صفحه اول روزنامه قدس
🔶 پنج شنبه ۱۴۰۲/۶/۳۰
🌺کانال میقات الرضا🌺
به ما بپیوندید👇👇👇
🆔 @MighatAlReza
🗓حدیث روز
✍️پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم می فرمایند:
🌱من إجلالِ اللّه إجلالُ ذي الشَّيبهِ المُسلم .
🌿احترام به مسلمان سالخورده ، احترام به خداوند است.
📙منتخب ميزان الحكمة : 308
🆔 @MighatAlReza
✳️✳️❇️امیر کلام
📖#پیام_روزانه| حکمت ۱۰۰ نهج البلاغه
✳️واکنش در برابر مدح دیگران
#بخش_اول
✅روش مناجات كردن (معنوى):
و درود خدا بر او: (آنگاه كه گروهى او را ستايش كردند فرمود:) بار خدايا تو مرا از خودم بهتر مى شناسى، و من خود را بيشتر از آنان مى شناسم، خدايا مرا از آنچه اينان مى پندارند، نيكوتر قرار ده، و آنچه را كه نمى دانند بيامرز.
🆔 @MighatAlReza
⚫️۵ ربیع الاول / وفات حضرت سکینه (س)
◼️مقام معظم رهبری(مدظله العالی):
▪️«سکینهی کبری»یی که شما اسمش را در کربلا شنیدهاید، و دختر امام و برادرزاده و شاگرد زینب است، او یکی از مشعلهای معرفت عربی در همهی تاریخ اسلام تا امروز است.کسانی که حتی زینب و پدر زینب و پدر سکینه را قبول نداشتند و ندارند، اعتراف میکنند که سکینه علیهاسلام یک مشعل معرفت و دانش است.
🖊۱۳۷۰/۰۸/۲۲
🆔 @MighatAlReza
🎨 عظمت مقاومت یک ملت
👆 گوشههایی از کمکهای فراوان قدرتها به صدام در جنگ تحمیلی به روایت رهبر انقلاب اسلامی
✏️ رهبر انقلاب اسلامی: اگر با این زاویه که «مهاجمها چه کسی بودند» به قضیّه نگاه کنیم، عظمت و اهمّیّت دفاع مقدّس روشن خواهد شد. قضیّه این بود که همهی قدرتهای مطرح آن روز دنیا شدند یک جبهه و در این حملهی به ما، حملهی به جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی، سهیم شدند... در یک چنین نبردی، در یک چنین رویاروییای ملّت ایران توانست روی سکّوی پیروزی بِایستد و با شکوه خودش را به دنیا نشان بدهد؛ عظمت این است.
🆔 @MighatAlReza
#نهج_البلاغه_منشور_زندگی
#آستان_مبارک
🔰 دکتر محمد اسماعیل زاده:
🔸 نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن از نیازهای اساسی انسان است و وقتی دیگران ما را دوست داشته باشند می توانیم در تربیت اثرگذار باشیم.
🔸 اگر می خواهیم زن و فرزند ما را دوست داشته باشند باید کرامت نفس آنان را حفظ کنیم، آنچه برای خودمان می پسندیم برای آنان نیز بپسندیم و در حق زن و فرزند ظلم نکنیم.
🔸 دقت داشته باشیم ظلم به دیگران قبل از اینکه آرامش دیگران را بهم بریزد آرامش خودمان را بهم می ریزد.
💠 جلسه تفسیر نهج البلاغه با موضوع «رازهای محبوبیت در خانواده از منظر نهج البلاغه» با حضور دکتر محمد اسماعیلزاده کارشناس تعلیم و تربیت اسلامی و مشاور خانواده در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)
🔺 لازم به ذکر است این برنامه چهارشنبه هر هفته بعد از نماز مغرب و عشاء در آستان مبارک برگزار میگردد.
🆔 @MighatAlReza
#انتظار_و_شهادت
#هفته_دفاع_مقدس
#آستان_مبارک
💠 ویژه برنامه انتظار و شهادت همراه با سخنرانی و قرائت دعای پرفیض ندبه به مناسبت هفته دفاع مقدس در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)
🔸 جمعه ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۲ ساعت ۵:۳۰
🔹 سخنران: حجت الاسلام و المسلمین سالاری
مدیرکل محترم تبلیغات اسلامی استان خراسان جنوبی
🔺 مداح: کربلایی حسین داریوش طبسی
🌹 حرم مطهر - رواق حضرت امام خمینی(ره)
🆔 @MighatAlReza
🔷علاقه مندان می توانند جهت تهیه کتب و منابع دیجیتال👆به فرهنگسرای حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) مراجعه فرمایند.
🆔 @MighatAlReza
📖 کتاب«راهکارهای حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس»
🔰مسابقه کتابخوانی آفتاب اندیشه شماره 27
🔸جهت شرکت درمسابقه هفتگی «آفتاب اندیشه» به کانال میقات الرضا به آدرس MighatAlReza@🆔 در پیام رسان ایتا مراجعه فرمائید.
🌹دوستانتان را نیز مهمان کنید؛
کانال میقات الرضا
┅─═◈═─┅
🆔 @MighatAlReza