🔴 درباره خروج غلامرضا شریعتی از کشور
🔹خبرگزاری دولت(ایرنا) از خروج شریعتی استاندار اسبق خوزستان از کشور خبر داده است.
🔸چند روز پیش که آقای رئیسی به #متروپل_آبادان آمد خواستم از وی گلایه کنم. دوستان به صبوری دعوتم کردند. حالا اما میگویم؛
🔻آقای #رئیسی؛ در زمان ریاست شما بر دستگاه قضا، بارها مطلب نوشتیم، نامه نوشتیم، درخواست کردیم بیائید با شبکه فساد در خوزستان مبارزه کنید. با حامیان اسدبیگی برخورد کنید. اما علی رغم تشکیل پرونده برای وی توسط یک بازپرس انقلابی، آن پروندهها به دستور دادستان حضرتعالی متوقف شد...! حالا که شما دیگر در دستگاه قضا هم حضور ندارید که برخورد کنید!
🔹من غلامرضا #شریعتی را مردتر از خیلی از مدیران کشور میدانم. چون برای هدفش و رفقایش شمشیر میزند. در ماجراهای سال۷۸ و زمانی که معاون سیاسی استانداری بود و بعدها، همیشه برای جوانان اصلاحطلب سینه سپر میکرد و دستشان را میگرفت. استاندار فعلی شما که آن عرضهها را هم ندارد که با بچههای انقلابی بنشیند و حرفهایشان را بشنود!
🔸امروز که خبر خروجش از کشور پخش شده، بعید میدانم فرار باشد. یحتمل بر میگردد. چون آنقدر سوتی از افراد و نهادها دارد که ترسی از برخورد ندارد. یک مسئول نهاد انقلابی در خوزستان هم سخت مدافع اوست!
🔹و خیلی هم عجیب هم نبود که تا تعیین تکلیف دادگاه، ممنوع الخروج نشده! چون سیستم نظارتی مملکت فشلتر از آن است که فکرش را بکنید.
🔸حالا هم بعید میدانم با عوامل خرابکاری #متروپل برخورد شود. چون #عبدالباقی خیلیها را خریده بود. به خیلیها ماشین داد، آپارتمان داد، پول داد، کارت هدیه داد! چشم دیدهبان برخی دستگاه های نظارتی را با انواع خدمت و هدیه کور کرد!
✅ #داود_مدرسی_یان
🔻از خاتمی و موسوی لاری تا اژهای و منتظری؛ حامیان شریعتی
🔹جناب #شریعتی استاندار اسبق خوزستان، بعد از بازگشت از امارات به محضر سیدمحمد خاتمی و سیدحسن خمینی رسید. (مراسم ختم مرحوم دعایی)
🔸خاتمی و موسوی لاری وزیر دولت اصلاحات، مهمترین حامیان شریعتی بودند و هستند.
🔹آماده است تا نقش پر رنگ خود را برای بازگشت دوباره اصلاح طلبان به پاستور و شاید مدارج بالاتر بازی کند با کوله باری از تجربه و ارتباطات گسترده با صاحبان قدرت و ثروت ؛ارتباطاتی که از او مهره ای کلیدی و سرنوشت ساز ساخته است.
🔸شریعتی جدا از حامیان اصلی و سیاسی خود، خیلی خوب یاد گرفته چگونه با نهادهای قدرت و شخصیتهای قدرتمند ارتباط برقرار کند و تعامل کند. از برخی مسئولان نهادهای انقلابی و امنیتی گرفته تا برخی از علما و شخصیتهای دینی.
🔹همین حمایتها و پشتیبانیها و تعاملات گسترده، توانسته جلوی محاکمه علنی او را در پرونده فساد #هفت_تپه بگیرد و حالا در ماجرای #متروپل طی یک سناریوی دقیق و خروج از کشور، توسط اژهای رئیس دستگاه قضا، جانانه مورد حمایت قرار بگیرد و سفید بماند.
🔸هنوز پرونده پول گرفتن از اسدبیگی و حمایت از او، جهت دریافت وامهای چندصدمیلیون دلاری مفتوح است اما به لطف و کرم حامیانش در دستگاه قضایی، روند دادرسی متوقف شده است!
🔹برخی دوستان میگویند بحث دادگاه شریعتی را مطرح نکنید چون مردم ناامید میشوند؛ اما واقعیت مسئله این است که مسکوت گذاشتن و برخورد نکردنها مردم را ناامید میکند نه مطالبه کردن!
✅ #داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 استاد عبدالحسین خسروپناه:
خطری که بین #طلبهها میبینم این است؛
👈 هرچه جریان #اصولگرایی میگوید را تعبدا میپذیریم و خیال میکنیم #ولیفقیه این است،
اما هرچه جریان #اصلاحطلبی میگوید را نقد میکنیم!
#تحجر_سیاسی
#طرفدار_حق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 صوت سخنان مشهور مرحوم علامه ی ذوالفنون آیت الله حسن زاده آملی در دهه ی ۷۰ در مورد رهبر انقلاب آیت الله خامنه ای.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🔴رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله : إنَّ اللّه َ تعالى لَيَسْألُ العَبدَ في جاهِهِ كَما يَسألُ في مالِهِ ، فيقولُ : يا عَبدي ، رَزَقتُكَ جاها فهلْ أعَنْتَ بهِ مَظلوما ، أوْ أغَثْتَ بهِ مَلْهوفا ؟
♦️پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمودند : همان گونه كه خداوند درباره دارايى بنده از او سؤال مى كند، درباره مقام و موقعيت او نيز مى پرسد و مى فرمايد:
♦️ بنده من! من، مقام و موقعيت، روزى تو كردم. آيا به وسيله آن ستمديده اى را يارى رساندى؟ يا به فرياد غم زده اى رسيدى؟
📚 مستدرك الوسائل: 12/429/14525
علامه مصباح ؛
امام زادههایی نظیرحضرت معصومه، شاهچراغ و... که غالبا نسلشان به موسیبنجعفر میرسد، در کشور پخش شدند و دعوت اهلبیت را گسترش دادند، و در همه جای کشورها پیچید که اهلبیت نظرهای خاصی دارند، میتوانند کسانی بروند سوال کنند بپرسند اطلاع پیدا کنند.
۱۳۹۹/۰۵/۰۳
💠 آیت الله مصباح ؛
منافقین به دلیل راحتطلبی و لذتطلبی
مذمت شدهاند
«فَرِحَ الْمخَلَّفُونَ بِمَقْعَدِهِمْ خِلافَ رَسُولِ اللّهِ وَكَرِهُوا اَنْ يُجاهِدُوا بِاَمْوالِهِمْ وَاَنْفُسِهِمْ فى سَبیلِ اللّهِ وَقالُوا لا تَنْفِرُوا فِى الْحَرِّ قُلْ نارُ جَهَنَّمَ اَشَدُّ حَرّاً لَوْ کانُوا يَفْقَهُونَ.» (توبه ۸۱)
«ترجمه: به جاىگذاشتهشدگان (در جنگ تبوك) از خانهنشينى خود بر خلاف (حركت) رسول خدا خوشحال شدند و خوش نداشتند كه در راه خدا با اموال و جانهايشان جهاد كنند و (به مردم) گفتند: در گرما (به سوى جنگ) كوچ نكنيد! بگو: آتش جهنم گرمتر است، اگر فهم عميق دارند.»
🔹️قرآن منافقین را به علل مختلفى مذّمت کرده که مىتوان گفت همه آنها نهایتاً به روح لذّت طلبى و راحت طلبى آنان باز مىگردد. آیات فراوان دیگرى با بیانات مختلف به ذکر بهانهجویىها وخوددارى از شرکت در جنگ پرداخته است؛ ولى، در واقع آنچه که منشأ انحراف و انحطاط ایشان مىشد، روح راحت طلبى و دلبستگىشان به لذّتهاى آنى وزودگذر بود و علاج این بیمارى تقویت معرفت و ایمانشان بود تا بدانند که این لذّتها زودگذر و ناپایدار است و در مقابل آنها لذایذ اخروى بهتر و پایدارتر خواهد بود.
🔸️اینان اگر ایمانشان را تقویت و معرفتشان را تکمیل مىکردند و در این زمینه فکر محاسبه و مقایسه دقیقى انجام مىدادند تنبلى، سستى و راحت طلبى را به ضرر خود تشخیص داده خود را به زحمت و تلاش وا مىداشتند. ولى اشکال کار در اینجا است که چنین اشخاصى حتى زحمت فکر کردن در این موضوع را هم به خودشان نمىدهند و همین که دلشان مىخواهد از این لذّتها استفاده کنند، توجّهشان معطوف به آنها و بطور کلّى غرق در آنها مىشوند و هیچ چیز دیگرى برایشان مطرح نیست.
اخلاق در قرآن جلد دوم صفحه ۱۷۵
ترجمه آیه، از آیت الله مشکینی
#معارف_قرآن ۱۸
حقوقالناس.mp3
809.3K
✅ حقّ الناس ( ۳ دقیقه)
عارف بزرگ استاد #مؤیدی
#جرعه_عرفانی ۱۴
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بزرگترین غنیمت...
🔺️قسمت ۴۵
سلسله جلسات #درس_اخلاق
حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره)
با موضوع « #محبت_خدا »
🌸 به یاد حدود ۳۰ سال جلسات اخلاقی
چهارشنبه های آیت الله مصباح
در دفتر مقام معظّم رهبری ...😢
✅ ۷۵ پیام درباره ی
سردار سرافراز جبهه ی فرهنگی انقلاب
و سپاه حق و حقیقت، مجاهد بصیر جنگ نرم،
عبد صالح و مخلص، استاد #نادر_طالب_زاده
در چهلمین روز عروج تلخ و پرخسارت او ...
الفاتحه مع الصلوات...🌹🌹
👇👇👇👇👇👇
💎قصه آقای طالب زاده
🔸بسم الله الرحمن الرحیم
مرگ برای مومن، تحفه ایست از جانب خداوند و وفود است بر حضرت جمال علی الاطلاق و انتقال است از سجن به قصر. این تحفه و وفود و انتقال بر روح شریف آقای طالب زاده که مومنی بود بی بدیل و آیتی بود از عقل و اخلاق و عشق و ادب مبارک باد.
واقعیت این است که قصه آقای طالب زاده که به نوعی قصه انسان معاصر است، حکایتگر انسانی است که در جستجوی حقیقت و روشنایی و فضیلت و زیبایی، اولا مصداق این همه را عالم غرب باصطلاح مدرن می داند و به دنبال سیری کامل در آن و تجربه و ذوق مصادیق جعلی این امور، وقتی ندای آسمانی داعی الله بزرگ عصر یعنی خمینی کبیر رضوان الله علیه را می شنود، با شامه تیز عقلی و شهودی خود حس می کند که مصداق آنچه در جستجوی آن بوده، جای دیگری است و آن جای دیگر نه عالم شرق قدیم و معنویت گرایی های پست مدرن غربی بلکه عالم فی الواقع جدید ما قبل شرق و ما بعد غرب یعنی عالم نه شرقی نه غربی و عالم اسلام ناب محمدی علوی است که اکنون بصورت یک انقلاب و سپس یک نظام در جهان ظاهر شده و طالب زاده در حالیکه روشنفکران سابقا معنویت گرا و منتقد غرب و در واقع عاشق غرب ناله سر داده بودند که این آن چیزی نیست که ما می گفتیم و می خواستیم، با اجابت عقلی و قلبی این ندای آسمانی و هجرت به مقر و مرکز این حقیقت فرا مدرن یعنی ایران انقلابی و اسلامی، با شجاعت اعلام می کند که این همان چیزی است که من می خواستم و او در تمام مدت 43 سال عمر انقلاب بصورتی دم افزون بر این عقیده که در عصر ما یگانه مصداق عینی و تاویلی حقیقت و فضیلت و روشنایی، ایران و انقلاب مبارک اسلامی است، ایستادگی می کند و در آزمون های گوناگون و از جمله آزمون مصادره نابجای اموال خانوادگی خود که حاصل یک حکم قضایی اشتباه بوده، روسپید و سرافراز بیرون می آید و در مواجهه با این آزمون نه تنها با انقلاب و نظام اسلامی قهر نمی کند و دلسرد نمی شود بلکه در عین اعتقاد به خطا بودن آن حکم و پی گیری حقوقی برای رفع آن ، هر لحظه بر شوق و عشقش نسبت به انقلاب و نظام برآمده از آن، افزوده می شود.
و اما اکنون که حاج نادر، این سردار بزرگ جبهه فرهنگی انقلاب و این حاج قاسم جنگ رسانه ای با شیطان به یاران شهیدش پیوسته و صداقت و اخلاص خود را در یاری دین و انقلاب دینی حتی برای کسانی که به خطا به او سوء ظن داشتند به اثبات رسانده، جا دارد که انقلاب نیز علاوه بر تشییع با شکوهی که انجام شد برای ایشان کاری کند و یکی از مهمترین کارها در این مقطع، اهتمام به جبران جفای وارد شده بر ایشان و خانواده محترم ایشان است که امیدواریم با عنایت و دستور ویژه رهبری حکیم و معظم انقلاب مد ظله در جهت اصلاح آن حکم کذایی و اعاده حیثیت و اموال به خانواده محترم طالب زاده اقدام گردد تا در صورت صلاحدید آنان، از مجرای منابع عودت داده شده، بنیادی به نام طالب زاده در جهت تحقق اهداف انقلابی و خیر این مجاهد پرآوازه تشکیل گردد.
و سلام بر او روزی که به دنیا آمد و روزی که با سرافرازی این عالم را ترک گفت و روزی که از قبر زنده و برانگیخته خواهد شد.
✍سید محمد #قائم_مقامی
16 اردیبهشت 1401
splus.ir/smghaemmaghami
✴️کشکول ناب حوزوی🔻
🟢 @kashkolenab
📌 غفوری: رویکردهای زنده یاد طالبزاده در حوزه برنامهسازی تلویزیونی
🖋 سلیم غفوری، مدیر شبکه افق سیما در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: آقای طالبزاده شناخت جامع و درستی از غرب داشت و از آنجایی که سالها در غرب زندگی کرده بود، از درون این جامعه را میشناخت و رصد خوبی هم روی فضای رسانهای غرب داشت، به همین دلیل گاهی موضوعات و سوژههایی را انتخاب میکرد که احساسش این بود باید به لحاظ رسانهای به آنها پرداخت و آنها را تشریح کرد.
🖊 وی افزود: انتخاب بسیاری از این سوژهها ماحصل شناخت فضای رسانه و شناخت رسانههای غربی بود که خروجی آن تبدیل به یک برنامه مؤثر و تأثیرگذار میشد. در یک جمله میتوانم بگویم فهم نادر طالبزاده از «رسانه» درست و کامل بود.
🔸 ما، سینما و حاج نادر
(محمدباقر مفیدی کیا)
🔺️دانشجوی ترم دو و سه بودیم. ملول از دروس عمومی حوصله سربر. عطش یاد گرفتن داشتیم. شوق رفتن سر اصل مطلب! یاد گرفتن سینما! تا رسیدن به فصل دروس تخصصی هنوز کلی زمان برای سوزاندن مانده بود! تازه معلوم نبود فصلش که رسید خیلی لقمه های دندان گیری هم گیرمان بیاید. خودمان دست به کار شدیم. خودجوش. یعنی همت چند نفر از بچه ها بود. بیشتر از همه امیرمهدی پوروزیری. رفتند سراغ حاج نادر. گفته بود وقت ندارم؛ غیر از مسئولیت های مختلفش، مشغول بشارت منجی هم بود. خلاصه دست رد به سینه بچه ها زده بود. وقت اذان که می شود، بچه ها همانجا در دفترش می ایستند به نماز. پاینده مهر پیشنماز می شود و پوروزیری و شفاه به او اقتدا می کنند. حاج نادر که می آید و می بیند، خوشش می آید. می پرسد:
چند نفر مثل خودتان دارید؟
و
کلاس خیلی زود تشکیل شد.
🔺️حاج نادر شاگرد استفان شارف بود؛ مولف کتاب «عناصر سینما». سینما را در زادگاه سینما یادگرفته بود. به زبان مادری سینما. با به روزترین تجهیزات سینما. در آمریکا. روش تدریسش انتقال اطلاعات دایرةالمعارفی و جزوه بازی نبود!
🔺️جلسات اول فیلم های شاهکار را روی پرده آنالیز می کرد. از نظر میزانسن، کمپوزیسیون، دکوپاژ، لنز، رنگ، نور و در یک کلام زیبایی شناسی. غلاف تمام فلزی کوبریک، جوخه الیور استون، لئون لوک بسون و.. وقتی از معجزه کوبریک در سکانس کشتن تک تیرانداز ویتنامی توسط سربازان آمریکایی حرف می زد که چطور تماشاگران داخل سالن سینما را بی که بدانند به قاتل تبدیل می کند و بعد توی گوششان می زند ما از کشف اعجاز بیانی سینما توی ابرها بودیم. اسم سکانس فینال لئون را گذاشته بود صحنه شهادت لئون. لذت می برد و شرح می داد. لذت می بردیم از لذت بردنش. اصلا درس نمی داد. مدام کشف و شهود می کرد. ما مات و مبهوت، شاهد کشف و شهود مدامش بودیم. مشق دادنش هم عجیب بود. می گفت بروید خانه و همین سکانس ها را از روی خودشان استوری بورد کنید. یک جور مهندسی معکوس. کادر را اینطوری فهمیدیم، تقطیع را، مونتاژ را. شش هفت جلسه غیر از آنالیز میزانسن ها مشقمان همین بود. استوری بوردینگ. بعد گفت یک فیلمنامه ساده بنویسید، دوربین بیاوریم برویم توی راهروهای دانشکده بسازیمش. خودش شد کارگردان و ما هم عواملش. من و سید خردمندان بازیگر جلو دوربینش بودیم. کیف می کردیم وقتی کارگردانیمان می کرد. راهروهای کارمندی دانشکده را که شلوغ کردیم، تحملش نکردند. کلاس هایش دورۀ دوم نداشت اما همان یک دورۀ غنیمتی شد سرمایه مان. هنوز که هنوز است داریم از همان سرچشمه تغذیه می کنیم. حرف من نیست، حرف بیشتر بچه های آن دورۀ رویایی است. اصلا خودم را می گویم. من شاگرد برخی اساتید و کارگردان های بزرگ سینمای ایران بوده ام. از هر کدامشان هم خیلی چیزها یاد گرفته ام. خیلی. در این بیست سال هم تا دلتان بخواهد خوانده ام و دیده ام و تجربه کرده ام و یاد گرفته ام و حتی یاد داده ام. اما هنوز که هنوز است وقتی قرار است بروم سر صحنه و کارگردانی کنم، وقتی طبق معمول استرس های شب کنکوریم عود می کند، وقتی مثل همیشه شبیه بازیگری می شوم که قبل از هر اجرا روی صحنه تئاتر چشمۀ آدرنالینش فوران کرده، تنها سوختی که ناخودآگاه موتورم را راه می اندازد همان العلم فی الصغری است که حاج نادر کالنقش فی الحجرمان حک کرد!
🔺️حالا چرا این ها را گفتم؟ چرا از این همه ویژگی منحصر به فرد حاج نادر که کم هم نبود و کم و بیش هم دیگران گفته اند، دست گذاشتم روی تخصص و تبحرش در فن سینما؟ شاید چون این وجهۀ حاج نادر پشت فعالیت های پرحجمش در رسانه و جبهه فرهنگی انقلاب مغفول ماند.
🔺️حاج نادر از معدود افراد انقلابی بود که می توانست مثل دوستش آقا مرتضی، از «راه طی شده» حرف بزند! از معدود افراد انقلابی بود که اتمسفر هنری روشن فکری سینمایی را خودش زندگی کرده بود! نه از راه دور و آویزان ترجمه ها! بلکه بی واسطه در بطن مهد سینما! حاج نادر همان قاضی بود که جماعت آرتیست انتلکت سینه فیل نمی توانستند جلویش معلق بازی کنند و قسر در بروند! حتی نمی توانستند جلوی او با اصطلاحات و الفاظ تخصصی قمپز در کنند و شامورتی بازی دربیاورند! دانشی که آن ها فارسینگلیسی تفت داده بودند، حاج نادر با لهجۀ امریکن خورده بود! حاج نادر اگر به حکم دغدغه، ضرورت و تکلیف، جبهۀ رسانۀ انقلاب را اولویت اصلی فعالیت خودش نمی کرد و فکوسش را فقط روی همان هنر سینما می گذاشت که هم خوب بلدش بود و هم خوب یادش می داد؛ چه بسا حالا کرسی های آکادمیک سینمای محض در ایران باید بابت فقدانش تا سال های سال روضه می خواندند.
ادامه 👇👇👇
مصباحیه ...
🔸 ما، سینما و حاج نادر (محمدباقر مفیدی کیا) 🔺️دانشجوی ترم دو و سه بودیم. ملول از دروس عمومی حوص
🔺️هرچند همین شاگردانی که طی این سال ها تنها در حیطۀ سینمای داستانی تربیت کرد، اگر به دست مسئولین نالایق هدر نروند برای هفت پشت سینمای انقلاب کفایت می کنند اما تنها چیزی که برای این بچه ها به این سادگی ها جبران نمی شود فقدان عزیزی است که فقط استاد نبود.. پدر بود..
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱
پی نوشت ۱ : لطفاً شادی روح معلم عزیز ما که روز معلم امسال اولین روز بدون اوست، فاتحه ای همراه با صلوات هدیه کنید.
پی نوشت ۲ : فیلم خلاصه ای از جلسۀ هفتم کارگاه آموزش کارگردانی سینماست که پاییز ۱۳۸۲ در دانشکده صدا و سیما در محضر استاد نادر طالب زاده بودیم..
https://t.me/resjom/92
💥نمایی از نادر طالب زاده(ره)
✍محمدصادق شهبازی:
🔹در برخورد با طالبزاده بیش از همه معنویت و تکلیفگراییش ادم را جذب میکرد چیزی که بازی، ریا و خودنمایی نبود. او هم مثل خیلی از همنسلیهایش زندگی معمول دوره رژیم شاه را کرده بود، تا ته ینگه دنیا رفته بود، در حوزه تخصصیش هم رشد حرفهای کرده بود ولی انقلاب او را بیدار کرده بود.
🔺️غرب را بالا اورده بود و همه تجربه و زندگیش را وقف انقلاب و اسلام و مردم کرده بود. هیچ وقت نمایش بازی نکرد، معنویتش در عبادت فردی و احساس تکلیف فراگیر و فعالیت همیشگی و رحمت به ادمها و تواضع حتی نسبت به خیلی پایینترها از خودش بروز مییافت نه در ادا و اطوار و مذهبینمایی.
🔸او از همان ابتدا هم با تبدیل شدن به قله و هم به صورت اگاهانه به تربیت نیرو میپرداخت. باوجود سرشلوغی و سختی پیدا کردن و بیماریش برای ادمها وقت میگذاشت حتی تا اصلاح چیزهای کوچک در کار مستند اولیها. پشت خیلی از حزباللهیهای نسل سه و چهار ایستاده بود بدون انکه خود را نمایش دهد.
🔺️شجاع بود، در موضوعات مختلف ورود میکرد، از جنگ تا بوسنی، امریکا و... حاضر بود. به ژورنالیسم تحقیقی میپرداخت و نتایج تحقیقاتش را ارائه میکرد، در هژمونی رسانهای و تخریبها مغلوب نمیشد و خلاف مسیر رودخانه شنا میکرد. البته همه کارهایش به یک اندازه دقیق یا ورای نقد نبود اما شجاعانه بود.
🔹کار واقعی میکرد در برابر دهها سازمان بیخاصیت دیپلماسی، دیپلماسی فرهنگی، رسانهای، علمی و... روی نقاط اصلی دعوا بیمحابا دست میگذاشت و تمرکز میکرد تا به نتیجه برسد. افق نو، عمار، راز، عصر و... نمونههایی از این جدیت بود. برای طراحی هر برنامه ساعتها وقت میگذاشت و مشاوره میکرد.
🔺️حتی برای تربیت نیرو حاضر میشد به خیلی کارها تن دهد از دبیری جشنواره عمار تا دبیری مجمع فعالان بینالملل تا نقشآفرینی فعال سیاسی تا مشاوره به بچههای رسانهای تا کمک به راهاندازی افق، تا نادر شو و.... او حاضر بود.
🔸جامعیت داشت. تک چشمی نبود. هم فرهنگ برایش مهم بود هم اقتصاد هم اجتماع هم سیاست هم امنیت هم دوست هم دشمن و البته آدمهای مختلفی که دراین فضا بودند. اساسا مدل کارش را از مستند به برنامه گفتگومحور تغییر دادتا بتواند جبهه گسترده را پوشش دهد. هر ادم جدی به او معرفی میشد روی هوا میقاپید.
ابتکار و خلاقیت داشت. کار روتین نمیکرد. هم در ضدحمله به دشمن و مفسدین و غربگراها و محافظ کارها جدی بود، اما در حاشیهها نمیماند به متن برمیگشت و بالاتر از صدحمله، آفند مبتکرانه میکرد. افق نو و استراتژی اوردن و تجمیع بدنه معترض و مستضعف در غرب و امریکا یک نمونه بود.
🔹وقتی همه برای اوباما دل ضعفه میرفتند او از دو سال پیش برنامه برای برهم زدن نظم انتخابات امریکا داشت. در زمانهای که حتی مخالفین نظم مستقر مثل مایکل مور غلاف میکردند، او میخواست خط سوم را در امریکا احیا کند که یکی از برنامههایش اوردن یکی از کاندیدهای مستقل به ایران بود که نشد.
🔺️رصد دقیق داشت به داخل و خارج. ازاینها بود که نخوانده و ندیده و نشنیده نداشت. تحجر نداشت و از فهم هرچیز جدید استقبال میکرد و با ارتباطات گسترده از رصدهای دیگران بهره میبرد. اینگونه عقب نمیماند. با پیشزمینه و شناخت عمیق هم منفعل و واکنشی نمیشد و جاهایی که خیلیها نبودند او حاضر بود.
🔸هم حامی نظام بود، هم انقلابیِ به دنبال اصلاح و تغییر و عدالت. باوجود انکه مصایقههای متعدد در حقش شده بود، از نظام دفاع میکرد اما این دفاع با ماستمالی و مالهکشی و توجیه نبود. از کارهای انتقادی و عدالتخواهانه حمایت میکرد هم در خروجیهایش مثل راز و عصر میامد هم پشت صحنه کمک میکرد.
🔺️خیلی ایدهها و کارها داشت که به سد دیوانسالاری برخورد اما او پشت هیچ سدی نمیماند. هر تهدیدی را به فرصت تبدیل میکرد. افق نو را که در تهران نگذاشتند عمل شود به بیروت برد، کارهایی که در عمل نمیگذاشتند به رسانه، چیزهایی که در دراخل نمیشد در خار ج و بالعکس و خلاصه راهی پیدا میکرد.
🔹برای عمار مشفقانه و همراهانه وقت میگذاشت. بچهها و جلیلی ازاد بودند و او دخالتی که کار را برهم بزند نمیکرد، اما حضورش هم نمادین نبود و کمک و نظارت واقعی میکرد. بهویژه بخش نقد درونگفتمانی را از صفر تا صد میدید و برایش مهمترین بود. پابهپای بچهها در هر جلسه و کوی و برزنی میامد.
🔺️مریض بود، هم قلب هم ماجرای معروف بیولوژیک هم شیمیایی و جانبازی و... اما از پا نمیافتاد. یکبار در افق بودیم چند بار بین طبقات برای ارتباط با خارج جابجا شد ولی به روی تیم نیاورد. بچهها که رفتند خسته و با لبخند گفت رعایت سنوسال ما را نمیکنند ولی باز که صدایش کردند با لبخند رفت.
🔸ما عشق و امید و انسانیت و معنویت را دیدیم، ابتکار و فعالیت و خلاقیت و اگاهی همیشگی را لمس کردیم. دیدیم میتوان دردهه هفتم زندگی هم انقلابی و شجاع و تغییرگرا
مصباحیه ...
💥نمایی از نادر طالب زاده(ره) ✍محمدصادق شهبازی: 🔹در برخورد با طالبزاده بیش از همه معنویت و تکلیف
بود، میتوان برای تازهکارها پدری کرد، میتوان بیذرهای عقبنشینی از مواضع برای همه آغوش باز داشت، میتوان تا لحظه اخر رشد کرد.
🔺️بزرگداشت او بسیار مهم است او همراه و پدر چند نسل از انقلابیها درفصاهای مختلف به ویزه در فرهنگ و خاصتا مستند است. همه مستقیم و غیرمستقیم مدیون او هستند. نباید اینگونه مظلومانه کار تمام شود. او خاطرهاهای ما را ساخته، او جهتهای خیلیها را اصلاح کرده، او به خیلیها امید داده و..
🔹البته تداوم راه او مهمتر است. خیلیها باید احساس مسیولیت کنند. جای او هرگز پر نمیشود اما خیلیها باید به میدان بیایند. میدان تبیین، میدان درگیری با استکبار، میدان پدافند همیشگی و افند پیشدستانه، میدان نیروسازی، میدان مطالبهگری، میدان استقلال، میدان عمل، میدان کار واقعی و...
🌷
شمقدری: «افق نو» با دستور فوری ظریف تعطیل شد
معاون سینمایی دولت دهم:
🔹همایش «افق نو» میراث ارزنده و ماندگار «نادر طالبزاده» است.
🔹شبی که آقای «جنتی» وزیر وقت فرهنگ رأی اعتماد گرفت، به من زنگ زد و گفت: «فلانی فردا به دفترم بیا! با تو کار دارم». او در آن دیدار به من گفت که کنفرانس «افق نو» باید کاملا تعطیل شود.
🔹من پاسخ دادم که نمیشود! او وقتی دید که حریف سماجت من نمیشود، گفت که شخص آقای «ظریف» تماس گرفته و گفته است که کنفرانس باید فورا و بدون فوت وقت تعطیل شود! متأسفانه در نهایت این اتفاق افتاد و کنفرانس تعطیل شد.
🔹دولت «روحانی» به تعبیر خودشان در پی این بود که درها را باز و باب مذاکرات را فراهم کند. طبیعتا حضور مدعوین کنفرانس «افق نو» که در غرب زندگی میکردند و در عینحال، منتقد هژمونی غربی و مدافع انقلاب اسلامی بودند، میتوانست تبعات سنگینی برای دولت یازدهم به همراه داشته باشد.
#نادر_طالب_زاده
👓 خاطرهی جالبی از مرحوم #طالب_زاده که چگونه یک سوال خوب و مانور رسانهای باعث شد توطئههای احتمالی خنثی شود!
🔹 سیزده بهمن اولین مصاحبه مطبوعاتی امام بود. آنجا رفتم و یک خاطره کوچکی آنجا دارم. آن این است که من یک ساعت صبر کردم یکی از این خبرنگاران بینالمللی یک سوال #حساس از امام بکند.
🔹 من حس میکردم یک کودتای امریکایی میخواهند بکنند. این را نمیدانستم ولی به عنوان یک بچه بیستوشش ساله روی حسم، احساس میکردم یک کودتایی میخواهد بشود و امام اگر اینجا یک نهیبی بزند خوب است ها! و خب چون خبرنگار جایی نبودم من نمیتوانستم سوال کنم. (البته الان که فکر میکنم میتوانستم، میتوانستم دستم را بلند کنم بگویم من خبرنگار فلانم) خبرنگار CBS بعد از یک ساعت برگشت یواش به من گفت سوال خوبی نداری؟
❗️ من گفتم که چرا، بپرسید از امام که «اگر لازم باشد حکم جهاد میدهند؟» گفت بنویس روی کاغذ؛ چون درست حرفم را نفهمیده بود. روی کاغذ برایش نوشتم. دستش را بلند کرد سوال کرد. امام در جواب گفتند که اگر لازم باشد حکم جهاد میدهم!
🔹 این تیتر تمام روزنامههای روز بعد شد. تیتر همه روزنامهها چهارده بهمن این است. آن روز من بزرگترین درس رسانهایام را گرفتم، که انقلاب اسلامی عرصهای است که هر کسی میتواند کمک کند فقط کافی است که بداند باید چه کار کند. یک کس ناشناس میتواند کاری بکند و تا امروز هم همینطور است. یعنی چقدر آدمهای ناشناس کارهای بزرگ در این انقلاب کردند که کسی هم نمیداند اینها کی هستند و چی هستند.
#مرکز_اسناد_دفاع_مقدس
#نشر_مرزبوم
🌀 اکسیری که آوینی و طالب زاده را متحول کرد
🖋 محمدامین حسام؛ از شاگردان مرحوم طالب زاده
🔸 اين حاج نادر طالب زاده كه امروز ميگوييم عمار انقلاب بود و ديگری میگويد سفيرِ آقا بود در تلویزیون و ...، یک جوان ساده شش تیغ بود که ازقضا پدرش سرلشگر اردوبادی، از ژنرالهای شاه بود!
🔹 يک جوان ساده و دغدغهمند مثل تمام جوانهای آن موقع!
پيش از انقلاب به آمریکا رفت و در دانشگاه کلمبیا درس خواند. چون سالم بود و در هيچ نظامی اهلِ زيرميزی و روميزی نبود و اخلاق داشت، يحتمل دست بالا در اين سن و سال اگر درسش را در آمریکا ادامه میداد میشد چیزی شبیه برادر یا خواهرش که الان در آمریکا هستند و تشکیل خانواده دادهاند.
یک اتاق یا دفتر رسانهای با آفیس مجهز داشت در حوالی محله بروکلین نیویورک. صبح با فورد یا شورلت آمریکاییاش میرفت و شب میآمد سر خانه و زندگی.
🔻 اين غايت پيشرفت شغلی نادر طالب زاده بود. حُکما چون شرافت داشت هم سالی چندبار به یو اس چریتیها سر میزد و به هوم لسهای منهتن مک دونالد میداد و مالیات را هم به موقع پرداخت میکرد و... همين!
❇️ اين غايت ابعاد وجودی آقا نادر بود، اگر #خمينی ظهور نمیكرد!
✅ چیزی که نادر طالب زاده را امروز برای همه آقا نادر کرده است، اکسیر کلمات بتشکن قرن است.
همان اکسیری که از سردار کرمانی گزینش رد شدهمان حاج قاسم را ساخت.
همان اکسیری که کامران آوینی را مرتضای آوینی کرد و احمد متوسلیان را از خیابان مولوی کشاند به لبنان.
همان آب حیاتی که جوانان هزاره سوم را به بیابانهای سوریه و عراق کشاند برای دفاع از شیعه.
#بت_شکن_قرن
#امام_خمینی
🔲 بقیة السیف ها را دریابیم!
کسی از میدان جنگ به حضرت امیر(ع) نوشت: جنگ از قبیله ربیعه زیاد کشته گرفت(۱)
حضرت حکمت ۸۴ نهج البلاغه را انشاء فرمود: "بَقیّة السَّیفِ اَبقَی عَدَداً وَ اَکثَرُ وَلَداً : بازماندگان و باقی ماندگان از شمشیر شمارشان باقی تر و نسلشان بیشتر است!"
حاج نادر بقیة السیف سید مرتضی بود ، فرزندان معنوی ای افزود و جریان رسانه ای در مسیر آوینی آفرید. خدایش با شهدا محشورش کند.
بقیة السیف ها را دریابیم و قدر بشناسیم حاج حسن رحیم پور از آن جمله است.خدایش عمر با برکت عطا فرماید.
۱. تمام نهج البلاغه ص ۸۵۵
#آقای_نادر
#حاج_حسن
👤 خدا حسن رو برای این انقلاب ساخته!
🔴 چرا از او مطالبه نمیکنیم تا با آن قلمش که اگر دست بگیرد رقیب و نظیری ندارد برایمان «مسئله های پیچیده امروز» را حل کند؟
باید از او بخواهیم تا دیر نشده...
نادر رفت قدر حسن ها را بدانیم!
✍🏼 حجت الاسلام محمد زارع
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane