📚 کتاب «مهرجانان»
به مناسبت اربعین ارتحال حضرت علامه حسن زاده(قدس سره) کتاب «مهرجانان» با ویراست و طراحی جدید تجدید چاپ شد.
این کتاب دربردارندۀ رهنمودهایی از حضرت علامه طباطبایی(قدس سره) و علامه حسن زاده(قدس سره) در آیینه بیانات حضرت استاد امامی حفظه الله می باشد.
📞 شماره مرکز فروش: 09026786132
۩ موسسۀ ملک داعی ۩
🌐 http://malakedaei.com/
@malakedaei
🍀🍀🌹🌹🍀🍀
♦️#نامهها_برنامهها♦️
✍️المى كه موجب عدم وصول به فيض مىگردد، جز تعب حبّ دنيا نيست، و پيدا ست كه صديق ما آن جمله را از تواضع ، هضم نفس ، كثرت سوز ، بىتابى و التهاب به خود نسبت داده است، وگرنه:
🍃 آن كس كه ز كوى آشنائيست
🍃 داند كه متاع ما كجائيست
🔸مناسب است كه براى حسن ختام اين رقعه كه صدور تقرير و تحرير آن در ليله يكشنبه ۲۵ شوّال المكرّم ۱۳۸۹ ه- ق مطابق ۱۳۴۸/۱۰/۱۴ ه- ش كه به روايتى مصادف با شب شهادت امام به حق ناطق، كشّاف حقائق، رئيس مذهب فرقه ی حقّه ی اماميه ، ابو عبد اللّه جعفر صادق عليه السّلام است تقدير شد،
🔹 سخنى از آن ولىّ اللّه اعظم كه عبد الوهّاب شعرانى ( متوفى ۹۷۳ ه ق ) در طبقات كبرى آورده است نقل كنيم:
كان عليه السّلام يقول: « أوحى اللّه إلى الدنيا أن أخدِمى مَن خَدَمنى، و أتعِبى مَن خدمكِ.
🌷قم- حسن حسنزاده آملى
🍃۱۳۴۸/۱۰/۱۴ ه.ش
✅ کتاب « نامه ها برنامه ها »
نامه دوم ، صفحه ۱۸
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸آیت الله حسن زاده آملی
🔸دستور اسلام برای حفظ حرمت
ناموس انسانها
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹یوم الحسرت
🔸پیغمبر (ص) فرمود:
این عالَم مادی به این عظمت که میبینید؛ نسبت به ماورای طبیعت که در پیش دارید، یک حلقه انگشتر است در بیابان کویر.
🔹موجودِ به فعلیّت رسیده ،دوباره برنمیگردد به قهقرا و قوّه.
🔸سیر قهقرا راه ندارد. از فعلیّت به قوّه رسیدن معنا ندارد. سیر معکوس را نظام هستی برنمی دارد.
صوتی از علامه حسن زاده ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 شخصیتی ستودنی...
آیت الله جوادی آملی :
💠 شخصیت #آیت_الله_حسن_زاده ، یک شخصیت ستودنی است. این (ذلک فضل الله یوتیه من یشآء).* بالاخره کمتر کسی به این توفیقات دسترسی پیدا می کند. آنقدر #کتاب_شناس و #دوست_کتاب بود که یک وقتی به من می گفت: من چشمم را می بندم، شما هر #کتاب از این کتاب ها را بیاوری، من دست می کشم، می فهمم چه کتاب است؛ و همین طور هم بود. اینقدر با کتاب دلبسته بود! و در همان #حجره مشترکی که زندگی می کردیم، من شنیدم این (فصوص) خیلی کتاب علمی است. گفتم: علمای ما در فلان مَدرس (عروه) بحث می کنند، چرا فصوص بحث نمی کنند؟! این از همان دوران معالم خواندن ما بود.
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عقوبت انکار حق
🔺️قسمت ۲۷
سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع
« #محبت_خدا »
به یاد حدود ۳۰ سال جلسات اخلاقی
چهارشنبه های آیت الله مصباح
در دفتر رهبری ...😢
✍️ سیزده آبان بستر وقایع مهمی از جمله تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه (۱۳ آبان ۱۳۴۳)،
شهادت جمعی از دانش آموزان و دانشجویان (۱۳ آبان ۱۳۵۷)
و تسخیر لانه جاسوسی (۱۳ آبان ۱۳۵۸) است
که هر کدام نقطه عطفی در تاریخ شکوهمند
این کشور شده اند.
🇮🇷 ۱۳ آبان،
روز ملی مبارزه با استکبار جهانی گرامی باد🇮🇷
مرگ بر آمریکا...✊
🔴 سه حادثه در یک روز؛ هر سه مربوط به آمریکا!
♦️رهبرمعظم انقلاب: «[حوادث ۱۳ آبان] سه حادثه است؛ هر سه حادثه به نحوی مربوط میشود به دولت ایالات متحده آمریكا.
♦️در سال ۴۳ امام (رضوان الله تعالی علیه) به خاطر اعتراض علیه كاپیتولاسیون - كه به معنای حفظ امنیّت مأموران آمریكایی در ایران و مصونیّت قضایی آنها بود -تبعید شدند؛ پس قضیّه مربوط شد به آمریكا.
♦️در سال ۵۷ رژیم وابستهی به آمریكا در خیابانهای تهران دانش آموزان را به قتل رساند و آسفالت خیابانهای تهران به خون نوجوانان ما رنگین شد، برای دفاع از رژیم وابستهی به آمریكا؛ این هم مربوط شد به آمریكا.
♦️در سال ۵۸ ضربتِ متقابل بود؛ یعنی جوانان شجاع و مؤمن دانشجوی ما به سفارت_آمریكا حمله كردند و حقیقت و هویّت این سفارت را كه عبارت بود از لانه_جاسوسی كشف كردند و در مقابل چشم مردم دنیا گذاشتند.»
🔴 تبعید امام خمینی (س) از ایران به ترکیه
♦️سحرگاه 13 آبان 1343 ه. ش. دوباره کماندوهای مسلح اعزامی از تهران، منزل امام خمینی در قم را محاصره کردند. شگفت آنکه وقتِ بازداشت، همانند سال قبل مصادف با نیایش شبانه امام خمینی بود. حضرت امام بازداشت و به همراه نیروهای امنیتی مستقیماً به فرودگاه مهرآباد تهران اعزام و با یک فروند هواپیمای نظامی که از قبل آماده شده بود، تحت الحفظ مأمورین امنیتی و نظامی به آنکارا پرواز کرد. عصر آن روز ساواک خبر تبعید امام را به اتهام اقدام علیه امنیت کشور در روزنامه ها منتشر ساخت. علی رغم فضای خفقان، موجی از اعتراض ها به صورت تظاهرات در بازار تهران، تعطیلی طولانی مدت دروس حوزه ها و ارسال تومارها و نامه ها به سازمان های بین المللی و مراجع تقلید جلوه گر شد
♦️آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی نیز در روز تبعید امام بازداشت و زندانی شد و پس از چندی در 13 دیماه 1343 به ترکیه نزد پدر تبعید گردید. دوران تبعید امام در ترکیه بسیار سخت و طاقت فرسا بود. حضرت امام حتی از پوشیدن لباس روحانیت در آنجا ممنوع شده بود. اما هیچ یک از فشارهای روانی و جسمی نتوانست آن حضرت را وادار به سازش کند. محل اقامت اولیه امام، هتل بولوار پالاس آنکارا (اتاق 514 ـ طبقه 4) بود. فردای آن روز برای مخفی نگاه داشتن محل اقامت، امام را به محلی واقع در خیابان آتاتورک منتقل کردند.
♦️چند روز بعد (21 آبان 1343) برای منزوی تر ساختن ایشان و قطع هرگونه ارتباطی، محل تبعید را به شهر بورسا واقع در 460 کیلومتری غرب آنکارا نقل مکان دادند.
♦️در این مدت امکان هرگونه اقدام سیاسی از امام خمینی سلب شده و ایشان تحت مراقبت مستقیم مأمورین اعزامی ایران و نیروهای امنیتی دولت ترکیه قرار داشت.
♦️اقامت امام در ترکیه یازده ماه به درازا کشید. در این مدت رژیم شاه با شدت عمل بی سابقه ای بقایای مقاومت را در ایران در هم شکست و در غیاب امام خمینی به سرعت دست به اصلاحات امریکاپسند زد. رژیم در چند مورد بر اثر فشار مردم و علما ناگزیر شد با اعزام نمایندگانی از سوی آنان برای کسب خبر از حال امام و اطمینان از سلامت وی موافقت نماید. در این مدت امام خمینی طی چند نامه به منسوبین خویش و علمای حوزه به صورت رمز و اشاره و در قالب دعا، استواری خود در مبارزه را یادآور شده و همچنین خواستار ارسال کتابهای دعا و کتب فقهی شدند. اقامت اجباری در ترکیه فرصتی مغتنم برای امام بود تا تدوین کتاب تحریرالوسیله - جلد اول را آغاز کند. در این کتاب که حاوی فتاوای فقهی امام خمینی است، برای نخستین بار در آن روزها، احکام مربوط به جهاد و دفاع و امر به معروف و نهی از منکر و مسائل روز به عنوان تکالیف شرعیِ فراموش شده مطرح گردیده است.
🔰 ماجرای تبعید امام خمینی در ۱۳ آبان و ایفای نقش فرزندان امام
🔻رهبرانقلاب: امام عزیز ما، آن مرد یگانهی تاریخ ما، در مقابل طرح کاپیتولاسیون و مصونیت آمریکائیها - که آن روز در ایران همهکاره بودند - ایستاد و به خاطر این اعتراض، روز ۱۳ آبان با حال غربت و تنهائی، به وسیلهی مزدوران آمریکا از ایران #تبعید شد.
🔹در آن روز و در این تبعید، هیچ کس در کنار امام نبود. البته دلهای مردم با امام بود؛ اما امام را از خانهاش ربودند و در غربت کامل، او را در روز ۱۳ آبان سال ۴۳ از ایران تبعید کردند.
🔹پانزده سال بعد - پانزده سال، زمان زیادی نیست؛ مثل برق میگذرد - #فرزندان_امام، یعنی #جوانان_انقلابی دانشجو، در روز ۱۳ آبان رفتند لانهی جاسوسی آمریکا در تهران را تسخیر کردند؛ آمریکا را از ایران تبعید کردند. ببینید فعل و انفعال حرکت مردمىِ متکی به ارادهی الهی و قدرت الهی، چه کار میکند.
🔹امام در آن غربت در تبعید ایستاد، با کمال #استقامت راه را دنبال کرد و مردم را کمکم و بمرور آورد وارد صحنه کرد. امام مردم را بیدار کرد؛ احساس استقلال و آرمانخواهىِ همراه با مجاهدتی که در آن هیچ خوف و ترسی وجود ندارد، در مردم زنده کرد. مردم به میدان آمدند و انقلاب پیروز شد.
🔺مردم در انقلاب، شاه را از ایران راندند؛ در ۱۳ آبان، آمریکا را از ایران راندند. لذا امام فرمود: انقلابی بزرگتر از انقلاب اول. این یک #عبرت است. ۹۰/۸/۱۱
🗓 سالروز تبعید امام خمینی(ره)