هدایت شده از منبر
[فضیلت غسل جمعه در روز جمعه)
🔴✨ امام علی علیه السلام:
اگر کسی غسل جمعه را ترک کند او در هم و غم خواهد بود تا جمعه ديگر.
🔴✨ حضرت رسول اکرم صلي الله عليه و آله :
هر کس غسل جمعه کند گناهانش آمرزيده ميشود تماماً و به هر قدمی که بر می دارد از برای غسل جمعه،بيست حسنه برايش نوشته می شود.
🔴✨ امام علی علیه السلام :
غسل جمعه واجب است بر هر مسلمان.
🔴✨ امام صادق علیه السلام :
غسل کن روز جمعه، مگر آن که مريض باشی که بترسی بر خودت.
🔴✨ امام صادق علیه السلام :
هر کس عمداً غسل جمعه را ترک کند بايد استغفار نمايد.
🔴✨ امام صادق علیه السلام :
غسل جمعه بر هر مرد و زنی چه آزاد باشد چه بنده ، واجب است.
🔴✨ امام صادق علیه السلام :
وقت غسل جمعه قبل از ظهر بهتر است وهر چه به زوال ظهر نزديکتر باشد افضل است.
🔴✨ امام صادق علیه السلام :
اگر روز جمعه گذشت روز شنبه قضاء کند واگر روز پنج شنبه رسيد ومی ترسد روز جمعه دسترسی به آب پيدا نکند،روز پنج شنبه غسل را بجا آورد.
🔴✨ پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله:
هر کس موفق شود چهل جمعه پشت سر هم غسل کند بدنش در قبر نخواهد پوسيد.( آخرت)
🔴✨ پيامبر صلي الله عليه و آله :
فَاغتَسِلْ فِي كُلِّ جُمُعَةٍ و لَو أنَّكَ تَشتَرِي الماءَ بِقوتِ يَومِكَ و تَطويهِ فَإنَّهُ لَيسَ شَيءٌ مِنَ التَّطَوُّعِ أعظَمَ مِنهُ ؛
هر جمعه غسل كن ، حتّى اگر لازم شود براى تهيّه آب آن ، خوراك روزانه ات را بفروشى و گرسنه بمانى ؛ زيرا هيچ امر مستحبّى بالاتر از غسل جمعه نيست .
منبع: بحار الأنوار ، ج ٨۱ ، ص ۱۲۹ .
🔴✨ امام حسن عسكرى عليه السلام :
مَن تعدّى في طَهورِهِ كانَ كَناقِضِهِ؛
هر كه در مصرف آب (وضو و غسل) زياده روى كند، مانند كسى است كه وضو و غسل خود را باطل كند .
منبع: تحف العقول، ص ۳۶۳.
🔴✨ امام صادق عليه السلام :
غُسلُ يَومِ الجُمُعَةِ طَهُورٌ و كَفّارَةٌ لِما بَينَهُما مِنَ الذُّنوبِ مِنَ الجُمُعَةِ إلَى الجُمُعَةِ ؛
غسل جمعه سبب پاكى، و كفّاره گناه آن از جمعه تا جمعه است .
منبع: وسائل الشيعه ، ج ۳ ، ص ۳۱۵ .
🔴✨ پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله فرمودند:
ثَلاثٌ حَقٌّ عَلى كُلِّ مُسْلِمٍ: اَلْغُسْلُ يَوْمَ الْجُمُعَةِ وَ السِّواكُ وَ الطِّيبُ؛
سه چيز بر هر مسلمانى لازم است: غسل جمعه، مسواك زدن و عطر.
منبع: نهج الفصاحه، ح ۱۲۵۶
🔴دعای غسل🔴
💠از امام صادق علیه السلام منقول است که، هر که غسل جمعه بکند و بگوید: «اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شریک له و اشهد ان محمدا عبده و رسوله، اللهم صلى على محمد و آل محمد و اجعلنى من التوابین و اجعلنى من المتطهرین». این غسل و دعا پاک میگرداند، او را تا جمعه دیگر و بهتر آن است که ،این دعا را نیز بخواند: «اللهم طهرنى و طهر قلبى و انق غسلى و اجر على لسانى». و باز بگوید: «اللهم طهرنى و طهر قلبى من کل آفة تمحق بها دینى و تبطل بها عملى».
💠و در فقه الرضا مذکور است که چون از غسل فارغ شوى، بگو:«اللهم طَهِّر قلبى و انقِ غُسلى و اَجرِ عَلى لسانى ذِکرَک و ذکر نبیک محمد صلى الله علیه و آله و اجعلنى من التَّوّابین و المُتطهرین».
منبع: گنج های معنوی ص ۳۴۰ ،کشکول نوین ص۳۷۷
[نمونه هایی از اخلاق فاطمی-علیها سلام-]
حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: به خدا سوگند من هیچگاه زهرا(س) را تا زمانی که خداوند او را به سوی خود برد، خشمگین نساختم و در هیچ کاری موجب ناخشنودی رضایتی او نشدم. او نیز هیچ گاه مرا خشمگین نکرد و عملی از او سر نزد تا باعث نارضایتی من شود.
نیز امام علی(ع) فرمود: هرگاه به چهره زهرا(س) نگاه می کردم همه غم و اندوه از من برطرف می شد.
امام مجتبی(ع) نقل کرده اند که: مادرم فاطمه(س) را دیدم شب جمعه در محراب خود به عبادت برخاسته و تا نمایان شدن سپیده صبح در عبادت و رکوع و سجود مشغول می بود، و می شنیدم مؤمنین و مؤمنات را نام می برد و برایشان دعا می کرد و برای خود هیچ دعا نمی نمود. به او گفتم: مادر! چرا همان طوری که برای دیگران دعا می فرمایی برای خودت دعا نمی کنی؟
فرمود: پسرم " الجارَ ثُمَّ الدّارَ " اول برای همسایه سپس برای خود باید دعا کرد.
امام صادق(ع) می فرماید: … علی(ع) آب و هیزم می آورد و حضرت فاطمه(س) با آب و آرد خمیر می ساخت و نان می پخت و لباس ها را وصله می زد، و آن بانوی گرامی از زیباترین مردم بود و گونه های مطهرش از زیبایی مثل گل بود. درود خدا بر او و پدر و فرزندانش باد.
امام علی(ع) فرموده است: فاطمه به قدری با مشک آبکشی کرد که بر سینه اش اثر گذاشت، و به قدری با آسیاب دستی گندم آرد کرد که دستانش مجروح شد و خانه را جاروب می کرد و برای پخت و پز هیزم زیر دیگ نهاد، که لباس هایش گردآلود و دودی می شد و در این امور زحمت و رنج بسیار به او می رسید …»
حضرت زهرا(س) از همان آغاز کودکی فرزندانش را به عبادت خدای متعال تشویق می کرد و خوی پرستش خدای یکتا را در فطرت لطیف آنها نهادینه می ساخت و به آنها علم آموخت و آنها را برای کسب معارف و تشویق در فراگیری، آماده می کرد. به عنوان مثال به فرزندش حسن(ع) که هفت ساله بود می فرمود: به مسجد برو، آنچه را از پیامبر(ص) شنیدی فراگیر و نزد من بیا و برای من بازگو کن.
هدایت شده از منبر
[حدیث قدسی خطاب به حضرت موسی(ع) ]
خداوند به موسي علیه السلام وحي كرد وقتي خواستي به کوه طور براي مناجات بيايي، فردي را كه خودت را از او برتر مي داني، به همراه بياور. حضرت موسي(ع) براي همراه بردن كسي كه خود را از او برتر بداند، به هر كس رو آورد، نتوانست خود را از او برتر بداند از اين رو از دايره آدميان خارج شد و در دايره حيوان ها به يافتن كسي كه خود را از وي برتر بداند، با درنده اي مبتلا به بيماري جرب(پيسي) مواجه شد و ريسماني به گردن آن انداخت تا با خود ببرد ولي كمي كه با خود کشید، حيوان را آزاد كرد و خود به تنهايي رفت. خداوند از او علت همراه نياوردن كسي با خودش را پرسيد، عرض كرد موجودي كه من از او برتر باشم، نيافتم و خداوند فرمود: به عزّت و جلالم قسم، اگر موجودي را با خود همراه آورده( و خود را از چيزي برتر شمرده بودي)، تو را از پيامبري عزل مي كردم.
منبع: ابن فهد حلي، عده الداعي، قم، دار الكتاب الاسلامي، ۱۴۰۷ق، ص ۲۱۸.
[برخی آیاتی که در شأن حضرت زهرا(س) نازل شده است]
۱- سوره کوثر: در این سوره مبارکه که با اهانت به پیامبر اعظم (ص) به عنوان ابتر بودن است خداوند وجود پر خیر و برکت حضرت زهرای مرضیه(سلام الله علیها) را به عنوان پاسخ به اهانت ها قرار داد در حالی که نسل پیامبر از دخترش فاطمه ادامه پیدا کرده و همان نسل است که امامت برعهده او نهاده شده است، بسیاری از علمای شیعه مصداق کوثر را در این سوره، حضرت فاطمه (س) دانستهاند.
۲- سوره قدر: امام صادقمیفرماید: "إِنَّـآ أَنزَلْنَـاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْر" مراد از "لیلة" حضرت زهرا، و مراد از "قدر"، خداوند است. پس هر کسی که فاطمه را به درستی بشناسد، لیله القدر را درک کرده است و فاطمه به این نام، نام گذاری شده، به خاطر آن که مردم از شناخت او عاجزند.
۳- آیۀ مباهله ( سوره آل عمران آیه ۶۱): واقعه مباهله واقعهای مربوط به سال نهم یا دهم هجری است، وقتی مسیحیان نجران از روی لجاجت و عناد سخن پیامبر را درباره یگانگی آفریدگار و شخصیت حضرت عیسی (ع) نپذیرفتند، آیه نازل شد که" پس هرکس با تو درباره عیسی در مقام مجادله برآید بعد از آنکه به احوال او آگاهی یافتی، بگو: بیایید ما و شما فرزندان و زنان و کسانی را که به منزله خودمان هستند بخوانیم، سپس به مباهله برخیزیم تا دروغگویان و کافران را به لعن و عذاب خدا گرفتار سازیم." پیامبر(ص) در موعد مقرر به همراه خویش امام حسن و امام حسین(ع)، حضرت فاطمه(س) و دامادش حضرت علی(ع) را آورد. رسول خدا در مقام امتثال این فرمان در برابر کلمه (نسائنا) حضرت فاطمه (س) را آورد، که مقام حضرت زهرا (س) در همراهی پیامبر مشخص می شود.
۴- آیۀ تطهیر: (سوره احزاب آیه ۳۳): این آیه بیان میکند که اراده خداوند بر این امر تعلّق گرفته است که اهل بیت پیامبر (ص) از هر پلیدی پاک باشند و در شأن امام علی(ع) ، حضرت فاطمۀ زهراء(س) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) نازل شده است.
۵- آیه مَوَدّت: (سوره شوری آیه ۲۳): سعید بن جبیر از ابن عباس نقل می کند وقتی که آیه ۲۳ شوری نازل شد. گفتند: یا رسول اللّه اَقرَباء و خویشاوندان شما چه کسانی هستند که مودت و دوستی آنها بر ما واجب گردیده است، فرمود: علی و فاطمه و حسن و حسین
۶- سوره هل اَتَی (یا سوره انسان): آیه اِطْعام هشتمین آیه از سوره انسان است که بر اساس احادیث و طبق نظر مفسران شیعه و برخی از اهل سنت، حضرت علی (ع) و فاطمه (س) و حسنین (ع) و خادم آنها فِضّه سه روز روزه گرفتند و هر سه روز هنگام افطار با اینکه خود گرسنه بودند، همه غذایشان را به مسکین و یتیم و اسیر بخشیدند.
22.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام، لطفاً حوصله کنید و تا آخر ببینید.
هدایت شده از منبر
[ام البنین-س- پاسدار خاطره عاشوراء]
نام اصلی حضرت #ام البنین_فاطمه کِلابیّه بوده است و پدرش حِزام و مادرش ثَمامه یا لیلا نام داشت.
توجه به زمان و مسایل مربوط به آن از مهمترین خصلت های ام البنین به شمار می رود. پس از این که فرزندان ام البنین به شهادت رسیدند؛ هرروز با فرزند عباس به نام عبیدالله در قبرستان بقیع حاضر میشد و با سرودن اشعار خود، دردمندانه گریه می کرد. مردم هم او را دلداری می دادند. براساس بعضی از گفته ها مروان بن حکم نیز به قبرستان بقیع می رفت و درآنجا گریه و زاری می کرد. همچنین پس از این که حضرت زینب(س) به مدینه رفت؛ ام البنین را دید و به او شهادت فرزندانش را تعزیت گفت.
علم و دانایی ام البنین (س)
ام البنین برطبق کتب تاریخی، با بصیرت و نور دانش، زندگی خود را گذرانده است. او به حدّی به اهل بیت( علیهم السلام) علاقه داشت که درباره او می نویسند« ام البنین به قدری از عظمت و معرفت و بصیرت، برخوردار بود که پس از دیدن امیرالمؤمنین(ع) و بیماری حسنین(ع) از صمیم قلب و با ملاطفت و مهربانی با آن ها برخورد میکرد » در کلام او و فرزندش عباس می توان به میزان علم او پی برد. او از طریق علم و دانایی، فرزندانش را تربیت کرد و در عصر خود شاعری چیره دست بود و سروده هایش فراوان مورد توجه و استفاده قرار می گرفت.
درگذشت ام البنین (س)
هرچند در تاریخ زمان دقیق ولادت این بانوی با کمال را ننوشته اند اما بر حسب محاسبات و قرائن تاریخی ام البنین در سال ۷۰ یا ۱۳ جمادی الثانی سال ۶۴ قمری، در سن ۵۹ یا ۶۵ سالگی درگذشت. وی در کنار عمه های پیامبراعظم(ص) به نامهای صفیه و عاتِکِه در قبرستان بقیع مدفون است.
💎 فضیلت و پاداش ذکر تسبیحات حضرت زهرا علیهاالسلام بعد از نمازهای واجب💎
۱- حضرت صادق علیه السلام فرمود: هرکس بعد از نماز واجب، قبل از آن که راحت بنشیند، تسبیحات حضرت زهرا علیهاالسلام را بگوید، آمرزیده می شود.
منبع: (فلاح السائل، ص ۱۶۵ )
۲- حضرت صادق علیه السلام فرمود: کسی که بعد از نماز واجب، قبل از آن که راحت بنشیند، تسبیحات حضرت زهرا علیهاالسلام را بگوید، خداوند بهشت را بر او واجب می کند.
منبع: (فلاح السائل، ص ۱۶۵)
۳- حضرت صادق علیه السلام به ابوهارون مکفوف فرمود: ما همانگونه که اطفال خود را به نماز امر می کنیم، به تسبیح فاطمه علیهاالسلام نیز امر می کنیم. تو نیز بر تسبیح فاطمه علیهاالسلام مواظبت نما، زیرا کسی که به این تسبیح ملتزم باشد، شقیّ و بدبخت نخواهد شد.
منبع: (كافي، ج۳، ص ۳۴۳ )
۴- حضرت باقر علیه السلام فرمود: خداوند به هیچ حمدی برتر از تسبیح فاطمه علیهاالسلام عبادت نشده است، و اگر ذکری اهمیتش از این تسبیح بیشتر بود، مسلّماً رسول خدا صلّی الله علیه و آله آن را به فاطمه علیهاالسلام می بخشید.
منبع: (كافي، ج۳، ص ۳۴۳ )
۵- حضرت صادق علیه السلام فرمود: تسبیح فاطمه علیهاالسلام هر روز و بعد از هر نماز، نزد من محبوبتر از هزار رکعت نماز در هر روز است.
منبع:(كافي، ج۳، ص ۳۴۳ )
۶- حضرت باقر علیه السلام فرمود: تسبیح زهرا علیهاالسلام، سبب دور شدن شیطان و موجب رضایت خداوند رحمان می شود.
منبع: (ثواب الاعمال، ص۱۶۳ )
۷- امیرالمؤمنین علیه السلام نقل میکند: رسول خدا صلّی الله علیه و آله، به دخترشان فرمود: چیزی به تو عطا می کنم که برای تو از دنیا و آنچه در دنیاست، بهتر است. بعد از هر نماز، ۳۴ مرتبه «الله اکبر»، ۳۳ مرتبه «الحمدُ لله» و ۳۳ مرتبه «سبحان الله» بگو.
منبع: دعائم الإسلام، ج۱، ص۱۶۸
💎ای بانوی آسمانی💎
ما نه تنها ثواب تسبیحات منسوب به شما بلکه ثواب تمامی اعمالمان را نذر فرج فرزند مظلومت میکنیم
🔴 مایکل اچ هارت، دانشمند بزرگ آمریکایی فیزیک دان، ریاضی دان، اخترفیزیک، حقوق دان، کارشناس علوم کامپیوتر و ... و نویسنده کتاب بزرگ و معروف "100 تاثیرگذار ترین افراد در تاریخ" در مقاله ای می نویسد: چنانچه از من سوال شود که چه کسی می تواند این جهان آشفته بازار را سامان بخشد و مدیریت کند؟ می گویم محمد(ص)، اگر محمد(ص) نبود می گویم علی(ع)، اگر علی(ع) نبود میگویم فقها، آنهم فقهای شیعه نه اهل سنت ، اگر به من گفته شود از فقهای شیعه کدام فقها، در جواب می گویم: فقهای ایران و در میان فقهای ایران تنها کسی که می تواند جهان را اداره کند "حضرت آیت الله خامنهای" می باشد.
به مناسبت ولادت محور پنج تن آل عبا(ع)
[ شامّه ملکوتی ]
در حدیث کساء وارد شده که امام حسن و امام حسین و امیرالمومنین علیهم السلام تک تک و پشت سر هم واردخانه شدند و به حضرت زهرا علیهاالسلام گفتند ما بوی خوشی را استشمام می کنیم مانند بوی خوش جدّمان رسول خدا(ص).
((اِنّی اَشُمُّ رایحهً طیبهً کَاَنَّها رائحهُ رسولُ الله ))
انسان علاوه بر چشم سر، چشم دل و چشم باطن نیز داردکه قران می فرماید :
"ما کَذَبَ الفُوادُ ما رَای"(النجم-۱۱)
دل دروغ نگفت آنچه را که دید.
این همان چشمی است که اولیاء الله با آن باطن و ملکوت را می بینند .
آیت الله جوادی آملی: بعضی بزرگان با بازشدن چشم ملکوتی خود می گفتند ما می بینیم که بعضی افراد وقتی غذا می خورند، "وَلا طَعام اِلّا مِن غِسلین"(الحاقّه-۳۶) غذایشان غِسلین ( چرک و خون ) است. که همان غذای جهنّمیان می باشد.
انسان علاوه بر گوش ظاهری دارای گوش باطنی است که میتواند صداهایی را بشنود که دیگران نمی شنوند مثل حضرت سکینه که در گودال از گلوی بریده امام حسین علیه السلام آن پیام ((شیعتی مهما شربتم ماء عذب فَاذکُرونی..))را شنید
یا آن حدیثی که پیغمبر فرمود : من در مکه که بودم یک سنگی در مسیر من بود هر روز به من سلام می کرد.
درباره شامّه هم همینگونه است انسان علاوه بر شامه ظاهری که با آن بوها را استشمام میکند یک شامه معنوی هم دارد که با آن نیز بوهای ملکوتی را استشمام میکند
قرآن می فرماید حضرت یعقوب از ۶۰۰ کیلومتری از کنعان بوی حضرت یوسف را از مصر استشمام کرد و گفت :
"اِنّی لَاَجِدُ ریحَ یُوسُفَ لولا اَن تُفَنِّدُونِ"(یوسف-۹۴)
اگر مرا به کم خردی متّهم نکنید، من بوی یوسف را استشمام می کنم.
در احادیث هم وارد شده در جریان اویس قرنی پیامبر در مدینه اشاره کرد به یمن و فرمود:
((انیاجد ریح الرحمن من الیمن.))
در جریان حدیث کساء هم امام حسن و امام حسین و امیر المومنین علیهم السلام وقتی هر کدام وارد منزل شدند بدون اینکه پیامبر رادر خانه دیده باشند و خبر از حضور پیامبر در خانه داشته باشند اینگونه گفتند
((اِنّی اَشُمُّ رایحهً طیّبهً کَاَنَّها رایحهُ رسول الله))
این همان استشمام ملکوتی است که توسط شامه معنوی ان بزرگواران انجام شده است.
روزی از عارفی سؤال شد: چرا ما امام زمان(عج) را نمیبینیم؟
عارف گفت: لطفا برگردید و پشت به من بنشینید. شاگرد این کار را انجام داد.
آیا الان میتوانید مرا ببینید؟
شاگرد عرض کرد خیر، نمیتوانم ببینم.
عارف فرمود: چرا نمیتوانی من را ببینی؟
شاگرد گفت: چون پشت من به شماست.
عارف فرمود: حالا متوجه شدید چرا نمیتوانید امام زمان(عج) را بینید؟!
چون شما پشتتان به امام زمان(عج) است، با گناه کردنها و نافرمانیها به امام زمان(عج) پشت کردهایم و در عین حال تقاضای دیدار امام زمان(عج) را داریم.
{ أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفرج }
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 شبکه CNN:
⚜این ناو ایرانی، آزادی عمل ناو جنگی ما در دریای سرخ را محدود میکند/ایران با اطلاعات دریایی از یمنیها پشتیبانی می کند تا هدفشان در دریای سرخ را انتخاب کنند/ایران و آمریکا به دنبال ارسال پیام برای یکدیگر هستند که اگر لازم باشد می توانند به یاری هم پیمانان خود بشتابند...
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدمتی که پدر بشار اسد (حافظ اسد) به ایران کرد و بلایی که سر صدام در جنگ تحمیلی آورد...
بفرستید برای اونایی که این جریان رو نمیدانند...
🔻 مرور بخشهایی از بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم قم:
◻️ سیاست راهبردی امام آوردن مردم به صحنه؛ سیاست راهبردی دشمن خارج کردن مردم از صحنه، شرکت نکردن در انتخابات، همان سیاست راهبردی دشمن است
◻️ ما بر سرکوب عوامل واقعی و پشت پرده حادثه تروریستی کرمان اصرار داریم
◻️ امروز ایستادگی مردم غزه، آمریکا و رژیم صهیونیستی را عاجز کرده است.
◻️ توده مردم همهکارهاند
تأکید امیرالمؤمنین علیه السلام بر تکیه به عامه مردم است نه نورچشمیها.
◻️ همه باید برای حضور مردم در صحنه تلاش کنند
◻️ حضور مردم قم در نوزده دی سرآغاز جریان سرنگونی رژیم وابسته مستکبر ظالم شد.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
در غیاب احزاب حضور پدرخوانده ها و گروه های نوظهور در انتخابات فعّال می شوند.
در جامعه ما که احزاب بی نقش یا کمرنگ هستند، نبود تشکیلات سیاسی آفات فراوانی در پی دارد.
ویژگی حضور احزاب در جامعه و انتخابات و معرفی و ارائه لیست نامزدها این است که رای دهندگان به آسانی و مطمئن تر می توانند پیشینه و آینده نامزدها را ببینند و شناسایی کنند و به منتخبین خود رای دهند، زیرا معمولاً کسی که نامش در لیست حزبی قرار می گیرد خود را ملزم و وفادار به آرمان های آن حزب می داند و نمی تواند مرامنامه و معاهدات حزبی را نادیده بگیرد. بر خلاف کسی که خود را به اصطلاح نامزد مستقل و غیر حزبی معرفی می کند و چهره شناخته شده ای نیست، به درستی قابل شناخت و اعتماد نمی باشد.
در غیاب حزب یا احزاب فعال در انتخابات، پدر خوانده ها و یا گروه های نوظهور و فاقد شناسنامه، به میدان آمده و افراد ناشناس و بی نام و نشان را به صحنه می آورند. نتیجه اینکه نابسامانی ها یکی پس از دیگری بروز می کند و در نهایت ملت و کشور باید یک دوره چهارساله، شرائط نا مناسب را تحمل کنند . در این دوره چهار ساله ی نمایندگی تحول و پیشرفتی در کشور مشاهده نمی شود و این تنها یکی از آفات جای خالی احزاب فعال در جامعه است.
هرچند افراد آگاه به نظر جمع های خلق الساعه توجه نمی کنند و ترتیب اثر نمی دهند
تو خود حدیث مفصّل بخوان از این مجمل
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فضائل ماه پُر فیض رجب
اول: 《صدقه در ماه رجب》
از حضرت امیر مؤمنان علی (ع) نقل است که: هر کس در #ماه_رجب صدقه بدهد، خداوند روز قیامت در بهشت او را به ثوابی گرامی میدارد که هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده و به خاطر هیچکس خطور نکرده است.
دوم:《فضیلت و آثار روزه در ماه رجب》
۱- شفاعت در قیامت
از امام رضا (ع) روایتشده است:
هر که به اشتیاق ثواب، روز اول ماه رجب را روزه بدارد، خدای عزوجل، بهشت را بر او واجب گرداند؛ هر که روز وسط رجب را روزه بدارد، میتواند دو قبیله (پُرجمعیت) مانند ربیعه و مضر را شفاعت کند؛ و هر که روز آخرش را روزه بدارد، خدای عزوجل او را از پادشاهان بهشت گرداند و شفاعتش را درباره پدر، مادر، بستگان، آشنایان و همسایگان بپذیرد، گرچه در میان آنها افراد جهنمی باشند.
۲- دفع عذاب قبر
در روایتی از پیامبر گرامی اسلام از زبان شخصی به نام ثَوبان اینچنین آمده است که: با رسول خدا (ص) در قبرستان بودیم. حضرت ایستاد و راه افتاد و دوباره ایستاد. عرض کردم: یا رسولالله، چرا اینگونه رفتار میکنید؟ پس آن حضرت گریه شدیدی کرد، ما هم گریه کردیم. آنگاه فرمود: ای ثوبان، صدای ناله اهل عذاب را شنیدم. بر آنها رحم کردم، دعا کردم و خداوند عذاب آنها را تخفیف داد. سپس فرمود: ای ثوبان! اگر کسانی از اهل این قبرستان که در عذاباند، یک روز از ماه رجب را روزه گرفته بودند و یکشب را تا صبح قیام میکردند و به عبادت میپرداختند، در قبرها عذاب نمیشدند.
۳- دفع سَکَرات موت و عذاب قبر و هول قیامت.
شخصی به نام سالم که از صحابه حضرت امام صادق (ع) بود، میگوید: چند روزی از ماه رجب باقیمانده بود که خدمت آن حضرت مشرف شدم. فرمود: ای سالم، آیا چیزی از این ماه را روزه گرفتهای؟ عرض کردم: خیر. فرمود: آنقدر ثواب از تو فوتشده که مقدار آن را تنها خدا میداند! سپس فرمود: همانا رجب، ماهی است که خداوند او را فضیلت داده و بسیار احترام کرده و کرامت آن را برای روزهداران واجب ساخته است. سالم گوید: عرض کردم: یا بن رسولالله، اگرچند روزی باقیمانده از این ماه راه روزه بدارم، به مقداری از ثوابهای آن میرسم؟ فرمود: ای سالم! هر که یک روز از آخر این ماه را روزه بدارد، خدا ایمن میگرداند او را از سختی سَکَرات مرگ و هول قیامت و عذاب قبر.
💐ولادت امام باقر(ع) و حلول #ماه_رجب مبارکباد.💐
محمدحسین روحی یزدی
۱۴۰۲/۱۰/۲۲
@Mh_Roohi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰پاسخ به حمله تروریستی کرمان و شهادت پاسداران
🔸سردار حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: حمله به تروریستها پاسخی به حمله تروریستی کرمان و شهادت پاسداران سپاه در سوریه بود
🔴 طُوبَی لِلذّاکِرِینَ طُوبَی لِلطّائِعِینَ خوشا به حال ذاکران خوشا به حال طاعت کنندگان
🔹 عن النبي صلى اللّه عليه وآله قال:
🔸 من صلّى في الليلة السابعة من رجب اربع ركعات، بالحمد مرة و (قُلْ هُوَ اللّهُ أَحَدٌ) ثلاث مرات و (قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ) و (قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ) ويصلّى على النبي صلى اللّه عليه وآله عند الفراغ عشر مرات، ويقول الباقيات الصالحات: سُبْحانَ اللّهِ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ ولا إلهَ إِلاَّ اللّهُ واللّهُ اكْبَرُ، عشر مرات، اظلّه اللّه في ظل عرشه ويعطيه ثواب من صام شهر رمضان، واستغفرت له الملائكة حتّى يفرغ من هذه الصلاة، ويستهل عليه النزع وضغطة القبر، ولا يخرج من الدنيا حتى يرى مكانه من الجنّة وآمنه اللّه من الفزع الأكبر
🔹 نقل شده پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
🔸 اگر کسی در شب هفتم رجب چهار رکعت [دو نماز دو رکعتی] نماز به این صورت (حمد یکبار) (توحید سه بار) (فلق و ناس یکبار) بخواند و بعد از تمام شدن چهار رکعت (ده بار صلوات بفرستد) و (ده بار هم تسبیحات اربعه) را بگوید
🔹 خداوند متعال او را در سایه عرش خود جای دهد و ثواب کسی که ماه مبارک رمضان را روزه گرفته دارا میشود و تا مادامی که دارد این نماز را میخواند ملائکه برای او استغفار میکنند و جانکندن او راحت میشود و فشار قبر نخواهد داشت و قبل از خروج از دنیا جایگاهش را در بهشت میبیند و از روزی که روز وحشت و فزع است خدا او را در امان نگاه میدارد
منبع: (اقبال الاعمال، ج۳، ص۲۲۴)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وصیت نامه زیبای آقای عباس موزون
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
✳️ویژگی های رفتاری امیرالمومنین علیه السلام از ديدگاه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب (ایّده الله):
✅"امام راحل قدس سرّه می فرماید:
«... من گاهی فکر می کردم که حضرت امیر و همین طور در بین انبیا هم همین طور، در بین ائمه هم همین طور، گاهی از خودشان تعریف می کنند. این چیه؟ این مبدأش همانی است که خدای تبارک و تعالی به آدم گفت. وادارش کرد به این که آن اسمائی را که خدا به او تعلیم کرده است، امر بهش کرد که باید بگویی. اگر این امر را نکرده بود، آدم نمی گفت.
اینها مأمورند که چون مقام، مقام بزرگی است، به مردم معرفی کنند این مقام را، برای تبعیت مردم، نه برای اینکه می خواهند خودشان را چه بکنند. حضرت امیر که در بسیاری از جاها از خودش تعریف می کند... او مأمور است این را بگوید. بهش هم سخت است این...»
(صحیفه نور،ج ۲۰، ص ۷۳-۷۲)
✅رهبر معظم انقلاب در مناسبت های مختلف کمالات #امام_علی(ع) را اینگونه فرموده اند:
۱- شجاعت و ایستادگی در دین با وجود آماج بلا.
۲- تلاش برای پیشرفت اسلام.
۳- مراقبت از افعال،گفتار و ذهنیات.
۴- عبادت عاشقانه.
۵- حاکمیت اخلاص در کارها.
۶- ایثار و گذشت از خودخواهی ها.
۷- بی اعتنایی نسبت به مظاهر دنیا.
۸- ترحّم و عطوفت در زندگی.
۹- صبر و بصیرت در کارها.
۱۰- انتخاب سخت ترین کارها.
۱۱- حضور در خطوط مقدم در تمام زمینه ها.
۱۲- اقامه حق و دوری از قدرت طلبی.
۱۳- جهاد مخلصانه.
۱۴-خودنمایی شجاعانه در مقابل دشمنان.
۱۵- خدمتگزاری برای مردم.
۱۶- صریح و صادق با مردم.
۱۷- طرفداری از مردم به معنای واقعی.
۱۸- مراقبت از اموال عمومی.
۱۹- نهراسیده از دشمن در راه حق.
۲۰- تلاش برای تحقق عدالت اجتماعی.
(نقل از بخش فقه و معارف دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری حفظه الله)
💐خجسته میلاد تنها مولود کعبه، اخُ الرّسول، زوجُ البتول و ابُ الحسین حضرت علی علیهم السلام مبارک باد💐
حضرت زینب(سلام الله علیها) در روز پنجم جمادی الاول سال ششم هجری در خانه پاک علی و فاطمه(علیهم السلام) متولد شد
او در وقار و شخصیت همچون خدیجه(سلام الله عليها)، در حیاء و عفّت، مانند مادرش فاطمه(سلام الله عليها)، در شیوایی و رسایی بیان، چون پدرش علی(علیه السلام)، در حلم و صبر انقلابی همانند برادرش حسن(علیه السلام)، و در شجاعت و قوّت قلب مانند برادرش حسین(علیه السلام) بود.
"حضرت زینب(س) یکی از بافضيلت ترينِ زنان عالم، دارای جلالت شأن، منزلت والا، قوّت استدلال، برترى عقل، استوارى قلب، فصاحت زبان و بلاغت بيان، بانویی شجاع و با شهامت، سخنور و مفسّر بود.
القاب حضرت زینب(سلام الله علیها):
حضرت زینب(سلام الله علیها)، القاب زیادی دارند از جمله: (عقیله بنی هاشم: بانوی خردمند بنی هاشم)، (کَعبَهُ الرّزایا: قبله رنجها)، (نائِبَهُ الزَهراء_سلام الله علیها_: جانشین و نماینده حضرت زهراء)، (نائِبَهُ الحُسَین_علیه السلام_: جانشین و نماینده امام حسین)، (مَلیکَهُ الدُّنیا: صاحب دنیا)، (عالِمَهُ غَیرَ مُعَلَّمَه: دانای بی آموزگار)، (فَهِمَه غَیرَ مُفَهِّمَه: فهمیده بدون فهماننده)، (عَدیلَهُ الخامِس مِن اَهلِ الکَساء: همتای پنجمین نفر از اهل کساء)، (کَفیلَهُ السَجّاد: سرپرست امام سجاد_علیه السلام_)، (سِرُّ أبیها: راز پدرش امام علی_علیه السلام_)، (الصِدِّیقَهُ الصُغری: صدیقه کوچک)، (عابِدهُ آلِ عَلى: پارسای خاندان امام علی_علیه السلام_)، (بَطِلَهُ کَربَلاء: قهرمان کربلا)، (عَظیمَهُ بَلواها: بانویی که امتحان سختی داد)، (الباکِیة: بانوی گریان)، (سَلیلهُ الزَهراء: خلاصه حضرت زهرا_سلام الله علیها_)، (امینه اللّه: امانت دار الهی)، (آیَهُ مِن آیاتِ اللّه: نشانه ای از نشانه های خدا)، (مَظلُومَهُ وَحِیدَه: ستمدیده تنها)، (صابِرَهُ مُحتَسِبَه: صبور برای خداوند).
حضرت زینب در سن ۱۷ سالگی با عبدالله بن جعفر ازدواج کرد. عبدالله پسر جعفر طيّار است.
وفات
حضرت زينب(سلام الله عليها) در ۱۵ رجب سال ۶۲ قمری، در سن ۵۷ سالگى - حدود يك سال و نيم بعد از شهادت امام حسين(عليه السلام)، رحلت فرمود و در نزديكى دمشق در روستاى «راويّه» به خاك سپرده شد. اكنون اين روستا، به «زينبيّه» شهرت دارد و به شهر متصل است.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
چرا در دعای معروف ماه رجب مردها هنگام خواندن قسمت آخر دعا، محاسن خود را با دست چپ گرفته و انگشت اشاره دست راست را تکان می دهند؟
پاسخ: اوّلاً؛ در دینداری همین که بدانیم فرمان الهی است که اطاعت می شود و در آن خیر و صلاح ماست، نیاز به دلیل ندارد یعنی تعبّیدی است.
ثانیاً؛ در منابع روایی از امام صادق(ع) نقل شده است که حضرت هنگام خواندن این دعا؛ «… ثُمَّ مَدَّ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ (ع) یَدَهُ الْیُسْرَى فَقَبَضَ عَلَى لِحْیَتِهِ وَ دَعَا بِهَذَا الدُّعَاءِ وَ هُوَ یَلُوذُ بِسَبَّابَتِهِ الْیُمْنَى، ثُمَّ قَالَ بَعْدَ ذَلِکَ یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَام…»؛ راوی می گوید؛ پس امام صادق (ع) با دست چپش، ریش خود را گرفت و این دعا را می خواند، در حالی که درخواست پناهندگی می کرد، با انگشت سبّابه راست خود اشاره می نمود.
«یَلُوذُ» در این جا به معنای درخواست پناهندگی است؛ یعنی با انگشت راست خود در این هنگام درخواست پناه می کرد.
با توجه به این روایت، به احتمال قوی، قرار دادن دست ها و انگشتان در این وضعیت در آن زمان، نشانی از پناه خواستن و نوعی تضرّع و زاری به حساب می آمد و به معنای تسلیم بود؛ چنان که اکنون بلند کردن دست ها علامت تسلیم است؛ به همین دلیل امام (ع) هنگام خواندن این دعا، خود را با این وضعیت به پروردگار پناهنده می کرد. بنابراین نه تنها هیچ اشکالی در انجام آن نیست، بلکه ثواب نیز بر آن مترتب است؛ چون یکی از حجت های ما در انجام اعمال دینی، سیره و روش معصومین(ع) است.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
۱۴ سال زمین و زمان را بهم دوختند تا جمهوری اسلامی ایران نباشد، اما در آستانه چهل و ششمین #فجر_پیروزی ایران،خود برای همیشه خدا حافظی کردند.
[ آمریکا به دنبال راهی برای فرار آبرومندانه؟!]
✳️گزارش پولیتیکو درباره پاسخ احتمالی آمریکا به ایران را میخواندم که حاوی نکات جالبی بود. همانطور که میدانید پولیتیکو از رسانه های مهم و تاثیرگذار نزدیک به کانون های قدرت در آمریکا و غرب است که مطالب منتشره در آن صرفا تحلیل و ارزیابی های چند روزنامه نگار نیست.
✳️پولیتیکو و امثال آن در واقع ابزار دست واشنگتن جهت انتقال نظرات حاکمیت آمریکا برای پیشبرد سیاست های ایالات متحده در سطوح منطقه ای و جهانی هستند. لذا غالب اوقات از مطالبی که در آنها منتشر میشود میتوان سیاست های پیدا و نهان واشنگتن را استخراج کرد. در یکی از آخرین مطالبی که روی خروجی این پایگاه قرار گرفته، به نقل از دو منبع اطلاعاتی آمده است که احتمالا تهران کنترل کاملی بر نیروهای نیابتی اش در خاورمیانه ندارد. لذا توصیه شده از رویارویی مستقیم با تهران اجتناب شود!
✳️این البته همان حرفی است که امیرعبداللهیان بارها در رسانه ها اعلام کرده و گفته ما از گروه های مقاومت حمایت میکنیم اما آنها خودشان در میدان تصمیم میگیرند. پولیتیکو دقیقا همان حرفها را این بار بعنوان ارزیابی نهادهای اطلاعاتی آمریکا منتشر کرده و گفته به نظر میرسد جمهوری اسلامی در فرماندهی عملیات های گروهای نیابتی نقشی ندارد. شما وقتی قدرت داشته باشید، بیش از آنکه خود قصد تبرئه خودتان از کاری را داشته باشید، دشمنتان برای اینکه با شما تقابلی سخت نداشته باشد شما را تبرئه میکند.
✳️به اعتقاد نگارنده این ادعای مقامات اطلاعاتی آمریکا حرف دل آنها نیست، بلکه صرفا توجیهی برای نجات آمریکا از یک رویارویی سهمگین با جمهوری اسلامی است. اینجا است که نقش رسانه بعنوان جاده صاف کن نهادهای سیاسی و امنیتی میتواند موثر باشد و اذهان عمومیِ معترض را برای پذیرش برخی موضوعات آماده نماید.
✳️اینها میخواهند جو روانی را آرام کرده و سطح تنش را پایین بیاورند، و یکی از مسائل مهم در این رابطه اقناع افکار عمومی خودشان است. حتی خبر کذب رویترز در خصوص تخلیه نیروهای ایرانی از سوریه را نیز میشود در همین راستا، یعنی ایجاد دستاوردهای ساختگی برای مصرف داخلی و کنترل تنش در جبهه خارجی ارزیابی کرد.
✳️البته برای این کار هوشیاری مقاومت نیز به آنها کمک میکند تا عقب نشینی ساده تری داشته باشند. منظور کتائب حزب الله عراق است که در بیانیه ای اعلام کرد حمله به آمریکایی ها را متوقف کرده است. در حالی که این بیانیه در رسانه های آمریکایی انعکاسی گسترده داشت و کاخ سفید توانست روی آن مانورهای رسانه ای بدهد، اما در میدان واقعیت تغییری نکرد و پایگاه های آمریکا دیروز توسط گروه های دیگری از مقاومت هدف حملات قرار گرفت. آمریکایی ها میدانند مقاومت یکپارچه و هماهنگ است اما در مقطع فعلی برای اینکه با ایران مواجه نشوند میگویند جمهوری اسلامی نظارت کاملی روی آنها ندارد و این گروه ها بصورت خودجوش عمل میکنند.
✳️در گزارش پولیتیکو البته یک اعتراف مهم نیز وجود داشت و آن این بود که نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا اعتقاد داشتند با حملات آمریکا و انگلیس به یمن عملیات های انصارالله در دریای سرخ متوقف میشود، اما اکنون به این نتیجه رسیده اند که اثر معکوس داشته و به نظر نمیرسد یمنی ها تا توقف کامل جنگ در غزه دست از عملیات های خود بردارند.
✳️این پایگاه تحلیلی همچنین از فشارهای بایدن بر نتانیاهو برای رسیدن به یک آتش بس پرده برداشته است، زیرا احتمالا ادامه این تنش ها میتواند آمریکا را با ایران روبرو سازد؛ اتفاقی که واشنگتن به دلایل متعددی از وقوع آن اجتناب میکند!
💎 روایتی قابل تأمُّل از امام هشتم💎
🔻 امام رضا عليهالسلام:
لَيسَ مِنّا مَن تَرَكَ دُنياهُ لِدِينِهِ و دِينَهُ لِدُنياهُ؛
❇️ از ما نيست آن كه دنياى خود را براى دينش و دين خود را براى دنيايش ترک گويد.
منبع: بحارالأنوار: ج ۷۸، ص ۳۴۶
💎معرفی زیانکار از سوی امام کاظم (ع)💎
🔻 امام كاظم عليهالسلام:
اَلْمَغْبُونُ مَن غَبَنَ مِنْ عُمْرِهِ ساعَةً
❇️ زيـانـكار كسى است كـه ساعتى از عمر خويش را هدر دهد.
منبع: حياة الامام موسى بن جعفر عليهالسلام، ج ۱، ص۲۸۰