🔴 بنزین و ما ادراک بنزین...
در این چند روز بنحوی امکان نوشتن وجود نداشت اما شاید لازم باشد پیرامون اتفاقات این چند روز به نکات ذیل توجه کرد:
1⃣ آنچه دولت محترم در زمینه #بنزین انجام داده در حقیقت سه اقدامِ الزام استفاده از کارت سوخت، #سهمیه_بندی و افزایش قیمت بوده است، آنهم درحالیکه بنظر میرسد اگر هدف کاهش قاچاق سوخت و مصرف بنزین بود (نه تامین بودجه و...) میشد با کمی تدبیر بهتر و اجرای تنها دو مورد ابتدایی از این سه اقدام (مثلاً حفظ قیمت ۱۰۰۰ تومان بهمراه کمی سهمیه بیشتر و ۳۰۰۰ تومان کردن بنزین آزاد) تا پایان سال را مدارا نمود و از دادن شوک به جامعه پیش از پایان سال تاحدودی جلوگیری کرد و حتی با اعمال کمی صرفه جویی در هزینهها از سوی دولت محترم، بنحوی مشکلات تامین بودجه را نیز فعلا مقداری رفع نمود...
2⃣ بنظر میرسد عدهای به دنبال سوءاستفاده از صحبتهای دیروز رهبری هستند تا هم انتقادها را خفه کنند و هم به دلخواه خود که همان #تصمیم_نظام خواندنِ این موضوع است برسند، آنهم درحالیکه اساساً رهبری از قانونی بودن این تصمیم دفاع کردهاند و ضمن ارجاع به نظر کارشناسان از مسئولین امر نیز خواستهاند که مراقب وارد آمدن فشار بر مردم از طریق این مصوبه باشند؛ همانطورکه در زمان #فتنه۸۸، تصویب #برجام، بررسی #FATF و... نیز تاکید داشتند که حتما مسیر قانونی در کشور طی شود، از نظر کارشناسان و منتقدین استفاده شود و به قانون احترام گذاشته شود...
⬅️ پس عملاً همچنان هم راه #انتقاد سازنده باز است و هم راه اصلاحِ نواقص این #قانون؛ فقط لازمست که مجلس محترم از ظرفیت قانونی خود استفاده کند و دولت محترم نیز پذیرای نظر کارشناسان دلسوز باشد تا با رفع اشکلات و #نظارت بیشتر در مسیر اجرای این قانون بنحوی کمترین فشار بر مردم وارد آید...
3⃣ همانطورکه مشغول شدن به موضوعاتی همچون جمع آوری امضا برای استیضاح جناب #لاریجانی در این بازه زمانی تنها باعث دور افتادن مجلس از وظیفه خطیر اینروزهایش میشود (ضمن اینکه باتوجه به وضعیت ژلهای مجلس تحققِ آن تقریبا غیرممکن بنظر میرسد)، به دنبال استعفا افتادنِ برخی نمایندگان مجلس (آنهم تازه چند ماه مانده به پایان عمر این مجلس) به نوعی بهره برداری سیاسی از این اتفاقات و در راستای قهرمان سازی شخصی محسوب میشود...
⬅️ البته نمیتوان منکر این موضوع شد که جناب لاریجانی بعنوان رئیس مجلس و منتخب نمایندگان میبایست نظراتی همسو با کلیت مجلس از خود بروز دهد تا اینکه جایگاهی فرای نمایندگی مجلس و همطراز با دو قوهی دیگر (که یکی با رای مستقیم مردم و تنفیض رهبری و دیگری با انتخاب مستقیم رهبری مشغول بکار شدهاند) برای خود بسازد و بنحوی بعنوان قیم نمایندگان و مجلس در طول این سالها عمل کند...
4⃣ هرچند مشکل اینروزهای کشور را باید در حلقهای جستجو کرد که در روزگاری نه چندان دور (۱۳۸۸) بخاطر دور افتادن از قدرت اجرایی سعی داشت کشور را به آشوب بکشاند و امروز با بیتدبیریهایش مردم را به ستوه آورده است اما در این بین باید برای افکار عمومی هم تفاوتِ #مطالبه و خط #آشوب را تبیین کرد و هم به آنها یادآوری کرد که این بیتدبیریها محصول دولتی است که نتیجهی رای اکثریت جامعه میباشد و برای اصلاح آن باید از امروز به فکر یک #رای_خوب و به دور از هیجان بود !
◀️ البته باید توجه داشت که مشاهدات #کف_خیابان حاکی از اینست که اعتراضات اینروزها را نباید صرفاً در چارچوب اعتراض به قیمت بنزین دید و نوع رفتار، آمادگی و برنامهریزیهای میدانی آغتشاشگران حاکی از مسائلی غیر از اینست که حتما باید در زمانی دیگر به آن مفصل پرداخته شود...
#مهدی_قاسم_زاده
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 اعتراض شدید نمایندگان به تصمیم انفرادی# لاریجانی برای طرح افزایش قیمت #بنزین در جلسه سران قوا
🔺استعفای نماینده بوکان در صحن علنی
🔵 @sedayehmardom
🔴 فقط با #ولایت_مداری آرام شوید
🔹عموم مردم و بخشی از بدنه حزب الله از بیانات رهبری در حمایت تصمیم سران قوا در مسئله #گرانی_بنزین قانع نشده و هیچ تبیین و تحلیلی را هم قبول ندارند.
🔸سال 60 وقتی آیت الله خامنه ای به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند قصد داشتند آیت الله مهدوی کنی یا فرد دیگری را برای نخست وزیری معرفی کنند. به علت فشار مجلس و نامه نگاری به رهبر کبیر انقلاب یعنی امام خمینی(ره)، ایشان خطاب به آیت الله خامنه ای فرمود که آقای میرحسین موسوی را به نخست وزیری معرفی کنید.
🔹آیت الله خامنه ای مخالف بود چون اساساً خط فکری و سیاسی میرحسین موسوی را قبول نداشت. در اینجا نظر امام را پذیرفت و موسوی را به مجلس برای نخست وزیری معرفی کرد.
🔸سال 1364 بعد از اینکه آیت الله خامنه ای مجدد به ریاست جمهوری انتخاب شدند باز قصد نداشتند که جناب میرحسین موسوی را به نخست وزیری معرفی کنند. باز مجلس به ریاست مرحوم هاشمی رفسنجانی و جناب محسن رضایی بعنوان فرمانده سپاه به امام خمینی(ره) نامه نوشتند و از امام خواستند که نگذارد میرحسین موسوی از نخست وزیری حذف شود!
🔹جناب رضایی در نامه نوشته بود چنانچه میرحسین به عنوان نخست وزیر مجدد انتخاب نشود در جبهه ها و بین نیروها اختلاف می افتد و موضع ما در جنگ تضعیف می شود. هاشمی هم نوشته بود امروز مصلحت است که جناب میرحسین موسوی دوباره به عنوان نخست وزیر انتخاب شود.
🔸امام به یکی دو نفر پیام دادند که به آقای خامنه ای بگویید که آقای میرحسین موسوی را مجدد برای نخست وزیری معرفی کنید. اینجا آیت الله خامنه ای مقاومت کردند و گفتند تا امام به من حکم ندهد قبول نمی کنم. گفتند چرا حکم؟ پاسخ داد چون هیچ حجت شرعی برای معرفی آقای میرحسین موسوی ندارم و ایشان را کامل می شناسم به درد این جایگاه نمی خورد و ... .
🔹امام(ره) پیام دادند باشه من حکم می دهم. این چنین آیت الله خامنه ای با وجود اینکه قلباً و عقلاً با میرحسین موسوی مشکل داشت با نظر امام موافقت کرد.
🔸حالا در رابطه با مسئله افزایش نرخ بنزین؛ همه می دانیم که اجرای این طرح در این زمان با این شرایط بدست بی کفایت ترین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی و بدست بی عرضه ترین وزرای تاریخ ایران و بدست ناکارآمدترین مدیران، کشور را دچار آشوب و بلوا کرده؛ اما هیچ کدام نمی توانیم ادعا کنیم بیشتر از رهبری می فهمیم! یعنی رهبر انقلاب خودشان نمی دانند که مردم قانع نشدند؟ قطعاً می دانند.
🔹اما تکلیف چیست؟ انفعال و غرزدن و عصبانیت و ناراحتی؟ آیا تکلیف این است که ناامید شویم؟ پس چه شد معنای ولایت مداری؟ چه شد «از تو به یک اشاره/ از ما به سر دویدن»؟ چه شد: «وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد»؟
🔸به نظرم اگر تبیین ها و تحلیل ها آرام تان نکرده، تنها راه توکل به خدا و اطاعت از ولایت است. دنبال توجیهات هم نباشیم. میدانیم برخی حرف ها توجیه است. وقتی ولایت گفتند از این تصمیم حمایت می کنم ضمن انتقاد به عملکرد سران قوا و عدم مدیریت شان و مطالبه از آنها، دیگر ناامید نباشیم. امام فرمود: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا مملک تان آسیب نبیند. اینکه چرا حمایت کردند را مفصل هم توضیح دادیم اگر قانع نشدید تنها جواب ولایت پذیری است.
✍ داود مدرسی یان
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
گرانی بنزین.docx
19.3K
✏️تحلیلی درباره #گرانی_بنزین
✅چرا امام خامنه ای با تصمیم سران قوا مخالفت نکردند؟
#روانبخش
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
✍️اطاعت از ولیّ خدا در «محکمات» هنر نیست /عیار ولایتمداری در روزهای سخت و در مواجهه با رفتارهای «متشابه» ولیّ خدا سنجیده می شود.
🔰رهبر انقلاب در سخنانی در سال 73، پیرامون تأثیر پذیرش قطعنامه 598 در ایجاد تردید میان مؤمنین انقلابی نسبت به نظام اسلامی می فرمایند:
🔸«عامل ديگرى كه وجود دارد، اين است كه در جبهه ى خودى، بعضاً به دلايلى، در پايبندى نظام به حرفها و آرمانهاى خودش، ترديد شد. اگر بخواهيم مثال كاملًا واضحى بزنيم- و البته در خصوص اين مثال، عاملى هم وجود داشت كه مشكل را تا حدودى برطرف مىكرد- مسأله ى قبول قطعنامه ى 598 و پايان جنگ بود كه عدّه اى را مردّد كرد. منتها گفتم: در آن قضيه، عاملى وجود داشت كه همان «وجود امام(ره)» بود. چون امام كُر بود؛ دريا بود و مورد ترديد قرار نمىگرفت؛ لذا عدّه ى كثير يا اكثرى- نمىگويم همه- به خاطرِ گُلِ روىِ امام و به اتكاى ايشان، حّجت را بر خود تمام شده دانستند. اما نفس اين حركت، خيلى از دلها را تكان داد كه: «هان! چه شد؟!» آنها در اينكه نظام به حرفهاى خودش پايبند است، احساس ترديد كردند. ناگفته نماند كه در طول پانزده سال اخير، از اين قبيل قضايا مكرّر اتّفاق افتاده است. گاهى احساس ترديد در عنصر خودى بجا، ولى اكثراً بیجا بوده است. چون خودِ من در سطوح تصميمگيرى كشور بودهام و با خيلى از جوانان و عناصر مردّد ارتباطات عاطفى داشتهام، غالباً مىديدم بيهوده دچار ترديد شدهاند و اصلًا جاى ترديد و نگرانى نبوده است. آنها بيهوده احساس نگرانى مىكردند كه «هان! چه شد؟!» (22/ 04/ 1373؛ بيانات در ديدار هنرمندان و مسئولان فرهنگى كشور)
آنگاه ایشان در ادامه می فرمایند:
🔸«اين ترديدها، در زمينه هاى اقتصادى، در سياست و حتى در خودِ جنگ- همانطور كه گفتيم- ايجاد گرديد. اين هم عاملِ ديگرى از سايشْ در جبههى خودى است. بنده با خود فكر كردم اگر همين ترديد و تزلزل را، عوامل رزمنده ى ما پيدا مى كردند، چه فاجعه اى اتّفاق مى افتاد! فرض كنيد كه مثلًا فرماندهان و عناصر اصلى جنگ، ناگهان مردّد مى شدند كه «آيا نظام، پاى حرفهايش ايستاده است يا نه؟» ببينيد در جنگ چه اتّفاقى رخ مىداد!»
🔰حالت تردید در میان برخی مؤمنین انقلابی، با ضریب و گستره بالاتری در مسئله پذیرش مشروط برجام توسط رهبرانقلاب و حمایت ایشان از تصمیم سران قوا در ماجرای سهمیه بندی بنزین نیز تکرار شد؛ بگونه ای که برخی مؤمنان انقلابی، نسبت به حقانیت نظام اسلامی و شخص رهبرانقلاب دچار تردید و تزلزل شدند.
اصولاً رفتارهای متشابه ولیّ خدا که بعضاً به دلیل مصالح مهمتری انجام می شود، همواره ریزش هایی در میان مؤمنین انقلابی به وجود خواهد آورد. ریزش های مؤمنین انقلابی در وقایعی همچون پذیرش حکمیّت توسط امیرالمؤمنین(ع)، پذیرش صلح با معاویه توسط امام حسن(ع) و پذیرش ولایتعهدی مأمون توسط امام رضا(ع)، مصادیق تاریخی این گزاره هستند.
🔰«اطاعت از ولیّ» تنها در «محکمات»، هنر نیست. عیار ولایتمداری افراد در مواجهه با «متشابهات» ولیّ خدا سنجیده می شود. مؤمنین انقلابی اگر در روزها و ساعات سخت، از فرامین ولیّ خدا تبعیت نمایند، آنگاه رحمت و مغفرت الهی نیز شامل آنها خواهد شد:
🔸«لَقَدْ تابَ اللَّهُ عَلَى النَّبِيِّ وَ الْمُهاجِرِينَ وَ الْأَنْصارِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي ساعَةِ الْعُسْرَةِ مِنْ بَعْدِ ما كادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَرِيقٍ مِنْهُمْ ثُمَّ تابَ عَلَيْهِمْ إِنَّهُ بِهِمْ رَؤُفٌ رَحِيمٌ؛ خداوند رحمت خود را شامل حال پيامبر، و (همچنين) مهاجران و انصار كه در زمان عسرت و شدت از او پيروى كردند، نمود، پس از آنكه نزديك بود دلهاى گروهى از آنها از حق منحرف شود (و از ميدان جنگ باز گردند) سپس خدا توبه آنها را پذيرفت كه او نسبت به آنان مهربان و رحيم است.» (توبه: 117)
مؤمنان انقلابی باید همچون «راسخان در علم» باشند که نسبت به متشابهات الهی نیز، اظهار اطاعت می نمایند:
🔸«وَالرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ كُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا؛ راسخان در علم مىگويند: ما به همه آن (هم محکمات و هم متشابهات) ايمان آورديم، همه از طرف پروردگار ماست.» (آل عمران: 7)
این تبعیت و اطاعت از ولیّ خدا در متشابهات، البته به معنای بستن راه فکر و تحقیق و پرسش نیست. بلکه به معنای عدم تردید در حقانیت اوست. همانگونه که راسخان در علم نیز ضمن اعتراف به حقانیت قرآن کریم و بدون کوچکترین تردید در این باره، با مراجعه به محکمات قرآن، به تفسیر و تحلیل آیات متشابه می پردازند.
#بصائر
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
چه کند #علی به تنهائی
بسکه #فتنه ز ناکثین دارد
از مَرام ناکثین بگذر
طعنه ها ز مارقین دارد
همچونان جامه های پر وصله
تهمت از جنس قاسطین دارد
#باولایت_تاشهادت
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
#تلنگر
در میان رگبار خبرها و تحلیل های این روزها یک یادآوری بد نیست.
بچه که بودم یک بار از پدرم پرسیدم چرا اینقدر کتاب می خوانید؟ خسته نمی شوید؟ ایشان گفتند هر وقت تو از نفس کشیدن خسته شدی، من هم از کتاب خواندن خسته می شوم. وابستگی من به کتاب مثل نفس کشیدن است.
راستش در عالم بچگی خیلی با عمق این حرف ارتباط برقرار نکردم. در این دو روزه که بخاطر اغتشاشات و ناامنی اینترنت قطع بود و دسترسی به فضای مجازی ناممکن، تازه عمق آن حرف را فهمیدم و چقدر افسوس خوردم که نسل پدرم کتاب هایشان نفسشان بود و نسل ما اینترنت به جانش بسته!
البته من خیلی سعی کردم این دو روز از مشغولیت های اینترنتی نفسی تازه کنم و کتاب های عقب مانده ام را بخوانم. اما مثل کسی که چیزی را گم کرده آرامش کافی نداشتم. قطعا قدر زیادی از این ناآرامی بخاطر عقب ماندن از جریان حوادث در حال وقوع بود که بویژه برای اهل رسانه سخت است. اما وابستگی و دلبستگی یک حرف دیگر است.
به امید جابجایی سطح دغدغه ها و دلبستگی های نسل ما
📝 #رها_عبداللهی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
️ کلیپ بسیار مهم از استاد رائفی پور
✅ تنهاراه ساخته شدن مملکت
👌 مدتها قبل انگار دقیقا برای امروز گفته شده !!!
قبل از اینکه عده ای روی سخنان دیروز اقا موج سواری کنن پخش کنید .( #بنزین )
#نشر_واجب
#خیلی_دقیق_ومنطقی_حتما_ببینید
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ روح الله زم: میخواستیم روحانی رئیس جمهور بشه تا ضعف مدیریتش باعث نارضایتی مردم بشه
مزدور دشمن خود هدف از روی کار آوردن دولت بنفش را صراحتا بیان میدارد: افزایش نارضایتی تا رساندن مردم به نقطهی جوش!!!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴مطالبه به حق مردم یا اهداف دشمن؟؟؟
♦️مطالبه به حق مردم در خصوص وضعیت اقتصادی و گرانی بنزین مسئله قابل توجیهی است، اما مسئله اغتشاش، آسیب رساندن به اموال عمومی و خصوصی، درگیری با مامورین پلیس، و حتی ضرب و جرح و به شهادت رساندن ماموران پلیس مسائلی نیست که بتوان از آن به راحتی گذشت. اشراری که در قالب گروهای مردمی دست به حرکات نامتعارف در جامعه می زنند و مطالبه به حق مردم را به چالش می کشند، مقاصد شوم دیگری دارند که سرنخ این ماجرا به آن طرف مرزها باز می گردد.
🌹شهید مدافع وطن ایرج جواهری از کارکنان کلانتری 24 الهیه کرمانشاه شنبه بیست و پنجم آبان در حمله اشرار به کلانتری مورد حمله قرار گرفته و پس از مجروح شدن صبح روز بعد در بیمارستان به علت شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm