eitaa logo
مرصاد ¹¹⁰
468 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
12 فایل
-بسم الله الرحمن الرحیم- ما ملت امام حسین ایم . به کانال مرصاد ۱۱۰ خوش آمدید 🤲 در این روزگار مگر غم است، دست خدا با جماعت است 💖 لینک کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/3148022358C8f74dcdf1f
مشاهده در ایتا
دانلود
آب سد دز سرریز کرد.. 🤔😀 🔹فرماندار اهواز: از مردم می‌خواهیم با توجه به بارندگی شدید در بالادست و رهاسازی آب سد دز، از توقف در حاشیه رودخانه‌های دز و کارون خودداری کنند.
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام دکتر عزیزخانی نامزد جبهه پایداری ، در کرج
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 حجت الاسلام آقاطهرانی: ترک فعل مسوولان در لایحه عفاف و حجاب جرم انگاری شده است....
🔴 آگهی استخدام در بانک دی ♻️ بانک دی به منظور تکمیل کادر فنی خود در زمینه پشتیبانی، نگهداری و توسعه سامانه‌های مرتبط با حوزه امنیت و راهبری فناوری اطلاعات، از متخصصان حوزه فناوری اطلاعات دعوت به همکاری کرد. 🔰واجدین شرایط می‌توانند رزومه و مستندات خود شامل مشخصات هویتی، سوابق تحصیلی و کاری، دوره‌های آموزشی، پروژه‌های انجام شده، توانمندی‌های تخصصی و فنی خود را به پست الکترونیک ims@bank-day.ir ارسال کنند. 🔻شرایط عمومی: 🔹خانم‏‏‏/ آقا (در خصوص آقایان دارای کارت پایان خدمت ‏‏‏‏/ معافیت غیر پزشکی) 🔹دارای حداقل مدرک لیسانس یا فوق لیسانس در رشته تحصیلی کامپیوتر‏‏‏‏/ فناوری اطلاعات (IT) 🔹شرایط سنی ۲۲ تا‏‏ ۴۰ سال 🔹دارای گواهی عدم سوء پیشینه 🔹عدم اشتغال به تحصیل 🔹توانایی کار گروهی 🔹علاقه‌مند به توسعه شخصی 🔹سکونت در شهر تهران 🔻شرایط نیرو های حوزه امنیت و راهبری فناوری اطلاعات: 🔹حداقل ۳‏‏‏‏ سال تجربه کاری مرتبط در امنیت اطلاعات(فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه‌های دولتی معاف از این بند می‌باشند)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 مستندات جدید، قتل عام بیماران بیمارستان اندونزی در غزه 🔻 این تصاویر حاوی جزئیات جدیدی در مورد محاصره بیمارستان اندونزیایی در شمال نوار غزه توسط نیروهای اسرائیلی در 20 نوامبر 2023 منتشر شده است. 🔻 گزارش‌ها حاکی از آن است که خودروها و تانک‌ها به سمت بیمارستان شلیک کرده‌اند که منجر به صحنه‌های خشن و وحشتناک از جمله هدف قرار دادن بخش‌های جراحی شده است.
🇮🇷 به کانال « گرای انقلاب » بپیوندید 🆔 @barzegar1359
⭕️روسیه از این پس عکس محجبه در گذرنامه اتباع خارجی متقاضی شهروندی روسیه را می پذیرد ...
⭕️‏در دولت سید ابراهیم   محل خوش گذرانی باند هاشمی، روحانی و خاتمی، به میزان ۱۸۰ میلیارد تومان  فروخته شد و هزینه آن صرف احداث پل استراتژیک روی آب و اتصال قشم به بندرعباس شد پروژه ای که ۸ سال نیمه تمام مانده بود ! انتخاب خوب تأثیر داره
شبنامه 1561 - @mrtahlilgar.mp3
12.29M
اولمرت: بازنده این جنگ ما هستیم / باراک: حمله به رفح حماقت است / دومین حمله مقاومت بحرین به ایلات! / تحولات فلسطین / اولمرت: بازنده قطعی این نبرد ما هستیم، باید زودتر تمام شود / گالانت: این قدر بر حمله به رفح تاکید نکنید / باراک: حمله به رفح حماقت خواهد بود / مقاومت لبنان: ما خواهان جنگ نیستیم اما برایش آماده ایم / مقاومت بحرین دومین حمله به تلاویو را هم رقم زد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انبوه زنان محجبه در خیابان های غربال های آخرالزمان
🇮🇷 به کانال « گرای انقلاب » بپیوندید 🆔 @barzegar1359