اعتراض به #بی_حجابی اجباری
امل حجازی هنرمند لبنانی که با #حجاب شده است در صفحه خود از ممانعت برخی استخرها و مراکز تفریحی ساحلی از زنان بورکینی پوش (لباس شنای پوشیده) اعلام نارضایتی کرد.
وی گفت نظرتان راجع به این اهانت و نژادپرستی چیست؟ آیا زن با عفت اینقدر در این زمان غیر غیر معمولی است؟ تابلویی مثل این را قبلا دیده بودیم اما برای منع ورود حیوانات! دریا برای همه است.
مدّتی قبل دو استخر در فرانسه به سبب ورود بانوان بورکینی پوش تعطیل شدند!
✍چرا مسیح علینژاد به بی حجابی اجباری اعتراض نمیکند؟!
مشکل علینژاد اسلام و حجاب است نه اجبار..
این ها بازی با الفاظ هست و ایجاد جنگ روانی..
اگر نه امثال وی نه دلشان برای حقوق زنان سوخته نه حامی جامعه ی زنانند..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 این فیلم واقعی مبادله #جیسون_رضاییان است.
♦️همین ۱.۷ میلیارد دلاری که به حسابِ خروجیِ کار «دیپلماتهای برجامی» زده شد رو هم مدیون «سرهنگهای مارگیر» بودیم.
♦️بنظرم بیش از اینکه امیدوار باشیم با کلید «سیاسی-دیپلماسی» پولهای بلوکه شده برگردد، باید روی مجاهدت بچههای گمنام حساب کنیم.
✍️ علی قلهکی
⭕️پومپئو: آمریکا تا زمانی که ایران آماده مذاکره شود بر فشارش خواهد افزود.
این کلیدیترین اعتراف این سالهاست:
یعنی اینهمه فشار/تحریم/تهدید هدفش همین #اجبار_به_مذاکره است.
کاملا مشخصه چرا میگوییم داخلیهایی که برای مذاکره فشار میآورند دقیقا در تیم آمریکا و علیه ایران توپ میزنند..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از همان روزها که #آخوندی، وزیر وقت #مسکن و شهرسازی، #مسکن_مهر را بیارزش خواند، نوسانات در بازار مسکن هم شروع شد. او با اجرانکردن این طرح و ادامهندادنش رسما بر طبل رکود و افزایش #قیمت ها کوبید. حالا آقای پیروز #حناچی، #شهردار تهران؛ همان که خود در زمان ریاست عباس آخوندی ، در سِمَت #معاون وی مشغول فعالیت بود و هرگز نظری خارج از نوع نگاه آخوندی به مسکن مهر ارائه نکرد، اخیرا گفته: «امروز مسکن به موضوع مهمی تبدیل شده و در این حوزه باید برای کمدرآمدها کاری کنیم. مسکن مهر اقدامی مناسب و فرصتی مغتنم بود تا دولت به بخشی از وظایف خود عمل میکرد و نباید بدینشکل فراموش شود». یعنی همانها که روزی با غرضورزیِ سیاسی قیمت مسکن را #نجومی کرده و زندگی مردم را به خاک سیاه نشاندند، تازه به این نتیجه رسیدهاند که "مسکن مهر" طرح خوبی بوده است! به راستی تا کی مردم باید تاوان سیاسی کاری و #ناکارآمدی جریان #اصلاحطلب را بدهند؟ #محمد_عبدالهی
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهحلی تضمینی مدیران غربگرا برای ورشکسته کردن صنایع بزرگ دولتی!
⏪عادل آذر؛ رئیس دیوان محاسبات:
🔹نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز و هپکوی اراک که یکی از بهترین شرکتهای صنعتی کشور بود را با #خصوصیسازی به ورشکستگی کشاندند
🔹شرکت کشت و صنعت مغان که بیش از ۴۰۰۰ میلیارد تومان ارزشگذاری شده بود را به قیمت ۱۸۵۰ میلیارد و پالایشگاه کرمانشاه به ارزش ۶۱۷ میلیارد تومان را با ۷۰ درصد تعدیل به قیمت ۱۹۹ میلیارد تومان واگذار کردهاند!
#نفوذ
هدایت شده از سید ابراهیم رئیسی
🔻رئیس قوه قضائیه در دیدار با نمایندگان شرکتهای صنعتی استان مرکزی:
🔹️پرونده های مربوط به #خصوصی_سازی باید از سوی سازمان بازرسی، استانداری و بخش های دیگر به صورت جدی پیگیری و اگر در جایی تخلفی صورت گرفته است، برخورد قانونی صورت گیرد.
🔹️وقتی ما یک #کارخانه واگن سازی با چنین ظرفیت مطلوبی داریم، واقعا وارد کردن واگن از خارج چه معنایی دارد؟
🔹️اگر تصمیمگیران از ظرفیتهای این کارخانه بیاطلاع هستند که خیلی بد است و اگر با وجود اطلاع از این توانمندی دست به #واردات میزنند، کارشان عنوان دیگری دارد!
🔹️وضعیت اراک به عنوان قطب صنعتی کشور در سال رونق #تولید واقعا شایسته نیست.
🔹️دولت و مجلس باید مشکلات این شرکتها را #پیگیری کنند.
🔹️در خصوص مسائل #قضایی شرکتهای صنعتی اراک، تیمی متشکل از
تیمی متشکل از دادستان کل کشور و سازمان بازرسی را زیر نظر معاون اول قوه قضاییه مامور بررسی پروندهها و روند خصوصیسازی میکنیم تا مشکلات تا حد امکان برطرف شود.
🔹️بنده این مشکلاتی که توسط نمایندگان کارگران و بخشهای صنعتی مطرح شد را در جلسات سران قوا و سایر بخشها طرح خواهم کرد.
۱۳۹۸/۴/۱۹
@raisi_org
🔴 جیسون رضائیان خطرناکتر است یا حسام الدین آشنا؟!
✍محمد عبدالهی
🔰حساسیت و آلرژی بالای #مشاور_روحانی و رسانه های زنجیره ای دولت، از #سریال_گاندو باعث سوالاتی در افکار عمومی شده. افکار عمومی میپرسند چرا #حسام_الدین_آشنا باید از روایت یک #نفوذ در دولت چنین برآشفته و عصبی شود؟ میپرسند چرا نفوذ در رأس دولت تا این حد آسان است و چرا تحت لوای #مذاکره، چنین جاسوسی باید آزاد شود؟ چرا دولت باید غرامت هنگفت #آزادی این #جاسوس را به دروغ بعنوان دستاورد #برجام اعلام کند؟! میپرسند ایران همیشه هدف #جاسوسی بوده و وجود نفوذ طبیعی است و به تصویر کشیدن و نقد آن، چراغ افکندن روی حقیقت و بازدارنده نفوذهای بعدی است، پس چرا باید در برابرش، چنین حجم وسیعی از مخالفت و #عصبانیت صورت بگیرد؟ از حمله به عوامل و #بازیگران این سریال تا تهیه کننده تا محتوای آن. آیا بین #مشاور رئیس جمهور و جاسوسهای رخنه کرده در دولت، ارتباط و علقه ای است؟ میپرسند چطور دولتی که با شعار «آزادی» از مردم رای میگیرد، با رویکردی فاشیستی، فریم به فریم یک سریال را #سانسور میکند. و چرا #آشنا تا این حد به جاسوسها حساس است؟ چراکه پیش از این نیز به دستگیری #کاوس_سید_امامی واکنشی تند و جانبدارانه نشان داده بود!
❌از قضا همین حساسیت سوال برانگیز باعث شده واقعی بودن گاندو برجسته تر و این سریال محبوبتر شود. مثلا آقای آشنا که دستی در نظرسنجیهای توئیتری دارد، میتواند در صفحه توئیترش، درباره #گاندو هم نظرسنجی بگذارد. و مثلا بپرسد مردم ایران! به نظر شما، گاندو راستگوتر است یا دولت روحانی؟‼️ با گاندو احساس امنیتتان بیشتر است یا بی گاندو؟‼️
🔰 و اما 4 سال پیش همزمان با ماجرای #جیسون_رضائیان، مطلبی در سرمقاله خردنامه همشهری درباره آبشخورهای فکری آشنا نوشتم و پروژه فرهنگی وی درباره #اسلام_اجتماعی و سکولار و تئوریسین آن و مراد آشنا، #گلزاده_غفوری و تاثیرات او بر آشنا در ترویج آثار ضداسلامی (به اسم تکثرگرایی فرهنگی) و حتی در خلع لباسش را تشریح نمودم. از بانیان #مدرسه_علوی انجمن #حجتیه که همپای نهضت آزادی و جبهه ملی، علیه لایحه #قصاص ایستاد و پس از اعدام پسرانش (اعضای گروهک #منافقین ) خلع لباس کرد. کسیکه در مرگش #مریم_رجوی بیانیه عزا صادر کرد! بعد از گذشت سالها و بیان فکتهای ارتباط غلیظ فکری آنها، هنوز آشنا پاسخ نگفته که ارتباطش با وی و امثال او چیست؟ آیا کسیکه به چنین بستر فکری تعلق خاطر دارد، در برابر یک سریال امنیتی، سکوت میکند؟! اصلا جیسون رضائیان خطرناکتر است یا حسام الدین آشنا؟! شاید گاندوهای بعدی به این پرسش جواب دهد.
✍️ متن یادداشت در خبرگزاری فارس: fna.ir/dasl91
⭕️ علی مطهری در افاضات اخیر خودش گفته :
🔹گاندو رهبری را هم زیر سؤال برده است
🔹احتمال نفوذ در دولت پنهان به دلیل قدرت برتر آن بیشتر است.
🔹امریکا، انگلیس و اسرائیل که معمولاً مبدأ ارسال نفوذی یا جاسوس هستند میدانند که معمولاً دولتها در ایران قدرت تعیین کننده نیستند و قدرت تأثیرگذار در جای دیگری است. لذا احتمال نفوذ در نهادهای حکومتی و نیروهای مسلح بیشتر از احتمال نفوذ و جاسوسی در دولت است.
🔹اگر آن بخش از نظام مصمم به اجرای برجام بود، امروز سرنوشت کشور چیز دیگری بود. این افراد توجهی به منافع ملی و آرمانهای انقلاب ندارند
👇👇👇
🔸آقای مطهری خواهشا این دفعه قبل از اینکه چشم بسته نظر بدی یه ذره فکر کن
اولا چرا باید همیشه پشت رهبری قایم شید؟!
ثانیا فعلا که نفوذی ها دارن تو دولت شما جولان میدن و هرروز خبر دستگیری جاسوس از دفتر دوستان شما میاد
ثالثا اگر دولت تو ایران قدرت تعیین کننده نداره پس چرا با همه نوع دروغ و دغل بازی دنبال گرفتن ریاست جمهوری هستید؟!
رابعا برای همه مسجل شده که برجام کلاه بزرگی بود که سرتون گذاشتن. الکی دنبال مقصر برای خرابکاریتون نگردید
بیسمچی/
پ.ن
برای سادگی افرادی مثل جناب علی مطهری نمیتوان چاره ای اندیشید..
ولی حیف که ملتی بخواهد..
بخاطر کم کاری انقلابیون..
فریب این حرف ها را بخورد..
📖درسی سیاسی از حضرت آیتالله خامنهای
اگر در فضای سیاسی کشور دقیق شویم، بخش عمدهای از شخصیتهای سیاسی را ناظر به بزنگاههای تاریخی، می توان به دو گروه تقسیم کرد. گروهی از شخصیتها جایگاه و شانی برای خود قائلند که اساسا درباره مسائل مهم کشور، هیچگونه موضعی نمیگیرند. ملاحظهشان هم این است که مثلا اگر درباره فلان کار غلط یک دستگاه دولتی موضعگیری نمایند، چون مسئول آن دستگاه تخریب میشود، وارد منازعات سیاسی شدهاند و این منازعه، دور از شان آنها و بلکه به ضرر وحدت و همدلی و آرامش کشور است. در مقابل این گروه، گروه دیگری نیز قرار دارد که اساسا مسئلهشان با دولت یا هر دستگاهی، عملکرد آن دستگاه نیست. بلکه مواضعشان، ناظر به شخصی است که در راس آن دستگاه قرار دارد.
نتیجه چنین فضایی این است که از یک جماعت قابل توجهی، در برابر اقدامات و مواضع غلط، هیچ صدایی بلند نمیشود. جماعت دیگری هم که موضع میگیرند، چون اشخاص را محور نقد قرار میدهند نه افعال را، موضعگیریشان بی اثر میشود. در نتیجه آن راه غلطی که باید جلویش گرفته میشد، طی میشود.
یکی از درسهایی که از حضرت آیتالله خامنهای در دوره پیش از انتخابشان به رهبری آموختم این بود که اولا هرگز درباره مسائل مهم و اساسی کشور سکوت نمیکردند، ثانیا هنگام موضعگیری درباره رویدادها و مسائل، اشخاص را محور اظهار نظر خود قرار نمیدادند، بلکه فعل یا قول غلط را نقد کرده و عمل صحیح و سخن صحیح را بیان میکردند. یعنی به هیچ عنوان سکوت نمیکردند، اما بدون اسم بردن از فرد، حرف را، یا عمل را با منطق و استدلال قوی نقد میکردند.
اگر این روش اسلامی، برای شخصیتهای موثر کشور مبنا باشد، هم از سکوت در برابر انحرافات و اشتباهات رنج نخواهیم برد، هم شاهد منازعات سیاسی بیحاصل نخواهیم بود. نه سیاستورزی در پستوهای محفلی، و نه پنجهکشی در پستهای مجازی، نسبتی با وظیفه امر به معروف و نهی از منکر ندارد.
#روایت_رهبری
جبرائیلی/
🔴 از ماست که بر ماست....
از قرار معلوم جناب #ظریف در پاسخ به اینکه چه اقداماتی در زمینهی آزاد کردن #نفتکش_ایرانی انجام دادهاند، فرمودهاند که دستگاه دیپلماسی غیر از احضار سفیر و توئیت زدن کاری نمیتواند انجام دهد؛ هرچند این حرف جناب ظریف خیلی هم بیراه نیست اما وقتی مسئول دستگاه دیپلماسی کشور در چند سال اخیر جز گل به خودی زدن به نظام کاری نداشته و زیر مجموعهاش نیز جز ماستمالی کردن نقضهای مکرر برجام اقدامی نکرده است، باید هم احضارها و تهدیدهای توئیتریاش اصلاً جدی گرفته نشود!!
#برجام
#تخریب_توان_نظامی_کشور
#استعفای_نمایشی
#دیپلماسی_انفعالی
🔴بیداری ملت