فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 *شعر زیبایی که رهبری ۱۰ بار تحسین کردند.*
#موضوعات_مورد_نیاز
#گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
*🌹پیام امام(ره) در تسلیت شهادت و تجلیل از شخصیت شهید دکتر مفتح*
♦️جناب حجت الاسلام دانشمند محترم آقاى مفتح و دو نفر پاسداران عزیز اسلام به فیض شهادت رسیدند و به بارگاه ابدیت بار یافتند، و در دل ملت و جوانان آگاه ما حماسه آفریدند و آتش نهضت اسلامى را افروخته تر و جنبش قیام ملت را متحرکتر کردند. خدایشان در جوار رحمت واسعه خود بپذیرد و از نور عظمت خود بهره دهد. امید بود از دانش استاد محترم و از زبان و علم او بهره ها براى اسلام و پیشرفت نهضت برداشته شود.
*🌹شهید بیتظاهر اما پر حضور و پر اثر/ ۲۷ آذر ۱۳۵۸ شهادت #شهیدمفتح*
♦️امام خامنه ای: آن عزیز در زندگیش کمنمود و کمتظاهر اما پرحضور و پرتحرک بود. اسمش کمتر برده میشد اما آثارش خیلی جاها بود. یکی از آنها دانشگاه بود و یکی از آنها حوزه.
♦️ آنها که یاد آن عزیز را گرامی داشتند و با او انس گرفتند میدانند که حضور شهید مفتح در سالهای تاریک اختناق در پایگاههای مقاومت و معرفت و فرهنگ انقلابی، یعنی مساجد، یک حضور نمایان و کمنظیر بود، هر جا او بود پایگاه بود. همان وقتها #مسجد_قبا معروف بود، #مسجد_جاوید معروف بود، که آثار شهید مفتح بود.
♦️اسم خود این عزیز کمتر آورده میشد. با اینکه آنها از برکات او بودند. حالا هم همانجور است، هفتهی «وحدت حوزه و دانشگاه» معروف است. مفتح لابهلای یادهای این هفته گم میشود، یادش فراموش میشود. این جزو افتخارات اوست که آثارش از اظهاراتش از منیتهایش همیشه بیشتر و مشهودتر بوده است.
*🌹نقش شهیدمفتح در قبل و بعد از انقلاب*
♦️امام خامنهای(حفظه الله):«مرحوم شهید مفتّح علاوه بر اینكه یک روحانی برجسته و فداكار و روشنفكر و آشنای به نیاز زمان بود، خصوصیتی داشت كه در تعداد معدودی از فضلای آن زمان این خصوصیت دیده میشد.
♦️آن، «قدرت ارتباطگیری با نسل جوان و دانشجویان و كسانی بود كه مایل بودند پیام دین را با زبان روز از یك روحانی و یك عالم به دین بشنوند».
♦️لذا هم در دوران قبل از انقلاب و هم بعد از پیروزی انقلاب، میدان كار این مرد روحانی بزرگوار، غالباً منطقهی جوانان بخصوص دانشجویان بود؛ هم در مساجدی كه ایشان حضور پیدا میكرد و هم در سخنرانیهایی كه در محیط كار خود داشت.»
*🔴27 آذر 1377: درگذشت دانشمند و واعظ برجسته، حجت الاسلام محمدتقی فلسفی/ تصویری از منبرهای پرمخاطب مرحوم فلسفی پیش از انقلاب*
🌹دومی نداشت
♦️رهبر معظم انقلاب: «ايشان در آن زمان مباحثى را مطرح كردند - من يك وقت به خود آقاى #فلسفى هم گفتم - كه باب جديدى در منبر بود. اصلاً اين چيزها معمول نبود در منابر دينى مطرح شود؛ مثل عدالت اجتماعى در اسلام. ايشان گشايندهى راه جديدى در فنّ و هنر منبر بودند. از لحاظ اين فنّ و هنر، ما كسى را مثل آقاى فلسفى نديديم و نشنيديم.
♦️ حتّى تا همين آخر هم كه ايشان يك پيرمرد نود ساله شده بودند، هيچ كس نبود كه آدم بتواند بگويد چون آقاى فلسفى نمىتوانند منبر بروند، آن شخص جايگزين ايشان شود؛ يعنى واقعاً ايشان درجهى دو نداشتند؛ تا بقيهى افراد فاصله داشتند؛ پهلوان منبر و استاد و مبتكر در اين كار بودند.
♦️مسألهى زن، جوان، كودك و مسائل روانشناسى را ايشان وارد منبر كردند؛ آن هم نه به شكل خطابههاى خشك، بلكه با همان قالبى كه منبر مىطلبد؛ يعنى يك آيهى قرآن، بعد تبيين مطلب و استنباط آن از آيه، بعد احياناً يك يا دو روايت در كنار آن، بعد ذكر يك داستان و يك حرف خوشمزه و ظريف.»
31/01/1378
#گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مژدهی امام خمینی(رحمةالله علیه) به جواد منصوری،
اولین فرماندهی سپاه، دربارهی #ظهور!
#آخرالزمان
#ظهور
#آینده_روشن
#گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
▫️ آن کسی که برای انقلاب، برای امام، برای اسلام کار میکند، بمجردی که ببیند حرف او، حرکت او موجب شده است که یک جهتگیریای علیه این اصول بوجود بیاید، فوراً متنبه میشود.
#کتاب_روش_تحلیل_سیاسی
#گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
▫️ دشمنیها را نباید فراموش کرد، دشمنها را نبایستی از یاد برد. یك جبههی دشمن در مقابل ما وجود دارد. ما امروز در مسئلهی امنیّتمان، در مسئلهی اقتصادمان، در معیشتمان، در فرهنگمان، در مسئلهی جوانها، در مسئلهی آسیبهای اجتماعی باید توجّه کنیم که نقش این دشمن چیست و در همهی مسائل براساس این سیاستگذاری کنیم، براساس این قانونگذاری کنیم، براساس این اقدام کنیم، براساس این حرف بزنیم.
#کتاب_دشمن_شناسی
#گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
▫️ "بِالْعَدْلِ قامَتِ السَّماواتُ وَ الارْضُ" آسمان و زمین به عدالت وابسته است؛ نظام اجتماعى هم به عدالت وابسته است. عدالت در بنیان عالم و آفرینش، نقش اساسی دارد؛ یعنی سنّت آفرینش، عدل است و هر نظام اجتماعی اگر به دنبال این سنّت طبیعی و قانون الهىِ آفرینش حرکت کرد، ماندگار و موفّق و کامیاب است. انسان زمانی کامیاب است که خود را با قوانین آفرینش و سنّتهای الهی ـ که تغییر و تبدّلناپذیر است ـ تطبیق دهد. بنابراین، بنا بر دیدگاه الهی، در مجموع آفرینش، عدالت یک ریشه تکوینی و طبیعی دارد.
#کتاب_عدالت_اجتماعی
#گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
▫️وقتی کار اینقدر مهم است، پس کارآفرینی هم به همین نسبت حائز اهمیت است. اگر کسی بتواند زمینهی کار را فراهم بکند، یک عبادت انجام داده است. نگاه به این کاری که تولید میشود، فقط از جنبهی این نباشد که ما یک بیکار را دستش را به یک کاری بند میکنیم تا یک درآمدی داشته باشد؛ خب، این که البته خیلی چیز خوبی است، لازم است، بلاشک. یعنی کارآفرینی، ایجاد اشتغال در کشور موجب میشود که ثروت تولید بشود؛ همچنانی که سرمایه و سرمایهدار، ایجاد کار میکند، کارگر هم ایجاد سرمایه میکند، ایجاد ثروت میکند.
#کتاب_اقتصاد
#گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
#رهبر_معظم_انقلاب
🏴 وظیفهی عبادت، بعد وظیفهی امربهمعروف و مجاهدت، یعنی حضور در آن میدان عجیبی که بنا بود سرنوشت امّت اسلام در آن میدان تعیین بشود و آن حضور طوفانی عجیب فاطمهی زهرا با آن خطبههای عجیب؛ نقشهی جامع هویّت زن در منطق اسلام این است. مادر خوب، همسر خوب، مجاهد فیسبیلالله، در عین حال کدبانو، مدیر خانه، و در عین حال عابد و بندهی خدای متعال و در نهایت، فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) نشان داد که زن میتواند به رتبهی عالی عصمت برسد.
۱۳۹۹/۱۱/۱۵
#شهادت_حضرت_فاطمه(سلاماللهعلیها)
https://eitaa.com/Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
با سلام و عرض ادب
با توجه به نزدیکی به سالگرد فرمانده دلها شهید والا مقام حاج قاسم سلیمانی و دغدغه شما برای برگزاری برنامه هایی با شکوه در محله، منطقه و شهر محل سکونت، پیشنهاد میشود از طریق لینک زیر وارد سایت #هیئت شده و محتوای رسانه و گرافیکی با موضوع این شهید والامقام را رایگان دریافت نمائید، خواهشمندیم با توجه به هزینههای بالای طراحی گرافیکی حتماً این لینک را در اختیار دوستداران و ارادتمندان به شهید قرار دهید، به این امید که نام ما هم در لیست ترویج دهندگان فرهنگ ایثار و شهادت ثبت گردد.
http://soleimani.heyat.co/graphic.html
چرا زنان نمیتوانند جهاد کنند؟!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خیلی از زنها فکر میکنند کارهایشان در خانه ارزشی ندارد و صرفاً مسئولیتی است که زحمتشان را زیاد کرده است. فکر میکنند اگر مرد بودند، میتوانستند بیشتر و بهتر رشد کنند و با تلاش و کوشش در عرصههای اجتماعی موقعیت و معنویتی را برای خودشان بسازند.
این حرفها برای امروز و دیروز هم نیست. زمان خود پیامبر صلاللهعلیهوآله هم بودند زنانی که چنین فکرهایی داشتند. فکر میکردند اگر مرد بودند میتوانستند جهاد کنند و موقعیت و معنویتی بهدست بیاورند.
یکی از همین زنها روزی از پیامبر صلاللهعلیهوآله سؤال کرد: ای رسولخدا صلاللهعلیهوآله بهرهٔ ما زنها از جهاد چیست؟ آیا اینهمه ثواب و معنویتی که برای جهاد در راه خداست فقط برای مردهاست و ما از آنها بیبهرهایم؟ این سؤال به شکلهای مختلفی در ذهن خیلی از زنهای ما وجود دارد. فکر میکنند مردها برای معنویت و رشد دنیایی و آخرتی هزار راه پیش رویشان است که برای ما زنها نیست.
سؤال این زن در لحظاتی بود که پیامبر صلاللهعلیهوآله داشتند دربارهٔ فضیلت و ثوابهای جهاد صحبت میکردند. اینجا بود که این زن به سخن آمد که ای رسول خدا صلاللهعلیهوآله پس ما از این ثوابها محرومیم؟ پیامبر صلاللهعلیهوآله هم در جواب فرمود: «لِلْمَرْأَةِ مَا بَيْنَ حَمْلِهَا إِلَى وَضْعِهَا إِلَى فِطَامِهَا مِنَ الْأَجْرِ كَالْمُرَابِطِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ»؛ شما هم جهادی دارید؛ برای زنان هم ثوابی است مانند ثواب مجاهدان در راه خدا که از اول بارداری تا آخر شیردهی ادامه دارد. این یعنی جهاد زنان همین فرزندآوری است و فرزندپروری.
در حدیث دیگری آمده است: «زنی از پیامبر صلاللهعلیهوآله سؤال کرد: چرا زنان از جهاد معاف شدهاند؟ پیامبر صلاللهعلیهوآله در جوابش فرمود جهاد زن از جنس دیگری است. خوبشوهرداری زن جهاد اوست.»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کتاب فاطمهای دیگر
مجلس سوم: رنج شیرین مادری
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#فاطمیه
شمع
شبکهٔ مبلغان و عملیاتهای تبلیغی
ShabakeTabligh.ir
eitaa.com/ShabakeTabligh
میانگین سنی جمعیت ایران ۱۰ سال افزایش یافته است
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مدیرکل دفتر سلامت وزارت بهداشت ۵ دی ۱۴۰۰:
- در سال ۱۳۵۵ میانگین سنی جمعیت کشور ۲۲.۴ سال بوده است که این رقم در سال ۹۹ به ۳۲ سال رسید.
- بر اساس آمار و ارقام موجود، تعداد سالمندان ۶۰ سال و بیشتر در سال ۱۳۸۵، ۵.۱ میلیون نفر بود و این رقم در آبان ۹۵ از مرز ۷.۴ میلیون نفر گذشت که نشانگر متوسط رشد سالانه ۳.۶۲ است.
- این در حالی است که متوسط نرخ رشد سالانه جوانان ۱۵ تا ۲۹ ساله در سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۵، ۳.۲۸- کمتر شده به این معنا با کاهش شمار جوانان مواجهیم.
- میانگین سنی جمعیت کشور در ۴۵ سال گذشته حدود ۱۰ سال افزایش یافته و به اصطلاح پیرتر شده است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
منبع: خبرگزاری مهر
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اخبار
#جمعیت
شمع
شبکهٔ مبلغان و عملیاتهای تبلیغی
ShabakeTabligh.ir
eitaa.com/ShabakeTabligh