هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹 پنج شنبه ۸ دی ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روحانی بلافاصله اطلاعات سایت نهاد ریاست جمهوری را حذف کرد و مدیرانش را تغییر داد ولی رئیسی هنوز حلقه اول را تغییر نداده!
حمید رسایی فعال سیاسی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:
🔸 سه دبیر شورای عالی کشور هنوز منصوب حسن روحانی هستند. چطور میشود اینها هشت سال مطیع یک جریان بودند و حالا با چرخش صد و هشتاد درجهای مسیر دولت همچنان مطیع هستند. معلوم میشود این افراد مطابق قدرت میچرخند. آقای رئیسی اگر آنها را عوض نکند چوبش را خواهد خورد.
🔸یک سال پیش دی ماه که خدمت آقای رییسی رسیدم و گفتم یک ششم دولت شما تمام شده است؛ اگر شما این تحول را در مدیران انجام ندهید مردم اقدامات شما را نمایش میبینند. آن روز علی رغم گذشت شش ماه هنوز از ۳۴۰۰ پست حساس در دولت فقط ۲۰۰ پست تغییر کرده بود! در حالی که روحانی در سه ماه اول تغییرات را رساند به مدیر کل.
🔸سال ۹۲ روحانی بعد از تنفیذ بالافاصله اطلاعات سایت نهاد ریاست جمهوری را پاک کردند. یک سال و شیش ماه از دولت گذشته و ما همچنان به آقای رئیسی میگوییم رئیس سه شورای عالی را عوض کنند.
🔺کانال حمید رسایی در ایتا را دنبال کنید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از موسسه مصاف
آقای روحانی، بالاخره کدام حرف شما را قبول کنیم؟
👤 روحانی مردادماه ۱۴٠٠ چند روز قبل از تحویل دولت به رئیسی:
خزانه تخلیه شده است، موجودی وجود ندارد!
👤روحانی دیماه ۱۴۰۱:
خزانه را پر و موجودی ارزی را با چندمیلیارد دلار تحویل دادیم!
🆔 @Masaf
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ بازنشر به مناسبت ۹دی
📹 نماهنگ | أین عمار...
🔻 رهبر انقلاب: من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است.
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=50918
هدایت شده از بیداری ملت
17.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فصلالخطاب رهبری درباره حجاب
⏪صدها رسانه را به خط میکنند تا بتوانند روی این #نقطه_حساس هویت مستقل فرهنگی زن مسلمان دست بگذارند و اثرگذاری کنند؛ نهایتا چهارتا دختر فریب بخورند و توی خیابان حجابشان را بردارند
▪️اما آن چیزی که بنده را حساس میکند اینست که از دهان برخی خواص، مسئله #حجاب_اجباری مطرح میشود... امام در برابر منکر واضح بیحجابی، مثل کوه ایستاد و گفت باید حجاب وجود داشته باشد!
▪️ما که نگفتیم اگر کسی در خانهی خودش در برابر نامحرم، روسری برداشت او را تعقیب میکنیم؛ اما آن کاری که در خیابان انجام میگیرد، یک کار اجتماعی و تعلیم عمومی است و برای حکومتی که به نام اسلام روی کار آمده است تکلیف ایجاد میکند
▪️حرام کوچک و بزرگ نداریم، آنچه حرام شرعی است نبایستی بصورت آشکار انجام بگیرد؛ حکومت اسلامی مثل حکومت پیامبر و امیرالمؤمنین وظیفه دارد در مقابل حرام بایستد!
▪️این منطقی که اجازه بدید مردم خودشان انتخاب کنند، درمورد شراب هم هست؛ لذا ما نباید بخاطر میل غلط انحرافی فرهنگ غربی، قوانین را دور بزنیم تا مقصود آنها عملی بشود!
▪️ما فرهنگمان الهی است و این فرهنگ، استقلال و آزادی ما را تامین و تضمین میکند؛ کسانی که به نام آزادی، ولنگاری را در جامعه ترویج میکنند، اینها اسیر دستبستهی فرهنگ غربیاند
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔺رئیس جمهور: رئیس کل جدید بانک مرکزی از همفکری صاحب نظرها استفاده کند
رئیس جمهور محترم: رئیس کل جدید بانک مرکزی از همفکری و مشورت همه افراد صاحبنظر استفاده کند. سیاستهای هماهنگ و اقدامات منسجم دولت با همراهی همه دستگاهها، کمک نخبگان اقتصادی و همراهی مردم فهیم کشورمان همچون گذشته به ناکامی توطئه های دشمنان منجر خواهد شد.
پ.ن
پرواضح است که کدخدا پرستان از هیچ خیانتی برای ضربه زدن به دولت انقلابی دریغ نمی کنند و هدفشان هم توافق به هر قیمتی با شیطان اکبر است تا مقدمات فروپاشی نظام را رقم بزنند(هر چند که برخی خودشان نیز از هدف اصلی بی خبرند)!
◀️زهی خیال باطل که خدای جبهه و جنگ همان خدای اقتصاد نیز هست و ما شدیدا معتقدیم که برای پیروزی ضمن تدبیر عقلانی نباید صرفا به دنبال فرمولهای علمی جهانی رفت.
انصاف و دلسوزی و پشتکار جناب رئیسی قوت قلب و امیدی است برای راه کارهای اقتصادی که علم جهانی را تمام و کمال قبول ندارد و معتقد است که نباید زیر چرخ فرمول علمی جهانی کاهش تورم ، مردم ضعیف لطمه ببینند و در عوض بایستی فراتر از استانداردهای جهانی اقداماتی انجام داد که سبب کاهش هر چه بیشتر شکاف طبقاتی و تحقق عدالت و مهار حقیقی تورم شود( که تصویب هر چه سریعتر مالیات بر عایدی سرمایه تنها یکی از این راه حل هاست)
ما با توکل بر خدا و هم اندیشی هر چه بیشتر با فعالان انقلابی حتما پیروز میدان جنگ اقتصادی نیز خواهیم بود و مثل همیشه دشمنان خداوند متعال و این ملت و این نظام را قاطعانه شکست خواهیم داد.
◀️اقتصاد سیاسی نئولیبرال، عادلانهترین روش توزیع منابع را «مکانیسم قیمت» میداند. بر اساس نگرش این مکتب، منابع محدود عمومی باید به بالاترین قیمت پیشنهادی در بازار واگذار شود و دولت نیز در نحوه مصرف، مداخلهای نکنداما نتیجه این است که صرفاً ثروتمندان میتوانند از این منابع محدود بهره ببرند. یعنی در چنین نظام توزیعی، این منابع عمومی، منافع عمومی را تأمین نمیکند، بلکه به مصارف اختصاصی میرسد و همین «مصرف اختصاصی منابع عمومی» است که در جامعه شکاف طبقاتی ایجاد میکند. این همانی ست که حضرت علی (علیه السلام) در حدیثی (ما رایت نعمه موفوره ..) فرمودندو امام خامنهای در تفسیر این حدیث میفرمایندکه آنجایی که ثروت زیادی هست، خود این ثروت، فرصت بهرهمندی از امکانات را برای صاحب ثروت ایجاد میکند و این فرصت از اکثریت مردم که این ثروت را ندارند، دریغ میشود. یعنی وقتی شما منابع عمومی را با مکانیسم قیمت توزیع کنید، تنها ثروتمندان قادر به بهرهمندی از این منابع خواهند بود و اکثریت مردم از این موهبت محروم خواهند شد؛ به عبارت دیگر، نظام توزیع منابع، به بیعدالتی و شکاف طبقاتی دامن خواهد زد. لذا یکی از وظایف حاکمیت در زمینه صیانت از عدالت این است که اجازه ندهد منابع عمومی به شکلی عرضه شود که اکثریت مردم از فرصت بهره مندی از آن محروم شوند، و صرفاً صاحبان ثروت چنین فرصتی را داشته باشند.
حال سؤال اینجاست که اگر مکانیسم قیمت روش مناسبی برای توزیع نیست، روش مطلوب چیست؟ طبق بیانات رهبری ایشان، در نگاه اسلام «تولید ثروت ملی» یک ارزش است، «توزیع عادلانه ثروت ملی» نیز یک ارزش است، ثالثاً منابع و امکانات عمومی باید عادلانه توزیع شود و رابعاً باید تلاش شود که منابع و امکانات عمومی موجود بیشتر شود تا به همه بیشتر برسد. مراد ایشان از «توزیع عادلانه» نیز، مساوات کمونیستی نیست که نه ممکن است و نه مطلوب، بلکه مراد «برخورداری عمومی» و «بالا رفتن سطح رفاه عمومی جامعه» است. ایشان نتیجه میگیرند که اگر منابع عمومی عادلانه توزیع شود، «شکاف طبقاتی پیش نمیآید؛ آن شکاف و آن درههای طبقاتی دیگر تحقق پیدا نمیکند. تفاوت هست، اما آن شکاف طبقاتی دیگر نیست.»
استفادهای که میتوان از این بیانات کرد، این است که منابع عمومی یا باید صرف پیشرفت کشور شود یا اینکه همه مردم باید از این منابع برخوردار شوند.
اگر بخواهیم امتداد این اصل اسلامی را در اقتصاد سیاسی دنبال کرده و برای نمونه تکلیف ارز را به عنوان یکی از منابع عمومی روشن کنیم، باید بگوییم درآمدهای ارزی یا باید صرف ارتقای الگوی تولید کشور شود (تحصیل فناوری و عوامل تولید) یا صرف واردات کالاهایی شود که جزو نیازهای اساسی مردم است و الگوی تولید جاری کشور توان پاسخدهی به این نیازرا ندارد. از این نگاه مولد شکاف طبقاتی که معتقد است ارز و دیگر منابع عمومی، باید به بالاترین قیمت به صاحبان ثروت فروخته شده و عایدی آن صرف طبقات محروم شود نیز باید به شدت بر حذر بود(اگرچه این صحبت ازاهمیت تصویب این قانون کم نمیکند) چه، درآمدی که از این محل حاصل شده و میان فقرا توزیع میشود، به هیچ وجه توان آن را ندارد که خسارات ناشی از شکاف طبقاتی ایجاد شده در نتیجه مصارف متمایز ثروتمندان را جبران کند.
بنابراین، ارز باید یک ابزار در اختیار حاکمیت باشد و حاکمیت نیز در یک سطح با هدف «صیانت از عدالت اجتماعی»، اجازه تخصیص آن برای مصارف اختصاصی را ندهد و در سطحی دیگر برای «افزایش رفاه اجتماعی»، مصرف ارز در جهت ارتقای توان تولید ملی یا تأمین نیازهای عمومی را مدیریت کند. لازمه تحقق این اهداف، این است: ۱- ارز حاصل از صادرات همه صادرکنندگان، همچون منابع عمومی، در اختیار حاکمیت باشد. ۲-لیستی هوشمند از مصارف مجاز و مصارف غیرمجاز تهیه شده و ارز صرفاً برای مصارف مجاز (مرتبط با ارتقای الگوی تولید ملی یا تأمین نیاز اساسی عمومی) تخصیص داده شود یا اینکه تعرفههای بازدارنده چند صددرصدی وضع شود که واردات کالای غیرضرور را از حالت مقرون به صرفه خارج سازد. ۳- از آنجایی که واردات کالاهای مشابه داخلی در تضاد با سیاست ارتقای الگوی تولید است، به هیچ عنوان برای این کالاها ارز تخصیص داده نشود (در لیست غیرمجاز قرار گیرند). ۴- در مواردی که ارز به پروژههای مرتبط با ارتقای الگوی تولید تخصیص داده میشود،تکالیف تولیدکننده مشخص شده و انجام این تکالیف رصد شود (بدون داشتن سیاست صنعتی چنین امری محال است). ۵- در مواردی که ارز برای تأمین نیازهای عمومی- که الگوی تولید کشور پاسخگوی آنها نیست- تخصیص داده میشود، اولا کالای وارد شده باید در سیستم توزیع رهگیری شود تا مصرفکننده نهایی به قیمت گزافی که میتواند ناشی از انگیزه کسب سود گزاف واردکننده باشد، کالا را مصرف نکند؛ ثانیاً به موازات ایجاد ظرفیت تولید داخل، ازسهمیه واردات کاسته شده و نهایتاً این سهمیه حذف شود.
✍دکتر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رئیسی: برای بیان حق نباید از فضاسازی ترسید
🔹رئیسجمهور در کنگره بزرگداشت علامه مصباح یزدی:
🔹باید امر به خوبیها بکنیم نهی از پلشتیها بکنیم، بگوییم فساد نباید باشد رشوه نباید باشد کمکاری نباید باشد.
🔹در یک اداره یک کارمند باید به کارمند کناری خود بگوید برای چه دیر به اداره میآیی؟ چرا کار مردم را به امروز و فردا میاندازی؟ میگوید آقا بگویم که بگوید «به تو چه»؟ آیا ما میخواهیم در مسیر دین یک «به تو چه» تحمل کنیم یا نمیخواهیم؟
راهکار کاهش نرخ ارز، کوبیدن یکی از همین موشک ها، به ساختمان اتاق بازرگانی است که این نمکدان شکن های نفع پرست را تحویل جامعه داده است.
فقط قبل از شلیک، باید اتاق را خالی کرد و این افراد را تحویل اوین داد.
قطعا بخشی از مشکل ارز و تورم همین افرادند.
✍کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
➕ننگ بر چنین انسان هایی که نهایت تفکرشان خودتحقیری و وادادگی ست و گویی خودشان هم در تیم جنگ اقتصادی علیه دولت اند❗️
ایران قوی به کوری چشم دشمنان قوی تر هم خواهد شد
#ایرانقوی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | #قهرمان_سلیمانی
👈🏻 چرا حاج قاسم قهرمان ملت ایران و امت اسلام است؟
❓شهید سلیمانی چگونه نقشه کلان آمریکا برای منطقه غرب آسیا را نقش بر آب کرد؟
📥 نسخه انگلیسی:
https://english.khamenei.ir/news/9347/The-will-of-the-Resistance-Front-vs-the-will-of-the-Arrogant
نسخه عربی:
https://arabic.khamenei.ir/news/6650
نسخه اردو:
https://urdu.khamenei.ir/news/5608
نسخه هندی:
https://hindi.khamenei.ir/news/5863