[ آلودگی به گناه های کوچک]
امام رضا عليهالسلام:
الصَّغائرُ مِنَ الذنوبِ طُرُقٌ إلى الكَبائرِ ، و مَن لَم يَخَفِ اللّه َ في القَليلِ لَم يَخَفْهُ في الكَثيرِ
گناهانكوچك راههايى به سوى گناهان بزرگند و كسى كه از خداوند در گناه کوچک نترسد، در گناه بزرگ نيز از او نمیترسد.
آدرس: بحارالأنوار: جلد ۵۵ صفحه ۳۵۳ حدیث ۷۳
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
[طنـابـ هـای شیـطـان]
يکي از شاگردان مرحوم شيخ انصاری میگويد: در زماني که در نجف در محضر شيخ به تحصيل علوم اسلامي اشتغال داشتم يک شب شيطان را در خواب ديدم که بندها و طنابهاي متعددي در دست داشت.
از شيطان پرسيدم: اين بندها براي چيست؟پاسخ داد: اينها را به گردن مردم مي افکنم و آنها را به سوي خويش مي کشانم و به دام مي اندازم. روز گذشته يکي از اين طنابهاي محکم را به گردن شيخ مرتضي انصاري انداختم و او را از اتاقش تا اواسط کوچه اي که منزل شيخ در آنجا قرار دارد کشيدم ولي افسوس که عليرغم تلاشهاي زيادم شيخ از قيد رها شد و رفت.
وقتي از خواب بيدار شدم در تعبير آن به فکر فرو رفتم. پيش خود گفتم: خوب است تعبير اين رؤيا را از خود شيخ بپرسم. از اين رو به حضور معظم له مشرف شده و ماجراي خواب خود را تعريف کردم. شيخ فرمود: آن ملعون ( شيطان) ديروز مي خواست مرا فريب دهد ولي به لطف پروردگار از دامش گريختم.
جريان از اين قرار بود که ديروز من پولي نداشتم و اتفاقا" چيزي در منزل لازم شد که بايد آنرا تهيه مي کردم. با خود گفتم: يک ريال از مال امام زمان ( عج) در نزدم موجود است وهنوز وقت مصرفش فرا نرسيده است. آنرا به عنوان قرض برمي دارم و ان شاءالله بعدا ادا مي کنم. يک ريال را برداشتم و از منزل خارج شدم. همين که خواستم جنس مورد احتياج را خريداري کنم با خود گفتم: از کجا معلوم که من بتوانم اين قرض را بعدا" ادا کنم؟
در همين انديشه و ترديد بودم که ناگهان تصميم قطعي گرفته و از خريد آن جنس صرف نظر نمودم و به منزل بازگشتم و آن يک ريال را سرجاي خود گذاشتم.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
[رزق چیست؟]
✅رزق کلمه ای است بسیار فراتر از آنچه مردم می دانند.
✅ زمانی که خواب هستی و ناگهان، به تنهایی و بدون زنگ زدن ساعت بیدار میشوی؛ این بیداری؛ رزق است، چون بعضیها بیدار نمیشوند.
✅ زمانی که با مشکلی رو به رو می شوی خداوند صبری به تو می دهد که چشمانت را از آن بپوشی، این صبر، رزق است.
✅ زمانی که در خانه لیوانی آب؛ به دست پدر یا مادرت می دهی این فرصت نیکی کردن، رزق است.
✅ گاهی اتفاق می افتد که در نماز حواست با گفته هایت نباشد؛ ناگهان به خود می آیی و نمازت را با خشوع می خوانی این تلنگر، رزق است.
✅یکباره یاد کسی میفتی که مدتهاست از او بی خبری و دلتنگش می شوی و جویای حالش، این یادآوری؛ رزق است.
✅ رزق واقعی رزق خوبی هاست
نه ماشین نه درآمد، اینها رزق مال است که خداوند به همه ی بندگانش می دهد، اما رزق خوبی ها را فقط به دوستدارانش می دهد.
✅ و در آخر همین که عزیزانتان هنوز در کنارتان هستند و نفسشان گرم است و سلامت؛ این بزرگترین رزق خداوند است.
(روزتون خوش و زندگيتون پر روزی)
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
[حکایتی از بهلول عاقل]
آوردهاند که روزی از بهلول پرسیدند : راز طول عمر در چیست ؟
گفت : در زبان آدمی .
گفتند:چگونه است آن راز؟
گفت: آناست که هر اندازه زبان آدمی کوتاه باشد، عمرش دراز میشود و هر چه زبان دراز شود، از طول عمر آدمی کاسته می شود ...
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ شهید مهدی زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»]
✅۲۲ اردیبهشت سالروز شهادت پدر علم تاکتیک نظامی جهان اسلام، دریادار حاج محمد ناظری، فرمانده تکاوران نیروی دریایی سپاه گرامی باد.
✅شور انقلابی، بی قراری و عشق به کاروان عاشورا را در صحبت های این سردار مظلوم ببینیم و لذت ببریم.
✅شهید خاصی که شبیه هیچ کس نبود! شهیدی که تا کنون طبقه بندی اطلاعات اجازه بیان خدماتش را نداده است! شهیدی که هر جا از این کره خاکی که رد پای حاج قاسم برای دفاع از مظلوم در آن وجود داشت، او نیز حضور داشت!
✅شهید مظلومی که سرداران سلیمانی، باقری، قاآنی، متوسلیان، کاوه و حتی عماد مغنیه و سیدحسن نصرالله فقط بخشی از شاگردان ایشان برای مبارزه با ظلم بودند!
✅نقل است که وقتی تکاوران آمریکایی در خلیج فارس دستگیر شدند، حاج محمد بر روی آنها فریاد زد که: «خیال کردهاید ناو مسافربری ما را زدید، میتوانید هر غلطی بکنید و ما هم کاری به کارتان نداریم؟ ما پای هر متجاوزی را به آب و خاک ایران قطع میکنیم.» شاید به خاطر این صحبت ها بود که آمریکایی ها لباس خود را خیس کردند!
✅وقتی دزدان دریایی کشتیهایمان را در سومالی و خلیج عدن گرفتار کردند، شهید ناظری ماموریت آزادسازی آن را برعهده گرفت و ۱۲۰ روز با آنها جنگید و عزت ملت را زنده نگه داشت و کشتی ها را پس گرفت.
[جریمه کشف حجاب!]
گفته می شود سلبریتی هایی که در فتنه اخیر مقلّد و آلت دست بیگانه شده و کشف حجاب کردند و هنجار شکنی را به اوج رسانده، حتی در تشییع جنازه بی حجاب شرکت کردند. اکنون پس از کلی احضار و تشکیل پرونده و حضور در دادگاه به ۱/۵ میلیون تومان جزای نقدی جریمه شده اند.
بی شک اگر این افراد بیش از ۲۰ برابر مبلغ جریمه را هزینه تبلیغات کرده بودند، اینقدر نامشان بر سر زبان ها نمی افتاد و فضا برای تنفس سیاسی آنان فراهم نمی شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف روحی یزدی
[ناوگروه ۸۶ ارتش، افتخار آفرید]
فرمانده نیروی دریایی سپاه: شکوه کاری که نیروی دریایی ارتش در ناوگروه ۸۶ رقم زده، بسیار ارزشمند است و دور زدن شاخ آفریقا و طی کردن تلاطمهای دریایی و عبور از اقیانوسها کار بسیار بزرگی است.
هیچ فاصلهای میان ارتشی و سپاهی در دفاع از کشور وجود ندارد و باید با استقبالی گرم و با شکوه از این دلاوران در این ناوگروه، اقدام صورت گرفته را افتخار ملی بدانیم.
[چرا رهبر انقلاب روی مسئلهی دشمنشناسی تاکید میکنند؟]
رهبر انقلاب: امام علیهالسلام به مناسبت وجوب حج این حرفها را میفرمایند: «وَ لَوْ كَانَ كُلُ قَوْمٍ إِنَّمَا يَتَّكِلُونَ عَلَى بِلَادِهِمْ وَ مَا فِيهَا» اگر قرار باشد که هر جمعیتی، هر ملتی فقط به خودشان، به مسائل کشور خودشان به مسائل شهر خودشان بپردازند به آنها فقط تکیه کنند و اهمیت بدهند؛ هَلَكُوا؛ از بین میروند.
اگر شما ندانید در دنیا چه میگذرد، ضعیف میشوید. هَلَكُوا، تعبیر امام صادق علیهالسلام. «وَ خَرِبَتِ الْبِلَاد» همان کشور خودتان منطقهی مورد نظر خودتان هم نابود میشود، خراب میشود. «وَ سَقَطَ الْجَلَب»، جلب یعنی درآمد؛ درآمدهای ملّیتان هم کاهش پیدا میکند. باید بدانید در دنیا چه خبر است.
«وَ سَقَطَ الْجَلَبُ وَ الْأَرْبَاحُ وَ عَمِيَتِ الْأَخْبَار» از دنیا بیخبر میمانید. باید نگاه کنید به دنیا. دنیا چه خبر است.
اینکه ما تکرار میکنیم مسئلهی دشمنشناسی را، دشمن را بشناسید روشهای دشمن را بشناسید، کارکرد دشمن را بشناسید، مقدار پیشرفت دشمن را بشناسید، ضعف دشمن را بشناسید قوّت دشمن را بشناسید بر این اساس است.
💐ولادت حضرت فاطمه معصومه-س- مبارک💐
شهر مدینه در اولین روز از ماه ذیقعده سال ۱۷۳ هجری قمری میزبان دختری از خاندان عصمت بود که پدرش حضرت موسی بن جعفر (ع) نام فاطمه را برای او برگزید و برادر ایشان امام رضا (ع) او را معصومه خواند. او دختر و خواهر و عمه امام است و در دامن خانواده بافضیلت امامت به چنان مقامی دست یافت که کسی همتراز و در شأن آن بانو در عصر خودش نبود.
القابی که برای حضرت فاطمه معصومه (س) در دو زیارتنامه آمده شامل: طاهره، حمیده، بِرّه، رشیده، تقّیه، رضّیه، مرضیه، سیده صدیقه، سیده مرضّیه، سیدةُ نساء العالمین میباشد و همچنین محدثه و عابده از دیگر صفات و القابی است که برای حضرت معصومه ذکر شده است.
طی مدت ۲۵ سال امام رضا (ع) تنها فرزند حضرت امام کاظم (ع) و نجمه خاتون بود که پس از آن، کریمه اهلبیت (ع) هدیهای از سوی پروردگار به خاندان اهلبیت (ع) عطا شد، تا خواهری باشد هم سنگ برای حضرت علی بن موسیالرضا (ع). در بین فرزندان امام موسی بن جعفر (ع)، حضرت معصومه (س) پس از امام رضا (ع) در تمامی جهات از جمله ویژگیهای فردی و روحی دارای فضل و برتری بوده است و این ویژگی ها بر اساس روایات مستدلی است که مقام والایی برای آن حضرت برشمردهاند.
در بیان فضیلت بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها روایتهای مختلف وجود دارد که شاخصترین آنها روایتی از حضرت علی بن موسیالرضا علیهالسلام در مورد پاداش زیارت مرقد مطهر حضرت معصومه (س) است که فرمودند: «مَنْ زارَها عارِفاً بِحَقِّها فَلَهُ الْجَنَةُ؛ کسی که او را در حالی که حقش را شناخته، زیارت کند، برای او بهشت است.»
حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها تحت تربیت امام هفتم و امام هشتم شیعیان به مقام علمی و معرفتی ویژهای دست یافتند که به پرسشهای مراجعین آن زمان که پدر و برادر بزرگوارشان نبودند پاسخ میداد و اینگونه بود که موسی بن جعفر (ع) عبارت «فداها ابوها» را ارزانی این بانوی کرامت کردند.
آیتالله جوادی آملی در معرفی عظمت مقام حضرت معصومه (س) می فرماید: 《حضرت فاطمه معصومه (س) که از دودمان نبوت و ولایت است به جایی میرسد که امام هشتم و امام نهم (ع) درباره ی زیارت او توصیه و سفارش و دستور و برنامه دارند. از وجود مبارک امام هشتم علیبنموسیالرضا (ع) رسیده است که خواهر ما فاطمه معصومه در قم مدفون است، هر کس این بانو را زیارت کند بهشت برای او است و از وجود مبارک امام نهم امام محمدتقی (ع) روایتشده است که عمّه من فاطمه معصومه (س) در قم مدفون است و هر کس آن حضرت را زیارت کند بهشت برای او است. ایشان سِرّ پاداش بهشت برای زائر کریمۀ اهلبیت (س) را ولایت مداری این بانو برشمرده و میگوید: اعمالی که باعث ورود در بهشت است یکسان نیست؛ بعضی از عملهای خیر باعث میشود انسان به بهشت راه پیدا کند و بعضی از اعمال خیر سبب میشود که بهشت در اختیار او قرار بگیرد، نه او در اختیار بهشت. لذا سِرّ اینکه وجود مبارک امام هشتم و امام نهم (سلامالله علیهما) فرمودند، هر کس کریمه اهلبیت فاطمه معصومه (س) را زیارت کند بهشت برای او است، بدین خاطر است که او اهل ولایت است. اگر کسی پیوند ولایی با دودمان عصمت و طهارت داشته باشد، میکوشد که رایحه ولایت و طعم ولایت در هستی او پدید آید و خود جزء اولیای الهی بشود، اگر کسی جزء اولیای خدا و «ولیالله» شد، در آن صورت بهشت مشتاق او است》.
1_2456891860.mp3
22.93M
✅ فایل صوتی حاج حسین طائب
✅ رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸 تحلیلی خاص و دقیق با اخباری ویژه پیرامون اغتشاشات اخیر و برنامه ریزی دشمنان.
[امام صادق عليه السلام :]
لَا يَزَالُ الْعَبْدُ الْمُؤْمِنُ يُكْتَبُ مُحْسِناً مَا دَامَ سَاكِتاً فَإِذَا تَكَلَّمَ كُتِبَ مُحْسِناً أَوْ مُسِيئا؛
بنده مؤمن تا زمانى كه خاموش باشد، نيكوكار نوشته مى شود و چون سخن گويد، نيكوكار يا بد كردار نوشته شود.
[آدرس: الکافی، ج۲، ص۱۱۶ ]
[چگونه انسان بینیازی شوم؟]
امام هادى عليهالسلام:
الغِنى قِلَّةُ ما تَمَنّيكَ وَالرِّضا بما يَكْفيكَ
بینيـازى، در كمـى آرزو و رضايت به چيزى است كه تو را كفايت میكند.
آدرس: أعيان الشيعة، ج ۲، ص ۳۹
💐میلاد خورشید عالمتاب ايران بر همگان مبارک💐
[ویژگی اخلاقی و رفتاری و کاربردی امام رضا-ع-]
اخلاق کاربردی حضرت رضا(ع) که در جامعه برای الگوبرداری، بیش تر به آن نیاز است، ارائه می شود:
یکی از مهمترین آنها جامعیت شخصیت اخلاقی بر محور خدامحوری است.
منظور از جامعیت یک شخصیت، وجود صفات گوناگون اساسی و برجسته و گاه به ظاهر متضاد در آن شخصیت است؛ پیشوایان معصوم ما و از جمله امام رضا(ع) واجد خصوصیات مختلفی بودند و از جامعیّت در شخصیت که همان هماهنگی اجزای شخصیتی، حاکمیت اصول معین بر رفتار افراد و یکسان بودن واکنش ها در موقعیت های مشابه است، برخوردار بودند. درواقع همه چیز بر محور الهی و نیّت خدایی و اخلاص می چرخد و همۀ اوصاف متضاد را خط الهی و نیّت خدایی سامان می دهد.
به عنوان نمونه در روایت وارد شده است: «وَ کانَ(ع) کثِیرَ الْمَعْرُوفِ وَ الصَّدَقَةِ فِی السِّرِّ وَ أَکثَرُ ذَلِک یکونُ مِنْهُ فِی اللَّیالِی الْمظْلِمَة؛ حضرت رضا(ع)همیشه کارهای خیر و صدقه را پنهانی و دور از چشم مردم، و بیش تر این امور را در شب های تاریک (ولی مهتاب) انجام می داد.»
کمک و احسان به فقرا در شب چند ویژگی دارد: خالصانه تر است و غرور و عُجب در آن کم تر راه می یابد و گیرنده در لحظه گرفتن و بعد از آن با دیدن کمک کننده، احساس خجالت و کوچکی نمی کند.
روزی شخصی وارد بر حضرت رضا (ع) شد و عرض کرد: «سلام بر شما ای پسر رسول خدا(ص)، من از دوستان شما و پدران تان هستم که از سفر حج برمی گردم و خرجی خود را تمام (و یا گم) کرده ام و نمی توانم به شهر و دیارم بازگردم. مبلغی را در اختیارم بگذارید تا بتوانم به شهرم بازگردم، در آن جا این مبلغ را از جانب شما صدقه خواهم داد. حضرت فرمود: بنشین خدا تو را رحمت کند، و شروع کرد با مردم سخن گفتن تا زمانی که مردم متفرّق شدند و جز سلیمان و خثیمه کسی باقی نماند، آن گاه حضرت از آن دو نفر اجازه گرفت و داخل اتاق دیگر شد و پس از لَختی (بی آن که خود را نشان دهد) در را بست و دست خود را از بالای درب به سمت آن مرد بیرون آورد و فرمود: خراسانی کجاست؟ آن مرد به درب نزدیک شد، حضرت فرمود: این دویست دینار است و می توانی با این مبلغ به شهرت بازگردی و به آن جا که رسیدی لازم نیست آن را از طرف من صدقه دهی. مرد درحالی که خوشحال بود و خود را غرق در نعمت و لطف امام می دید پول را گرفت. سلیمان می گوید: عرض کردم: فدایت شوم! کمک خوبی کردی و بر او مهربانی نمودی؛ فَلِمَا ذَا سَتَرْتَ وَجْهَک عَنْهُ؛ چرا صورت خود را از او پنهان نمودی؟ حضرت فرمودند:
«مَخَافَةَ أَنْ أَرَی ذُلَّ السُّؤَالِ فِی وَجْهِهِ لِقَضَائِی حَاجَتَهُ أَمَا سَمِعْتَ حَدِیثَ رَسُولِ اللَّهِ الْمُسْتَتِرُ بالْحَسَنَةِ تَعْدِلُ سَبْعِینَ حِجَّةً وَ الْمُذِیعُ بِالسَّیئَةِ مَخْذُولٌ وَ الْمُسْتَتِرُ بِهَا مَغْفُورٌ لَهُ.
این کار را از بیم آن که مبادا ذلّت سؤال را در چهره او ببینم، انجام دادم. آیا قول رسول خدا(ص) را نشنیدی که فرمود پنهان کننده حسنه برابر هفتاد حج پاداش دارد. آشکارکنندۀ گناه خوار گردد و پنهان کنندۀ گناه آمرزیده شود.
یکی دیگر از ویژگی های آن حضرت پافشاری بر ولایت اهل بیت(ع) بود.
امام رضا(ع) در گفتگو با مسئولان مملکت، علماء، مردم و در مناظرات و همه جا از حق ولایت خود و پدرانش دفاع می کرد. و با منطق قوی در تمام مباحثات افراد را نسبت به امامت و جایگاه آن آگاه و متوجه ساخته و مجاب می نمود.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[زیارت دختر نونهال به نیابت از ملت ایران با گویشهای مختلف]
[امام خمینی-ره- در نجف آینده انقلاب را پیش بینی می کند]
❇️ آیت الله شاه آبادی پسر آیت الله العظمی شاه آبادی ره: از دورانی که در نجف در خدمت حضرت امام قدس سره بودم، خاطرهٔ جالبی را به یاد دارم.
قبل از تشریف فرمایی امام به نجف، شبی در خواب دیدم که در ایران، آشوب و جنگ است، مخصوصا در خوزستان. سر تمام نخلهای خرما یا قطع شده بود و یا سوخته بود، و در این جنگ یکی از نزدیکان من شهید شده بود -و البته بعدها برادرم حاج آقا مهدی در جنگ شهید شد- جنگ که خیلی طولانی شده بود، با پیروزی ایران تمام شد. در تمام مدت خواب، من چنین تصور میکردم که جنگ میان حضرت سیدالشهداء و دشمنانش است. وقتی که جنگ تمام شد، پرسیدم « آقا امام حسین علیه السلام کجایند؟» طبقهٔ بالای ساختمانی را نشان دادند که دو اتاق داشت. یکی درسمت راست و دیگری در سمت چپ، من به آنجا رفتم و خدمت حضرت سیدالشهداء (ع) مشرّف شدم و عرض ادب کردم.
❇️در همین حین از خواب بیدار شدم. پس از تشریف فرمایی امام به نجف، این خواب را برای ایشان تعریف کردم. ایشان تبسمی کردند و فرمودند: «این جریانها واقع خواهد شد.»
عرض کردم: «چطور آقا؟»
فرمودند: «بالاخره معلوم میشود این بساط.»
❇️من دوباره اصرار کردم و سرانجام ایشان فرمودند: «من یک نکته به تو میگویم ولی باید تا زمانی که من زنده هستم، جایی بیان نشود. زمانی که در قم در خدمت مرحوم والدت بودم، بسیار به ایشان علاقه داشتم، به طوری که تقریبا نزدیکترین فرد به ایشان بودم و ایشان هم مرا نامحرم نسبت به اسرار نمیدانستند. روزی برای من مسیر حرکت و کار را بیان کردند. حالا البته زود است و تا آن زمان که این مسیر شروع شد، زود است، اما میرسد.
❇️این حرف امام تا وقوع انقلاب و پس از آن و نیز جنگ ایران و عراق به یاد من نماند، یعنی اصلا آن را فراموش کرده بودم. تا اینکه زمان جنگ فرا رسید. در طول جنگ من بارها به جبهه رفتم.
در یکی از این سفرها بود که ناگهان چشمم به نخلستانهایی افتاد که سرهای نخلها یا قطع شده و یا سوخته بودند. در آن زمان به یاد همان خواب افتادم و صحبتهایی که امام در خصوص آن فرموده بودند.
❇️اوضاع تقریبا همانطور که دیده بودم، پیش رفت تا اینکه در اردیبهشت ۱۳۶۳ برادرم حاج آقا مهدی به شهادت رسید و دوباره به یادم آمد که حضرت امام فرموده بودند که تمام جریانهای خواب من اتفاق خواهند افتاد.
منبع: کرامات امام خمینی به نقل از پا به پای آفتاب، ج۳، ص۲۶۰.
[به نقل از پایگاه خبری "صابرین نیوز"]
❇️بر اساس گزارشات دریافت شده از یک منبع خارجی، یک مقام ارشد صهیونیستی که ظاهرا از موساد بوده است، به صورت محرمانه به پایتخت عمان رفته است.
❇️این مقام اسرائیلی، داده هایی را به عمانی ها منتقل کرد که بر اساس آن، سازمان اطلاعات ایران عمیقاً در نهادهای مدنی و امنیتی عمان، از جمله بنادر و فرودگاه ها نفوذ کرده است.
❇️این منبع تصریح کرده است که آگاهی ایرانیان از هویت کشتیها و نفتکشهایی که به منطقه می آیند نتیجه نفوذ سازمانهای اطلاعاتی ایران در نهادهای حکومت سلطنتی عمان است و مقامات ارشد سازمان بنادر، دریانوردی و حمل و نقل هوایی با ایرانیان در ارتباط هستند.
❇️این منبع خاطرنشان کرد که امتناع عمان از دادن مجوز به هواپیماهای غیرنظامی رژیم صهیونیستی در حریم هوایی خود، به دلیل تهدید ایران برای آسیب رساندن به این پروازها بود.
❇️گفته شده است که این اطلاعات در جریان مذاکرات جاری بین سران رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی در مورد مجوز عبور هواپیماهای تجاری از حریم هوایی به دست آمد.
❇️این منبع تصریح کرده است که کشتیهای متعلق به صهیونیستها که از خلیج فارس عبور میکنند مملو از کالا یا نفت هستند و از بنادر عمان عبور نمیکنند، بنابراین هیچ تهدیدی برای آنها وجود ندارد. اما دلیل ارسال مدارک از سوی این کشتیها به بنادر این است که قوانین بینالمللی هر کشتی را ملزم میکند که مدارکی را به مقامات مربوطه در بندری که در آن لنگر انداخته است ارائه کند، حتی اگر قرار باشد سوختگیری کنند یا در برابر طوفانهای ناگهانی پناه بگیرند.
[ زیارتی که ختم به شفاعت میشود]
امام رضا علیهالسلام:
ما زارَني أحَدٌ مِن أوليِائي عارِفا بِحَقّي إلاّ شُفِّعتُ فيهِ يَومَ القِيامَةِ
هيچ يک از دوستانم مرا با شناخت حقّم زيارت نمیكند مگر اين كه در روز قيامت شفاعتم از او پذيرفته میشود.
وسائل الشيعه: ج ۱۳، ص ۵۵۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معمار کبیر انقلاب امام خمینی(ره) : مثل آقای خامنهای رو پیدا نمیکنید اگر تمام دنیا رو بگردید...
آغاز سی و پنجمین سال رهبری حضرت آیت الله آقای سید علی خامنه ای مدظله العالی را به ملت بصیر و قدردان ایران تبریک عرض نموده و برای آن رهبر حکیمِ فرزانه، سلامتی و طول عمر با عزّت آرزو دارم.
در سال های آخر عمر پر برکت بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به ویژه ایامی که بیماری امام تشدید و حضور ایشان در شبکه های صدا و سیما کمرنگ شده بود، بین مردم بخصوص مسئولین و بالاخص در حوزه علمیه قم، نگرانی عمده این بود که؛ "امام جایگزین ندارد و هیچکس امام نمی شود"! و می گفتند؛ معلوم نیست پس از امام چه اتفاقی بیفتد و سرنوشت انقلاب اسلامی چگونه رقم بخورد؟
مقام معظم رهبری که با اصرار خبرگان و شنیدن نظر امام در باره خودشان را از زبان گواهان و راویان از امام، که فرموده بودند" آیت الله خامنه ای را مناسب ترین گزینه برای رهبری می دانم"، به رأى خبرگان تمکین کرده و مسئولیت خطیر رهبری را به قوت پذیرفتند.
خرداد ۱۳۶۸ کشور در شرائطی بود که هشت سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشته و آثار و خرابی های ناشی از جنگ در ایران به چشم می خورد. رهبری پس از انتخاب خبرگان فرمودند: "وقتی اعضاء خبرگان، رهبری را متعیّن در شخص بنده دیدند، احساس تکلیف کردم و با تمام وجود و قوت پای کار ایستاده و خود را وقف کشور کردم تا خط امام با محوریت استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی حفظ شود."
۳۴ سال مدیریت مدبّرانه حضرت آقا سبب شد روز بروز بر اقتدار علمی، سیاسی، نظامی و نفوذ منطقه ای ایران افزوده شود. و چون رهبری تداوم بخش خط امام خمینی(ره) هستند، هجمه دشمنان نظام علیه ایشان دور از انتظار نیست.
آغاز سی و پنجمین سال رهبری حضرت آیت الله آقای سید علی خامنه ای مدظله العالی را به ملت بصیر و قدردان ایران تبریک عرض نموده و برای آن رهبر حکیمِ فرزانه، سلامتی و طول عمر با عزّت آرزو دارم.
در سال های آخر عمر پر برکت بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به ویژه ایامی که بیماری امام تشدید و حضور ایشان در شبکه های صدا و سیما کمرنگ شده بود، بین مردم بخصوص مسئولین و بالاخص در حوزه علمیه قم، نگرانی عمده این بود که؛ "امام جایگزین ندارد و هیچکس امام نمی شود"! و می گفتند؛ معلوم نیست پس از امام چه اتفاقی بیفتد و سرنوشت انقلاب اسلامی چگونه رقم بخورد؟
مقام معظم رهبری که با اصرار خبرگان و شنیدن نظر امام در باره خودشان را از زبان گواهان و راویان از امام، که فرموده بودند" آیت الله خامنه ای را مناسب ترین گزینه برای رهبری می دانم"، به رأى خبرگان تمکین کرده و مسئولیت خطیر رهبری را به قوت پذیرفتند.
خرداد ۱۳۶۸ کشور در شرائطی بود که هشت سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشته و آثار و خرابی های ناشی از جنگ در ایران به چشم می خورد. رهبری پس از انتخاب خبرگان فرمودند: "وقتی اعضاء خبرگان، رهبری را متعیّن در شخص بنده دیدند، احساس تکلیف کردم و با تمام وجود و قوت پای کار ایستاده و خود را وقف کشور کردم تا خط امام با محوریت استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی حفظ شود."
۳۴ سال مدیریت مدبّرانه حضرت آقا سبب شد روز بروز بر اقتدار علمی، سیاسی، نظامی و نفوذ منطقه ای ایران افزوده شود. و چون رهبری تداوم بخش خط امام خمینی(ره) هستند، هجمه دشمنان نظام علیه ایشان دور از انتظار نیست زیرا خوی استکبار ستیزی، صلابت، درایت و حکمت امام در رهبری ایشان متبلور است، که از منظر دشمنان هر کدام از این ویژگی ها می تواند یک عامل مستقل بر ستیز با رهبری باشد. لذا علیرغم پاکدستی، زهد در زندگی، ترک منفعت طلبی، دلسوزی و نیافتن نقطه ضعف در دوران رهبری آقا، رسانه های بیگانه برای بدبین ساختن ملت نسبت به ایشان شبانه روز بی وقفه تلاش می کنند و معظم له را هدف هجمه های ظالمانه و زیاده خواهانه خود قرار می دهند.
اما چرا دشمنان کینه مقام معظم رهبری را بر دل دارند؟ پاسخ در موارد ذیل است:
۱- در طول ۳۴ سال نتوانسته اند کمترین نقطه ضعف از ایشان به دست آورند.
۲- شایسته ترین خلف صالح و ادامه دهنده و مفسر خط امام خمینی(ره) بوده اند.
۳- هیچگاه از مواضع استکبار ستیزی امام کوتاه نیامده و از تهدیدات دشمن نهراسیدند.
۴- دشمن نتوانسته از نفوذ منطقه ای و جهانی حضرت آقا جلوگیری کند.
۵- منافع نظام و مصالح مردم را با هیچ چیز عوض نکرده اند.
۶- رهبری امروزه به عنوان رهبر مقاومت در دنیا شناخته شده و ملت ها ایشان را به عنوان رهبر جهان اسلام پذیرفته اند.
۷- شجاعت و توانایی بی نظیر حضرت آقا در اداره کلان کشور و منطقه.
۸- تداوم مشی امام و معرفی اسلام ناب محمدی(ص) به دنیا.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 [سخنان شیرین ودلنشین آیت الله مجتهدی مثل همیشه]💐
《فرمایشات مرحوم آیت الله مجتهدی برای همه قابل استفاده است》
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
[منتظر می مانم ]
امام باقر عليه السّلام :
یأْتِی عَلَی النَّاسِ زَمَانٌ یغِیبُ عَنْهُمْ إِمَامُهُمْ، فَطُوبَی لِلثَّابِتِینَ عَلَی أَمْرِنَا فِی ذَلِک الزَّمَانِ، إِنَّ أَدْنَی مَا یکونُ لَهُمْ مِنَ الثَّوَابِ أَنْ ینَادِیهُمُ الْبَارِی تَعَالَی فَیقُولُ: عِبَادِی وَ إِمَائِی آمَنْتُمْ بِسِرِّی وَ صَدَّقْتُمْ بِغَیبِی فَأَبْشِرُوا بِحُسْنِ الثَّوَابِ مِنِّی، أَنْتُمْ عِبَادِی وَ إِمَائِی حَقّاً، مِنْکمْ أَتَقَبَّلُ وَ عَنْکمْ أَعْفُو وَ لَکمْ أَغْفِرُ وَ بِکمْ أَسْقِی عِبَادِی الْغَیثَ وَ أَدْفَعُ عَنْهُمُ الْبَلَاءَ، لَوْلَاکمْ لَأَنْزَلْتُ عَلَیهِمْ عَذَابِی.
✅ زمانی می آید که امام مردم غایب می شود. پس خوشا به حال کسانی که در آن زمان در امر امامت ما استوار بمانند. چون کمترین ثواب آنها این است که خداوند آنها را صدا کرده می فرماید: ای بندگان و ای کنیزان من، شما به سرّ من ایمان آوردید و غیب مرا تصدیق کردید. پس من بهترین ثواب را به شما مژده می دهم. شما بندگان و کنیزان من هستید و بر من حق است که عبادتهای شما را قبول کنم و از تقصیرات شما بگذرم و دیگران را هم ببخشم و به خاطر شما به بندگان باران نازل می کنم و به خاطر شما بلاها را از بندگانم دفع می کنم. اگر شما نبودید هر آینه من عذاب خود را بر آنان نازل می کردم.
کمال الدین ج ۱ ص ۶۰۲ باب ۳۲ ح ۱۵