eitaa logo
مسجدجامع علیای نوقاب گناباد ٩٨
85 دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
4.6هزار ویدیو
169 فایل
مسجدترازاسلام ؛پایگاه تجمع مسلمین؛ مایه اتحادوانسجام امت وتالیف قلوب اطلاع رسانی برنامه های مذهبی؛ قرآنی؛ اجتماعی؛ فرهنگی ؛مسابقات؛ کلاسهاودوره های آموزشی و...... ٩۶ ان شاالله تعالی
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃کارخوبه خدادرست کنه.سلطان محمود.... کیه. «فانه غیر منقوص ما اعطیت» «و من یتوکل علی الله فهو حسبه»
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
🔴دیدار رئیس جمهور ازبکستان با رهبر معظم انقلاب ♦️آقای «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان و هیأت همراه عصر امروز (یکشنبه) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند.
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان و هیأت همراه، با اشاره به قرابت بی‌نظیر تاریخی، فرهنگی و علمی دو کشور ایران و ازبکستان گفتند: باید از این زمینه‌های مشترک برای گسترش روابط در بخش‌های مختلف استفاده شود. رهبر انقلاب اسلامی با اظهار خرسندی از تجدید حیات ارتباط دو کشور بعد از یک وقفه طولانی افزودند: متاسفانه سال‌های متمادی روابط ایران و ازبکستان بسیار محدود بود و امیدواریم این سفر و گفتگوهای انجام شده در تهران، سرآغاز یک آینده بهتر در روابط دوکشور باشد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: جمهوری اسلامی ایران توانایی این را دارد که ازبکستان را از طریق ترکمنستان و افغانستان، به راحتی به آب‌های آزاد متصل کند ضمن آنکه زمینه‌های همکاری فراتر از تجارت و حمل و نقل است و می‌توان با ابتکارات مختلف در بخش علم و فناوری و بخش‌های دیگر همکاری‌های بیشتری داشت. ایشان خاطرنشان کردند: البته گسترش روابط ایران و ازبکستان، مخالفانی هم دارد اما باید بدون اعتنا به این مخالفت‌ها و بر اساس مصلحت دو کشور، تصمیم گرفت و همکاری‌ها را تا آنجا که امکان دارد، گسترش داد. در این دیدار که حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «شوکت میرضیایف» دیدار خود با رهبر انقلاب را یک دیدار تاریخی خواند و گفت: ما هم از وقفه‌ای که در روابط دو کشور و کاهش همکاری‌ها وجود داشت متاسف بودیم و امیدواریم با گفتگوهایی که در تهران انجام شد، گام‌های بلندی را برداریم و همکاری‌ها در زمینه‌های تجاری، حمل و نقل، علم و فناوری و گردشگری به سطح شایسته و مطلوب خود برسد. رئیس جمهور ازبکستان با تجلیل از ایستادگی ملت ایران در برابر تحریم‌ها افزود: دستاوردهای ملت ایران به‌ویژه در حوزه علم و فناوری که بخش‌هایی از آن را در نمایشگاه برپا شده دیدم، نشان می‌دهد یک ملت تحت راهنمایی‌های خردمندانه رهبر خود و با اتحاد می‌تواند به‌رغم همه فشارها به اهداف بزرگ برسد.
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
🏴شهادت غریبانه جوادالائمه بر محبان حضرتش تسلیت باد. 🌷امام جواد علیه السلام میفرمایند: مَن شَهِدَ اَمراً فَکَرِهَهُ کانَ کَمَن غابَ عَنهُ، وَ مَن غابَ عَن أمرٍ فَرَضِیَهُ کانَ کَمَن شَهِدَهُ(تحف العقول، ‌ص۴۵۶) «هر کس شاهد کاری خوب یا بد باشد و از آن اکراه داشته باشد، مانند کسی است که از آن کار غایب است(خوبی یا بدی آن کار به او نمیرسد) و هر کس از کاری خوب یا بد غایب باشد، ‌اما به آن راضی باشد، مانند کسی است که نزد آن کار حاضر بوده است.(خوبی یا بدی آن کار به او میرسد)» 👌فرض کنید شخصی ناخواسته در مجلس گناهی قرار میگیرد ولی آن شخص با دل و جان و اگر امکان برایش بود با زبان و عمل از آن مجلس اکراه پیدا کرد و ناخرسندی خود را ابراز داشت، چنین شخصی از اهالی آن مجلس گناه محسوب نخواهد شد و برعکس اگر کسی در محفل ثوابی حضور داشت ولی از آن محفل انزجار پیدا نمود در حقیقت او را از اصحاب آن محفل ثواب محسوب نمی کنند. ✅ جالب است بدانید در زیارت عاشورا، کسانی مورد لعن قرار گرفته اند که هر چند در کربلا نبودند و به روی حجّت خدا تیغ نکشیدند، ولی ‌در دل به کار آن جنایتکاران راضی بودند پس از آنها به شمار آمده(سَمِعَت بذلکَ فَرَضِیَت بِه) و در عقوبتشان شریک میباشند. پس همه انسانها در همه ی اعقاب تاریخی باید از ظلم بنی امیه برائت جسته و در دل و جان و اگر ممکن بود در عمل نسبت به ظلم آنها اکراه داشته باشند تا بلکه از خیل کسانی نباشند که ظلم به شهدای کربلا را شاهد بودند ولی آنها را یاری نکردند. ✅ همچنین کسانی که در غدیر خم حضور داشتند ولی از منویات پیامبر(ص) در روز غدیر اکراه داشته مانند کسانی هستند که درک حضور در این روز مبارک نداشته و برعکس کسانی که به ظاهر غایب تاریخی در این روز بوده ولی دلداده مکتب غدیر هستند مثل کسانی هستند که در آن روز، ندای پیامبرشان را اجابت کردند. به معنای دقیق تر همه ابناء بشر که حضور فیزیکی در روز غدیر نداشته اند باید با رضایت به اوامر الهی در آن روز، حضور تاریخی خود را در وادی غدیر به ثبت رسانده تا در زمره صالحان قرار گیرند. ✅ بنابراین بر همه ما فرض و لازم است که جهت گیری اجتماعی و تاریخی خود را حساب شده انتخاب کنیم تا در همه حوادث خوب تاریخی شریک بوده و از وبال همه وقایع بد و ناصواب دوران های گذشته بر حذر باشیم. 🕯صلوات خاصّه جواد الائمّه: اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى عَلَمِ التُّقَى وَ نُورِ الْهُدَى وَ مَعْدِنِ الْوَفَاءِ وَ فَرْعِ الْأَزْكِيَاءِ وَ خَلِيفَةِ الْأَوْصِيَاءِ وَ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ اللَّهُمَّ فَكَمَا هَدَيْتَ بِهِ مِنَ الضَّلاَلَةِ وَ اسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَيْرَةِ وَ أَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدَى وَ زَكَّيْتَ بِهِ مَنْ تَزَكَّى فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ بَقِيَّةِ أَوْصِيَائِكَ إِنَّكَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ.
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شبهه : را آخوندها از خودشان در آورده‌اند! 🔻جـــــــــــــــــــــواب : ۱.احزاب، ۳۲ و ۳۳ (عدم تَبَرُّج) ۲.احزاب، ۵۳ تا ۵۵ (رفتار عفیفانه) ۳.احزاب، ۵۹ (جلوگیری از آزارزنان) ۴.نور، ۳۰ و ۳۱ (پوشاندن زیبایی) و چــــــــــــند آیه‌ی دیگر... 📣رسانه باشید...
هدایت شده از تکلیف بزرگ
سلام 🔹تکلیف بزرگ 🔹برای انسانهای بزرگ https://eitaa.com/fatemi5 🔹لطفا لینک فوق را برای دوستان ارسال بفرمایید
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
⚠️⚠️ این قدر بی خیال و سربه هوا نباشیم.! 📢 شاید قیامت و ساعت موعود، بیخ گوشمان باشد؛ آماده کنیم خودمان را، ببندیم بارمان را 🌸👇باهم ببینیم: 🌐💠⚜⚜💠🌐 🌴 آیات۶۳ و ۶۸ سوره احزاب 🌴 🕋 وَ ما يُدْرِيكَ لَعَلَّ السَّاعَةَ تَكُونُ قَرِيباً  😱شايد قيامت نزديك باشد. 🕋 یَوْمَ تُقَلَّبُ وُجُوهُهُمْ فِی النَّارِ‌ یَقُولُونَ یَا لَیْتَنَا أَطَعْنَا اللَّـهَ وَأَطَعْنَا الرَّ‌سُولَا 🔥 روزى كه صورت‌هاى آنان در آتش گردانده مى‌شود، 😔با حسرت مى‌گويند: اى كاش! خدا را اطاعت مى‌كرديم و پيرو رسول او بوديم. ➖➖🚥➖➖🚥➖➖ ❌❌ دنیا خوابمان کرده وقتی بیدار می شویم که کار از کار گذشته! ❌❌ داد می زنیم و آرزو می کنیم که ای کاش در مسیر قرآن بودیم و با مرام رسول الله منطبق می کردیم زندگی مان را! کاش! ❌❌ اعتراف می کنیم که جدایی از ولایت، و دنباله روی برخی خواص بی بصیرت و این و آن، باعث گمراهی و سقوط مان شده 😔😔 ولی دیر فهمیده ایم! کاش همین دنیا به خود آییم و برگردیم به راه قرآن و ولایت! کاش!
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶‏این نوجوان آیه ۲۴ سوره حج را با ۸ نوع مقام تلاوت می کند.😍 💕💕💚💚💕💕💚💚
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
✍امام صادق (ع): (اِنَّ شَفاعَتَنا لا تَنالُ مُسْتَخِفّاً بِالصَّلوةِ). 📚منتهی الامال/ج۲/ص۲ ❌« به يقين، ما نمي‌ رسد به كسي كه نماز را بشمارد! » ⚠️توجّه داريد كه نفرمود، و بي‌نماز مشمول شفاعت نمي‌شود، بلكه فرمود، نمازخواني كه نماز را سبك بشمارد! ⭕️مثلاً گاهي بخواند و گاهي نخواند! يا از اوّل وقت بياندازد و رعايت احترام و به هنگام اداي نماز را ننمايد، از شفاعت ما محروم مي‌گردد!
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 / تشييع باشکوه پیکر شهید 16 ساله مدافع حرم فاطمیون در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) 🔹 شهید "محمد جعفری گنجی" ۳۱ فروردین ۹۴ در نبرد با داعش به شهادت رسید. این شهید در عملیات بصیری الحریر توسط جبهةالنصره، اسیر، شکنجه و به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکرش مفقود ماند. 🔹این شهید ۱۶ ساله شهادتی با اقتدار داشت؛ به طوری که تکفیری‌ها زنده زنده انگشت‌هایش را قطع کردند تا از او اعتراف بگیرند که موفق نشدند و با شکنجه زیاد سرش را از بدن جدا و به شهادت رساندند.پیکر این شهید پس از تفحص در سوریه، از طریق آزمایش DNA شناسایی و پس از ۸ سال بازگشت.
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
🌹زندگی حضرت جواد الائمه علیه السلام (قسمت اول) ♦️ حضرت جواد(ع) امام نهم شیعیان است. نام آن‌حضرت، محمد و کنیه‌اش؛ ابو جعفر و ابو علی است. لقب‌های ایشان عبارت است از: مختار، متوکّل، متّقى، زکىّ، تقى، مُنتَجَب، مرتضى، قانِع، جواد و عالِم.[1] ♦️ پدرش امام رضا(ع) و مادرش به نام سَبیکه[2] نوبیّه (منطقه‌ای در سودان) آفریقا بود و در رمضان[3] و یا رجب[4] سال 195هـ.ق در مدینه متولد شد. ♦️ همسران امام جواد(ع) ▫️1. همسر امام جواد(ع)، سمانه مغربیه نام داشت.[5] البته نام‌های حویث، غزاله مغربیه و مدنب نیز برای او در منابع اسلامی ذکر شده است.[6] ▫️2. مأمون خلیفه عباسی برای رهایى از یک سلسله تنگناها و شرایط دشوار سیاسى زمان خود، تصمیم گرفت ولایت عهدی را بر امام هشتم تحمیل کند و نیز با تظاهر به مهربانى و دوستى نسبت‏ به امام جواد(ع) تصمیم گرفت دختر خود را به ایشان تزویج نماید تا استفاده‌اى که از تحمیل ولیعهدى بر امام رضا(ع) در نظر داشت از این وصلت نیز به دست آورد.[7] بر اساس همین طرح بود که پس از شهادت امام رضا(ع) دختر مأمون «امّ فضل‏» به همسرى امام جواد(ع) درآورده شد و امام از او فرزندی نداشته است.[8] ♦️ فرزندان ▫️ در منابع اسلامی دیدگاه‌های مختلفی نسبت به تعداد و نام فرزندان امام جواد(ع) بیان شده است؛ همان‌طور که شیخ طبرسی می‌گوید: امام‏ جواد(ع) دو پسر و سه دختر از خود به‌جاى گذارد که یکى از آنان حضرت هادى(ع) است و دومى هم به نام موسى و دختران آن‌جناب هم حکیمه، خدیجه و ام کلثوم نام داشته‌اند، بعضى نیز گفته‌اند وى دو دختر به نام فاطمه و امامه داشته است.[9] اما آنچه همه منابع درباره‌اش اتفاق نظر دارند، این است که دو فرزند؛ امام هادی(ع) و موسی مبرقع جزو فرزندان امام جواد(ع) هستند.[10] ♦️ امامت امام جواد(ع) ▫️امام جواد(ع) در سن کودکی بعد از شهادت پدر بزرگوارش به امامت رسید. چنان‌که در روایات به آن تصریح شده است؛ مانند احادیثی که از پیامبر اکرم(ص) درباره تصریح به نام‌های امامان(ع) نقل شده است.[11] همچنین از جمله کسانى که تصریح به امامت آن‌حضرت را از امام رضا(ع) روایت کرده‌اند، عبارتند از: على بن جعفر، صفوان بن یحیى، معمر بن خلاد، حسین بن بشار، ابن ابى نصر بزنطى، ابن قیاما واسطى، حسن بن جهم ابو یحیى صنعانى، خیرانى، یحیى بن حبیب زیات و... .[12] 📚 پی نوشت: [1]. مجلسى، محمد باقر، بحار الأنوار، ج ‏50، ص 16، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق.‏ [2]. نام‌های دیگری نیز درباره مادر امام جواد(ع) ذکر شده است؛ مانند «خیزران» و «سکینه مرسیّه». ر.ک: حسینى عاملى‏، سید تاج الدین، التتمة فی تواریخ الأئمة(ع)، قم، ‏بعثت، چاپ اول، 1412ق؛ بحارالانوار، ج 50، ص 13؛ امین عاملی، سید محسن، أعیان الشیعة، ج 2، ص 32، بیروت، دار التعارف‏، 1403ق. [3]. شیخ مفید، الإرشاد فی معرفة حجج الله على العباد، ج ‏2، ص 273، قم، کنگره شیخ مفید، چاپ اول، 1413ق. [4]. بحار الأنوار، ج 50، ص 7. [5]. الإرشاد فی معرفة حجج الله على العباد، ج 2، ص 297؛ مرعشى، قاضى نور الله، ‏إحقاق الحق و إزهاق الباطل‏، ج 29، ص 33، قم، مکتبة آیة الله المرعشى النجفى‏، چاپ اول، 1409ق. [6]. ر.ک: ابن ابى الثلج بغدادى، محمد بن احمد، تاریخ أهل البیت نقلا عن الأئمة الباقر و الصادق و الرضا و العسکری عن آبائهم (ع)، ص 123 - 124، قم، مؤسسه آل البیت(ع)، چاپ اول، 1410ق. [7]. پیشوایی، مهدی، سیره پیشوایان، ص 556، قم، مؤسسه امام صادق(ع)، چاپ سوم، 1375ش. [8]. عماد طبرى‏، حسن بن علی، مناقب الطاهرین، ج 2، ص 808، تهران، سازمان چاپ و انتشارات‏، چاپ اول، 1379ش؛ بحارالانوار، ج 50، ص 8. [9]. شیخ طبرسى‏، فضل بن حسن، إعلام الورى بأعلام الهدى، ص 355، تهران، دارالکتب الاسلامیه، چاپ سوم، 1390ق. [10]. الإرشاد فی معرفة حجج الله على العباد، ج 2، ص 295؛ شامی، جمال الدین یوسف بن حاتم‏، الدر النظیم فی مناقب الأئمة اللهامیم‏، ص 718، قم، انتشارات دفتر اسلامی، چاپ اول، 1420ق؛ حموی، محمد بن اسحاق‏، أنیس المؤمنین‏، ص 215، تهران، بنیاد بعثت، 1363ش؛ التتمة فی تواریخ الأئمة(ع)، ص 134. [11]. بحارالانوار، ج 36، ص 336 - 337؛ ر.ک: «اهل بیت»، سؤال 829؛ «انحصار معصومین در چهارده نفر»، سؤال 178؛ «انحصار امامت در نسل پیامبر»، سؤال 2969. [12]. ر.ک: الإرشاد فی معرفة حجج الله على العباد، ج 2، ص 274 – 280. 🔻 ادامه دارد...
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷