10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎 آمرزش و پاداش بزرگ
✨إِنَّ الْمُسْلِمِينَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِينَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِينَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِرِينَ وَالصَّابِرَاتِ وَالْخَاشِعِينَ وَالْخَاشِعَاتِ وَالْمُتَصَدِّقِينَ وَالْمُتَصَدِّقَاتِ وَالصَّائِمِينَ وَالصَّائِمَاتِ وَالْحَافِظِينَ فُرُوجَهُمْ وَالْحَافِظَاتِ وَالذَّاكِرِينَ اللَّهَ كَثِيرًا وَالذَّاكِرَاتِ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا.✨
🖌مسلماً خدا برای مردان و زنان مسلمان و مردان و زنان با ایمان و مردان و زنان عبادت پیشه و مردان و زنان راستگو و مردان و زنان شکیبا و مردان و زنان فروتن و مردان و زنان صدقه دهنده و مردان و زنان روزه دار و مردان و زنان حفظ کننده خود از پلیدی های جنسی و مردان و زنانی که بسیار یاد خدا می کنند، آمرزش و پاداشی بزرگ آماده کرده است.
🔰سوره احزاب، آیه ۳۵.
✳️ کانال #معراج
✳️ @Merajnor
💠 خواندن حمد و سوره در نماز جماعت
💬سؤال: هنگام نماز جماعت و در رکعت اول و دوم نماز ظهر و عصر آیا مأموم میتواند حمد و سوره را بخواند یا باید ساکت باشد؟
✅ جواب: در رکعت اول و دوم نماز ظهر و عصر بنابر احتیاط واجب، مأموم نباید حمد و سوره بخواند ولی مستحب است به جای آن ذکر بگوید.
📌نکته:
اگر مأموم در نماز صبح و رکعت اوّل و دوم نماز مغرب و عشا، حمد و سوره امام جماعت را بشنود، هر چند کلمات آن را تشخیص ندهد، نباید حمد و سوره را بخواند و نیز در صورتی که بعضی از کلمات حمد و سوره امام را بشنود، بنابر احتیاط واجب نباید آن را بخواند ولی اگر صدای امام را نمیشنود، مستحب است حمد و سوره را آهسته بخواند و چنانچه سهواً بلند خواند، اشکال ندارد.
📚 پینوشت:
رساله نماز و روزه آیتالله خامنهای، مسأله مسأله ۷۳۱ و ۷۳۲.
✳️ کانال #معراج
✳️ @Merajnor
💫 معراج
✳️ خطبه «قاصعه (نکوهش ابلیس به جهت تعصب و تکبر) (۳) 💎 اِعْتَرَضَتْهُ اَلْحَمِيَّةُ فَافْتَخَرَ عَلَ
✳️ خطبه قاصعه (نکوهش ابلیس به جهت تعصب و تکبر) (۴)
💎 أَ لاَ تَرَوْنَ كَيْفَ صَغَّرَهُ اَللَّهُ بِتَكَبُّرِهِ وَ وَضَعَهُ بِتَرَفُّعِهِ فَجَعَلَهُ فِي اَلدُّنْيَا مَدْحُوراً وَ أَعَدَّ لَهُ فِي اَلْآخِرَةِ سَعِيراً.
🔸آیا نمی بینید چگونه خداوند او را به سبب تکبّرش کوچک شمرد و بر اثر خود برتر بینی اش وی را پست و خوار گردانید و به همین جهت او را در دنیا طرد کرد و در آخرت آتش فروزان دوزخ را برایش آماده ساخت؟
✍ توضیح
🔻آن گاه امام روی سخن را به مخاطبین کرده و از سرنوشت شوم شیطان برای هشدار به آنان بهره برداری کرده میفرماید:
🖌«آیا نمی بینید چگونه خداوند او را به سبب تکبّرش تحقیر کرد و کوچک شمرد و بر اثر خودبرتربینی اش وی را پست و خوار گردانید و به همین جهت او را در دنیا طرد کرد و آتش فروزان دوزخ را در آخرت برایش آماده ساخت؟»؛ (أ لا ترون کیف صغّره اللّه بتکبّره، و وضعه بترفّعه، فجعله فی الدّنیا مدحورا (۱) و أعدّ له فی الآخرة سعیرا؟).
✅ این تعبیرها اشاره به آیات قرآن مجید است، در یکجا میفرماید:
💎«فَاخْرُجْ مِنْها فَإِنَّکَ رَجِیمٌ وَ إِنَّ عَلَیْکَ اللَّعْنَةَ إِلی یَوْمِ الدِّینِ»
🔸از بهشت بیرون رو! که تو رانده شده درگاه مایی و لعنت من بر تو تا روز قیامت باد». (۲)
☀️در جایی دیگر میفرماید:
💎«قالَ فَالْحَقُّ وَ الْحَقَّ أَقُولُ لَأَمْلَأَنَّ جَهَنَّمَ مِنْکَ وَ مِمَّنْ تَبِعَکَ مِنْهُمْ أَجْمَعِینَ»
🔸فرمود به حق سوگند! و حق میگویم که جهنم را از تو و پیروان تو پر خواهم کرد. (۳)
📚 پیام امیرالمومنین علیه السلام.
۱) «مدحور» به معنای رانده شده از ریشه «دحر» بر وزن «دهر» به معنای راندن گرفته شده است.
۲) سوره حجر، آیات ۳۴ ـ ۳۵.
۳) سوره ص، آیات ۸۴ ـ ۸۵.
✳️ کانال #معراج
✳️ @Merajnor