صفحه اول روزنامه قدس
🔶پنج شنبه ۱۴۰۲/۰۳/۱۱
🌺کانال میقات الرضا🌺
به ما بپیوندید👇👇👇
🆔 @MighatAlReza
🗓حدیث روز
✍️حضرت امام سجاد عليه السلام می فرمایند :
🌼 من قَنِعَ بِما قَسَمَ اللهُ لَهُ فَهُوَ مِن اَغنَی الناسِ .
💐 کسی که خرسند است به آنچه پروردگار برایش مقدر فرموده، از بی نیاز ترین مردم است.
📙کشف الغمه ، جلد 2 صفحه 298
🆔 @MighatAlReza
✳️❇️امیر کلام
📖#پیام_روزانه| حکمت ۳۱ نهج البلاغه
✳️پایه های کفر و ایمان
#بخش_اول
✅شناخت پايه هاى ايمان
و درود خدا بر او (از ايمان پرسيدند، جواب داد): ايمان بر چهار پايه استوار است: صبر، يقين، عدل و جهاد.
صبر نيز بر چهار پايه قرار دارد. شوق، هراس، زهد و انتظار؛ آن كس كه اشتياق بهشت دارد، شهوت هايش كاستى گيرد، و آن كس كه از آتش جهنّم مى ترسد، از حرام دورى مى گزيند، و آن كس كه در دنيا زهد مى ورزد، مصيبت ها را ساده پندارد، و آن كس كه مرگ را انتظار مى كشد در نيكى ها شتاب مى كند.
يقين نيز بر چهار پايه استوار است: بينش زيركانه، دريافت حكيمانه واقعيّت ها، پند گرفتن از حوادث روزگار، و پيمودن راه درست پيشينيان؛ پس آن كس كه هوشمندانه به واقعيّت ها نگريست، حكمت را آشكارا بيند، و آن كه حكمت را آشكارا ديد، عبرت آموزى را شناسد، و آن كه عبرت آموزى شناخت گويا چنان است كه با گذشتگان مى زيسته است.
🆔 @MighatAlReza
🌷 #معرفی_شهدای_شهرستان_طبس
🌸 #هر_پنجشنبه_یک_شهید
🌹 شهید غلامرضا قاضی
#زندگینامه👇👇👇
🌹🌹🌹
🆔 @MighatAlReza
میقات الرضا
🌷 #معرفی_شهدای_شهرستان_طبس 🌸 #هر_پنجشنبه_یک_شهید 🌹 شهید غلامرضا قاضی #زندگینامه👇👇👇 🌹🌹🌹 🆔 @MighatAl
#معرفی_شهید
#هر_پنجشنبه_یک_شهید
🌹شهید غلامرضا قاضی
🍀 نام پدر: حسن
☘️ شهادت: ۱۳۶۱/۰۲/۲۹
🔰زندگینامه
❇️ شهید غلامرضا قاضی در تاریخ ۱۳۴۵/۰۶/۰۲ در روستای حجت آباد در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود، دوران کودکی را در همان روستا در کنار پدر و مادر مهربان خود که حسن و فاطمه نام داشتند، سپری نمود. تحصیلات خود را تا پایه ی پنجم ابتدایی ادامه داد.
غلامرضا به دلیل مشکلات مالی خانواده، دوری از شهر، سنگر مدرسه را رها کرد، جهت کمک به بهبود وضعیت مالی خانواده به کار تلاش در شغل گچ کاری پرداخت. پس از اعلام بسیج عمومی به فرمان حضرت امام به عضویت این نهاد مقدس درآمد، مدتی نیز مسئول کتابخانه روستا بود.
وقتی دشمن حاک وطن را اشغال کرد، اسلام انقلاب در معرض خطر قرار گرفت، او که از نسل انقلاب بود، در دامان انقلاب پرورش یافته بود، برای محافظت اعتلای اسلام کشور، عاشقانه به جبهه ها شتافت. در برابر دشمن متجاوز سینه سپر کرد در رسته ی تک تیرانداز ایفای نقش نمود.
او پس از دلاوریها و رشادت های فراوان سرانجام در تاریخ ۱۳۶۱/۰۲/۲۹ در عملیات بیت المقدس که برای آزاد سازی خرمشهر در منطقه جنوب در حال انجام بود، بر اثر اصابت تیر مستقیم دشمن به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
پیکر پاک این شهید در تاریخ ۱۳۶۱/۰۳/۰۶ پس از تشییع بر روی دستان امت شهیدپرور طبس به روستای دشتغران انتقال یافت، در گلزار شهدای روستا در کنار دیگر هم رزمانش به خاک سپرده شد.
✅گزیده ای از وصیت نامه شهید
❇️«مردم باید همیشه دنباله رو روحانیت مبارز، مخصوصاً امام خمینی(ره) باشند سرپیچی از فرمان آنها نکنند، که بدبختی ما در طول پنجاه سال حکومت پهلوی به خاطر همین سرپیچی از روحانیت مبارز بود.»
💐روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
📖 منبع: کتاب «آلالههای ولایت»
☘️مجموعه زندگینامه و وصیت نامه شهدای شهرستان طبس
🔰 آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)
🔰موسسه فرهنگی و بقاع متبرکه آستان قدس رضوی
🆔 @MighatAlReza
48.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دهه_کرامت
#آستان_مبارک
🎥گزارش تصویری کاروان جهادی میقات الرضا در روستای دور افتاده و محروم هوک از توابع شهر عشق آباد شهرستان طبس بمناسبت دهه نورانی کرامت
📹تصویربردار؛ مجید محسنان
🎞 تدوین؛ مهدی مالک
🆔 @MighatAlReza
#دهه_کرامت
#آستان_مبارک
🌹 بازدید دانش آموزان دبستان استثنایی دارای معلولیت مرکز توانبخشی گلشن از فرهنگسرای حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) بمناسبت دهه نورانی کرامت و سالروز ولادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع)
💠 گفتنی است دانش آموزان عزیز با نبات متبرک حضرت پذیرایی شدند.
🆔 @MighatAlReza
#همه_خادم_الرضاییم
#خدمتکریمانه_همدلی_امیدآفرینی
#آستان_مبارک
#میقاتالرضا_میزبان_پرچم_متبرک_رضوی
💠 حضور پرچم متبرک حضرت امام رضا(ع) و خادمین حرم مطهر رضوی در جشن ولادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در هیئت فرهنگی مذهبی یاوران حضرت مهدی(عج) همراه با سخنرانی، مولودی خوانی و قرائت صلوات خاصه حضرت امام رضا(ع)
🆔 @MighatAlReza
جرعه ای از دانایی
🔷علاقه مندان می توانند جهت تهیه کتب و منابع دیجیتال👆به فرهنگسرای حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) مراجعه فرمایند.
🆔 @MighatAlReza
📖 کتاب«او که بود»
🌺حضرت امام خمینی(ره) از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔰مسابقه کتابخوانی آفتاب اندیشه شماره 11
🔸جهت شرکت درمسابقه هفتگی «آفتاب اندیشه» به کانال میقات الرضا به آدرس MighatAlReza@🆔 در پیام رسان ایتا مراجعه فرمائید.
🌹دوستانتان را نیز مهمان کنید؛
کانال میقات الرضا
┅─═◈═─┅
🆔 @MighatAlReza