🟢 استوری
واتساپ، اینستاگرام، تلگرام
📌سخنگوی وزارت خارجه: لبنان و فلسطین از توانایی لازم برای دفاع از خود برخوردارند
فقط 👈مطالبه جهت #استیضاح_پزشکیان
#امر_به_معروف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفربرهای M113 ارتش لبنان در حال ترک مناطق مرزی با شمال سرزمینهای اشغالی
ملت دانا
نفربرهای M113 ارتش لبنان در حال ترک مناطق مرزی با شمال سرزمینهای اشغالی
👈 بعضی از مردم ما همچین کشور ذلیلی مورد علاقه شونه
ارتش لبنان حتی یک تیر سمت صهیونیست ها شلیک نکرده در حال فرار ... 😕
20.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان صریح حجتالاسلام قاسمیان بارئیس جمهور دکتر پزشکیان
حتماً نگاه کنید
#تاوان_انتخاب_اشتباه
#نفوذ
#استیضاح_پزشکیان
جکسون هینکل (تحلیلگر آمریکایی) توییت زد :
رییسجمهور پزشکیان انسان سادهلوحی است که شیاطین اطراف او را گرفته اند. او یا باید استعفا بدهد، یا مسیرش را تغییر دهد!
#استیضاح_پزشکیان
#نفوذ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ تلخ تر از ترور سید حسن!
چهل و پنج سال است که جمهوری اسلامی به جهان اعلام کرده که اسرائیل را به عنوان "کشور" به رسمیت نمی شناسد و این حقیقتی است که حتی کودکان مدرسه نرفته ما می دانند!
طرف با ۱۰۰ نفر خدم و حشم به نیویورک رفته و بارها و بارها رژیم صهیونیستی را کشور خطاب کرده و در تمام هیات همراه یک نفر باسواد پیدا نشده که به این پیرمرد پرحاشیه بفهماند اسرائیل کشور نیست!! ( شاید هم به شکلی"ظریف" قرار بوده رئیس جمهور ایران به رسمیت و موجودیت این رژیم جعلی اعتراف کند!)
اگر پزشکیان نمی داند چه می گوید و از عواقب حقوقی سخنانش مطلع نیست ،مطابق قانون اساسی(به علت ناتوانی در انجام وظایف)باید کنار برود و اگر می داند چه می گوید که باید توسط مجلس و به علت عدم کفایت سیاسی عزل شود !
حزب الله و سیدحسن و حاج قاسم و...بیش از ۳ دهه نجنگیدند تا یک "فرد بی تخصص" در جایگاه ریئس جمهورِ ایرانِ اسلامی، رژیم صهیونیستی را کشور خطاب کند!
پزشکیان دیگر چه باید بکند تا مجلس و نمایندگان آن به خود بیایند؟
آیا منتظرند که رئیس جمهور پس از دیدار اشتباهی با کارشناس مشهور اسرائیلی، یک ملاقات اشتباهی هم با نتانیاهو داشته باشد؟
#استیضاح_پزشکیان
♨️ روحالله #مومن_نسب در ویراستی:
ما داریم بهخاطر بیعدالتی تنبیه میشویم
اگر آذریجهرمی مجازات شده بود، کشورمان در حوزۀ سایبری تا این حد آسیبپذیر نبود و دامنۀ آسیبپذیریِ ما، حزبالله را دچار بحران نمیکرد!
اگر روحانی استیضاح و محاکمه شده بود، نعمت #شهید_سلیمانی، #شهید_فخری_زاده، #شهید_رییسی و #شهید_نصرالله از ما گرفته نمیشد …و بار پزشکیان و ظریف و آدمهای ضعیف و حلقۀ #نفوذ بر روی شانههای ایران سنگینی نمیکرد!
حزب الله اعلام کرد رزمندگان مقاومت تحرکات دشمن در بستان های مرزی مجاور در دو روستای کفرکلا و العدیسه را با سلاح مناسب هدف قرار داده است که موجب تلفات در صوف آن ها گردیده است
ملت دانا
♨️ روحالله #مومن_نسب در ویراستی: ما داریم بهخاطر بیعدالتی تنبیه میشویم اگر آذریجهرمی مجازات شد
📌 این کارها رو هم مجلس با ریاست قالیباف باید انجام میداد
#کارنامه_را_بخاطر_بسپار
ملت دانا
#سلام_امام_زمانم💚 🌱 درون دل نهان نقشیست از تو که لطفش را نهانها برنتابد... #امام_زمان 💫اَللّهُ
#سلام_امام_زمانم 💚
♡• تـوڪہ وَالضُّحاے مایی بہظھور اگر درآیی
بـرســد بہ روشنـايی شـبِ تــارِ انتـظـارم..
#امام_زمان
💫اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
🆔@MellatDana
ملت دانا