@ostad_shojae4_5989934804601148781.mp3
زمان:
حجم:
14.5M
🚨 بدون ارتباط با امام زمان علیه السلام، ارتباط با خدا ممکن نیست.
🎤 حجت الاسلام #شجاعی
🏷 #امام_زمان_عجل_الله_فرجه
▶️@Menbarvaezin
📌 قتل محمد فرخی یزدی مخالف استبداد رضاخانی
🔹 میرزا محمد فرخی یزدی، ملقب به تاج الشعرا شاعر و روزنامه نگار آزادی خواه، سردبیر نشریات و همچنین نماینده مردم یزد در مجلس شورای ملی بود. او شاعری را از کودکی آغاز کرد و علاوه بر اشعار سیاسی، در سرودن غزلیات عاشقانه نیز تبحر داشته است.
🔻 میرزا محمد سال ۱۲۶۸ ش در یزد به دنیا آمد. او سال۱۲۹۷ ش، برخلاف سایر شعرای شهر که معمولاً قصیده ای در مدح حاکم و حکومت وقت میساختند شعری در قالب مسمط ساخت و در مجمع آزادی خواهان یزد خواند. حاکم یزد دستور داد دهانش را با نخ و سوزن دوختند و به زندانش افکندند. تحصن مردم یزد و اعتراض به این امر موجب استیضاح وزیر کشور شد. دو ماه بعد فرخی از زندان یزد فرار کرد.
▫️
فرخی در دوران نخست وزیری وثوق الدوله با قرارداد ۱۹۱۹ مخالفت کرد و به همین سبب مدتها در زندان شهربانی محبوس شد. دو سال بعد در جریان جنگ جهانی اول، رهسپار بغداد و کربلا شد، در آنجا تحت پیگرد انگلیسی ها قرار گرفت. وی هنگامی که بهطور ناشناس عزم ورود به ایران از طریق موصل را داشت به دست سربازان روسیه مورد سوء قصد قرار گرفت. او در سال ۱۳۰۰ ش روزنامه طوفان را منتشر کرده است.
🔸 فرخی در سال ۱۳۰۷ ش به عنوان نماینده مجلس شورای ملی از طرف مردم یزد انتخاب شد. با توجه به اینکه تمامی وکلا حامی دولت رضاشاه بودند، او مرتباً از سایر وکلا ناسزا می شنید و حتی یک بار او را آماج ضرب و شتم کرد. سرانجام در ۲۵ مهر ۱۳۱۸ در بیمارستان زندان قصر، به وسیله تزریق آمپول کشته شد.
#تقویم_تاریخ
#۲۵مهر
#فرخی_یزدی
▶️@Menbarvaezin
🔰حضرت علی علیه السلام:
💠 الْكـَلاَمُ فِي وَثَاقِكَ مَا لَـمْ تَتَكَلَّمْ بِهِ؛ فَإِذَا تَكَـلَّمْتَ بِهِ، صِرْتَ فی وَثَاقِهِ. فَاخْزُنْ لِسَانَكَ، كَمَا تَخْزُنُ ذَهَبَكَ وَ وَرِقَكَ؛ فَرُبَّ كَلِمَة سَلَبَتْ نِعْمَةً وَ جَلَبَتْ نِقْمَةً
سخن را تا نگفته اى در بند توست، همين كه آن را به زبان آوردى، تو در بند آنى، پس زبانت را چون طلا و نقره ات حفظ كن، چه بسا يك كلمه نعمتى را از بين برده و عذابى را پيش آورده
📚 حکمت 381 نهج البلاغه
▶️@Menbarvaezin
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 روایت شنیدنی محمد تیجانی(عالم اهل سنت شیعه شده و صاحب کتاب آنگاه هدایت شدم) از شیعه شدن یک عالم اهل سنت دیگر
▶️@Menbarvaezin
حاج قدرت الله لطیفی نسب (ره)حکایت سید غیبگو.mp3
زمان:
حجم:
4.8M
❇️ حکایت سید غیبگو
🔘 حکایت عجیبی پیرامون امام زمان «ارواحنافداه» به نقل از فرزندان مرحوم آخوند خراسانی.
🎤 مرحوم حاج قدرت الله #لطیفی_نسب (ره)
🏷 #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه
▶️@Menbarvaezin
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹چه عملی دل امام زمان را شاد میکند؟
🔸 حجت الاسلام و المسلمین #فرحزاد
▶️@Menbarvaezin
📌خلع احمدشاه قاجار از سلطنت و انحلال سلسله قاجار
▫️احمد شاه قاجار هفتمین و آخرین پادشاه سلسله قاجار در ۱۲۷۵ شمسی در تبریز متولد شد و در ۱۳ سالگی به سلطنت رسید.
🔹سالهای جنگ اول جهانی بحرانیترین سالهای حکومت احمد شاه بود. با آنکه احمد شاه دولت ایران را بیطرف خواند، اما در سالهای جنگ، ایران به اشغال روسیه و انگلیس و عثمانی در آمد، سپس قرارداد ۱۹۱۹ به این اشغالگری رسمیت بخشید و سبب تجزیه ایران شد.
🔸در این سالها احمدشاه در ازاء دریافت حقوق از روسیه و انگلیس در برابر طرحهای آنان سکوت میکرد و به روی کار آمدن رئیسالوزراهای مورد نظر آنان در کشور تن میداد.
🔻در سالهای پایانی حکومت وی، کودتای مشترک رضاخان و سیدضیاءالدین طباطبائی، به وقوع پیوست. در دوران نخست وزیری رضاخان مقدمات سلب قدرت از احمد شاه و انقراض سلسله قاجار فراهم شد و این سلسله نهایتاً به موجب مصوبهای که در آبان ۱۳۰۴ در مجلس شورای ملی به تصویب رسید، منقرض گردید.
🔺 به موجب این مصوبه و همزمان با کودتای رضاخان، احمد شاه که از دو سال قبل در اروپا بسر میبرد از سلطنت خلع گردید. در انتها برادر و ولیعهد او محمدحسن میرزا نیز به شکل موهن و تحقیرآمیزی از ایران خارج شد.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_۱۳
#خلع_احمدشاه_قاجار
#انحلال_سلسه_قاجاریه
▶️@Menbarvaezin
📌 شهادت سردار نورعلی شوشتری
🔹 نورعلی شوشتری در سال ۱۳۲۷ در خانوادهای ترکزبان در روستای ینگجه، بخش سرولایت، نیشابور زاده شد. وی پس از وقوع انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به عضویت این نهاد درآمد.
🔸 شوشتری در دوران دفاع مقدس در عملیاتهای «فتحالمبین» و «بیتالمقدس» حضور داشت و در عملیات والفجر مقدماتی با کمک سردار قاآنی لشکر ۵ نصر را تشکیل داد.
🔹 سردار شوشتری با شهدایی همچون مهدی باکری و عبدالحسین برونسی همرزم بود و فرمانده لشکر پنج قرارگاه نجف و قرارگاه حمزه را بر عهده داشت. او هفت بار شدیدا مجروح شد.
🔻شهید شوشتری درحالیکه جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه بود، فرماندهی قرارگاه قدس زاهدان را نیز عهدهدار شد. وی در ۲۶ مهرماه ۱۳۸۸ در همایش وحدت در سیستان و بلوچستان بر اثر انفجار انتحاری یکی از اعضای گروهک تروریستی جندالله به فیض شهادت رسید.
#تقویم_تاریخ
#۲۶مهر
▶️@Menbarvaezin