💎 تنها مسیر أمن
🔻پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم:
یَا عَمَّارُ! إِنْ رَأَيْتَ عَلِيّاً قَدْ سَلَكَ وَادِياً وَ سَلَكَ النَّاسُ كُلُّهُمْ وَادِياً فَاسْلُكْ مَعَ عَلِيٍّ فَإِنَّهُ لَنْ يُدْلِيَكَ فِي رَدًى وَ لَنْ يُخْرِجَكَ مِنْ هُدًى.
❇️ ای عمار! اگر دیدی علی به راهی میرود و مردم همگی به راهی دیگر، تو با علی باش؛ زیرا علی نه تو را به گمراهی میکشاند و نه از مسیر هدایت بیرون میبرد.
📚 بحارالأنوار، ج ۳۸، ص ۳۸.
┅---═❁کانال معراج❁═---┅
https://eitaa.com/joinchat/814678407Cf9f8d872bf
هدایت شده از 💫 معراج
🤲 اَللّٰهُمَ تَقَبَّل مِنّا
خدایا از ما قبول کن 🤍
┅---═❁کانال معراج❁═---┅
https://eitaa.com/joinchat/814678407Cf9f8d872bf
📚 شرایط وطن اتخاذی
💠 سؤال: کسی که در شهری مثلا قصد سکونت ده ساله دارد، پس از انتقال به آنجا برای تحقق وطن، چه مدتی باید سکونت داشته باشد تا حکم وطن پیدا کند؟
✅ جواب: اگر با قصد توطن خانه ای اجاره کند یا بخرد یا کسب وکاری پیدا کند، از همان ابتدا که در محل مستقر می شود، حکم وطن جاری بوده و نمازش تمام است و گذشت یکی دو ماه برای تحقق وطن لازم نیست.
#احکام_وطن
#وطن_اتخاذی
#وطن_دوم
┅---═❁کانال معراج❁═---┅
https://eitaa.com/joinchat/814678407Cf9f8d872bf
🔸حکم نماز مسافری که دو راه برای رسیدن به مقصد دارد
✅ چنانچه برای رسیدن به مقصد دو راه وجود داشته باشد که یکی طولانی و حداقل هشت فرسخ، و دیگری کوتاه و کمتر از هشت فرسخ باشد؛ چند صورت متصور است:
۱. اگر از راه طولانی برود، نماز قصر است؛ خواه قصد بازگشت از همان راه را داشته باشد یا نه.
۲. اگر از راه کوتاه برود و آن راه حداقل چهار فرسخ باشد، نماز قصر است؛ خواه قصد بازگشت از همان راه را داشته باشد یا نه.
۳. اگر راه کوتاه کمتر از چهار فرسخ باشد و بخواهد از آن راه برود و از راه طولانی برگردد، نماز قصر است.
۴. اگر راه کوتاه کمتر از چهار فرسخ باشد و بخواهد از آن راه برود و از همان راه نیز برگردد، نماز تمام است.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۴۲۰.
┅---═❁کانال معراج❁═---┅
https://eitaa.com/joinchat/814678407Cf9f8d872bf
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰📱ای پرچم و نشان پرهیزگاری یا امیر المومنین
#عید_غدیر
#موشن_استوری
┅---═❁کانال معراج❁═---┅
https://eitaa.com/joinchat/814678407Cf9f8d872bf