✨﷽✨
✅خطبه حضرت نبی مکرم اسلام (ص) در فضیلت ماه مبارک رمضان:
✍ای مردم ! ماه خدا با برکت و رحمت و آمرزش به سوی شما رو کرده است. ماهی که نزد خدا، بهترین ماه هاست و روزهایش بهترین روزها و شب هایش بهترین شب ها و ساعت هایش بهترین ساعت هاست.
اعمال شما در آن پذیرفته است و دعاهای شما مستجاب، پس، از پروردگار خویش با نیت های راستین و دلهای پاک، بخواهید که توفیق روزه این ماه و تلاوت قرآن در آن را به شما عنایت فرماید پس شقی و بدبخت، آن کسی است که در این ماه بزرگ، از آمرزش خدا بی بهره شود. در این ماه با گرسنگی و تشنگی خود، گرسنگی و تشنگی روز قیامت را بیاد آورید. به فقیران و درماندگان کمک و یاری کنید.
به پیران و کهنسالان احترام و به کودکانتان ملاطفت و مهربانی نموده و با خویشاوندان رفت و آمد داشته باشید. در اوقات نماز، دستهای خود را به دعا بردارید، زیرا که وقت نماز بهترین ساعت هاست و در این اوقات، حق تعالی با رحمت، به بندگانش می نگرد و اگر با او مناجات کنند، پاسخشان دهد و چنانچه او را ندا کنند لبیکشان گوید و اگر از او بخواهند عطا کند و چون او را بخوانند مستجابشان گرداند.
ای مردم ! هرکه از شما روزه دار مؤمنی را در این ماه افطار دهد، نزد خدا پاداش بنده آزاد کردن و آمرزش گناهان گذشته اش را خواهد داشت. برخی از اصحاب گفتند: یا رسول الله ! همه ما قادر به انجام آن نیستیم. حضرت فرمود: با افطار دادن روزه داران، از آتش جهنم به پرهیزید اگرچه به نصف دانه خرما ، و یا به یک جرعه آب باشد.
💥 هر کس در این ماه بسیار بر من صلوات فرستد، خداوند کفه سبک اعمال او را سنگین گرداند. و هر کس که در این ماه یک آیه از قرآن تلاوت کند، ثواب کسی را دارد که در ماههای دیگر قرآن را ختم کرده باشد.
📚 الأمالي (شيخ صدوق) ، ص ۹۵
📚عیون أخبار الرضا (ع) ، ج ۱،ص۲۹۶
🍃الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج🍃
@Mawud12
#مهدویّت
◀️سوال:
⬅️آیا حضرت مسیح(ع) و حضرت خضر(ع) زنده هستند؟
✍️پاسخ:
✅درباره زنده بودن حضرت عیسى قرآن مى فرماید:
»وَقَوْلِهِمْ إِنَّا قَتَلْنَا الْمَسِیحَ عِیسَى ابْنَ مَرْیمَ رَسُولَ اللَّهِ وَمَا قَتَلُوهُ وَمَا صَلَبُوهُ وَلَكِنْ شُبِّهَ لَهُمْ وَإِنَّ الَّذِینَ اخْتَلَفُوا فِیهِ لَفِی شَكٍّ مِنْهُ مَا لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ إِلَّا اتِّبَاعَ الظَّنِّ وَمَا قَتَلُوهُ یقِینًا[نساء/۱۵۷]
و گفتارشان که: «ما، مسیح عیسی بن مریم، پیامبر خدا را کشتیم!» در حالی که نه او را کشتند، و نه بر دار آویختند؛ لکن امر بر آنها مشتبه شد. و کسانی که در مورد (قتل) او اختلاف کردند، از آن در شک هستند و علم به آن ندارند و تنها از گمان پیروی میکنند؛ و قطعا او را نکشتند!»
«بَلْ رَفَعَهُ اللَّهُ إِلَیهِ وَكَانَ اللَّهُ عَزِیزًا حَكِیمًا[نساء/۱۵۸] بلکه خدا او را به سوی خود، بالا برد. و خداوند، توانا و حکیم است.»
قسمت اولیه این آیات دلالت بر بالا بردن حضرت به سوى آسمان دارد و قسمت اخیر طبق این تفسیر كه ضمیر «موته» (قبل از مرگ) راجع به حضرت عیسى باشد دلالت بر زنده بودن آن حضرت مى كند.
البته قسمت اخیر آیه، دو معنا شده است:
۱. قبل از مرگ اهل كتاب، پرده ها از جلوى چشمان آنان كنار مى رود و حقایق را مى بینند پس منكران حضرت عیسى به او ایمان مى آورند و مسیحیانى كه او را خدا مى پنداشتند، به اشتباه خود پى مى برند.
۲. اهل كتاب به حضرت مسیح(ع) ایمان مى آورند و منكران او، نبوتش را قبول مى كنند و مسیحیان دست از ادعاى الوهیت مسیح و انكار پیامبر آخرالزمان برمى دارند و این هنگامى است كه مسیح، طبق روایات اسلامى در موقع ظهور حضرت مهدى(عج) از آسمان فرود مى آید و پشت سر حضرت مهدى(عج) نماز مى گزارد. یهود و نصارا نیز او را مى بینند و به حضرت مهدى (عج) ایمان مى آورند. روایاتى در علایم ظهور حضرت آمده كه این موضوع را تأیید مى كنند.
اهل سنت هم روایتى نقل كرده اند كه معناى آن این است چگونه خواهید بود هنگامى كه فرزند مریم در میان شما نازل گردد در حالى كه امام شما از خود شما است.
همچنین از برخى روایات كه در مجامع روایى شیعه و سنى آمده زنده بودن حضرت عیسى استفاده مى شود از جمله امام باقر(ع) مى فرماید: در صاحب این امر (امام زمان) چهار سنت پیامبر هست و اما سنتى كه از عیسى دارد، این كه گفته مى شود او مرده است در حالى كه نمرده و زنده است.
زنده بودن حضرت خضر، از روایات استفاده مى شود گر چه پیامبر بودن ایشان مسلم نیست و محل خلاف است.
در برخی روایات آمده است كه امام صادق(ع) فرمودند:
خداوند به حضرت خضر علیه السلام عمر طولانی عطا فرمود زیرا خدا می خواست به قائم ما(حضرت مهدی(عج) عمر طولانی بدهد و می دانست) كه بندگانش بر طول عمر او اشكال خواهند كرد، به همین جهت عمر بنده اش حضرت خضر را طولانی گردانید كه عمر طولانی حضرت قائم به آن تشبیه شود.»
در برخی روایات از طرق شیعه و سنی نقل شده كه حضرت خضر(ع) از آب حیات نوشیده است، مرحوم علامه طباطبایی(ره) در این روایت تردید و تشكیك می فرمایند و می گویند:
« این روایات و امثال آن روایات آحادی(خبر واحدی است) كه قطع به صدورش نداریم و از قرآن كریم و سنت قطعی و عقل هم دلیل بر توجیه و تصحیح آنها نداریم.
[۱]. بحارالانوار، ج ۲، صص ۱۸۱ و ۱۹۱ و ۱۹۲.
[۲]. مسند احمد، صحیح بخارى و مسلم و سنن بیهقى طبق نقل تفسیر نمونه، ج ۴، ص ۲۰۵.
[۳]. بحارالانوار، ج ۱۴، ص ۲۳۸.
[۴]. همان، ج ۵۱، ص ۲۹۱.
[۵]. كتاب هزار و یك چرا؟ نویسنده علی سالك، نشر جمال، قم، ص۲۲۴.
[۶]. ترجمه تفسیر المیزان، ج۱۳، ص۴۸۹، ذیل آیات ۶۰ تا ۸۲ سوره كهف.
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢کسی که دین خود را از #امام_علی (علیه السلام ) بگیرد گمراه نخواهد شد!
#استاد_طبسی
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
#تلنگر
⬅️ واقعیت دردناک
هنگامی که توی یه اتاقی نماز می خوانی و چند نفر دارن باهم حرف میزنند بعداز پایان نمازت همه ی جزءیات سخنان انان را فهمیدی ای!!
اما هنگامی که مشغول کار با وات ساپ یا تلگرام یا فیسبوک هستی و برادر یا دوستت که در کنارت نشسته است و دارد با تو حرف میزند؛
در حالی که به تو نزدیک است اما حرف او را نمی فهمی!!
این واقعیتی است که هر روز در زندگی ما تکرار میشود٠
آیا وقت ان نیامده است که در نمازمان خشوع داشته باشیم؟
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
#صحیفه_مهدیه
✅ کتاب صحیفه مهدیه✅
✳️ این کتاب بیش از 450 دعا و نماز و زیارت و .... مرتبط با امام عصر (عج) را دارد.
✳️نوشته سیّد مرتضی مجتهدی و ترجمه محمّدحسین رحیمیان، علاوه بر مقدمه و خاتمه دارای 12 باب است با اضافاتی که پس از ویرایش اول به آن افزوده شده است:
📗 باب اوّل: نمازها شامل 17 نماز
📕 باب دوم: ادعیّهی قنوت شامل 12 دعا
📗 باب سوم: ادعیّهی تعقیب نمازها شامل 17 دعا
📕 باب چهارم: ادعیّهی ایّام هفته شامل 12 دعا
📗 باب پنجم: ادعیّهی هر ماه شامل 16 دعا
📕 باب ششم: ادعیّهی هر روزه شامل حدود 40 دعا
📗 باب هفتم: توسّلات شامل 9 توسّل
📕 باب هشتم: عریضهها شامل 3 عریضه
📗 باب نهم: استخارهها شامل 8 استخاره
📕 باب دهم: ادعیّهای که به نقل از حضرت مهدی(ع) رسیده است شامل 8 دعا
📗 باب یازدهم: زیارات شامل 17 زیارت
📕 باب دوازدهم: زیارات و ادعیّهای که مربوط به وکلا و اصحاب آن حضرت است.
✅ خاتمهی کتاب شامل عبارتها و زیارتهای خاصّی است که مورد توجّه و عنایت آن حضرت است مثل نماز شب، زیارت عاشورا، زیارت جامعهی کبیره، زیارت امین الله.
✅ البته با اینکه مؤلف سعی در گردآوری دعاها و زیارات معتبر داشته است لیکن ادعا ندارد که این کتاب مجموعه کاملی از همه دعاها و ... باشد ؛ زیرا، به خاطر محدودیت های عصر غیبت بسیاری از آنچه که از ناحیه مقدسه صادر شده است را نمی یابیم.
⬅️ این کتاب به صورت الکترونیکی از بازار قابل دانلود می باشد :
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.smehdiearhhphish.com&ref=share
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
💢معنای رمضان چیست؟
«رمضان» در لغت از «رمضاء» به معنای شدت حرارت گرفته شده و به معنای سوزانیدن می باشد.چون در این ماه گناهان انسان بخشیده می شود، به این ماه مبارک رمضان گفته اند.
پیامبر اکرم(ص) می فرماید: «انما سمی الرمضان لانه یرمض الذنوب؛ ماه رمضان به این نام خوانده شده است، زیرا گناهان را می سوزاند.»
📚مفردات الفاظ ص 209
📚بحارالانوار، ج 55، ص 341
#سیاسی
چرا واشنگتن از عراق خشمگین است؟
وبگاه «العهد» نوشت:
... رویکرد بغداد در وارد کردن رقبای اروپایی آمریکا به عراق و حرکت بغداد در مسیر مخالف با تحریم ایران خشم آمریکا را به همراه داشته است.
....آمریکا با پیامهای خود برای عبدالمهدی از سفر اخیر وی به اروپا قبل از سفر به واشنگتن ابراز نارضایتی و حتی خشم کرده است.
... امضای قرارداد ۱۴ میلیارد دلاری با «زیمنس» آلمان برای توسعه برقرسانی در عراق بی شک ضربه بزرگی به آمریکاست.
... واشنگتن امیدوار بود بغداد از تهران فاصله بگیرد و به سمت انحلال الحشد الشعبی پیش برود.
... واشنگتن برنامه ریزی کرده بود بغداد را در ازای دور کردن از تهران به برخی کشورهای عربی و بخصوص عربستان نزدیک کند.
... دولت عبدالمهدی اهمیتی به رای و نظر آمریکا نداد و بر تمایل جدی خود برای تقویت روابط با همه طرفها تاکید کرد.
❣﷽❣
#پیامبران و #مهدویت(51)
🌐قسمت هشتم: #حضرت_عیسی علیه السلام
1⃣ تولد و ظهور عیسی علیه السّلام
یکی از اندیشه هایی که از دیرباز در میان قوم بنی اسرائیل وجود داشت، اعتقاد به یک منجی نهایی بود که خداوند به وسیله او جهان را مبارک می سازد. این منجی در زبان عبری “ماشیَح ” نام دارد که واژه فارسی “مسیحا” از روی آن ساخته شده است و در اصل به وجود مقدس امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف اشاره دارد.
مورخان یهودی بر این باورند که این اندیشه در دوره پس از سلیمان علیه السّلام و با تجزیه حکومت و وقایع پس از آن تحول یافت و به صورت یک اصل ثابت دین یهود درآمد. در این فضا بود که یحیای تعمید دهنده در تب و تاب انتظار و دوران سیطره ظالمانه رومیان، ندای نزدیکی ملکوت را در داد.
پس از قتل یحیی علیه السّلام از سوی هیرودیس به سبب احساس خطر او برای حکومت خاندان آدوم، یکی از شاگردان وی به نام عیسای ناصری-که آگاهی چندانی از شریعت کاهنان نداشت-در میان بنی اسرائیل ظهور کرد و مسیحا بودن خود را برای اندکی از شاگردان برگزیده خویش آشکار کرد.
وی یحیای تعمیددهنده را همان الیاس دانست که در سنت کاتبان به عنوان شخصیت ظهورکننده پیش از مسیحا اعلام شده بود.
این خلاصه ای است از آنچه یهودیان و مسیحیان در مورد شخصیت بزرگ عیسای مسیح بدان معتقدند. یهودیان او را مدعی ای می دانند که در دوران آشفته و ظالمانه حکومت رومیان در کنار دیگر مدعیانی که به دروغ در این دوره سر برداشتند، ادعای مسیحایی کرد و توانست گروه هایی از طبقات پایین جامعه را به سوی خود جذب کند؛ و در مقابل، مسیحیان او را همان مسیحای موعود می دانند که اندکی پیش از ظهور، یحیی بشارت آمدن وی را داده بود.
بر این اساس هنوز یهودیان منتظر ظهور مسیحای منجی هستند که از این جهت ایشان را به اندیشه مهدویت نزدیک می کند. مسیحیان نیز اگر چه معتقد به ظهور مسیحا در قالب عیسی علیه السّلام هستند، اما بر این باورند که وی پس از مصلوب شدن زنده شده و به آسمان عروج نموده است.
بازگشت مسیح در آخرالزمان نیز این گروه را به اندیشه مهدویت پیوند می زند، به ویژه آن که نزول مسیح در آخرالزمان-پس از عروج و نه مصلوب شدن-از اعتقادات جدی مسلمانان به شمار می رود.
#ادامه_دارد. . .
🌤اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج🌤
🌙 تصمیم بگیرید!
🌸 مبادا در ماه مبارک رمضان از شما غیبتى، تهمتى، و خلاصه گناهى، سربزند، و در محضر ربوبى با نعم الهى و در مهمانسراى بارى تعالى آلوده به معاصى باشید.
🌸 شما تصمیم بگیرید لااقل در این یک ماه از خود مراقبت به عمل آورید؛ از گفتار و کردارى که خداوند تبارک و تعالى راضى نیست اجتناب ورزید.
🌸 از هم اکنون در همین مجلس با خداى خود عهد ببندید که در ماه مبارک رمضان از غیبت، تهمت، و بدگویى نسبت به دیگران، خوددارى کنید.
🌸 زبان، چشم، دست، گوش، و سایر اعضا و جوارح، را تحت اراده خود درآورید.
📚 امام خمینی رحمة اللّه علیه، جهاد اکبر
#نکته_اخلاقی
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
💠 سلاخی گناهان!
🔆امام سجاد (ع) می فرماید:
🔻 “ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ امْحَقْ ذُنُوبَنَا مَعَ امحَاقِ هِلالِهِ، وَ اسْلَخْ عَنَّا تَبِعَاتِنَا مَعَ انْسِلاخِ أَيَّامِهِ حَتَّي يَنْقَضِيَ عَنَّا وَ قَدْ صَفَّيْتَنَا فِيهِ مِنَ الْخَطِيئَاتِ، وَ أَخْلَصْتَنَا فِيهِ مِنَ السَّيِّئَاتِ”
🔹 خدايا بر محمد و آلش درود فرست و با بيرمق شدن نور ماه و رفتن او در محاق، گناهان ما را نيز پنهان فرما. با پايان يافتن اين ماه پيامدهاي گناهان و سنگيني رفتار خطاي ما را، از ما بركنار نما؛ تا جايي كه چون اين ماه پايان مييابد، ما نيز از خطا و گناه پاك شده و از بديها و زشتيها رها گشته باشيم...
🔸 «سلخ» به معني پوست كندن است... حضرت امام سجاد (ع) رفتارهاي زشت ما را به ماه تشبيه ميكنند و از خدا ميخواهند تا آنچنان كه در پايان ماه، نور مهتاب كم ميشود، گناهان ما نيز بيرمق و بيفروغ گردند تا جايي كه در پايان ماه ديگر گناهي در دفتر اعمال ما نمانده و با پايان اين ماه ما نيز از همه گناهان پاك شده باشيم.
آیت الله مصباح یزدی - سخنرانی رمضان 1429
#علامه_مصباح
#مناسبتی
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12