💐ولادت حضرت فاطمه معصومه-س- مبارک💐
شهر مدینه در اولین روز از ماه ذیقعده سال ۱۷۳ هجری قمری میزبان دختری از خاندان عصمت بود که پدرش حضرت موسی بن جعفر (ع) نام فاطمه را برای او برگزید و برادر ایشان امام رضا (ع) او را معصومه خواند. او دختر و خواهر و عمه امام است و در دامن خانواده بافضیلت امامت به چنان مقامی دست یافت که کسی همتراز و در شأن آن بانو در عصر خودش نبود.
القابی که برای حضرت فاطمه معصومه (س) در دو زیارتنامه آمده شامل: طاهره، حمیده، بِرّه، رشیده، تقّیه، رضّیه، مرضیه، سیده صدیقه، سیده مرضّیه، سیدةُ نساء العالمین میباشد و همچنین محدثه و عابده از دیگر صفات و القابی است که برای حضرت معصومه ذکر شده است.
طی مدت ۲۵ سال امام رضا (ع) تنها فرزند حضرت امام کاظم (ع) و نجمه خاتون بود که پس از آن، کریمه اهلبیت (ع) هدیهای از سوی پروردگار به خاندان اهلبیت (ع) عطا شد، تا خواهری باشد هم سنگ برای حضرت علی بن موسیالرضا (ع). در بین فرزندان امام موسی بن جعفر (ع)، حضرت معصومه (س) پس از امام رضا (ع) در تمامی جهات از جمله ویژگیهای فردی و روحی دارای فضل و برتری بوده است و این ویژگی ها بر اساس روایات مستدلی است که مقام والایی برای آن حضرت برشمردهاند.
در بیان فضیلت بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها روایتهای مختلف وجود دارد که شاخصترین آنها روایتی از حضرت علی بن موسیالرضا علیهالسلام در مورد پاداش زیارت مرقد مطهر حضرت معصومه (س) است که فرمودند: «مَنْ زارَها عارِفاً بِحَقِّها فَلَهُ الْجَنَةُ؛ کسی که او را در حالی که حقش را شناخته، زیارت کند، برای او بهشت است.»
حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها تحت تربیت امام هفتم و امام هشتم شیعیان به مقام علمی و معرفتی ویژهای دست یافتند که به پرسشهای مراجعین آن زمان که پدر و برادر بزرگوارشان نبودند پاسخ میداد و اینگونه بود که موسی بن جعفر (ع) عبارت «فداها ابوها» را ارزانی این بانوی کرامت کردند.
آیتالله جوادی آملی در معرفی عظمت مقام حضرت معصومه (س) می فرماید: 《حضرت فاطمه معصومه (س) که از دودمان نبوت و ولایت است به جایی میرسد که امام هشتم و امام نهم (ع) درباره ی زیارت او توصیه و سفارش و دستور و برنامه دارند. از وجود مبارک امام هشتم علیبنموسیالرضا (ع) رسیده است که خواهر ما فاطمه معصومه در قم مدفون است، هر کس این بانو را زیارت کند بهشت برای او است و از وجود مبارک امام نهم امام محمدتقی (ع) روایتشده است که عمّه من فاطمه معصومه (س) در قم مدفون است و هر کس آن حضرت را زیارت کند بهشت برای او است. ایشان سِرّ پاداش بهشت برای زائر کریمۀ اهلبیت (س) را ولایت مداری این بانو برشمرده و میگوید: اعمالی که باعث ورود در بهشت است یکسان نیست؛ بعضی از عملهای خیر باعث میشود انسان به بهشت راه پیدا کند و بعضی از اعمال خیر سبب میشود که بهشت در اختیار او قرار بگیرد، نه او در اختیار بهشت. لذا سِرّ اینکه وجود مبارک امام هشتم و امام نهم (سلامالله علیهما) فرمودند، هر کس کریمه اهلبیت فاطمه معصومه (س) را زیارت کند بهشت برای او است، بدین خاطر است که او اهل ولایت است. اگر کسی پیوند ولایی با دودمان عصمت و طهارت داشته باشد، میکوشد که رایحه ولایت و طعم ولایت در هستی او پدید آید و خود جزء اولیای الهی بشود، اگر کسی جزء اولیای خدا و «ولیالله» شد، در آن صورت بهشت مشتاق او است》.
1_2456891860.mp3
22.93M
✅ فایل صوتی حاج حسین طائب
✅ رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸 تحلیلی خاص و دقیق با اخباری ویژه پیرامون اغتشاشات اخیر و برنامه ریزی دشمنان.
[امام صادق عليه السلام :]
لَا يَزَالُ الْعَبْدُ الْمُؤْمِنُ يُكْتَبُ مُحْسِناً مَا دَامَ سَاكِتاً فَإِذَا تَكَلَّمَ كُتِبَ مُحْسِناً أَوْ مُسِيئا؛
بنده مؤمن تا زمانى كه خاموش باشد، نيكوكار نوشته مى شود و چون سخن گويد، نيكوكار يا بد كردار نوشته شود.
[آدرس: الکافی، ج۲، ص۱۱۶ ]
[چگونه انسان بینیازی شوم؟]
امام هادى عليهالسلام:
الغِنى قِلَّةُ ما تَمَنّيكَ وَالرِّضا بما يَكْفيكَ
بینيـازى، در كمـى آرزو و رضايت به چيزى است كه تو را كفايت میكند.
آدرس: أعيان الشيعة، ج ۲، ص ۳۹
💐میلاد خورشید عالمتاب ايران بر همگان مبارک💐
[ویژگی اخلاقی و رفتاری و کاربردی امام رضا-ع-]
اخلاق کاربردی حضرت رضا(ع) که در جامعه برای الگوبرداری، بیش تر به آن نیاز است، ارائه می شود:
یکی از مهمترین آنها جامعیت شخصیت اخلاقی بر محور خدامحوری است.
منظور از جامعیت یک شخصیت، وجود صفات گوناگون اساسی و برجسته و گاه به ظاهر متضاد در آن شخصیت است؛ پیشوایان معصوم ما و از جمله امام رضا(ع) واجد خصوصیات مختلفی بودند و از جامعیّت در شخصیت که همان هماهنگی اجزای شخصیتی، حاکمیت اصول معین بر رفتار افراد و یکسان بودن واکنش ها در موقعیت های مشابه است، برخوردار بودند. درواقع همه چیز بر محور الهی و نیّت خدایی و اخلاص می چرخد و همۀ اوصاف متضاد را خط الهی و نیّت خدایی سامان می دهد.
به عنوان نمونه در روایت وارد شده است: «وَ کانَ(ع) کثِیرَ الْمَعْرُوفِ وَ الصَّدَقَةِ فِی السِّرِّ وَ أَکثَرُ ذَلِک یکونُ مِنْهُ فِی اللَّیالِی الْمظْلِمَة؛ حضرت رضا(ع)همیشه کارهای خیر و صدقه را پنهانی و دور از چشم مردم، و بیش تر این امور را در شب های تاریک (ولی مهتاب) انجام می داد.»
کمک و احسان به فقرا در شب چند ویژگی دارد: خالصانه تر است و غرور و عُجب در آن کم تر راه می یابد و گیرنده در لحظه گرفتن و بعد از آن با دیدن کمک کننده، احساس خجالت و کوچکی نمی کند.
روزی شخصی وارد بر حضرت رضا (ع) شد و عرض کرد: «سلام بر شما ای پسر رسول خدا(ص)، من از دوستان شما و پدران تان هستم که از سفر حج برمی گردم و خرجی خود را تمام (و یا گم) کرده ام و نمی توانم به شهر و دیارم بازگردم. مبلغی را در اختیارم بگذارید تا بتوانم به شهرم بازگردم، در آن جا این مبلغ را از جانب شما صدقه خواهم داد. حضرت فرمود: بنشین خدا تو را رحمت کند، و شروع کرد با مردم سخن گفتن تا زمانی که مردم متفرّق شدند و جز سلیمان و خثیمه کسی باقی نماند، آن گاه حضرت از آن دو نفر اجازه گرفت و داخل اتاق دیگر شد و پس از لَختی (بی آن که خود را نشان دهد) در را بست و دست خود را از بالای درب به سمت آن مرد بیرون آورد و فرمود: خراسانی کجاست؟ آن مرد به درب نزدیک شد، حضرت فرمود: این دویست دینار است و می توانی با این مبلغ به شهرت بازگردی و به آن جا که رسیدی لازم نیست آن را از طرف من صدقه دهی. مرد درحالی که خوشحال بود و خود را غرق در نعمت و لطف امام می دید پول را گرفت. سلیمان می گوید: عرض کردم: فدایت شوم! کمک خوبی کردی و بر او مهربانی نمودی؛ فَلِمَا ذَا سَتَرْتَ وَجْهَک عَنْهُ؛ چرا صورت خود را از او پنهان نمودی؟ حضرت فرمودند:
«مَخَافَةَ أَنْ أَرَی ذُلَّ السُّؤَالِ فِی وَجْهِهِ لِقَضَائِی حَاجَتَهُ أَمَا سَمِعْتَ حَدِیثَ رَسُولِ اللَّهِ الْمُسْتَتِرُ بالْحَسَنَةِ تَعْدِلُ سَبْعِینَ حِجَّةً وَ الْمُذِیعُ بِالسَّیئَةِ مَخْذُولٌ وَ الْمُسْتَتِرُ بِهَا مَغْفُورٌ لَهُ.
این کار را از بیم آن که مبادا ذلّت سؤال را در چهره او ببینم، انجام دادم. آیا قول رسول خدا(ص) را نشنیدی که فرمود پنهان کننده حسنه برابر هفتاد حج پاداش دارد. آشکارکنندۀ گناه خوار گردد و پنهان کنندۀ گناه آمرزیده شود.
یکی دیگر از ویژگی های آن حضرت پافشاری بر ولایت اهل بیت(ع) بود.
امام رضا(ع) در گفتگو با مسئولان مملکت، علماء، مردم و در مناظرات و همه جا از حق ولایت خود و پدرانش دفاع می کرد. و با منطق قوی در تمام مباحثات افراد را نسبت به امامت و جایگاه آن آگاه و متوجه ساخته و مجاب می نمود.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[زیارت دختر نونهال به نیابت از ملت ایران با گویشهای مختلف]
[امام خمینی-ره- در نجف آینده انقلاب را پیش بینی می کند]
❇️ آیت الله شاه آبادی پسر آیت الله العظمی شاه آبادی ره: از دورانی که در نجف در خدمت حضرت امام قدس سره بودم، خاطرهٔ جالبی را به یاد دارم.
قبل از تشریف فرمایی امام به نجف، شبی در خواب دیدم که در ایران، آشوب و جنگ است، مخصوصا در خوزستان. سر تمام نخلهای خرما یا قطع شده بود و یا سوخته بود، و در این جنگ یکی از نزدیکان من شهید شده بود -و البته بعدها برادرم حاج آقا مهدی در جنگ شهید شد- جنگ که خیلی طولانی شده بود، با پیروزی ایران تمام شد. در تمام مدت خواب، من چنین تصور میکردم که جنگ میان حضرت سیدالشهداء و دشمنانش است. وقتی که جنگ تمام شد، پرسیدم « آقا امام حسین علیه السلام کجایند؟» طبقهٔ بالای ساختمانی را نشان دادند که دو اتاق داشت. یکی درسمت راست و دیگری در سمت چپ، من به آنجا رفتم و خدمت حضرت سیدالشهداء (ع) مشرّف شدم و عرض ادب کردم.
❇️در همین حین از خواب بیدار شدم. پس از تشریف فرمایی امام به نجف، این خواب را برای ایشان تعریف کردم. ایشان تبسمی کردند و فرمودند: «این جریانها واقع خواهد شد.»
عرض کردم: «چطور آقا؟»
فرمودند: «بالاخره معلوم میشود این بساط.»
❇️من دوباره اصرار کردم و سرانجام ایشان فرمودند: «من یک نکته به تو میگویم ولی باید تا زمانی که من زنده هستم، جایی بیان نشود. زمانی که در قم در خدمت مرحوم والدت بودم، بسیار به ایشان علاقه داشتم، به طوری که تقریبا نزدیکترین فرد به ایشان بودم و ایشان هم مرا نامحرم نسبت به اسرار نمیدانستند. روزی برای من مسیر حرکت و کار را بیان کردند. حالا البته زود است و تا آن زمان که این مسیر شروع شد، زود است، اما میرسد.
❇️این حرف امام تا وقوع انقلاب و پس از آن و نیز جنگ ایران و عراق به یاد من نماند، یعنی اصلا آن را فراموش کرده بودم. تا اینکه زمان جنگ فرا رسید. در طول جنگ من بارها به جبهه رفتم.
در یکی از این سفرها بود که ناگهان چشمم به نخلستانهایی افتاد که سرهای نخلها یا قطع شده و یا سوخته بودند. در آن زمان به یاد همان خواب افتادم و صحبتهایی که امام در خصوص آن فرموده بودند.
❇️اوضاع تقریبا همانطور که دیده بودم، پیش رفت تا اینکه در اردیبهشت ۱۳۶۳ برادرم حاج آقا مهدی به شهادت رسید و دوباره به یادم آمد که حضرت امام فرموده بودند که تمام جریانهای خواب من اتفاق خواهند افتاد.
منبع: کرامات امام خمینی به نقل از پا به پای آفتاب، ج۳، ص۲۶۰.
[به نقل از پایگاه خبری "صابرین نیوز"]
❇️بر اساس گزارشات دریافت شده از یک منبع خارجی، یک مقام ارشد صهیونیستی که ظاهرا از موساد بوده است، به صورت محرمانه به پایتخت عمان رفته است.
❇️این مقام اسرائیلی، داده هایی را به عمانی ها منتقل کرد که بر اساس آن، سازمان اطلاعات ایران عمیقاً در نهادهای مدنی و امنیتی عمان، از جمله بنادر و فرودگاه ها نفوذ کرده است.
❇️این منبع تصریح کرده است که آگاهی ایرانیان از هویت کشتیها و نفتکشهایی که به منطقه می آیند نتیجه نفوذ سازمانهای اطلاعاتی ایران در نهادهای حکومت سلطنتی عمان است و مقامات ارشد سازمان بنادر، دریانوردی و حمل و نقل هوایی با ایرانیان در ارتباط هستند.
❇️این منبع خاطرنشان کرد که امتناع عمان از دادن مجوز به هواپیماهای غیرنظامی رژیم صهیونیستی در حریم هوایی خود، به دلیل تهدید ایران برای آسیب رساندن به این پروازها بود.
❇️گفته شده است که این اطلاعات در جریان مذاکرات جاری بین سران رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی در مورد مجوز عبور هواپیماهای تجاری از حریم هوایی به دست آمد.
❇️این منبع تصریح کرده است که کشتیهای متعلق به صهیونیستها که از خلیج فارس عبور میکنند مملو از کالا یا نفت هستند و از بنادر عمان عبور نمیکنند، بنابراین هیچ تهدیدی برای آنها وجود ندارد. اما دلیل ارسال مدارک از سوی این کشتیها به بنادر این است که قوانین بینالمللی هر کشتی را ملزم میکند که مدارکی را به مقامات مربوطه در بندری که در آن لنگر انداخته است ارائه کند، حتی اگر قرار باشد سوختگیری کنند یا در برابر طوفانهای ناگهانی پناه بگیرند.
[ زیارتی که ختم به شفاعت میشود]
امام رضا علیهالسلام:
ما زارَني أحَدٌ مِن أوليِائي عارِفا بِحَقّي إلاّ شُفِّعتُ فيهِ يَومَ القِيامَةِ
هيچ يک از دوستانم مرا با شناخت حقّم زيارت نمیكند مگر اين كه در روز قيامت شفاعتم از او پذيرفته میشود.
وسائل الشيعه: ج ۱۳، ص ۵۵۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معمار کبیر انقلاب امام خمینی(ره) : مثل آقای خامنهای رو پیدا نمیکنید اگر تمام دنیا رو بگردید...
آغاز سی و پنجمین سال رهبری حضرت آیت الله آقای سید علی خامنه ای مدظله العالی را به ملت بصیر و قدردان ایران تبریک عرض نموده و برای آن رهبر حکیمِ فرزانه، سلامتی و طول عمر با عزّت آرزو دارم.
در سال های آخر عمر پر برکت بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به ویژه ایامی که بیماری امام تشدید و حضور ایشان در شبکه های صدا و سیما کمرنگ شده بود، بین مردم بخصوص مسئولین و بالاخص در حوزه علمیه قم، نگرانی عمده این بود که؛ "امام جایگزین ندارد و هیچکس امام نمی شود"! و می گفتند؛ معلوم نیست پس از امام چه اتفاقی بیفتد و سرنوشت انقلاب اسلامی چگونه رقم بخورد؟
مقام معظم رهبری که با اصرار خبرگان و شنیدن نظر امام در باره خودشان را از زبان گواهان و راویان از امام، که فرموده بودند" آیت الله خامنه ای را مناسب ترین گزینه برای رهبری می دانم"، به رأى خبرگان تمکین کرده و مسئولیت خطیر رهبری را به قوت پذیرفتند.
خرداد ۱۳۶۸ کشور در شرائطی بود که هشت سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشته و آثار و خرابی های ناشی از جنگ در ایران به چشم می خورد. رهبری پس از انتخاب خبرگان فرمودند: "وقتی اعضاء خبرگان، رهبری را متعیّن در شخص بنده دیدند، احساس تکلیف کردم و با تمام وجود و قوت پای کار ایستاده و خود را وقف کشور کردم تا خط امام با محوریت استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی حفظ شود."
۳۴ سال مدیریت مدبّرانه حضرت آقا سبب شد روز بروز بر اقتدار علمی، سیاسی، نظامی و نفوذ منطقه ای ایران افزوده شود. و چون رهبری تداوم بخش خط امام خمینی(ره) هستند، هجمه دشمنان نظام علیه ایشان دور از انتظار نیست.
آغاز سی و پنجمین سال رهبری حضرت آیت الله آقای سید علی خامنه ای مدظله العالی را به ملت بصیر و قدردان ایران تبریک عرض نموده و برای آن رهبر حکیمِ فرزانه، سلامتی و طول عمر با عزّت آرزو دارم.
در سال های آخر عمر پر برکت بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به ویژه ایامی که بیماری امام تشدید و حضور ایشان در شبکه های صدا و سیما کمرنگ شده بود، بین مردم بخصوص مسئولین و بالاخص در حوزه علمیه قم، نگرانی عمده این بود که؛ "امام جایگزین ندارد و هیچکس امام نمی شود"! و می گفتند؛ معلوم نیست پس از امام چه اتفاقی بیفتد و سرنوشت انقلاب اسلامی چگونه رقم بخورد؟
مقام معظم رهبری که با اصرار خبرگان و شنیدن نظر امام در باره خودشان را از زبان گواهان و راویان از امام، که فرموده بودند" آیت الله خامنه ای را مناسب ترین گزینه برای رهبری می دانم"، به رأى خبرگان تمکین کرده و مسئولیت خطیر رهبری را به قوت پذیرفتند.
خرداد ۱۳۶۸ کشور در شرائطی بود که هشت سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشته و آثار و خرابی های ناشی از جنگ در ایران به چشم می خورد. رهبری پس از انتخاب خبرگان فرمودند: "وقتی اعضاء خبرگان، رهبری را متعیّن در شخص بنده دیدند، احساس تکلیف کردم و با تمام وجود و قوت پای کار ایستاده و خود را وقف کشور کردم تا خط امام با محوریت استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی حفظ شود."
۳۴ سال مدیریت مدبّرانه حضرت آقا سبب شد روز بروز بر اقتدار علمی، سیاسی، نظامی و نفوذ منطقه ای ایران افزوده شود. و چون رهبری تداوم بخش خط امام خمینی(ره) هستند، هجمه دشمنان نظام علیه ایشان دور از انتظار نیست زیرا خوی استکبار ستیزی، صلابت، درایت و حکمت امام در رهبری ایشان متبلور است، که از منظر دشمنان هر کدام از این ویژگی ها می تواند یک عامل مستقل بر ستیز با رهبری باشد. لذا علیرغم پاکدستی، زهد در زندگی، ترک منفعت طلبی، دلسوزی و نیافتن نقطه ضعف در دوران رهبری آقا، رسانه های بیگانه برای بدبین ساختن ملت نسبت به ایشان شبانه روز بی وقفه تلاش می کنند و معظم له را هدف هجمه های ظالمانه و زیاده خواهانه خود قرار می دهند.
اما چرا دشمنان کینه مقام معظم رهبری را بر دل دارند؟ پاسخ در موارد ذیل است:
۱- در طول ۳۴ سال نتوانسته اند کمترین نقطه ضعف از ایشان به دست آورند.
۲- شایسته ترین خلف صالح و ادامه دهنده و مفسر خط امام خمینی(ره) بوده اند.
۳- هیچگاه از مواضع استکبار ستیزی امام کوتاه نیامده و از تهدیدات دشمن نهراسیدند.
۴- دشمن نتوانسته از نفوذ منطقه ای و جهانی حضرت آقا جلوگیری کند.
۵- منافع نظام و مصالح مردم را با هیچ چیز عوض نکرده اند.
۶- رهبری امروزه به عنوان رهبر مقاومت در دنیا شناخته شده و ملت ها ایشان را به عنوان رهبر جهان اسلام پذیرفته اند.
۷- شجاعت و توانایی بی نظیر حضرت آقا در اداره کلان کشور و منطقه.
۸- تداوم مشی امام و معرفی اسلام ناب محمدی(ص) به دنیا.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 [سخنان شیرین ودلنشین آیت الله مجتهدی مثل همیشه]💐
《فرمایشات مرحوم آیت الله مجتهدی برای همه قابل استفاده است》
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
[منتظر می مانم ]
امام باقر عليه السّلام :
یأْتِی عَلَی النَّاسِ زَمَانٌ یغِیبُ عَنْهُمْ إِمَامُهُمْ، فَطُوبَی لِلثَّابِتِینَ عَلَی أَمْرِنَا فِی ذَلِک الزَّمَانِ، إِنَّ أَدْنَی مَا یکونُ لَهُمْ مِنَ الثَّوَابِ أَنْ ینَادِیهُمُ الْبَارِی تَعَالَی فَیقُولُ: عِبَادِی وَ إِمَائِی آمَنْتُمْ بِسِرِّی وَ صَدَّقْتُمْ بِغَیبِی فَأَبْشِرُوا بِحُسْنِ الثَّوَابِ مِنِّی، أَنْتُمْ عِبَادِی وَ إِمَائِی حَقّاً، مِنْکمْ أَتَقَبَّلُ وَ عَنْکمْ أَعْفُو وَ لَکمْ أَغْفِرُ وَ بِکمْ أَسْقِی عِبَادِی الْغَیثَ وَ أَدْفَعُ عَنْهُمُ الْبَلَاءَ، لَوْلَاکمْ لَأَنْزَلْتُ عَلَیهِمْ عَذَابِی.
✅ زمانی می آید که امام مردم غایب می شود. پس خوشا به حال کسانی که در آن زمان در امر امامت ما استوار بمانند. چون کمترین ثواب آنها این است که خداوند آنها را صدا کرده می فرماید: ای بندگان و ای کنیزان من، شما به سرّ من ایمان آوردید و غیب مرا تصدیق کردید. پس من بهترین ثواب را به شما مژده می دهم. شما بندگان و کنیزان من هستید و بر من حق است که عبادتهای شما را قبول کنم و از تقصیرات شما بگذرم و دیگران را هم ببخشم و به خاطر شما به بندگان باران نازل می کنم و به خاطر شما بلاها را از بندگانم دفع می کنم. اگر شما نبودید هر آینه من عذاب خود را بر آنان نازل می کردم.
کمال الدین ج ۱ ص ۶۰۲ باب ۳۲ ح ۱۵
[ عاقبت عشق و دوستى امام على -ع-]
پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم:
ما ثَبّتَ اللّهُ حُبَّ عليٍّ في قلبِ مؤمنٍ فَزلَّتْ به قدمٌ إلّا ثَبّتَ اللّهُ قَدَما يومَ القيامةِ علَى الصِّراطِ
هرگاه خداوند عشق و دوستى على را در دل مؤمنى استوار سازد و با اين حال قدمش بلغزد (خطايى از او سر زند) خداوند قدمش را در روز قيامت بر صراط، استوار نگه مىدارد.
منبع: كنز العمّال: ح۳۳۰۲۲
[معنای مثنوی "هفتاد من کاغذ شود" ]
این شعر مولوی داستان هفتاد من مثنوی را برای شما و من روشن میکنه ...
مثنوی هفتاد "من" مولوی:
مَن(۱) اگر با مَن(٢) نباشم میشَوَم تنهاترین
کیست با مَن(٣) گر شَوَم مَن(۴) باشد از مَن(۵) ماترین
مَن(۶) نمیدانم کیاَم مَن(٧) لیک یک مَن(٨) در مَن(٩) است
آن که تکلیف مَنَ(١۰) اَش با مَن(١١) مَنِ(١٢) مَن(١٣) روشن است
مَن(١۴) اگر از مَن(١۵) بپرسم ای مَن(١۶) ای همزاد مَن(١٧)
ای مَنِ(١٨) غمگین مَن(١٩) در لحظههای شاد مَن(٢۰)
هرچه از مَن(٢١) یا مَنِ(٢٢) مَن(٢٣) در مَنِ(٢۴) مَن(٢۵) دیدهای
مثل مَن(٢۶) وقتی که با مَن(٢٧) میشوی، خندیدهای
هیچ کس با مَن(٢٨) چنان مَن(٢٩) مردم آزاری نکرد
این مَنِ(٣۰) مَن(٣١) هم نشست و مثل مَن(٣٢) کاری نکرد
ای مَنِ(٣٣) با مَن(٣۴) که بی مَن(٣۵) مَن(٣۶) تر از مَن(٣٧) میشوی
هرچه هم مَن(٣٨) مَن(٣٩)کنی، حاشا شوی چون مَن(۴۰) قوی
مَن(۴١) مَنِ(۴٢) مَن(۴٣) مَن(۴۴) مَنِ(۴۵) بیرنگ و بیتأثیر نیست
هیچ کس با مَن(۴۶) مَنِ(۴۷) مَن(۴۸) مثل مَن(۴۹) درگیر نیست
کیست این مَن(۵۰)؟ این مَنِ(۵۱) با مَن(۵۲) زِ مَن(۵۳) بیگانهتر
این مَنِ(۵۴) مَن(۵۵) مَن(۵۶) کُنِ از مَن(۵۷) کمی دیوانهتر ؟
زیر بارانِ مَن(۵۸) از مَن(۵۹) پُر شدن دشوار نیست
ورنه مَن(۶۰) مَن (۶۱) کردنِ مَن(۶۲) از مَنِ(۶۳) مَن(۶۴) عار نیست
راستی . . . این قدر مَن(۶۵) را از کجا آوردهام !!؟
بعد هر مَن(۶۶) بار دیگر مَن(۶۷) چرا آوردهام !!؟
در دهانِ مَن(۶۸) نمیدانم چه شد، افتاد مَن(۶۹)
مثنوی گفتم که آوردم در آن هفتاد من(۷۰) . . . !!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقشه دشمن، آندلسی کردن ایران ...
● حضرت امام خامنهای حفظه الله
۶ اسفند ۸۱
[ثواب زیارت عاشورا در کلام امامان معصوم -ع-]
* امام محمد باقر(ع) به فردی به نام علقمه که درباره چگونگی زیارت امام حسین (ع) از راه دور سوال پرسیده بود، فرمودند: پس از آنکه به آن حضرت با سلامی اشاره کردی، دو رکعت نماز بخوان و سپس زيارت عاشورا را بخوان، هنگامی که اين زيارت را خواندی در حقيقت او را به چيزی خواندی که هر کس از ملائکه که بخواهند او را زيارت کنند، به آن میخوانند و خداوند برای تو هزار هزار حسنه مینويسد و از تو هزار هزار سيئه دور مینمايد و تو را هزار هزار مرتبه بالا میبرد. همانند کسانی هستی که در رکاب آن حضرت به شهادت رسيدند. حتی در درجات آنها هم شريک میشوی. (کامل الزيارات- ص ۷۴)
* امام صادق (ع) به یکی از یاران خود به نام صفوان، درباره اثرات زیارت عاشورا میفرمايند: زيارت عاشورا را بخوان و از آن مواظبت کن، به درستی که من چند خير را برای خواننده آن تضمين مینمایم؛ اول: زيارتش قبول شود، دوم: سعی و کوشش او شکور باشد، سوم: حاجات او هرچه باشد، از طرف خداوند بزرگ برآورده میگردد و نا اميد از درگاه او برنخواهد گشت؛ زيرا خداوند وعده خود را خلاف نخواهد کرد. (بحارالانوار-جلد ۹۸-ص ۳۰۰)
* در روايت ديگر از امام باقر (ع) میخوانيم: اگر مردم میدانستند زيارت امام حسين (ع) چه ارزشی دارد، از شدت شوق و علاقه میمُردند و در حسرت رسيدن به آن پاداش ها، جسم و روح خود را تکه تکه می کردند. (بحارالانوار-جلد ۱۰۱ –ص ۱۸)
سلام هموطن✋
از خبرهای فیک خسته شدی؟😫
خبر راست و دروغ باهم قاطیه؟☹️
نمیتونی حق را از باطل تمیز بدی؟🧐
کلافه ای؟🤔
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
بیا اینجا برات یه کانال آوردم تووووپ⚽️
✍️به روزترین و موثق ترین و دست اول ترین خبرها و اطلاعات کشور و جهان از وضعیت علمی، اقتصادی، سیاسی و... .
باما همراه باشید در کانال راوی ...👇👇
لینک راوی در ایتا👇👇
https://eitaa.com/ravi_khabar
لینک راوی در تلگرام👇👇
https://t.me/ravi_khabar
.
.
🌸یک معادله ریاضی زیبا🌸
⁉️شاید تا به حال این سوال براتون زیاد پیش آمده كه جمعه روز زوجه یا فرده؟
⬅️جواب حقیقی این پرسش این است:
جمعه نه فرده نه زوجه!
✅ بلكه تركیب فرد و زوجه
یعنی روز "فر جه"
💥اللهم عجل لولیک الفرج💥
📆تعداد جمعه های یک سال
2️⃣5️⃣ تاست
👈تعداد روزهای یک سال
5️⃣6️⃣3️⃣ روز
عجیب اینجاست ‼️
🔰بنابراین تعداد روزهای غیر جمعه🔰
3️⃣6️⃣5️⃣➖5️⃣2️⃣= 3️⃣1️⃣3️⃣
😳الله اکبر
چه زیبا پیامی دارد
یعنی
📢ای شیعه و ای منتظر ظـــهور
روزهای کاری هفته باید کاری کنی که جزء این 3️⃣1️⃣3️⃣ نفر باشی
آنگاه روز جمعه منتظر ظهورش باش
💥اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم💥
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
"شکستهاند قلمها و بستهاند دهانها
نشستهاند قدمها و خستهاند توانها
نبرده راه به جایی خیال از تو سرودن
چه ساکناند زمانها، چه الکناند زبانها
چه حاجتی به بیان است آنچه را که عیان است
که شرح عمر کمت نیست در توان بیانها
کم از شکوه تو گفتند راویان احادیث
نشسته داغ عظیمی میان سینۀ آنها
کسی که حرز تو را بسته است بر سر بازو
کشیده خط سیاهی به دور خط و نشانها
یکیست لطف و عتابت هر آن که دور شد از تو
چشیده است بلاها و دیده است زیانها
تویی که مرجع حلُالمسائل است نگاهت
به ما نگاه بینداز در هجوم گمانها
همیشه قصۀ تو میخورد گریز به گودال
درست لحظۀ آخر بریده است امانها
رضا شدهست علیاکبر و شدی تو حسینش
عوض شدهست فقط جای پیرها و جوانها😭
دوباره راهی مشهد شدیم و توشۀ ما شد
پر از عریضۀ حاجت شبیه نامهرسانها
#غریبزاده! قریبِ به اتفاق سپردند
که حاجت از تو بخواهیم ای امام جوان ها!
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسجدالنبی و قبرستان بقیع از دید ماهوارۀ خیام ایرانی را ببینید
کسی فکرشو میکرد یه روزی کشور ایران به قدرت بزرگ وبی نظیری تبدیل بشه ؟
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯ایران اسلامی در قامت یک ابرقدرت🇮🇷
⁉️مگر میشود، یک رهبری مانند امام خامنهای، با وجود تحمل دولتمردانی سرکش و بحرانساز، همچون #هاشمی_خاتمی_احمدینژاد_روحانی، صرفاً با توکل بر خدا و تکیه بر مردم مؤمن و انقلابی، یکتنه، ایران را از آنهمه #بحران_کمرشکن، تحریم فلجکننده، فتنه برجام و انواع توطئهها عبور دهد، داعش و اربابان آمریکاییش را از منطقه تارومار کند، اسرائیل را به محاصره درآورد، دولتهای پُرمدعا و گردنکش اطراف را مهار و بلکه همراه سازد و با ایجاد یک نظم غافلگیرکننده جدیدجهانی، تعیین کننده قطب قدرت جهان بشود؟
‼️ما، خودمان که هر روز شاهد تحولات شگرف در ارتباطات نوین کشورمان از اندونزی تا آمریکای لاتین هستیم، هنوز حتی فرصت تحلیل واقعیتِ اتفاقات عجیبی مثل حضور همزمان سران سیاسی و نظامی فلسطین در تهران را نداریم، چه رسد به درک مجموعهی این پدیدهها و تبیین نقشه کلانی که امام خامنهای طی این سالها، طراحی و پیگیری و محقق کردهاند...
👆گزارش شبکه هندی wion، خلاصهای از فروپاشی هژمونی آمریکا و ظهور نظم جدید جهانی حول محور مثلث روسیه، ایران و چین را توضیح می دهد!
📚حالا میشود اندک اندک فهمید، چرا چندین سال بود که امام خامنهای با بیانهای مختلف، به نیروهای انقلابی میفرمودند: آرام باشید، محکم بمانید و مطمئن باشید که خدا ماست و ملت ایران قلههای بزرگی را فتح خواهد کرد...🇮🇷
👤محمدعلی رامین
🔻واکنش آیتاللهالعظمی مکارم به برخی سخنان درباره بهائیت
⭕️ مراجع خرید و فروش با بهائیها را حرام میدانند + صوت
🔻حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار تعدادی از اساتید حوزه علمیه قم:
◻️ یکی از آقایان محترم که اظهار داشتند که باید بهائیان مثل سایر مذاهب برای ما همچون یک اقلیت مذهبی باشند و ما مزاحمتی برای آنان نداشته باشیم ولی تاریخ بهائیت نشان میدهد که به هیچ وجه، نه اقلیت مذهبی هستند؛ نه نحلهاند بلکه رسماً یک گروه سیاسی و هرجا بتوانند به دنبال جاسوسی هستند.
◻️ بهائیت یک بازی سیاسی است مثل دیگر بازیهای سیاسی. بهائیان دنبال رسمیتیافتن به عنوان اقلیت مذهبی در قانون اساسی بودند.
◻️ توصیه میکنم یک دوره تاریخچه پیدایش بهائیت را ببینند و با احتیاط عمل کنند تا خدایی نکرده بر خلاف مصالح اسلامی ابراز نظر نکنند و بهائیان نیز نتوانند سوء استفاده کنند.
◻️ اگر اینها یک مذهب بودند مثل بقیه مذاهب، علما خرید و فروش با آنها را حرام اعلام نمیکردند. چون بزرگان میفهمند معامله با اینها تقویت آن بازی سیاسی است که انگلیس به وجود آورده است...
[اطلاعیه، اطلاعیه، اطلاعیه، اطلاعیه]
سلام علیکم،
صاحب امتیاز پایگاه اطلاع رسانی هستم بنام "آوای پویش" یا " پویش نیوز"، در صورت تمایل عزیزان صاحب نظر، اهل قلم و تدبیر می توانند اخبار،مطالب مفید و سودمند، تهیه شده توسط خود یا دیگری را با تصویر به صفحه شخصی اینجانب در " ایتا" با شماره ۰۹۱۹۱۵۷۹۱۸۱ ارسال نمایند تا پس از تایید هیات تحریریه با نام تهیه کننده در سایت مذکور بارگذاری و استفاده شود.
(توضیح: سایت قدیمی است و با هر دو نام فوق الذکر به زبان فارسی باز می شود و قابل بازدید است.در صورتی که جنابعالی هم اطلاع رسانی کنید ممنون می شوم.)- روحی
💐عیدقربان مبارک💐
أعياد سعید قربان و فطر، دو عید بزرگی است که ائمه اطهار(ع)در روایات برای آن ها جایگاه ویژه ای دیده اند و به حدی آن را حائز اهمیت میدانند که نماز این دو عید را واجب دانسته و فرموده اند: «صَلاةُ الْعِیْدِینِ فَریضَةٌ؛ نماز عید فطر و قربان واجب است.» اما فقهاء عظام این نماز را در عصر غیبت، واجب نمی دانند زیرا که امام باقر (ع) فرمودند: «لَا صَلَاةَ یَوْمَ الْفِطْرِ وَ الْأَضْحَی إِلَّا مَعَ إِمَام؛ نماز دو عید فطر و قربان فقط در عصر حضور امام معصوم(ع) واجب است».
فلسفه عید قربان، به مسلخ بردن شهوات نفسانی است که باید آن را به قربانگاه برد و در پیشگاه معبود آن را قربانی کرد. ما در نهم ماه ذیحجه با خواندن دعای عرفه معروف به دعای امام حسین(ع) در روز عرفه به شناخت خود نزدیکتر میشویم و از خدا آمرزش می طلبیم تا در دهم ذیحجه نفس و آمال دنیوی خود را قربانی کنیم و وسیله تقرّب به خدای متعال را فراهم سازیم.
از آنجا که درک بهتر این آئین توحیدی نیاز به درک اسرار و مناسک حج دارد،
ابتدا به پیشینه قربانیکردن که یکی از اعمال حج است می پردازیم، در قرآن مجید آیه ۲۶ سوره مبارکه مائده آمده: «إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّلَ مِن أَحَدِهِمَا وَلَمْ یُتَقَبَّلْ مِنَ الآخَرِ»؛ (وقتی که هابیل و قابیل قربانی تقدیم کردند، از هابیل پذیرفته شد و از قابیل قبول نشد). در این داستان ابعاد مختلف آن قابل بررسی است که فقط به دو بعد آن اینجا پرداخته می شود. اول اینکه از ابتدای شکلگیری ارتباط خدا با انسان، قربانی کردن مورد توجه قرار گرفته و بخشی از آداب و شعائر ارتباط انسان با خداوند شمرده شده است و دوم اینکه در قربانیکردن، انسان نیز باید بخشی از خود را قربانی کند تا قربانی کامل شده و خداوند آن را بپذیرد.
بُعد اول که اشاره به قدمت این موضوع و اهمیت و جایگاه آن نزد خداوند متعال و همچنین در دستورات ادیان آسمانی دارد و مشخص است که خداوند به قربانی کردن بهعنوان یکی از رفتارهای مهم مخلوق خود مینگرد. در روایتی از امیرمؤمنان علی(ع) است که فرمودهاند: اگر مردم میدانستند در قربانی (چه آثار و برکاتی) است، قطعاً قرض کرده و قربانی میکردند، اولین قطرهای که از خون قربانی بر زمین ریخته میشود، گناهان صاحب آن قربانی آمرزیده میشود. اما بُعد دوم همان حقیقت قربانی کردن است؛ عید قربان یادآور تقدم وظیفه انسانی بر غریزه او و اهمیّت دادن و پوشاندن لباس عمل به چنین طرز تفکری است. چرا که حضرت ابراهیم(ع) رضایت الهی را به عشق به فرزند خود مقدم داشت و به سمت انجام دستور الهی حرکت کرد و در حقیقت حضرت ابراهیم(ع) در حال قربانیکردن توجه به دو چیز داشت؛ یکی دستور خداوند و قربانی کردن حضرت اسماعیل(ع) بود که خداوند به جای اسماعیل(ع) قوچی را به قربانگاه فرستاد. دوم منیتها و هواهای نفسانی بود که حضرت ابراهیم(ع) به راستی آن را در قربانگاه ذبح کرد و رضایت تام و تمام الهی را بدست آورد.
چرا ما امروز بعد از این همه سال به تبعیت از سنت ابراهیمی دست به قربانی کردن میزنیم و این قربانی چه دستاوردی برای قربانی کننده دارد؟
حقیقت قربانیکردن، گذشتن از منیتها و خواسته ها و دستورات نفس است که در برابر اراده و خواست خداوند قربانی میشود و ما این روز را پس از چند هزار سال جشن میگیریم تا هم به خود یادآوری کنیم که کمال فردی و رضایت خداوند با قربانی کردن دیو نفس به پای دستورات الهی حاصل میشود و در چنین روزی جشن بندگی را برپا میکنیم و به یاد دستور الهی که قربانی کردن قوچ باشد، ما نیز با راهنمایی پیامبران و امامان(ع)، حیوان حلالگوشتی را ذبح میکنیم و بین فقرا و مستنمندان تقسیم می کنیم. خداوند در آیه ۳۷ سوره مبارکه حج میفرماید: «وقتی شما قربانی میکنید آنچه که متعلق به خدا است، تقوا و خدایی شدن شماست نه گوشت و پوست قربانی».
آیا می توان قربانی کردن را مترادف با تسلیمبودن محض به پروردگار دانست؟
قربانیکردن، حکمتها، مقاصد و فواید بسیاری دارد. قربانیکردن یکی از طرق مبارزه با شیطان است، قربانیکردن، راه میانبر قبولی در آزمونهای دنیا و تمرین خالصکردن نیت است، تمرین بخشش، انفاق و ایثار است و حرکت جمعی مسلمانان در امر قربانیکردن، تمرین وحدت و همدلی در پیروزی اکبر که همان پیروزی بر نفس است. به واقع مهمترین حکمت عید قربان، تمرین تسلیمشدن و تسلیمبودن در برابر خداوند است و اینکه جز اراده او نمیتواند تأثیر و تأثری بر کل و جزء زندگی افراد داشته باشد و وظیفه و تعالی شخص تسلیم محض در برابر اراده و خواست خداوند است.