته بودند. برعكس وقتي با واكنش مردم رويارو ميشوند، به تحريف واقعيت ميپردازند. مردم را ناآگاه تلقي ميكنند، روشنفكران روسي خود را در برابر اروپا به معني آلمان و انگلستان و فرانسه ناچيز و بلكه زبون احساس ميكردند، رمانهاي تولستوي آينه اين استحاله به ويژه در تشبث روشنفكران و نخبگان به فرانسه داني و فرانسه پراني است. داستايفسكي نوشته است: «ميگفتند (روشنفكران) كه ما كشوري ناچيز و فقير و بياهميت هستيم. با تمسخر به همه اطمينان ميدادند كه ما چيزي به نام «روح ملي» نداريم، زيرا ملت و مردمي نداريم و بين رهبري سياسي و مردم وحدتي نيست. نيهيليسم همه چيز را جويده است و سربازان تفنگهايشان را زمين مياندازند و مثل گله گوسفند فرار ميكنند و مهمات و تداركات نداريم و خودمان خوب ميدانيم كه توپ ميزنيم! و پا را زيادتر از حدمان دراز كردهايم.» (۱) ببينيد چقدر اين حرفها آشناست! گفتند امريكا ظرف يك ساعت ميتواند تمام توان دفاعي ايران را نابود كند. عينالاسد اتفاق افتاد. گفتند ايران جرات مقابله با اسراييل را ندارد، وعده صادق اتفاق افتاد. گفتند مردم عليه نظام هستند و نظام ۸ درصد بيشتر طرفدار ندارد. درياي جمعيت مردم به تكاپو درآمد. گفتند رهبري كاريزمايش با خاك يكسان شده است! ديدند با يك جمله آيتالله خامنهاي و آرامشي كه در كلام ايشان بود، ملت و كشوري كه نه مجلس داشت و نه رييسجمهور، مثل سرو ايستاد و قامت خم نكرد و كمترين اختلالي در اداره كشور پيش نيامد و عمق اقتدار ملت و كشور و نظام بيشتر شد.همسايگان و ديگر كشورها پررنگتر از هميشه، با حضور در مراسم فقدان شهداي خدمت اشتياق خود را براي توسعه روابط يا بازسازي روابط با ايران نشان دادند.
پينوشت: (۱) فئودور داستايفسكي، دفتر يادداشت روزانه نويسنده، ترجمه ابراهيم يونسي، تهران، انتشارات بزرگمهر، ۱۳۷۰، جلد دوم ص ۹۶۰
هدایت شده از نهج البلاغه خوانی دانشجویی
#پروفسورهانرى_كربن
پروفسور هانرى كربن، محقق و شرق شناس معروف فرانسوى، نهج البلاغه را از مهمترين_گ سرچشمه هايى معرفى كرد كه متفكران شيعه پيوسته از آن سيراب شده اند.
در قسمتى از گفتار او آمده است كه بعد از قرآن و احاديث پيامبراسلام(ص)، نهج البلاغه در درجه نخست اهميت قرار دارد وتفكر فلسفى شيعه به آن وابسته است.
📗منبع مجله مكتب اسلام ؛ شماره 4؛ سال 40
*هتــل خـــانه بابا مامان*
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«روانشناسان تاکید دارند به فرزندان خود *«قدر داشتن»* را آموزش دهید».
چهل پنجاه سال پیش، دخترهای خانه صبح ها زود بیدار می شدند تا قبل از مدرسه رفتن، همه جای خانه را رفت و روب کرده باشند و بعد راهی مدرسه می شدند.
در اوقات فراغت باخیاطی ،گلدوزی،ترمه دوزی ، قالی بافی و... کمک مادر بودند تا قسمتی از بار خانواده رابه دوش داشته باشند!
پسرها بايد يا صبح زود يا عصر، نان و مايحتاج خانه را خريد میكردند و كارهای مردانه را در كمك پدر خود انجام ميدادند و تابستانها برای ارتقای نسبی وضعیت اقتصاد خانواده و کمک به پدر دراصناف مختلف شاگردی و یا فروشندگی میکردند!!!
*امـــا حـــــالا*
با نسلی روبرو هستیم که صبح که بیدار می شوند، از هتل خانه بابا مامانشان خارج می شوند،
چون والدینشان به عنوان *مستخدمین "هتل خانه "* همه جا را رفت و روب خواهند کرد و با يك تلفن همه چيز درب خانه مهياست.
*آســیب شنـــاســـی نــــسل امــــروز*
نسلی که ، در برابر رختخواب اتاقی که در آن می خوابد ، و خانه ای که در آن زندگی می کند
و ظرفی که در آن غذا می خورد احساس مسئولیت ندارد؛
*شــــــــــــــوربختـــــــــــانه یـــــــک سلام علیک ساده را بلد نیست و بعضاً مانند گنجشک از کنار بزرگترش ویراژ میدهد*
و حقوق نخوانده ،بوقت ادعا همه را متهم و خود را در مسند شاکی،وکیل و قاضی نشانده و طلبــــــــــکارانــــــــــه برای همــــــــــــــه حکـــــــــــــــم صادر میکند و در هر قضیه ای خود را صاحب نظـــــــــــــــــر می پندارد
برای این نسل، *سرزمین هم چون هتلی است که می توان خورد و خوابید و ریخت و پاشید* ؛ از مواهب طبیعی آن بهره مند شد و بعد اگر باب میل نبود آن را ترک کرد.
سرزمین هم، مثل خانه، برای این نسل، هتل است. با این تفاوت که متأسفانه مستخدم سرجهاز ندارد و همه فقط برای خوردن و خوابیدن و بردن آمده اند !
این نسل را چه کسی و چه کسانی چنین تربیت کرده اند؟
کی بود کی بود،
اتفاقاً این دفعه،
*من بودم،*
*تو بودی،*
*ما بودیم !!!*
*و...همه بودند.!!!*
کمی به خود بیاییم و تکانی به خودمان و این نسل هتل نشین بدهیم ؛
گرچه به نظر من نسلی که این بچه ها را تربیت کرد، فکر میکرد چون خودش سختی کشیده باید هرجور امکاناتی را برای بچه اش فراهم کند !
در حالی که روانشناسان تأکید دارند به فرزندان خود «قدر داشتن» را آموزش دهید
متاسفانه این موضوع از تهیه سیسمونی برای کودک به دنیا نیومده شروع میشه و سوگمندانه ادامه پیدا میکنه تا جهاز و مهریه آنچنانی و جشن عروسی که پولش به قیمت وام وقرض کردن پدرکمر خمیده شده تمام می شود !
*تاجاییکه شان والای مادر و پدری خودش رو در حد یک مستخدم و نوکر برای اربابش پایین بیاره مبادا که آبی در دل فرزندش تکون بخوره.* !
اما غافل از اینکه هر باغچه و مزرعه ای با آب زیادی فاسد میشه و به لجنزار تبدیل خواهد شد.
گاهی باغبان به گیاهش بیآبی رو تحمیل میکنه چون میدونه اون گیاه نیاز داره چند روز بستر خشکی داشته باشه تا بتونه ریشه هاش رو توی خاک رشد بده و به حیاتش ادامه بده .
*امیدوارم همه ی ما مادرها و پدرها بتونیم به این درک برسیم که امکانات هتلی ایجاد کردن برای فرزندانمون افتخار نیست ،*
و برعکس
*مسئولیت پذیر کردن،*
*قدردان بار آوردن(نسبت به خلق و خالق)*
*تعلیم آداب اجتماعی از یک احوالپرسی ساده تا رعایت حق الناس و آداب معاشرت در اجتماع و...*
متاسفانه ساده ترین که سلام کردن است خیلی از دانشآموزان ما بلد نیستند.
دقت کنیم پدر ها، مادرها ما با دست خودمان آینده بچه هایم را خراب نکنیم به جایی میرسیم که بچه ها یاد نگرفته آند احترام بذارند سلام کنند وحتی لیوان آبی بدست ما دهند و ووو........
اندر احوالات بچههای ما 😒
_____
#زیست_عاقلانه
@Manodaneshjooham
روشنای نور ( من و دانشجوهام )
🟢 سخن استاد مطهری با شیفتگان علوم انسانی غربی و شرقی برابری و تساوی حقوق زن و مرد غیر از تشابه آنهاس
سهیلا_پورعلی_نظام_حقوقی_زن_شهید_مطهری(1).pdf
352.5K
#معرفی_کتاب
#جایگاه_زن_در_اسلام
خلاصه کتاب نظام حقوق زن در اسلام
اثر استاد شهید #مرتضی_مطهری
#اثر_دانشجویی
سرکار خانم سهیلا پور علی دانشجوی دانشگاه الزهرا
@Manodaneshjooham
تحقیقک.pdf
191.8K
تفاوت شا و اراد
#اثر_دانشجویی
سرکار خانم سپاهی دانشجوی دانشگاه الزهرا
@Manodaneshjooham