فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹صلوات
محبوب ترین عمل است
🍃🌹صلوات
آتش جهنم را خاموش می کند
🍃🌹صلوات
بهترین داروی معنوی است
🌸به آیه آیه
💗قرآن احمدی صلوات
🌸به بهترین گل
💗گلزار سرمدی صلوات
🌸به اهل بیت
💗رسول گرامی اسلام
🌸به غنچه غنچه
💗باغ محمدی صلوات
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸
✨﷽✨
#استاد_جاودان(دامت برکاته):
💠 🔸 فضیـلت عمـل پنهـانی
⭕️ می فرمایند اگر یک کاری را پنهانی انجام دادی، هفتاد برابر حساب می شود. کار خوب پنهانی هفتاد برار است. اگر گفتی، هفتاد تبدیل به یک می شود. شما در حرم حضرت رضا برای این آقا دو رکعت نماز خوانده ای. چه لزومی دارد بگویی؟ آن دو رکعت که خواندی هفتاد برابر بود. اگر به این آقا گفتی تبدیل می شود به یک برابر. اگر یک بار دیگر گفتی می شود هیچ. بار سوم که بگویی، گفته اند که او را ریاکار می نویسند.
حالا اگر این صدقه لیل به خویشاوند باشد چه می شود؟ مثال می گویم. اگر بشود طرحش خوب است. مثلا ساعت ده شب که معمولا صاحب خانه منزل هست، در بزنید و مثلا یک گونی برنج پشت در بگذاری و بروی. نفهمد. اصلا یک ذره خجالتی در خاطرش نماند. پنهان است دیگر. این بالاترین درجه پنهانی است. از این بالاتر این است که در روایات دارد با دست راستت می دهی، دست چپت نفهمد. گاهی مردان کارهای خوبی که می کنند برای خانم شان تعریف می کنند. چرا؟ خانمت هم نداند. هیچ کس نداند. خودت چطور ندانی؟ دست راست بدهد دست چپ نفهمد؟ یادت برود.
#شرح_نامه۳۱
نهجالبلاغه
❣ امیر المومنین علیه السلام در بيست و سومين توصيه مى فرمايد:
✨وَرُبَّ يَسِير أَنْمَى مِنْ کَثِير
💠«(همواره دنبال فزونى مباش زيرا) چه بسا سرمايه کم از سرمايه زياد پربرکت تر و رشدش بيشتر است»
✍اشاره به اينکه هميشه نبايد به کميت اعمال و کارها نگاه کرد، بلکه مهم کيفيت آن است; چه بسا اعمال کمتر با کيفيت بالاتر و خلوص بيشتر بارورتر و مؤثرتر باشد.
✔️احتمال ديگر در تفسير اين جمله آن است که انسان نبايد در زندگى مادى دنبال سرمايه هاى فزون تر باشد. چه بسا سرمايه کمتر پاک تر و حلال تر بوده، و نمو و رشد بيشترى داشته باشد.
━━━🍃🌹🍃━━
🌺برگزاری هیئت هفتگی نرجسیه
با سخنرانی سرکار خانم #دکتر_چراغی استاد دانشگاه و کارشناس حوزه خانواده قرآنی
#هیئت_نرجسیه
۱۴۰۰/۷/۲۹
✅مراسمات هیئت بانوان نرجسیه:
هر هفته پنجشنبه ها ساعت ۹:۳۰ در مسجد امام حسن عسکری ع
🌺برگزاری هیئت هفتگی نرجسیه
به مناسبت میلاد باسعادت پیامبر اکرم ص و امام جعفر صادق ع
#هیئت_نرجسیه
۱۴۰۰/۷/۲۹
✅مراسمات هیئت بانوان نرجسیه:
هر هفته پنجشنبه ها ساعت ۹:۳۰ در مسجد امام حسن عسکری ع
🌺برگزاری هیئت هفتگی (بانوان) نرجسیه
با حضور سرکار #خانم_خوئینی ها
بمناسبت میلاد باسعادت پیامبر اکرم ص و امام جعفر صادق ع
#هیئت_نرجسیه
۱۴۰۰/۷/۲۹
✅مراسمات هیئت بانوان نرجسیه:
هر هفته پنجشنبه ها ساعت ۹:۳۰ در مسجد امام حسن عسکری ع