فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | «#زن؛ عضو کامل و مستقل جامعه»
🔺نظر آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) دربارهی جایگاه #زنان در جامعه چه بود؟
🏴 @mesbahieh
🔆 سخنان مهم علامه مصباح در جمع اعضای شورای سیاستگذاری همایش کتاب سال بانوان (1). ۱۳۹۷/۱۱/۲۷
🔰 در تمام کشورهای عالم به زنان ظلم شده است // زنان همواره مورد ظلم بوده اند، حتی به نام دفاع از حقوق زنان// در جامعه ما نیز به خاطر افراط و تفریط زنان مورد ظلم قرار گرفته اند
🔻 استعدادهای انسان ها، وظایف و حقوق آن ها، دارای جهت مشترکی هست؛ یعنی می توان گفت هدف خلقت انسان ها، یک امر مشترک است و لذا برای آن باید برنامه مشترکی در نظر گرفت و اگر غیر از این باشد، در حق آنها ظلم شده است.
🔻 همه انسان ها، در اصل انسانیت مشترک هستند و لذا خداوند برخی حقوق، وظایف و استعدادهای مشترکی برای آن ها در نظر گرفته است. اما مرد و زن، هر یک ویژگی های جسمی، روانی و استعدادهای خاصی دارند. تشخیص این که مرز مشترک و مرز اختصاصی کجاست، نیاز به دقت دارد و همین امر از دیرباز مورد مناقشه بوده است که اشتراکات حقوق و تکالیف زن و مرد و اختلافاتشان کدام است؛ نظریه هایی نیز ابراز شده است و می توان گفت اکثریت آن ها نیز اشتباه کرده اند.
🔻 تفاوت های جسمی و روحی زن و مرد، مستلزم تفاوت در برخی حقوق و تکالیف آن هاست، اما این مسأله در طول تاریخ، برای بسیاری از انسان ها بلکه پیروان ادیان آسمانی نیز درست حل نشده است.
🔻🔻 در یکی از کنفرانس ها در کشور سوئیس، یک زن مسلمان مصری سخنرانی کرده و معتقد بود که ادیان، زنان را انسان نمی دانند !! در همان جلسه، یک زن مسیحی سخنان وی را با توجه به آنچه در انجیل آمده بود، رد کرد. یعنی یک نماینده کشور اسلامی، چنین نگاهی نسبت به جایگاه زن در اسلام و ادیان دارد؛ حال آنکه در قرآن چنین دیدگاهی به وضوح مردود اعلام شده است.
🔻 از آن طرف هم عده ای راه افراط را پیموده و معتقدند هیچ تفاوتی بین زن و مرد در حقوق و تکالیف نیست و تنها یکسری اختلافات جزئی است که تأثیری در وظایف و حقوق و مسئولیت ها ندارد.
🔻🔻 تقریبا در تمام کشورهای عالم، به زنان ظلم شده است و شاید نتوان کشوری را یافت که در برهه ای، حقوق زنان را آن طوری که شایسته انسانی و الهی زن هست، به وی داده باشند
🔻🔻 زنان همواره مورد ظلم بوده اند؛ حتی امروز هم به نام طرفداری از زن بر سر زنان کلاه می گذارند! این مسأله حتی در پیروان ادیان و حتی دین اسلام نیز وجود دارد؛ همین مسأله سبب شده تا زن ها همواره یک احساس کمبود، محرومیت و عقب ماندن از حقوق خود داشته باشند.
🔻این محرومیت زنان در طول تاریخ، گاه به صورت واقعی بوده است و گاه منجر به عکس العملی شده که به نام دفاع از حق زن و انتقام از گذشته، دوباره مورد ظلم قرار گرفته است.
🔻🔻 حتی در عالم اسلام نیز این احساس در زنان وجود دارد که باید به خاطرحقوق از دست رفته خود، از مردان انتقام بگیریم. شاید حتی در ذهن برخی زنان مؤمن و مقید به احکام شرعی نیز این تفکر وجود داشته باشد که مورد ظلم قرار گرفته اند! و لذا سبب ظهور و بروز آن در رفتار با ابراز مخالفت و امثال آن می شود و این افراط و تفریط یک بلای بزرگ برای جامعه است.
💢 متأسفانه بسیاری از زنان در جامعه ما نیز به خاطر همین افراط و تفریط مورد ظلم قرار می گیرند.
🔻 🔻 از طرفی در برخی جاها مخصوصا روستاها، علیرغم این که بیش از توان زنان، از آن ها کار کشیده می شود، اما مورد تکریم و احترام در شأن و منزلت یک زن ( از نظر اسلام) نیستند و حقوق شان تضییع می شود و از طرف دیگر افراط و انگیزه مطرح کردن خود برای انتقام گیری نیز سبب ظلم به خود زنان شده است.
@mesbahieh
🔆 سخنان مهم علامه مصباح در جمع اعضای شورای سیاستگذاری همایش کتاب سال بانوان (2)
🔰 یکی از علل روانی بدحجابی در جامعه، مطرح شدن است // امروز در رعایت حقوق زنان دچار افراط و تفریط هستیم // همین متدینین، حقوق زن ها را آن گونه که باید، ادا نکردند// حقوق زن و مرد در جامعه ما، متعادل نیست.
🔻🔻 یکی از علل روانی بی حجابی ها نیز همین انگیزه مطرح کردن خود در جامعه است؛ در واقع با این ذهنیت که به زن ظلم شده و باید انتقام گرفته شود، می خواهد با چنین کارهایی خود را مطرح کند.
🔻🔻به عبارت بهتر این یک امر طبیعی است که وقتی انسان سرمایه ای دارد و کسی قدرش را نمی داند، می خواهد با مطرح کردن خود، سرمایه اش را به دیگران نشان دهد و عده ای گمان می کنند بی حجابی، نوعی مطرح شدن در جامعه است.
🔻🔻 امروز بین افراط و تفریط قرار داریم و باید اعتراف کنیم که متدینین هم در این زمینه به وظیفه شان عمل نکرده اند،
🔻🔻 سالهای طولانی همین متدینین، حقوق زن ها را آن گونه که باید، ادا نکردند و همین سبب شد تا نوعی احساس شکست، افسردگی و عقب ماندگی به وجود بیاید و عکس العمل طبیعی هم انتقام از مردهاست که نمودهای آن در جوامع مختلف، وجود دارد.
🔻امروز عده ای از غرب زده ها و روشنفکران نیز با تمسک به همین ظلم هایی که به زن ها شده، وضعیت کشورهای پیشرفته – بخوانید کشور های مستکبر و زورگو – که حجاب را کنار گذاشته اند را الگو قرار می دهند و می گویند در آن کشور ها، به زنان همان حقوقی داده شده است که به مردان داده شده است و لذا ما هم باید چنین کنیم.
🔻 یکی از کمبودهای جامعه اسلامی ما به هم خوردن تعادل در حقوق زن و مرد در جامعه است، وقتی انقلاب اسلامی در جامعه ما رخ داد، از جمله مسائل مهمی که باید به آن توجه کنیم، همین مسأله است؛ انقلاب اسلامی برای این نبود که یک خانواده سلطنتی جای خود را به دیگری بدهد؛ هم و غم امام (ره) به عنوان بنیانگذار این نظام، اسلام بود
🔻 مرز این افراط و تفریط کجاست؟ حتی در فهم این مسأله هم نقص ها و کمبودهایی داریم؛ چرا که حتی برخی منابع، پیش فرض ها و پیش داوری هایی وجود دارد که اجازه فهم درست را از ما می گیرد.
🔻 تحصیل علم، مربوط به انسانیت انسان است و لذا اختصاصی به مردان ندارد؛ مشارکت در امور سیاسی و اجتماعی هم وظیفه همگان است؛ همانطوری که وقتی پیامبر(ص) از مکه به مدینه آمد، زنانی از خانه هایشان فرار کرده و نزد پیامبر (ص) می آمدند و مسلمان می شدند که حتی آیه نازل شد که بیعت خانم ها را بپذیر.
🔻بسیاری از سئوالات هست که بر اساس علم، تجربه و تفکر پاسخ آن را می فهمیم و برخی دیگر را وحی برای ما بیان کرده است
🔻خیلی از مسائلی را که وحی بیان کرده است، ابتدائا ما نمی فهمیم؛ مثل این که چرا نماز صبح باید قبل از طلوع خوانده شود؟ خب، این مسائل را ما نمی فهمیم؛ چه بسا کلیاتی را هم بفهمیم، اما مرز دقیق را مشخص کردن و فهمیدن برای بسیاری از امور، بدون راهنمایی وحی، ممکن نیست.
🔻🔻 باید به فهم خدا و معصومین (ع) اعتماد کنیم و باور داشته باشیم آن ها بهتر از ما می فهمند و راه سعادت بشر را بهتر از ما می شناسند.
🔻🔻 باید اعتراف کنیم که در جامعه، هنوز در همان حقوق انسانی انسان ها که برخی از آنها ویژه زنان یا مردان هستند، خوب عمل نکرده ایم،
🔻🔻از همان آغاز نهضت روحانیت، مسأله آموزش زن ها نیز مطرح شد و از همان ابتدا مدرسه توحید در قم تأسیس شد و مرحوم قدوسی مسئولیت آن را بر عهده داشتند و برای خانم ها کلاس گذاشتند. در این راه قدم های خوبی برداشته شد که یکی از برکات آن جامعه الزهرا (س) است؛ افرادی با فداکاری و زحمت ها و به جان خریدن تهمت ها، این بنیان را گذاشتند و امروز به این مراحل رسیده است؛ هر چند هنوز هم به خوبی حق آن ادا نشده است.
🔻🔻 تألیف کتاب، تدریس، شرکت در کنفرانس های علمی و ارائه نظریه توسط بانوان عالم با رعایت حدود شرعی، لازم است؛ البته این کارها نباید به حقوق و تکالیف اختصاصی آن ها ضرری بزند، اما وقتی زنانی عالم شدند، باید جامعه نیز از علم شان استفاده کند.
🔻🔻 متأسفانه کمتر شرایط حضور زنان در مجامع علمی با رعایت حدود شرعی فراهم شده است و گاهی عده ای با ورود خود و عدم رعایت ارزش های اسلامی و افراز و تفریط ها، زمینه را از بین می برند،
🔻 اقدام شایسته شما برای همایش کتاب سال بانوان، قابل تحسین بوده و قدمی برای استفاده از علم و استعدادهای خدادادی بانوان است.
🔻 گاهی عدم توجه دقیق به ارزش های دینی، زمینه ایجاد دام شیاطین انس و جن می شود و بهانه ای به دست نااهلان می دهد تا سوء استفاده کنند؛ چرا که گاهی یک زاویه گرفتن کوچک از ارزش های الهی به انحرافات بزرگ می انجامد.
@mesbahieh
هدف انقلاب این نیست که ما مثل گاو باشیم .....mp3
5.77M
🔰علامه مصباح ( رحمت الله علیه ) :
👈 هدف انقلاب اسلامی، این است که از زندگی حیوانی دور شویم .... انسان شویم....
@mesbahieh
💥مراسم بزرگداشت #آیتالله_مصباح و #آیتالله_یزدی رحمهما الله با حضور خانواده این علمای مجاهد
شنبه ۱۸ بهمن ماه. ساعت ۱۹
مدرسه حقانی قم
🚫جهت مراعات پروتکل های بهداشتی، حصور در جلسه مخصوص طلاب مدرسه است و سایر علاقمندان میتوانند از طریق مجازی مراسم را پیگیری فرمایند.
🔸لینک جلسه مجازی:
https://www.aparat.com/seraj_tv/live
🔴درس هایی که باید از علامه مصباح آموخت
🔶درس بیست و پنجم: تصميمگيريهاي کارشناسانه
🖊احمدحسین شریفی
🔶از دیگر ويژگيهاي مديريتي آيتالله مصباح اين بود که پيش از شروع هر کاري (اعم از فعاليتهاي آموزشي، پژوهشي يا اجرايي و مديريتي)، ابتدا يک مطالعه ميداني دقيقي صورت ميدادند تا تصوير و تصور شفافي از وضعيت موجود به دست آيد. و بدين وسيله هم از انجام کارهاي تکراري پرهيز ميشد، هم از انجام کارهايي که متصديان توانمند و فعالي دارد، خودداري ميشد و هم کمبودها و ضعفها و خلأها به درستي شناسايي ميشد.
به عنوان نمونه:
1️⃣پيش از شروع برنامههاي آموزشي موسسه در راه حق (در سال 1354) براي آشنايي با فعالیتهای ساير مراکز علمي جهان اسلام در مواجهه با افکار التقاطي و مارکسيستي و استفاده از تجارب آنها و اطلاع از برنامههاي آموزشي آنها، به همراه دکتر احمد احمدي(ره) به سه کشور مصر، سوريه و لبنان سفر کردند و بازديدهايي از مراکز علمي آنها داشتند؛
2️⃣پيش از شروع «دائرة المعارف علوم عقلی»، از سال 1375 ابتدا دستور دادند کارگروهی از متخصصان و محققان تشکيل شود تا با مطالعهای دقیق معلوم کنند که آيا دانشنامه يا دانشنامههايي وجود دارند که بتوان آنها را به عنوان يک مرجع معتبر و جامع در زمينه علوم عقلي اسلامي به شمار آورد يا خير. پس از تحقيق و بررسي، گروه به اين نتيجه رسيد که چنين دانشنامههايي نه در بازار وجود دارد و نه در دستور کار مراکز يا موسسات شناختهشده قرار دارد؛ البته برخي از مباحث مربوط به معارف عقلي در ضمن دائرة المعارفهاي عمومي بيان شدهاند و دائرة المعارفهاي تخصصيای نیز در حال نگارش بودند اما ويژگيهايي که منظور بود، در آنها نيست. و بدین ترتیب کلان پروژه بینظیر دائره المعارف علوم عقلی آغاز به کار کرد؛
3️⃣به عنوان نمونهای دیگر میتوان از کلان پروژه مکتب اخلاقی اسلام نام آورد که ابتدا کارگروهي را مشخص کردند که مطالعة دقيقي در اين زمينه داشته باشند و حتي منابع غربي و مراکز تربيتي مسيحيان و ساير مکاتب اخلاقي و معنوي را رصد کنند، و سپس طرحي جامع در موضوع مکتب اخلاقي اسلام تدوين کنند؛ اين کارگروه نزديک به چهار سال مطالعه و مباحثه کردند و در اين مدت هم جلسات متعدد با خود ايشان داشتند و نهايتاً به يک طرح جامع رسيدند و پس از تأیید ایشان، کار تدوين مکتب اخلاقي اسلام شروع شد.
#علامه_مصباح
@Ahmadhoseinsharifi
@mesbahieh
◀️ گوشه ای از اظهارات حجت الاسلام
سید محمود دعائی در گفتگو با
مهدی نصیری در برنامه " عصر حیرت " ؛
🔻مرحوم آقای مصباح یک روحانی آگاه به زمان و با احساس مسئولیت برای مبارزه با شرایط حاکم بر کشور در زمان شاه بودند. ایشان در زمینه التقاط به قدری وسواس و حساسیت داشت که حتی نوآوری های مرحوم شریعتی را بر نمی تابید و آنها را انحرافی می دانست.
🔻در مدرسه حقّانی که به عنوان یکی از مدرسین برجسته مدرسه بودند به این نتیجه رسیده بودند که حرکت مرحوم شریعتی موجش دامن طلاب حقّانی را هم گرفته و در بعضی موارد تهدید کردند که اگر ادامه پیدا کند من دیگر مدرسه نخواهم آمد. این باعث موجی در مدرسه شد و از آقای بهشتی خواستند که ایشان حکمیت کند. آقای بهشتی مخالفان و موافقان را جمع کردند و حرف های همه را گوش کردند. قضاوت نهایی شان حمایت از آقای شریعتی بود. در نتیجه آقای مصباح ناگزیر از خروج از مدرسه شدند.
@mesbahieh
🔻... و اما ماجرای این عکس معروف :
ایشون مادر من هستند،اهل کشور مصر،به خاطر علاقه به امام و جمهوری اسلامی برای همیشه کشورش را ترک کرد و هیچوقت کشورش را دیگر ندید،این عکس هم مربوط به رژه زن ایرانی است سال ۶۲.
قهرمان من روزت مبارک.
✏️حسنین حداد
@mesbahieh
💠 هیچ وقت به این اندازه میسر نبوده است
🔸️خدماتی که امروز از زنها بر میآید، این خدمات هیچ وقت در زمانهای گذشته از زنان میسر نبوده؛ نه پیشرفت های علمی، حتی کشفیات علمی، اختراعات، مشارکت در کارهای اجتماعی مهم؛ حتی در مشورتهای سیاسی اجتماعی، رسیدگی به فقرا، به دیگران مسائل خیلی فراوانی که امروز مطرح هست که هیچ وقت برای زنها مطرح نبوده.
🔹️امروز اگر یک کسی می خواهد از نظر اسلام هم درباره زن نظر بدهد، باید اینها را توجه داشته باشد. این شرایط محیطی چه اندازه مؤثر هستند، در تطبیق کلیات ارزشهای اسلامی بر مصادیق خاص، در زمان خاص، در مکان خاص و اقشار مختلف.
۱۳۹۸/۰۸/۰۵
🏴 @mesbahieh
عکس قدیمی ...
از راست :
نفر اول ؛ آیه الله مصباح (ره).
نفر سوم ؛ آیه الله سید محسن خرازی.
نفر چهارم ؛ استاد احمد احمدی(ره).
#عکس
@mesbahieh
♨️بی بی سی فارسی: میراث مصباح یزدی؛ ۶۰ سال کادرسازی برای جمهوری اسلامی
🔺محمدتقی مصباح یزدی برخلاف بسیاری دیگر از روحانیون، هرگز وارد کارهای اجرایی نشد و مسئولیتهای دولتی برعهده نگرفت، اما پیش و پس از انقلاب در تربیت گروه قابل توجهی از مدیران اجرایی در جمهوری اسلامی نقش محوری ایفا کرد.
🔺آقای مصباح یزدی در اواسط دهه ۷۰ شمسی یگانه روحانی مورد وثوق آیتالله علی خامنهای بود که ماموریت «تقویت» مبانی اعتقادی و سیاسی دانشجویان بسیجی را برعهده گرفت و در یک دوره ۲۰ ساله توانست به ۶۰ هزار نیرو آموزش دهد؛ در حال حاضر برخی از تربیتیافتگان این طرح در بخشهای مختلف نظام دارای مسئولیت هستند.
🔺نسل «جوان و انقلابی» صاحب قدرت در ایران که هر روز به دامنه قدرتش افزوده میشود و ماموریت تحقق «گام دوم انقلاب» برعهده دارد را باید مهمترین میراث محمدتقی مصباح یزدی در ۲۰ سال اخیر دانست.
🔺این نسل محصول یکی از مهمترین دورههای فعالیت مصباح یزدی در عرصه آموزش و سیاست است که از سال ۱۳۷۶ آغاز شد و با حمایتهای مالی، تشکیلاتی و تبلیغاتی توانست به تدریج در بخشهای مختلف قدرت وارد شود.
🔺آخرین ماموریت این نسل پس از درگذشت مصباح یزدی تسلط بر قوه مجریه و تحقق دولت "جوان و انقلابی" است که از آن به عنوان آخرین حلقه برای حرکت به سمت "گام دوم انقلاب" هم نام برده میشود.
@mesbahieh
🌺شعر امام خمینی(ره) در مدح حضرت فاطمه زهرا و حضرت معصومه
ای ازلیت به تربت تو مُخَمّر
وی ابدیّت به طلعت تو مقرّر
آیت رحمت ز جلوۀ تو هویدا
رایت قدرت در آستین تو مُضمَر
جودت همبسترا به فیض مقدس
لطفت همبالشا، به صَدرِ مُصَدّر
عصمت تو تا کشید پرتو به اجسام
عالَم اجسام گردد، عالم دیگر
جلوۀ تو نور ایزدی را مَجلی
عصمتِ تو سرّ مُختفی را مظهر
گویم واجب تو را، نه آنَتْ رتبت
خوانم ممکن تو را، ز ممکن برتر
ممکن اندر لباس واجب پیدا
واجبی اندر ردای امکان مَظهر
ممکن امّا چه ممکن، علتِ امکان
واجب، امّا شعاع خالق اکبر
ممکن امّا یگانه واسطۀ فیض
فیض به مهتر رسد و زآن پس کهتر
ممکن امّا نمودِ هستی از وی
ممکن اما ز ممکنات فزونتر
وین نه عجب زآنکه نور اوست ز زهرا
نور وی از حیدر است و او ز پیمبر
نور خدا در رسول اکرم پیدا
کرد تجلی ز وی به حیدر صفدر
وز وی تابان شده به حضرت زهرا
اینک ظاهر ز دخت موسی جعفر
این است آن نور کز مشیت «کُن» کرد
عالم، آن کو به عالم است منوّر
این است آن نور کز تجلّی قدرت
داد به دوشیزگان هستی زیور
شیطانْ عالِم شدی اگر که بدین نور
ناگفتی آدم است خاک و من آذر
آبروی ممکنات جمله از این نور
گر نَبُدی، باطل آمدند سراسر
جلوۀ این خود عَرَض نمود عَرَض را
ظِلّش بخشود، جوهریّت جوهر
عیسی مریم به پیشگاهش دربان
موسی عمران به بارگاهش چاکر
آن یک چون دیدهبان فرا شده بر دار
وین یک چون قاپقان معطّی بر در
یا که دو طفلند در حریم جلالش
از پی تکمیل نفس آمده مُضطر
آن یک انجیل را نماید از حفظ
و ین یک تورات را بخواند از بر
گر که نگفتی امام، هستم بر خلق
موسی جعفر، ولیّ حضرت داور
فاش بگفتم که این رسول خدایست
معجزهاش میبوَد همانا دختر
دختر جز فاطمه نیابد چون این
صُلب پدر را و هم مَشیمه مادر
دختر چون این دو از مَشیمۀ قدرت
نامد و ناید دگر هماره مقدّر
آن یک امواج علم را شده مبدأ
وین یک افواج حلم را شده مصدر
آن یک موجود از خطابش مَجلی
وین یک معدوم از عقابش مُستر
آن یک بر فرق انبیا شده تارک
وین یک اندر سرْ اولیا را مِغفر
آن یک در عالم جلالت «کعبه»
وین یک در مُلک کبریایی «مشعَر»
لَمْ یَلِدم بسته لب وگرنه بگفتم
دختِ خدایند این دو نور مُطهّر
آن یک کون و مکانش بسته به مَقنَع
وین یک ملک جهانش بسته به مِعجر
چادرِ آن یک، حجابِ عصمت ایزد
مِعجَر این یک، نقابِ عفت داور
آن یک بر ملک لایزالی تارک
این یک بر عرش کبریایی افسر
تابشی از لطفِ آن، بهشت مُخَلَّد
سایهای از قهر این، جحیم مُقعَّر
قطرهای از جودِ آن بِحار سماوی
رشحهای از فیض این ذخایر اغبر
آن یک خاک مدینه کرده مزیّن
صفحه قم را نموده این یک انور
خاک قم این کرده از شرافت جنّت
آب مدینه نموده آن یک کوثر
عرصه قم غیرت بهشت برین است
بلکه بهشتش یَساولی است برابر
زیبد اگر خاک قم به عرش کند فخر
شاید گر لوح را بیابد همسر
خاکی عجب خاک، آبروی خلایق
ملجأ بر مسلم و پناه به کافر
گر که شنیدندی این قصیده «هندی»
شاعر شیراز و آن ادیب سخنور
آن یک طوطی صفت همی نسرودی
ای به جلالت ز آفرینش برتر
وین یک قمری نمط هماره نگفتی
«ای که جهان از رخ تو گشته منوّر»
🌺امام خمینی(ره)
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
◾️در هر کاری خدا را فراموش نکنید
◽️ایشان یک روحانی انقلابی و ولایی بود که سعی میکرد تمام فعالیتهای خود را در راستای رضای خداوند انجام دهد. اولین باری که بنده در قم رأی آوردم، پیش از ورود به مجلس خدمت ایشان رسیدم و ایشان نکات بسیار خوبی را به من توصیه کردند.
◽️یکی از نکات این بود که فرمودند در مجلس میخواهید هر کاری کنید، فقط خدا را فراموش نکنید و از آنچه که ولی فقیه میفرماید عدول نکنید؛ نه کمتر، نه بیشتر.
◽️ایشان میفرمودند که تلاش کنید تا فرمایشات رهبری در مجلس روی زمین نماند که این نشان ولایتمداری ایشان بود. ایشان فردی متواضع بود. بنده چندباری خدمت ایشان رسیدم و تواضع و فروتنی ایشان واقعاً ما را شرمنده میکرد.
◽️او یک فرد متواضع و فروتن در مقابل مردم، جوانان و اقشار مختلف مردم بود. ما بعضاً با دوستان بازاری، اصناف و کسبه خدمت ایشان میرسیدیم و تواضع و فروتنی ایشان واقعاً مثال زدنی است که برای امثال ما درس است.
📝راوی: احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی
🆔 @rasanewsagency
#گزارش_تصویری
✳️ *برگزاری همایش سالک انقلابی*
✅ با حضور طلاب محترم مدرسه و میهمانان عزیز:
🔸 حضرت آیةالله تحریری
🔸 بیت محترم حضرت علامه (همسر مکرمه ایشان، فرزندان بزرگوار و داماد گرامی ایشان آیةالله محمدی عراقی)
🔸 مدیر محترم مرکز مدیریت استان تهران و معاونین گرامی ایشان (حجج اسلام آقایان رحیمی صادق، عاشوری و ارشاد)
🔸 حضور مجازی پروفسور محمد لگنهاوزن
🔸 نماینده محترم ولی فقیه در سپاه سید الشهداء جناب آقای حجة الاسلام و المسلمین بهرامی
🔸 مدیر محترم مدرسه مشکوة جوادالائمه(ع) جناب حجة الاسلام و المسلمین آقاي مرتضوی
🔸 مدیر محترم مدرسه حضرت عبدالعظیم حسنی و معاونین محترم ایشان (حجج اسلام آقایان پناهی، عیسیخانی و خلیلی)
🔸 معاونت محترم منابع انسانی و پشتیبانی ستاد حوزه مشکوة جناب آقای قاسمی
🔷 این همایش در مدرسه علمیه علی بن موسی الرضا علیه السلام (تهران) برگزار شد.
✳️ انجمنهاي علمي حوزه با همكاري مجمع پژوهشگاههاي علوم انساني ـ اسلامي و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي برگزار ميكند.
✅ مراسم نكوداشت جايگاه مقام علمي استاد علامه آيتالله مصباح يزدي (ره)
🔶 معرفتشناسي ـ كلام اسلامي: شنبه 99/11/18
🔶 مطالعات اجتماعي ـ مطالعات سياسي: يكشنبه 99/11/19
🔶 روانشناسي ـ تعليم و تربيت: دوشنبه 99/11/20
🔶 علوم قرآن ـ حديث: سهشنبه 99/11/21
🔶 اخلاق و عرفان: چهارشنبه 99/11/22
🔷 18 لغايت 22 بهمن ماه 99
🔷 هر شب از ساعت 19 الي 21
🌐 نشاني حضور مجازي👇👇👇
http://dte.bz/iri
عقل و دین از دیدگاه استاد مصباح.pdf
282.4K
✅ خلاصه «مباحث مطرح شده در جلسه نسبت عقل و دين از ديدگاه استاد مصباح(ره)»
🎤 ارائه توسط حجت الإسلام و المسلمين دكتر محمد جعفري، عضو هيئت علمي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)
شغلحساسوآیندهسازخانهدا_-9127626291932221405.pdf
448.5K
📚 دانلود کتابچه | شغلِ حساس و آیندهساز
🌼نقش خانه داری و مادری
در بیانات رهبر انقلاب اسلامی.
💠دو پرخوری که سیری ندارند
🔷️أمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَقُولُ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : مَنْهُومَانِ لاَ يَشْبَعَانِ طَالِبُ دُنْيَا وَ طَالِبُ عِلْمٍ فَمَنِ اِقْتَصَرَ مِنَ اَلدُّنْيَا عَلَى مَا أَحَلَّ اَللَّهُ لَهُ سَلِمَ وَ مَنْ تَنَاوَلَهَا مِنْ غَيْرِ حِلِّهَا هَلَكَ إِلاَّ أَنْ يَتُوبَ أَوْ يُرَاجِعَ وَ مَنْ أَخَذَ اَلْعِلْمَ مِنْ أَهْلِهِ وَ عَمِلَ بِعِلْمِهِ نَجَا وَ مَنْ أَرَادَ بِهِ اَلدُّنْيَا فَهِيَ حَظُّهُ .
🔶️امير المؤمنين عليه السلام میفرماید رسول خدا صلّى الله عليه و آله فرمود:
دو پرخورند كه سير نشوند؛
دنيا طلب و دانش جو؛
🔹️كسى كه از دنيا به آنچه خدا برايش حلال كرده قناعت كند سالم میماند و كسى كه دنيا را از راه غير حلالش به دست آورد هلاك میگردد مگر اينكه توبه كند و بازگشت نمايد،(مال حرام را به صاحبش برگرداند)
🔸️و كسى كه علم را از اهلش گرفته و به آن عمل كند نجات يابد و كسى كه منظورش از طلب علم مال دنيا باشد بهرهاش همان است (و در آخرت بهره ندارد).
📚اصول کافی، ج 1، ص 46.
13991115_40552_128k.mp3
9.93M
🎙 بشنوید|| صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با مداحان بهمناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها.(۹۹/۱۱/۱۵)
@rozaneebefarda
ابعاد علمی علامه مصباح.mp3
15.83M
🎤احمدحسين شريفي
🔴تبيين ابعاد علمي علامه مصباح يزدي
🔸در مراسم نکوداشت مقام علمي و اخلاقي آيتالله مصباح يزدي
🔸برگذار کننده: دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان سمنان
#علامه_مصباح
🔸تاريخ برگذاري: 1/ بهمن/ 1399
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
تاثیر دعای مردم در مورد علی انصاریان
https://www.mehrnews.com/news/5138846/%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%A8%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86
👇👇👇👇👇
@berenjkar_ir
04_20210131-13991112_L.mp3
12.02M
جلسات عمومی
عارف واصل حجت الاسلام #مؤیدی.
قم. خ توحید. مسجد علی مرتضی.
جلسه چهارم | 99.11.12 | 12mb.
شرح مناجات محبّین؛ لذات برتر .
بسیار قابل استفاده...
حتما گوش دهید...
@mesbahieh
#خبر
🔶 آیت الله #علی_اکبر_رشاد در بزرگداشت چهلمین روز ارتحال آیتالله #مصباح_یزدی تصریح کرد:
🔻 لزوم تدوین «#مکتب_مصباح»
🔰 آیتالله مصباح؛ کانون پیوند شهامت، معنویت و مشائیّت
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 rashad.ir/mesraa
🆔 @Rashad_ir
20.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دررسانه_ها
📺 #ببینید
🔰 گزیده ای از سخنرانی آیت الله #علی_اکبر_رشاد در بزرگداشت مجازی چهلمین روز ارتحال حضرت علامه آیتالله محمدتقی #مصباح_یزدی
🆔 @Rashad_ir
🔶 استاد #علی_اکبر_رشاد در بزرگداشت چهلمین روز ارتحال آیتالله #مصباح_یزدی
🔰 ضرورت تدوین #مکتب_مصباح
🔻 الحق تعلیقه علامه مصباح بر نهایه، خود بنای مکتبی دیگری در حکمت نوصدرایی است. حکمت نوصدرایی میراث علامه طباطبایی و شاگردان اوست و علامه مصباح در مکتب نوصدرایی یک مسلک جدیدی بنا نهاد. گرایش عقلانی ایشان بسی غلیظتر از حیث اشراقی بود.
🔺 گرچه خود علامه طباطبایی حکمت صدرایی را به سمت مشائیت سوق داد ولی علامه مصباح مکتب نوصدرایی را بیش از استادش به سمت عقلانیت جهت داد و مواجه عقلانی با حکمت، خصوصیت فلسفی ایشان بود. ایشان البته در حوزه حکمت یک فیلسوف بود ولی فقیه نیز بود، مجاهد نیز بود، اندیشمند سیاسی نیز بود.
🔻 ایشان مرد وظیفهشناسی بود و برای انجام وظیفه شرعیاش از هیچ چیزی دریغ نمیکرد و هرگز کوتاه نمیآمد. بر او جفا بسیار شد، به او اهانت شد. ایشان یک فقیه بود، یک مجاهد بود، یک اندیشمند بود. ملل دیگر بر اندیشمندانشان از هر جریانی باشند حرمت مینهند ولی متاسفانه بر او جفا شد، بر او افترا بستند، به او اهانت کردند ولی خدای متعال کسانی که خالصانه در راه او گام برمیدارند حمایت میکند و به آنها آبرو میدهد.
🔺 بی آنکه گرفتار افراط و تفریط شده باشیم بر آثار تدوینی و تکوینی او تمرکز کنیم و سعی کنیم افکار او را صورتبندی کنیم و آنچه بتوان از آن به عنوان #مکتب_مصباح تعبیر کرد را صورتبندی و ارائه کنیم که نسل ما سخت نیازمند این افکار دقیق و زلال است که همگی از متن کتاب و حکمت برآمده است.
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 rashad.ir/mesraa
🆔 @Rashad_ir