فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انسانشناسی
#تربیتی
#مکمل_درسی متناسب لا بحث آزادی عقیده یا آزادی تفکر؟؟؟
عادت غلطی که بدون دلیل و فکر، ما تکرار میکنیم!
@Manodaneshjooham
#معرفی_کتاب
کتاب شبیه مریم داستان دختری به نام مریم که در دهکدهای زیبا در آفریقا زندگی می کند. دهکدهای که زندگی در آن به آرامی جریان دارد. اما مریم یک ترس همیشگی دارد. ترس از اینکه مهاجمانی به دهکده حمله کنند و او را برای کنیزی ببرند. رسمی که در منطقه آنها جریان دارد و دختران زیادی به این سرنوشت دچار شدند. تا اینکه در نیمه شبی ترسناک گروهی از مهاجمان بی رحم حمله می کنند و جز جوانان همه را میکشند و دهکده را به آتش میکشند؛ مریم همراه با دیگر جوانان دهکده اسیر میشود، اما دست سرنوشت او را به مقامی بالا میرساند. مقامی که کمتر کسی در طول تاریخ توانسته آن را کسب کند. مقام خادمی بزرگترین بانوی جهان.
مریم که حالا همه او را به اسم فضه می شناسد در کنار بانویش حضرت زهرا (س) به درجات بالای تقوا و علم رسیده و شده عضوی از خانواده تا جایی که پیامبر(صلی الله علیه و آله) دربارهاش میگوید: خدا را شکر که مقام کنیز دخترم به رتبه و منزلت حضرت مریم رسیده است.
داستان پر فراز و نشیب زندگی مریم را خانم اکرم صادقی در رمان شبیه مریم نوشته و انتشارات کتاب جمکران چاپ کرده
با خوندن این کتاب سفر کنید به عصر پیامبر مهربانمان و دختر گرانقدرش و همراه بشید با فضه، دختری از تبار و آیین عیسی(ع) که خدا نعمت را بر او تمام کرد و شد همنشین و شیفتهی دختر پیامبر اسلام، پیامبری که پدرش در کودکی و نوجوانی بشارت آمدنش را از انجیل برایش خوانده بود...
فضه در جریان نزول سوره «هل أتی» در نذر سه روز، روزه داری همراه شد با اهل بیت پیامبر(ص)، همون کسی که بعد از شهادت حضرت زهرا(س) بیست سال سخنی بر زبان نیاورد جز آیات قرآن.
خانم اکرم صادقی نویسنده کتاب گفته : نگارش و پژوهش «شبیه مریم» حدود چهار سال طول کشید. به جهت تِم داستانی اثر، امکان ورود مستقیم به زندگی حضرت زهراء (س) وجود نداشت؛ از این رو به بهانه بانو فضه، زندگی حضرت زهراء (س) به تصویر کشیده شد. کتاب شبیه مریم دوران صدر اسلام و زمان حضرت رسول (ص)، تولد حضرت زهرا (س) و زندگی با حضرت علی (ع) و حوادث پیش آمده را به صورت داستانگونه روایت کرده است.
🔻این کتاب دوم لیگ کتاب هستش. اگه تو لیگ نمیخواید شرکت کنید و میخواید تک کتاب بگیرید و مطالعه کنید، از لینک زیر میتونید شبیه مریم رو سفارش بدید👇
formafzar.com/form/3book
@Manodaneshjooham
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با یکی از برترین دانشمندان شیمی دنیا که چوپان بود
#انگیزشی
@Manodaneshjooham
هدایت شده از تا انتهای افق
فعالیتهایم در فضای مجازی
در این سالهای دور از وطن، به ناچار فعالیتهایم در فضای مجازی گسترش یافت. همهٔ دغدغهام رشد و بالندگی مردم سرزمینم ایران و تمام فارسیزبانان در سراسر دنیاست. و البته آرزو دارم پس از آن برای همهٔ مردم جهان نیز محقق بشود.
📗کانال «تا انتهای افق»: شرح مشاهدات، تجارب و یادداشتهایم در فرانسه، هلند و ایران
eitaa.com/ninfrance
📒کانال «منِ بابرنامه»: آموزش چشمانداز نویسی، تعیین هدف و برنامهریزی استراتژیک در زندگی فردی و اجتماعی به همراه تکنیکهای مدیریت زمان و انرژی
eitaa.com/manebabarname
📘کانال «منِ نوجوانِ بابرنامه»: محتوای فوق با بخشهای جدید، مخصوص نوجوانان
eitaa.com/nojavanebabarname
📙کانال «چهل حدیث به زبان ساده»: روخوانی و توضیح کتاب شرح اربعین حدیث امام خمینی، که یک کتاب اخلاقی است و در اصلاح و بهبود اخلاق الهی ما تحول بنیادین ایجاد میکند.
eitaa.com/chelhadisemam
📗کانال «آموزش زبان فرانسوی»: آموزش زبان فرانسوی به زبان ساده از صفر و برای افراد کاملا مبتدی. با دریافت مدرک بینالمللی دلف، از کشور فرانسه
eitaa.com/ninfrance2
📒 کانال «سیر مطالعاتی آثار کمتر خوانده شدهٔ علامه شهید مرتضی مطهری»
eitaa.com/shahidmotahari_asar
📕روخوانی کتاب «دفتر دل»؛ هرآنچه باید درباره قلب خود بدانید...
eitaa.com/resaledel
📘 کانال «حجاب جهانی»؛ ثبت مطالب مرتبط با انتخاب پوشش جهان و ایران
eitaa.com/hejabjahani
📌تمامی این کانالها در بله، تلگرام، اینستاگرام و آپارات هم برقرار است. و صوتها در پادکست شنوتو نیز بارگزاری شده است.
✨ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند، #فرانسه و #ایران
@ninfrance
🖇 مین های زندگی
✅ فیلم سینمایی Mine داستان سربازی است که حین بازگشت از مأموریت در بیابانی برهوت، یکی از پاهایش روی مین می رود اما او بلافاصله متوجه می شود و پای خود را از روی مین برنمی دارد، به همین دلیل مین عمل نمی کند. بنا به دلایلی خودش نمی تواند مین را خنثی کند پس مجبور می شود چندین روز در انتظار نیروی کمکی باقی بماند.
✅ اگر پا را بلند کند بلافاصله مین منفجر می شود و مرگ او حتمی خواهد بود. در عین حال خستگی بیش از حد، گرمای روز، سرمای شب، بی خوابی و ایستادنِ مدام، تشنگی و گرسنگی او را از پا درآورده است.
در این حال و روز؛ او به حالتی نیمه هوشیار فرو می رود و مدام خاطرات گذشته اش را مرور می کند.
✅در طی مرور این خاطرات؛ بیننده متوجه می شود که قبل از این اتفاق، این سرباز بارها و بارها بر روی مین های دیگری رفته و آنها را منهدم کرده است.
مینِ رابطه عاطفی با همسرش،
مینِ دعوا و نزاع با دوستان و همکارانش،
مینِ درگیری در کافه با غریبه ها و ... تا می رسد به اولین مین.
✅او بخاطر می آورد که چه کسی اولین مین را برای او کاشته است و او پایش را روی آن گذاشته و همه چیز نابود شده است. مینی که پدرش برای او کاشته است. پدری خشن، مست و بی مسئولیت که او و مادرش را دلیل بدبختی زندگی می دانسته و همیشه با رفتاری پرخاشگرانه آنها را آزار میداده است.
در طول همه اتفاقات و حوادث گذشته، زمانی که پایش روی مین می رفته بلافاصله انفجار رخ می داده و همه چیز نابود می شده است.
✅اما این مین در این بیابان او را وادار می کند تا کاری را انجام دهد که قبل از این انجام نمی داده است،
《 مکث کردن》
او چندین روز مکث می کند تا نیروهای کمکی برسند و مین را خنثی کنند. مکثی طاقت فرسا و بسیار دشوار.
مین در بیابان؛ استعاره ای است از مین هایی که او در روابط عاطفی، خانوادگی، اجتماعی و شغلی خودش منهدم کرده است.
✅ این مکثِ چندین روزه در آن بیابان به او می آموزد که اگر فوراً و با عجله به آن حوادث و اتفاقات؛ واکنشی که پدرش به او آموخته است را نشان نمی داد، زندگی بهتری را تجربه می کرد. فیلم به ما می آموزد که این مکث آگاهانه، چیزی است که ما در این زیستن شتابزده، به شدت به آن نیاز داریم.
واکنش های تند و سریع و اتوماتیک به شرایط و اتفاقات؛ واکنشی ناآگاهانه از سوی فعالیت تله ها، عقده ها و سایه های شخصیتی است.
✅ما به رویدادهای امروزِ زندگیمان همان واکنشی را نشان میدهیم که در گذشته داشته ایم.ما به ناشناخته های امروز بر اساس شناخته های دیروز عکس العمل نشان می دهیم.مکث کردن در هنگام کنش ها و واکنش ها می تواند افقی از انتخاب های جدید را به روی ما بگشاید.
✅ مکث کردن را امتحان کنیم و در هنگامه یکی از رفتارها یا واکنش هایمان، اندکی مکث کنیم و از خودمان بپرسیم:
آیا این یک مین است؟
آیا این مینی از گذشته است؟
آیا این من هستم که واکنش نشان میدهم یا گذشته من است که دارد فرمان می دهد؟
آیا انتخاب دیگری دارم یا این تنها انتخاب است؟
👌عقیده به ظهور منجی در آخر الزمان ریشه در عقاید تمام ادیان ابراهیمی و غیر ابراهیمی دارد که جهت آگاهی تفصیلی می توانید رجوع کنید ؛
📚دانش نامه امام مهدی ، ری شهری ج1 ص94 به بعد
❗️یهود و نصاری از جمله آیین های ابراهیمی هستند که عقیده به ظهور منجی در کتبشان موج می زند.
💠کتب یهودیت و عهد عتیق ؛
1⃣کتاب دانیال پیامبر ؛
« در آن وقت سرور بزرگ میکائیلی که از جانب پسران قومت قائم است خواهد ایستاد و زمان تنگنایی که از بودن طوائف تا به این زمان نبوده است واقع خواهد شد و در آن زمان قوم تو هر کسی که در کتاب مکتوب شده است نجات خواهد یافت و از خوابندگان در خاک ، زمین بسیاری بیدار خواهند شد .بعضی جهت حیات ابدی و بعضی از برای شرمساری و حقارت ابدی...»
📚کتاب مقدس ، ترجمه فاضل خان همدانی ، کتاب دانیال ، ص1567 فصل دوازدهم بندهای 1 - 3
2⃣کتاب حگی ؛
« خداوند لشکرها چنین می فرماید هنوز وقت قلیلی است که من آسمان ها و زمین و بحر و خشکی را به هیجان می آورم بلکه تمامی طوائف را به هیجان می آورم و مرغوب تمامی طوائف خواهد آمد و خداوند لشکرها می فرماید این خانه را مملو از جلال خواهم کرد»
📚همان ، کتاب حگی ، ص1632 فصل دوم بندهای 6-8
3⃣کتاب زبور ؛
« زیرا که شریران منقطع می شوند اما متوکلان به خدا وارث زمین خواهند شد ، اما متواضعان وارث زمین شده از کثرث سلامتی متلذذ خواهند شد»
📚کتاب مقدس ، مزامیر داود ، مزمور سی و هفتم ، بندهای 9-37
4⃣سفر زکریا ؛
« ای دختر صهیون بسیار وجد نما و ای دختر اورشلیم آواز شادمانی بده اینک پادشاه نزد تو می آید . او عادل و صاحب نجات و حلیم می باشد »
📚تورات ، سفر زکریا ، فصل 9 بند 9
5⃣سفر ملاکی ؛
« زیرا اینک آن روزی که مثل تنور مشتعل می باشد خواهد آمد و جمیع متکبران و جمیع بدکاران کاه خواهند بود .آفتاب عدالت طلوع خواهد کرد و بر بال های وی شفا خواهد بود »
📚تورات ، سفر ملاکی ، فصل 4 بند 1-3
❕عالم بزرگ یهودیان موسی بن میمون در اصل دوازدهم از اصول سیزدهگانه اعتقادات یهود می گوید:
« من با ایمان کامل به آمدن ماشیح اعتقاد دارم و اگر چه او تاخیر کند با این حال هر روز در انتظار او هستم که بیاید»
📚اصل دوازدهم از اصول سیزدهگانه ایمان یهود ، موسی بن میمون
💠کتب مسیحیت و عهد جدید ؛
1⃣انجیل متی ؛
« چون فرزند انسان در جلال خود خواهد آمد ، با جمیع ملائکه مقدسه بر کرسی بزرگ خود قرار خواهد گرفت .همه قبائل نزد وی جمع خواهند شد و آنها را از همدگیر جدا خواهد کرد »
📚انجیل متی ، باب 25 بند های 31-33
2⃣انجیل لوقا ؛
« پس بایست که بسته باشد کمرهای شما و افروخته باشد چراغ های شما و خود باشید مانند کسانی که انتظار می کشند آقای خود را که از عروسی باز آید و در زند دفعتا در را گشایند . خوشا به حال آن نوکران که چون آقا آید بیدار یابد آنها را و من به شما می گویم که به درستی کمر خود را بسته ، آنها را نشانید و نزدشان آمده آنان را خدمت خواهد نمود»
📚انجیل لوقا ، باب دوازدهم ، بندهای 35-37
3⃣انجیل مرقس؛
« در آن روزهای بعد از مصیبت ، خورشید تاریک گردد و ماه نور خود را باز گیرد و ستارگان از آسمان فرو ریزند و قوای افلاک متزلزل خواهد گشت .آن گاه که پسر انسان را ببینند که با قوت و جلال عظیم بر ابرها می آید.
📚انجیل مرقس باب 13 بندهای 24-26
4⃣مکاشفات یوحنا ؛
« اینک با ابرها می آید و هر چشمی او را خواهد دید و آنانی که او را نیزه زدند و تمامی امت های جهان برای وی خواهند نالید»
📚مکاشفات یوحنا باب 1 بند7
#مهدویت
@Manodaneshjooham
روشنای نور ( من و دانشجوهام )
#سالم_بمانیم @Manodaneshjooham
#سالم_بمانیم
قوز کردن خطراتی بمراتب بیشتر از درد مزمن گردن، کمر و تغییر شکل ستون فقرات در دراز مدت دارد. قوز موجب کاهش فضای قفسه سینه، افزایش فشار به قلب و ریه، اختلال در عملکرد آنها و افزایش ریسک ابتلا به بیماریهای این دو عضو حیاتی میشود. صاف نشستن را تمرین کنید.
@Manodaneshjooham
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکنیک هایی برای رفیق شدن با خدا از زبان استاد شجاعی
@Manodaneshjooham
🎞✏️فراخوان ثبت نام رایگان سومین دوره یکساله فیلمسازی در کشور
✅کارگردانی، بازیگری، فیلنامه نویسی، فیلمبرداری، صدابرداری و تدوین، تهیهکنندگی،عکاسی و...
✅بهره گیری از اساتید برجسته
✅همراه با اسکان و غذای سه وعده
ویژه پسران و دختران ۱۴ تا ۲۲ سال
✏️زمان ثبت نام:
۱ لغایت ۳۰ دیماه ۱۴۰۲
مشاوره و ثبت نام از طریق 🔰:
تماس ٠۹۱۹٠۷۴۷۷۲۷__٠۹۳۹٠۴۴۳۶۲۶
yeksaleha.ir و سایت
ما را در اینستاگرام دنبال کنید:
@yeksaleha.ir
ما را در ایتا دنبال کنید :
https://eitaa.com/joinchat/693567672C965b55c9c6
29.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تلنگرانه
ارادت جعفــر پلنگ😂 به امام رضا علیه السلام
دانلود کنید ارزش هزار بار دیدن داره!😭🤲
@Manodaneshjooham