🔴 درآمد صنعت گردشگری از تعداد مسافران پیشی گرفت
👍طبق آخرین گزارشهای سازمان جهانی گردشگری، درآمدهای حاصل از گردشگری جهانی در سال ۲۰۲۳ به سطحی نزدیک به دوران پیش از همهگیری رسید و به ۹۸ درصد درآمدهای قبل از کووید-۱۹ دست یافت.
🔷 این رقم در حالی اعلام شده که تعداد گردشگران بینالمللی تنها به ۸۹ درصد از سطح پیش از همهگیری رسیده است.
🔶رشد درآمدها در صنعت گردشگری به دلیل افزایش تمایل مسافران به هزینه بیشتر در سفرهای خود است که به عنوان یک محرک اصلی برای احیای سریعتر این صنعت عمل میکند.
🔷 بازگشت گردشگران به سفرهای بینالمللی با افزایش چشمگیر هزینهها، امید تازهای به رشد و شکوفایی دوباره این صنعت بخشیده است.
🔶 تحلیلگران معتقدند که این روند میتواند نقطه عطفی برای آینده گردشگری جهانی باشد؛ بازگشت به سفر و هزینههای بالاتر گردشگران، سیگنال مثبتی برای سرمایهگذاران و سیاستگذاران حوزه گردشگری است.
🔷 دولتها و بخش خصوصی نیز با توجه به این تحولات در حال تقویت زیرساختها و ارائه تسهیلات بیشتر برای جذب مسافران بینالمللی هستند.
#صنعت_گردشگری
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕تدوین و ارسال پرونده ثبت جهانی روستای بیشه
🔷عطا حسن پور بعدازظهر امروز شنبه در شورای برنامه ریزی لرستان با اشاره به تهیه و تدوین پرونده ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک و دره خرم آباد و ارسال آن به یونسکو، اظهار داشت: در این راستا حضور ارزیابان یونسکو را در شهریور ماه در لرستان داشتیم.
🔶وی در ادامه با اشاره به احداث مسیر دسترسی و درب پنج غار تاریخی در لرستان، گفت: همچنین نورپردازی غارهای تاریخی و نصب ۹۰ تابلو برای معرفی و ارائه مسیر مناطق گردشگری و تاریخی خرم آباد از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است.
🔷مدیرکل میراث فرهنگی لرستان از ایجاد موزه ۱۰۰ هزار ساله در محوطه باغ گلستان خبر داد و گفت: بعد از ۱۵ سال طرح استحکام بخشی و ساماندهی قلعه فلک الافلاک از سر گرفته شد.
🔶حسن پور از تملک کامل ضلع جنوبی قلعه فلک الافلاک خبر داد و گفت: همچنین ضلع شمالی این قلعه تاریخی در قسمت جنوب پل گپ به طور کامل تملک شده و ساماندهی شده است.
🔷وی افزود: برای تملک کامل ضلع شمال پل گپ نیز هفت باب مغازه مانده که در دست اقدام است.
🔶مدیرکل میراث فرهنگی لرستان همچنین از ایجاد سه خانه خلاق چوب، ورشو و نساجی در بروجرد خبر داد و گفت: همچنین ۴۳ بسته سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان تدوین شده است.وی همچنین از تدوین و ارسال پرونده ثبت جهانی روستای بیشه خبر داد.
#سازمان_میراث_فرهنگی
#لرستان
#فلک_الافلاک
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارتفاعات اردبیل و مرز گیلان😊
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
MasafTourism
#بوموسو_ارث_پدری_ماست
✍️ابوموسی یا بوموسو؟
🔷پيش از حضور انگليسيها، نام اين جزيره «گپ سبزو» به معني جزيرهي بزرگ خرم بوده است. در واقع، مردم بندر لنگه، كنگ و ساكنان سواحل در جزاير خليج فارس، «گپ» را به معني بزرگ ميدانستند و هر آنچه را كه بزرگ بود، گپ ميگفتند. سبزو نيز در زبان جنوبي يعني سبز و خرم، اين جزيره نيز گپ سبزو نام داشت، زيرا وقتي مردم كنار ساحل ميايستادند و اين جزيره را از دور تماشا ميكردند به نظرشان جزيرهاي سبز و خرم و بزرگ ميرسيد.
🔶در دورهاي از تاريخ، آباديها براساس نام افرادي كه آنجا را آباد كرده بودند، نامگذاري ميشدند، مانند عليآباد يا حسنآباد. گاهي نيز از پيشوندهايي مانند «بابا» استفاده ميشد، يعني اسم خود را همراه با پيشوند «بابا» بر آن محل ميگذاشتند، مانند باباامان يا باباكوهي. نام اين جزيره نيز به همين ترتيب تغيير كرده است.
🔷پيش از ورود انگليسيها، فردي به نام موسي سبب رونق و آباداني اين جزيره شد و پس از مدتي، نام «بابا موسي» بر جزيره گذاشته شد. «بابا موسي» در زبان محلي جنوبي به «بابو موسي» تغيير پيدا كرد و بهتدريج با تغييرات ديگر، به آن «بوموسي» ميگفتند. سپس اعرابي كه در زمان انگليسيها به اين جزيره آمدند، بهدليل متجانس بودن واژه «بو» و «ابو» نام «بوموسي» را به «ابوموسي» تغيير دادند و كمكم استفاده از اين واژه رواج يافت و جزيره حتا پس از رفتن انگليسيها نيز به همين نام باقي ماند.
🔶نام اصلي اين جزيره «گپ سبزو» است كه يك واژه كاملا فارسي است. به همين دليل، شايسته است نام فارسي اين جزيره را دوباره به آن بازگردانيم تا جزيره با نام ايراني آن شناخته شود.
⭕با تمام این تفاسیر سوالات متعددی در ذهن متواتر میشود که مهمترین آنها را بیان میکنیم:
🔷اول/ چرا در هیچکدام از کتب درسی ما هرگز در مورد تاریخ کشورمان بدرستی با دانشآموزان صحبت نکردهایم تا جایی که دانشآموز ما در برابر پذیرش ارائه نام واقعی یکی از جزایر مقاومت میکند!!!؟؟
چرا هرگز در کتب درسی صحبتی از جنایات انگلیس و خباثتهایش مانند قحطی بزرگ سال ۱۲۹۶ مطلبی نگاشته نشده که وقتی امروز آن را بیان میکنیم نوجوان ما آن را داستانی ساختگی توسط جمهوری اسلامی میداند؟
چرا برای نوجوانان و کودکانمان در صداوسیما برنامه مستمری جهت آشنایی بافرهنگ و تمدن کشورمان نداریم در عوض برنامههای بسیاری بدون آموزش نکات فرهنگی ساخته میشود؟
🔶دوم/ چرا در دوران تحصیل به جای سفرهای و اردوهای متعددی که شاید جز وقتگذرانی برای دانشآموز دستاوردی نداشته باشد سفرهای موضوعی با رویکرد آشنایی با تاریخ و فرهنگ برای اثبات عینی عزمت ایران اجرا نمیشود؟
🔷امروز روی صحبت با دو وزیر بزرگوار آموزشوپرورش و میراث فرهنگی و رئیس صدا و سیما میباشد که برای رسیدن به این اهداف باید دوشادوش و در کنار هم گام بردارند.
🔶جناب آقای سیدرضا صالحیامیری وزیر محترم سازمان میراث فرهنگی وگردشگری و صنایع دستی و جناب آقای علیرضا کاظمی وزیر محترم آموزشوپرورش در دولت چهاردهم و همچنین جناب آقای پیمان جبلی رئیسمحترم سازمان صداوسیما از شما تقاضا داریم در دولتی که با شعار وفاق بر سر مسند نشستهاید در ابتدای امر نسل جدیدی که همزمان با حضور شما وارد عرصه آموزش شدهاند را دریابید تا هرگز دشمنی نتواند هویت آنها را به بازی بگیرند.
همانطور که میدانید حضرت محمد صلي الله عليه و آله: حكايت كسى كه در كودكى مىآموزد ، همانند نقش كَندن بر سنگ است و حكايت كسى كه در بزرگ سالى مىآموزد، همانند كسى است كه بر آب مىنويسد.چرا همیشه ما در مقام پاسخگویی هستیم نه توضیح؟
🔷در مرحله دوم تقاضا میشود بر سر شعار وفاق خود بایستید و برای رسیدن به این مقصود و آموزش کودکان، دستیاری دلسوزان عرصه فرهنگ و تاریخ و گردشگری را که میتوانند در این زمینه بال کمکی برای شما باشند ولو حزب مخالف و رقیب انتخاباتی شما باشند را به گرمی پذیرا باشید تا ده سال دیگر ادعای مالکیت بر پایتخت کشور ایران از سوی اجانب زمزمه نشود. این گوی و این میدان...
#بوموسو_ارث_پدری_ماست
#ایران
#سازمان_میراث_فرهنگی
#وزارت_آموزش_وپرورش
#صداو_سیما
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
🦘کانگوروی درختی و بچهاش
✍️کانگوری رختی، کیسهداری از تیره درازپایان، سرده کانگوروهای درختی است که در گینه نو، شمالشرقی کوئینزلند و در مناطق کوهستانی یافت میشوند. این جانور در وضعیت «در معرض خطر» طبقهبندی شده است.
وزن این کانگوروها میان ۴ تا ۱۳ کیلوگرم است و طولشان ۴۰ تا ۸۷ سانتیمتر است. آنها دم به نسبت بلندی دارند که به آنها در نگهداری تعادلشان کمک میکند.
نحوه ردهبندی علمی:
فرمانرو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
فرورده: کیسهداران
راسته: کیسهداران علفخوار
تیره: درازپایان
زیرخانواده: درازپایان
سرده: کانگوروهای درختی Dendrolagus
#محیط_زیست
#حیات_وحش
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕نمایشگاه تبریز نمونهای کمنظیر از تعامل حوزه صنایعدستی با گردشگری بود/ بهرهبرداری از ظرفیتهای تازه کشف شده تپههای تاریخی لیلان
🔷رئیس فراکسیون گردشگری مجلس و نماینده مردم ملکان و لیلان در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به یازدهمین نمایشگاه ملی صنایعدستی و سومین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تبریز بهعنوان نمونهای کمنظیر از تعامل حوزه صنایعدستی با گردشگری، بر ضرورت هماهنگی بین حوزههای مختلف اقتصادی و فرهنگی تأکید کرد و بهرهگیری از ظرفیتهای سه حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی را راهحل توسعه و شکوفایی صنعت گردشگری دانست.
#نمایشگاه_تبریز
#فراکسیون_گردشگری_مجلس
#گردشگری
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیباترین خورهای جهان بندرماهشهر/خوزستان🤩
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍لوکیشنی زیبا در خوزستان
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
📍مدرسه و مسجد حیدریه
تاریخ را ورق بزنید، از پهلوی، قاجار، زندیه، افشار، صفوی، تیموری، خوارزمشاهی تا به دوره سلجوقی برسید.
شاید تصور اینکه هنوز بنایی از این دوره روی زمین ما باقی مانده باشد شبیه به خیالی خام باشد ولی در واقع در شهر قزوین بنایی وجود دارد که قدمتش را به این دوران نسبت می دهند.
مسجد حیدریه تا دوران حکومت صفویان دایر بوده و در دوران قاجار نیز با گسترش بنا رونقی دوباره گرفته ولی در سال ۱۳۴۷ حجره های اطراف مسجد تخریب شده اند. امروزه به جز شبستان مسجد اثری از بقیه قسمت های آن نمانده، حتی گنبد مسجد حیدریه به کل از بین رفته و طی مرمت های اخیر، سقفی آهنی به منظور حفاظت از بنا تعبیه شده است.
#گردشگری_تاریخی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شگفتی یخچالهای قطبی
✍🏻 برف در موقع بارش، تركيباتی را كه در آن لحظه در هوا وجود دارد را با خود
حمل میكند، اين تركيبات شامل يونهای مختلف مثل سولفات، گرد و غبار، ذرات راديواكتيو و فلزات ناچيز و همچنین گازهای موجود در جو میباشد.
در مناطق قطبی و عرضهای جغرافیایی بالا، برف هر سال بوسيله بارش برف بعدی دفن میشود، بدین ترتیب تركيبات آن نيز با آن دفن میشود.
🔹با حفاری از سطح صفحات يخ و آناليز برف از عمقهای بيشتر و بيشتر، تاريخ و گذشته تركيبات موجود در هوا را میتوان بدست آورد.
🔹صفحات يخ علاوه بر حبس تركيبات هوا، نمونه كوچكی از هوای خود را نيز حبس میكنند. به عنوان مثال، دیاكسيدكربن واكسيژن به همان نسبتیكه آن زمان در جو بودهاند، در حبابها وجود دارند و قابل مطالعه هستند.
با مطالعهی این هوا میتوان به آب و هوا و ترکیبات هوای زمین در دوران باستان پی برد.
🔹گاهی شگفتی فراتر میرود و در این یخچالهایِ قطبیِ چند میلیون ساله، باکتریها و موجودات باستانی پیدا میشود که بعضا در میان آنها میتوان برخی را پس از گرم کردن زنده کرد!
#محیط_زیست
#تغییر_اقلیم
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕سخنان رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در مورد ظرفیتهای تاریخی
🔷مجلس برای احیای ظرفیتهای تاریخی از هیچ حمایتی دریغ نمیکند/ حفظ هویت فرهنگی، ایجاد اشتغال و رونق گردشگری با احیا بناهای تاریخی
🔶محمدصالح جوکار گفت: بافت و بنای تاریخی فرصتی برای توسعه هویتمحور است و باید از این ثروت بهره مناسب برد.
#مجلس_شورای_اسلامی
#آثار_باستانی
#ظرفیتهای_تاریخی
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍پاییز خوانسار🧡
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕گنبد تل زینبیه از کرمان به کربلا میرود
🔷به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمان، بار دیگر قرعه ساخت گنبدی به نام این مردم ولایتمدار رقم خورد و این بار ساخت گنبد تل زینبیه در صحن عقیله بنیهاشم به خادمان این ستاد سپرده شد.
🔶مهدی نیکویی روز شنبه در این باره گفت: اوایل دهه ۱۳۹۰ پس از طرح موضوع ساخت صحن عقیله در راستای توسعه حرم مطهر حسینی، ساخت گنبدی بر فراز این صحن و تل زینبیه هم مطرح شد.
🔷وی افزود: از آنجا که همزمان بحث ترفیع گنبد حرم مطهر سیدالشهدا (ع) نیز در میان بود، مقرر شد دستاندرکاران ساخت این گنبد که کار بسیار فنی و دقیقی را انجام میدهند، پروژه ساخت گنبد تل زینبیه را هم با حجم و ارتفاع کوچکتر نسبت به گنبد حرم مطهر حسینی دنبال کنند.
🔶معاون فنی و مهندسی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمان با اشاره به این نکته که طراحی سازه گنبد تل زینبیه از تیر سال ۱۴۰۰ در کرمان آغاز شد، اظهار داشت: ابعاد و مقیاس گنبد از طرف همکاران ستاد مرکز به ما داده شد و بر اساس آن طراحی سازه را شروع کردیم.
🔷وی گفت: برای رعایت دقت بیشتر، ساخت سازه طراحی شده به مجموعه اُتک در تهران سپرده شد و پس از آماده شدن، در اراک گالوانیزه و سپس این قطعات که بهصورت پیچ و مهره به هم متصل میشدند، به کرمان منتقل شدند.
🔶نیکویی افزود: بعد از طراحی و ساخت سازه، سگمنتهای فلزی نیز در کرمان طراحی و ساخته شد سپس در باکسهای مخصوص به اراک حمل شد تا گالوانیزه گرم انجام شود.
🔷وی گفت: گنبد تل زینبیه ۱۱.۶ متر ارتفاع دارد و قطر ساق آن ۱۰.۷ متر است که در مجموع دارای ۸۸ سگمنت و ۲۴ ستون است که بتن استفاده شده در ساخت این گنبد ۷۰۰ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع مقاومت دارد.
🔶معاون فنی و مهندسی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمان ادامه داد: معمولا کار پروراندن بتن در کشور طی ۲ هفته انجام میشود ولی ما برای بالا بردن کیفیت کار و بهعملآوری قطعات بتن، قالبهای بتنی را ۲۸ روز در حوضچه آب گذاشتیم تا بتن به مقاومت مورد نظر و مطلوب برسد.
🔷وی درباره مواد و مصالح به کار رفته در ساخت گنبدهای حرم مطهر حسینی و تل زینبیه گفت: فولاد مورد نیاز را از فولاد مبارکه اصفهان که بهترین فولاد است، تامین و گالوانیزهی گرم کردیم که از نظر خورندگی و زنگزدگی مشکلی پیش نیاید، بتنی که استفاده کردیم از بهترین مواد بر پایه معدنی و بدون پایه شیمیایی انتخاب شد و سایر مصالح هم از بهترین مصالح از نقاط مختلف کشور تهیه شد که بعضا تبرعی اهدا و برخی موارد خریداری شدند.
🔶نیکویی یادآور شد: طراحی و ساخت گنبد تل زینبیه از تیر سال ۱۴۰۰ در کرمان آغاز شد، صفر تا صد این کار توسط نیروهای بومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمان و چند نیروی تبرعی انجام شد و در نهایت ۱۷ مهر ماه سال جاری تکمیل و قطعات آن در قالب پنج تریلی به کربلا حمل و تحویل شد.
🔷وی درباره کاشیکاری گنبد تل زینبیه اظهار داشت: کاشیکاری توسط خادمان ستاد مرکز در کربلا انجام میشود که پیشبینی میکنیم پس از ساخت رینگ بتنی گنبد برای نصب سازه، طی یک ماه گنبد بر فراز تل زینبیه قرار بگیرد و همزمان کاشیکاری انجام شود.
🔶عملیات ساخت گنبد حرم امام حسین (ع) نیز در کرمان از سال ۱۳۹۴ وارد مرحله اجرایی و از چهارم شهریور سال ۱۳۹۸ کار انتقال این گنبد مطهر به کربلای معلا آغاز شد.
#کربلا
#کرمان
#تل_زینبیه
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕تعداد گردشگران بینالمللی به ۲.۴ میلیارد نفر خواهد رسید
🔷بر اساس گزارش جدید گوگل و دیلویت (یکی از بزرگترین مؤسسات محاسباتی جهان) تعداد گردشگران بینالمللی تا سال ۲۰۴۰ با رشدی ۶۰ درصدی به ۲.۴ میلیارد نفر خواهد رسید. این اطلاعات از تحلیل میلیاردها جستوجوی گوگل و اطلاعات دیلیوت در ۵ دههی گذشته بهدست آمده است.
🔶بیشترین رشد گردشگر از کشورهای هند، چین و آمریکا خواهد بود. بهطوری که پیشبینی میشود تعداد گردشگران بینالمللی هندی تا سال ۲۰۴۰ بیش از ۵ برابر بشود. یکی از عوامل این رشد، افزایش ارزش پاسپورتها و سیاستهای ویزای رایگان است.
🔷همچنین پیشبینی میشود تا سال ۲۰۴۰ اسپانیا لقب پرگردشگرترین کشور را از فرانسه برباید و به سلطهی این کشور بر صنعت گردشگری پایان دهد. این گزارش همچنین پیشبینی میکند بیشترین رشد سالانه برای بازار گردشگری غرب آسیا باشد.
#گردشگری
#اخبار_گردشگری_ایران_و_جهان
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕رئیسجمهوری سند ملی توسعه صنایعدستی کشور را ابلاغ کرد
🔷مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری و رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی «سند ملی توسعه صنایعدستی کشور» را برای اجرا به وزارتخانههای مرتبط ابلاغ کرد.
#سند_ملی_توسعه_صنایع_دستی
#برنامه_توسعه_هفتم
#سازمان_میراث_فرهنگی
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به جرات میشه گفت که خوانسار، یکی از زیباترین پاییزهای ایران رو داره 🍂🥹
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕ «نارین قلعه» به سایت موزه تبدیل میشود
🔷به گزارش سایت TTW به نقل از تهران تایمز، بنای تاریخی «نارین قلعه» در شهرستان میبد در مسیر احیا و تبدیل شدن به «سایتموزه» قرار دارد. سایتموزه مکانی برای معرفی یافتهها و دادههای مهم باستانشناسی است؛ زمانیکه یک کاوش علمی باستان شناسی به نتایج مطلوب و کشف آثار ارزشمند غیرمنقول منجر میشود و قابل انتقال به موزهها نیست، با فراهم آوردن شرایط و امکانات لازم، مکان مورد نظر برای بازدید عموم مهیا میشود.
🔶مبلغی حدود ۱۵ میلیارد تومان از سوی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان برای مرحله اول مطالعات باستانشناسی و مرمتهای حفاظتی این بنای تاریخی تعیین شده است. نارین قلعه حدود ۲ هزار متر مربع وسعت و ۴۰۰۰ سال قدمت دارد.
#ایران
#گردشگری
#اصفهان
#سازمان_میراث_فرهنگی
🔍 منبع: TTW
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلیج نایبند ؛
اینجا اولین پارک ملی دریایی ایرانِ که شامل خلیج، منطقه حفاظتشده، جنگلهای حرا و دماغه هستش. این خلیج بین نخل تقی، عسلویه، بیدخون و روستای هاله واقع شده! بهترین وقت سفر به اینجا از حالا تا آخر زمستونه😍
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پل کابلی اهواز، بزرگترین پل کابلی کشور😍
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕جزییات افتتاح فاز نخست اکوپارک فرحزاد/ اعلام ورودیهای پارک
🔷سخنگوی شهردار تهران درباره جزئیات برگزاری یکصدوپنجاهمین رویداد امیدوافتخار گفت: روز شنبه ۱۹ آبانماه، بهرهبرداری از فاز نخست اکوپارک فرحزاد با حضور شهردار تهران و جمعی از اصحاب رسانه برگزار خواهد شد.
🔶عبدالمطهر محمدخانی، درخصوص جزئیات یکصدوپنجاهمین مراسم امیدوافتخار تحت عنوان آیین بهرهبرداری از طرح احیا و ساماندهی روددره فرحزاد بیان کرد: روز شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ بهرهبرداری از فاز نخست اکوپارک فرحزاد با حضور شهردار تهران برگزار خواهد شد.
🔷وی با اشاره به سرگذشت روددره فرحزاد اظهارکرد: دره فرحزاد با توجه به موقعیتی که داشت تبدیل به محلی برای تجمع معتادان شده بود. تاجایی که برخی از این افراد سالها در این محل ساکن شده بودند. جمعآوری معتادان متجاهر از اواخر سال ۱۴۰۰ در چند مرحله انجام شد و با رفع معارضین ملکی پس از ۱۲ سال، عملیات اجرایی فاز یک این پروژه آغاز و با همکاری معاونت خدمات شهری و شهرداری منطقه ۲و۵ رودره فرحزاد پس از سالها ساماندهی شد.
⭕تبدیل فرحزاد به یکی از قطبهای گردشگری پایتخت
🔶محمدخانی در ادامه اضافه کرد: درخواست ساکنان منطقه روددره فرحزاد برای ایجاد امنیت و آرامش در محدوده، مدیریت شهری را برآن داشت تا به ساماندهی این منطقه خوش آب و هوا در پایتخت بپردازد. از سوی دیگر اکوپارک فرحزاد ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطبهای گردشگری در شهر را دارد که باید از آن بهره ببریم.
🔷رئیس مرکز ارتباطات و اموربینالملل شهرداری تهران با بیان اینکه اکوپارک محیطی است که در آن فالیتهای تفریحی، همگام با شناسایی و چگونگی برخورد با مسائل زیست محیطی از جنبههای گوناگون آموزشی همگانی صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: استفاده از اکوپارکها نیازمند آموزش و فرهنگسازی است تا بتوان در کنار استفاده از طبیعت، گونههای جانوری را نیز حفظ کرد.
⭕اکوپارک در فرحزاد
🔶وی ضمن اشاره به اینکه طرح ژینایی رود دره فرحزاد، حد فاصل دالاغر (ابتدای کوهستان فرحزاد) تا همیلا (ابتدای پارک نهجالبلاغه) در دست اجرا است، تأکید کرد: مساحت پروژه ۱۵۷ هکتار و طول تقریبی ۵ کیلومتر است که فاز اول این پروژه به مساحت ۵۴ هکتار فردا شنبه ۱۹ آبان به بهرهبرداری خواهد رسید. البته با اجرای این طرح، اولین گام در تاریخ شهرسازی ایران برای ایجاد زیرساخت سبز- آبی رقم میخورد. همچنین این پروژه باعث اضافه شدن پهنه عرصه حیاتوحش به پهنههای شهری میشود.
⭕رشد گونههای گیاهی و جانوری در اکوپارک فرحزاد
🔷محمدخانی با بیان اینکه طرح احیای روددره فرحزاد در ۳ فاز اجرایی میشود، گفت: فاز نخست طرح مذکور روز شنبه همزمان با برگزاری آیین امیدوافتخار افتتاح میشود که هدف از اجرای آن ایجاد فضایی به صورت پارک طبیعی جهت حفظ محیطزیست و گونههای جانوری مانند روباه، سنجاب و سایر پرندگان بومی و همچنین جایگزینی جهت استفاده ساکنان شهر تهران از این محیط طبیعی به جای جاجرود، دماوند و جاده چالوس بوده است.
⭕ورودیهای پارک فرحزاد کداماند
🔶سخنگوی شهرداری تهران درباره مسیرهای دسترسی به اکوپارک فرحزاد اعلام کرد: با توجه به قرارگیری پروژه بین بزرگراه اشرفی اصفهانی و یادگار امام ورودی اصلی از سمت خیابان سیمون بولیوار از دو جهت در نظر گرفته شدهاست. یکی از ورودیها از سمت غرب محدوده و از طریق خیابان بهشت و دیگری از سمت شرقی و از طریق خیابان آبشار است.
⭕پارکینگ برای بازدیدکنندگان فرحزاد وجود دارد
🔷وی افزود: به منظور سهولت در تردد برای شهروندان در محدوده اکوپارک، پارکینگ در نظر گرفته شده است. دو پارکینگ برای پارک وسایل نقلیه گردشگران در نظر گرفته شده؛ یکی پارکینگ غربی که دسترسی آن از سمت خیابان بهشت است و پارکینگ دیگر که دسترسی آن از سوی خیابان آبشار خواهد بود.
🔶محمدخانی در پایان تصریح کرد: طرح ژینایی فرحزاد با ایجاد فضای سبز، دوگونه زیستی گیاهی و جانوری را به هم پیوند خواهد داد و شهروندان تهرانی نیز میتوانند از این فضا استفاده کرده و لذت ببرند.
#تهران
#اخبار_گردشگری_ایران
#شهرداری_تهران
#فرحزاد
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism