🔴افاضه جدید سلبریتی بیسواد علی کریمی!
هرچه گشتیم هیچ منبعی به این جمله که از مورگان فریمن باشه رو پیدا نکردیم!
غالب مردم جهان از سه ادیان الهیاند: مسیحی، مسلمان و یهودی؛ که خدای هر سه دین هم یکیست حالا آن ۵۰ تا خدا کجا هستند؟ ۴تا شو نام ببر!
خاک بر سلبریتی کشورم که بجای کمک و دستگیری مردم در بیماری کرونا شبهات آتئیستها رو نشر میده
همین مورگان فریمن، سلبریتی آمریکا در توییترش جملهای غیر از وحدت و همدلی و کلیپهای انگیزشی پیدا نمیکنید
به زبان این بدبخت هم دروغ مینویسن
ضمنا علم و دین موتور محرکه یکدیگر هستند نه مقابل هم!
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 ایدئولوژی ترامپ یعنی خودشیفتگی محض!
💬 #چامسکی
🔹 چرا ترامپ در داووس تشویق شد؟
🔸 چرا داووس از ترامپ حمایت میکند؟
#سیاسی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
روشنا(مبین)
🔴 نقش ماه رمضان در تزریق امید به جامعه در جدال با کرونا
✍️ #محمدحسین_مختاری
🔹 در عصر و زمانهای به سر میبریم که تداوم اپیدمی ویروس کرونا در جهان، به تغییرات ناگهانی فضای زندگی مردم، منعبث از حضور طولانی مدت در قرنطینه خانگی منجر شده و افسردگی، گوشه نشینی و حتی افزایش خودکشی را به دنبال داشته است.
🔸 همچنین افزایش هزینههای روانی، گسترش احساس ناامنی، افزایش خشونتهای خانگی علیه زنان و کودکان، اختلال در هویت ارتباطی مردم جهان و ایجاد گسستهای متعدد اجتماعی ناشی از گسترش بیکاری در جهان و در نهایت افزایش آمار طلاق و فروپاشی نهاد خانواده و نابودی معنویت و اخلاق، از جمله چالشهای وحشتناک اپیدمی ویروس کرونا در جهان به شمار میآید که آیندۀ معرفتی جهان را با مخاطرات متعدد مواجه کرده است.
✅ در این میان لزوم تقویت معنویت در قالب ارتقای همبستگی و همدلی جهانی مردم بر مبنای ارتقای نیایش درمانی و معنویت گرایی برای برون رفت از این بحران، اجتنابناپذیر است؛ مؤلفهای راهبردی که میتواند در جهان افسونزدۀ بعد از کرونا به شدت مورد توجه قرار گیرد و از عمق خسارتهای روحی و روانی ویروس کرونا در جهان بکاهد.
🔹 اهمیت تعمیق معنویت در جهان وقتی آشکار میشود که بدانیم عقل خودبنیاد (اومانیسم) بشری در مواجهه با موج سهمگین ویروس کشندۀ کرونا، تنها بر گره کور اضطراب جامعۀ جهانی افزوده است که این ناکارآمدی، در عمل به گذار مردم از اومانیسم به خدامحوری منجر شده و حتی جوامع غربی نیز برای رهایی از پیامدهای مخرب کرونا و دستیابی به آرامش درونی به نیایش درمانی و خلوتگزینی مؤمنانه به سبک جوامع اسلامی روی آوردهاند که مصادیق بارز آن در ماههای اخیر در رسانههای جهان منعکس شده است.
🔸 بیشک تغییر رویکرد معرفتی مردم جهان از مدرنیسم به خدامحوری، لزوم نقش آفرینی جوامع اسلامی در ارائۀ آموزههای مناسکی و معرفتی دین مبین اسلام را به جوامع بشری، دو چندان میکند. در این میان حلول ماه مبارک رمضان فرصت طلایی برای تقویت معنویتگرایی در جوامع اسلامی و حتی دیگر جوامع بشری است تا جهان حیرتزده از بحران کرونا، بر مدار ارتباطات میان دینی و فطرت به اصل خود بازگردد و اینچنین معنویتگرایی و آرامش درونی شکوفا شود؛ چراکه رمضان به مثابۀ بازگشت به فطرت پاک بشری است که در قالب یک ماه روزهداری و عبادت برای کسب رضایت الهی، عالیترین تصاویر سبک زندگی مؤمنانه و در نهایت آرامش درونی مردم در جهان کرونازده را رقم میزند.
✅ آری روزهداری در ایام ماه مبارک رمضان، تجلی خدامحوری و نفی انسان محوری (اومانیسم) به شمار میآید؛ وقتی اصالت خدا مطرح شود، سعی و تلاش عمومی مردم برای کسب رضایت خداوند به بهای نفی منیّت در بالاترین حد ممکن قرار میگیرد و از این رهگذر، تسلیم در برابر حدود الهی و تمکین در برابر خدا و حق واحد، حیات دینی جوامع بشری را در جهان پساکرونا جلا میبخشد.
🔹 حقیقت آن است که بحران کرونا در کنار ابعاد منفی خود، نشاندهندۀ این مسأله است که قرنطینه و به نوعی خلوتگزینی از جهاتی بسیار خوب و مثبت است و جهان بر مبنای فطرت به شدت تشنۀ معنویت است. در واقع پیامدهای روحی و روانی بحران کرونا نشان داد، نظم ماشینی و عقلانیت ابزاری غرب (مدرنیسم)، گرچه تا حدودی رفاه و آسایش عمومی مردم را در سراسر جهان رقم زده اما در ایجاد آرامش درونی مردم به شدت ناتوان عمل کرده است.
🔸 حال آنکه انسان، فارغ از هیاهوی زندگی ماشینی به سکوتی نیازمند است تا سلامت جسم و روح خود را در آن بیابد و این مسأله در قالب سحرخیزی، و مناجات و خلوتگزینیهای عبادی در ماه مبارک رمضان به خوبی امکانپذیر خواهد بود.
✅ اهمیت گسترش معنویتگرایی در جهان و ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای معرفتی ماه مبارک رمضان، وقتی دو چندان میشود که بدانیم لزوم همبستگی جهانی، افزایش ایثارگری و گسترش تهذیب نفوس مردم به ویژه در شرایط بحرانی شیوع اپیدمی کرونا به شدت به عنصر معنویت وابسته است؛ که این مهم در قالب روزهداری و فهم و درک حس واقعی فقرا و نیازمندان در ماه مبارک رمضان، به منصۀ ظهور خواهد رسید.
💢 بیتردید نقش بارز معنویت به ویژه مناسک ارزشمند ماه مبارک رمضان، پیوند ناگسستنی با کیفیت زندگی مردم و ترمیم سلامت جسمی و معنوی، و تزریق امید در هنگامه جدال با کرونا ایفا میکند و این چنین از تردید و تشکیک در اعتقادات عمومی مردم جهان نسبت به حقانیت ادیان به نحو عام و اصالت و حقانیت دین مبین اسلام به نحو خاص، به ویژه در برهۀ زمانی اوج شیوع ویروس کرونا، در جهان جلوگیری خواهد کرد.
#فرهنگی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 دوره
(۹۰ تجربه انقلاب در مسیر ظهور)
🎥 خلیج همیشه فارس
و دریادلان سپاه پاسداران کابوس ناوهای آمریکایی
#استاد_مهدی_امینی
(رئیس اندیشکده راهبردی فتح)
مشاهده مستقیم از سایت اندیشکده راهبردی فتح🔻
https://b2n.ir/839288
#کلیپ #سپاه_پاسداران
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شما فقط کافیه تگ #جاستین_ترودو رو توی اینستاگرام چک کنید تا در رنگ و لعاب های قشنگ؛ انبوه محتوای دروغین و پر زرق و برق رو در مورد این آدم و کشورش ببینید!
حجم محتوای تله ای که صرفا جهت جذب و ربایش دوتا چیز مهم از کشور ما طراحی شده؛
پولهای اختلاسگرامون
مغزهای نخبه هامون...
هانی هاشمی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
گویا جناب کدخدایی فرمودهاند که اساساً #شورای_نگهبان مجاز به استعلام #مدارک_تحصیلی نیست و تا زمانی که اصالت مدارک سجلی یا گواهی تحصیلی مورد خدشه قرار نگرفته باشد (گزارش خلافی به دست شورا نرسد)، اصل بر صحت آنها خواهد بود و تنها در صورت ادعای تردید یا #جعل، مراتب از سازمان مربوطه استعلام گرفته میشود؛ هرچند احراز اسناد اولیه در آغاز برعهده هیئتهای اجرایی فرمانداریها و #وزارت_کشور میباشد و بنظر میرسد که باید برای رفع این اشکال (به جهت ممانعت از تکرار چنین اتفاقاتی) فکری کرد اما سوال اساسی اینجاست که احیاناً هزینهی برگزاری انتخابات مجدد در چنین حوزههایی و همچنین زیر سوال رفتن وهن نظام، شورای نگهبان و... چه خواهد شد؟! 🤔
#سینا_کمالخانی
#تفرش
#مهدی_قاسم_زاده
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
🔻زمان پایان کرونا در ایران و جهان پیشبینی شد
🔹محققان دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور(SUTD)در تحقیقی جدید با استفاده از هوش مصنوعی اطلاعات مربوط به پاندمی کووید۱۹ در سراسر جهان را تحلیل و زمان احتمالی پایان یافتن شیوع کووید ۱۹ در کشورهای مختلف جهان را پیش بینی کردهاند.
🔹طبق اطلاعات بروزرسانی شده در ۲۸ آوریل(۹ اردیبهشت) در این تحقیق، پیشبینی میشود تا ۱۷ می (۲۸ اردیبهشت) ۲۰۲۰ میلادی ۹۷ درصد شیوع کووید ۱۹ در ایران پایان یابد.
🔹 همچنین تا حدود ۲۸ سپتامبر (۷ مهر) سال جاری میلادی شیوع این بیماری به طور ۱۰۰ درصد پایان مییابد./جام جم
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
🔴 نیم میلیون آمریکایی در خیابان میخوابند!
📌 برنی سندرز، کاندید پیشین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:
➖حدود نیم میلیون انسان در آمریکا در خیابانها میخوابند
➖پانزده میلیون کودک در فقر به سر میبرند
➖یک سوم آمریکاییها مراقبتهای بهداشتی کافی ندارند
🔹اگر میبینید همین موارد اما با شدت کمتر در ایران هم وجود دارد بدین سبب است که سالهاست سیاستهای اقتصاد نئولیبرالی توسط غربگرایان در حال اجراست.
🔸 خصوصیسازیهای افسارگسیخته و سراسر فسادآور در حوزه صنایع، تلاش جدی برای خصوصیسازی آموزش و بهداشت و درمان به جهت کم کردن نقش دولت در اقتصاد و خدمات اجتماعی از جمله مهمترین سیاستهایی است که نتیجه آن فقر روزافزون اکثریت مردم و به ثروتهای کلان رسیدن تعداد معدودی سرمایهداران فرصتطلب رانتی است.
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
عملیات از پشت خیمه واژگون
✍️با اعلام استعفای «موسوی لاری»، نائب رئیس «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»، رسما خیمه این شورا پایین کشیده شد. هر چند که «شورا»، همان سال 94 و 96 با اعلام حمایت از «ائتلاف پارلمانی امید» و «حسن روحانی» به پایان رسیده بود. اما این «ساختار شورا» نبود که به بنبست رسید، بلکه «مرام بیمرامی» میوه تلخ خود را در منزجر کردن مردم داد و اصلاحطلبان را از چشم مردمی که از پشت هم اندازیهای آنها خسته شده بودند، انداخت.
♦️میشود همه تقصیرها را گردن روحانی انداخت که حالا با وقاحت، او را «نامزد اجارهای» مینامند، پس از آنکه دولت را «رحم اجارهای» خواندند! یا میشود شورای نگهبان را مقصر جلوه داد و یا مردم را فاقد درک سیاسی خواند که رای ندادند! اما این ادعاها مسموع نیست. آنها سال 92 عارف (رئیس شورا) و سال 96 اسحاق جهانگیری را در میدان رقابت داشتند؛ همچنان که در مجلس دهم اکثریت شدند و در انتخابات اخیر، به جای یک لیست، چند لیست با حضور کسانی چون مجید انصاری، افشانی، مقیمی و... ارائه کردند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با این حال شهامت نداشتند رسما به نام شورا از لیست حمایت کنند و حتی عارف (رئیس شورا و رئیس فراکسیون امید) حاضر نشد مجدداً نامزد انتخابات شود. او هم از نارضایتی و انزجار مردم خبر داشت و هم «بیمرامی» سران شورا را تجربه کرده بود که تقصیر همه بدعملیهای خود را گردن او انداختند.
♦️کسی که راه را بیراهه رفته، لاجرم دنده عقب میگیرد تا به مسیر برگردد. اما گردانندگان طیف اصلاحطلب (ورشکستگان به تقصیر) همچنان در حال و هوای فرافکنی و متهم کردن دیگران به سر میبرند. طنز سیاه آنان، عملیات روانی علیه مجلسی است که هنوز تشکیل نشده است! آنها پس از انتخابات، به جای اینکه از نمایندگان همسو بخواهند فرصت باقیمانده را به خدمت مردم بگذرانند، به ترور شخصیت مجلس جدید همت گماشتند.
🔹یک روز قالیباف را میزنند، و روز دیگر جبهه پایداری را، روز سوم پای احمدینژاد را وسط میکشند و پس زمینه همه تحلیلهای قالبی خود، مثل «ایگل کارتون کارتون گالیور» (من مییدوونم درست نمیشه!) یکسره تکرار میکنند که مجلس جدید، هیچ کاری نمیکند و به درد مردم نخواهد خورد.
♦️در این میان، انتخاب رئیس مجلس، منحصرا در صلاحیت منتخبان جدید است و «ورشکستهها» جوش زیادی میزنند. ضمن اینکه نیروهای انقلابی با وجود همه سنگاندازیها توانستند در انتخابات به همدلی برسند و از این پس هم میتوانند درباره «تیم هیئترئیسه» تفاهم کنند.
🔹مدعیان اصلاحات بهجای اینکه حساب دولت و مجلس مستقر را پس بدهند، به دولت اسبق و مجلس آینده حمله میکنند. مردم اکنون با گرفتاریهای بیسابقهای که حاصل ائتلاف روحانی و خاتمی است، دست به گریبانند؛ اما باید از احمدینژاد که هفت سال قبل دولت را تحویل داده، بترسند.
♦️مدعیان اصلاحات میگویند پنجاه نفر «احمدینژادی»(!) به مجلس راه یافتهاند و سپس مدعی میشوند که آنها میخواهند ریاست را دست بگیرند و مجلس را به قهقرا ببرند. به سایر منتخبان میگویند مراقب باشید و با آنها فاصلهگذاری کنید! و به آنها میگویند با قالیبافیها(!) کار نکنید و به پایداریها میگویند شما با هیچ یک از این دو نمیتوانید کار کنید!
🔹اولا اغلب مدیران دولت نهم و دهم - که شماری از آنها در مجلس جدید حضور دارند- مدیرانی خبره و خدمتگزار بوده، با حلقه انحرافی فاصلهگذاری کرده و پای نظام ایستادهاند. اغلب پنجاه منتخب، در طیف نیروهای انقلابند نه حلقه کذایی که حتی با آقای احمدینژاد روراست نبودند. ثانیا حتی اگر این پنجاه نفر یک کاسه تیم ویژه احمدینژاد هم بودند که اغلب نیستند، چگونه میتوانند در جمع مجلس 290 نفره، رئیس بگمارند؟!
♦️ائتلاف نیروهای انقلاب با عبرتآموزی از همه تجارب تلخ و شیرین گذشته، خوب میداند که همدلی و همافزایی چه ظرفیت بزرگی برای خدمت فراهم میکند و افتادن در دام تمایزطلبی و تفرقه چگونه میتواند فرصتها را مایه خسارت قرار دهد. آنها بدون آنکه نیاز باشد روزانه پاسخ افراطیون مدعی اصلاحات را بدهند، با تداوم مانور وحدت و همدلی و اولویت قائل شدن برای برنامهریزی و خدمتگزاری، تفاوت دو مدل سیاستورزی را به نمایش بگذارند.
🔹اما مدعیان اصلاحطلبی دو راه بیشتر ندارند؛ یا در انحرافات بزرگ خود تجدیدنظر میکنند و به سمت نظام و مردم بازمیگردند؛ یا اینکه مرتکب خیانتهای جدید میشوند و تاوان میدهند. اولی مایه احیا و دومی موجب نابودی است.
#محمد_ایمانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 داستان فیروزآبادی (قسمت اول)
💣 #مومن_نسب افشا میکند:
▫️ ابوالحسن فیروزآبادی کیست؟
❌ وقتی تجهیزات متصل به سیا و موساد به صورت اوریجینال وارد کشور میشود!!!
❌ همکاری و همراهی برادران لاریجانی با روحانی در تقدیم مدیریت فضای مجازی کشور به دشمنان ملت!
ادامه دارد...
⚡️ خطرناکتر از #کرونا برخی مسئولین فضای مجازی کشورند!
إنشاءالله قوهٔ قضاییه و نمایندگان انقلابی مجلس شرشان را کم کنند...
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💣 #مومن_نسب افشا میکند:
💢 داستان فیروزآبادی (قسمت دوم)
▫️ ابوالحسن فیروزآبادی بعد از فتنه ۸۸ چه کرد؟
❌ فیروزآبادی به عنوان رئیس هیئت مدیره رایتل چه وظیفه ای به عهده داشت.
ادامه دارد...
⚡️ خطرناکتر از #کرونا برخی مسئولین فضای مجازی کشورند!
إنشاءالله قوهٔ قضاییه و نمایندگان انقلابی مجلس شرشان را کم کنند...
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
روشنا(مبین)
در گزارش اندیشکده راهبردی تبیین بخوانید:
🔸 نخستوزیر جدید در عراق؛ راهِ طیشده و مسیر پیشِ رو
🔹 گزارش حاضر، جمعبندی و چکیده مباحث و ارزیابیهای مطرحشده در جلسه گروه متمرکز اندیشکده راهبردی تبیین درباره نخستوزیری احتمالی «مصطفی الکاظمی» در عراق و ابعاد و پیامدهای آن برای جمهوری اسلامی ایران است. در بخشهایی از این گزارش آمده است:
🔹 الکاظمی روابط مناسبی به صورت همزمان با ایران و آمریکا دارد و وی را میتوان در زمره سیاستمدارانی دستهبندی کرد که به دنبال ایجاد روابط متوازن با دو کشور و عدم عبور از خط قرمزهای طرفین تا حد امکان هستند.
🔹 نخستوزیری احتمالی الکاظمی، بر رفتار گروههای مقاومت در عراق تأثیر خواهد داشت. با توجه به تأکید الکاظمی بر لزوم حصر سلاح در دست دولت، تلاش گروههای مقاومت برای فشار بر نیروهای آمریکایی با هدف ترک خاک عراق، با محدودیتهایی روبهرو خواهد شد.
🔹 در بازههای زمانی مختلف، زمان و امکان اجماع گروههای سیاسی شیعه برای معرفی گزینه دیگر، وجود داشت اما به دلیل اختلاف نظرهای نوری المالکی و مقتدی صدر، این زمان مهم از دست رفت و احزاب شیعه به الکاظمی اکتفا کردند.
🔹 همزمانی پیشنهاد آمریکاییها برای مذاکرات راهبردی با عراق با نخستوزیری احتمالی الکاظمی، این گزاره را تقویت میکند که واشنگتن مدتها برای چنین مذاکراتی برنامه داشته، اما به دنبال گفتوگو با نخستوزیری نزدیکتر به خود بوده است.
🔹 حمایت فوری و بدون قید و شرط و اظهار رضایت فراوان برخی رسانههای ایرانی در مواجهه با معرفی الکاظمی به عنوان گزینه نخستوزیری عراق، میتواند برای وجهه ایران در عراق و منطقه آسیبهایی داشته باشد.
🔹 پیگیری و ترویج گفتمان «عراق امن و قوی»، وحدت گروههای مقاومت عراقی برای پیشبرد راهبرد اخراج نظامی آمریکا از عراق و ارتقای روابط اقتصادی تهران-بغداد، باید در هسته سیاست خارجی ایران در قبال این همسایه حائز اهمیت قرار گیرد.
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
روشنا(مبین)
🔴 مکانیسم باج گیری!
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 در حالی به ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۹ یعنی دوسالگی خروج رسمی آمریکا از برجام، بازگشت تمامی تحریم ها و افزودن بی سابقه ترین تحریم ها علیه ایران نزدیک می شویم، که بعضی از اخبار حکایت از آن دارد که مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا ادعا دارد آمریکا می تواند از مکانیسم حل اختلاف گنجانده شده در برجام موسوم به مکانیسم ماشه استفاده کند تا به زعم خود مانع از لغو تحریم تسلیحاتی ایران براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل بشود.
🔸 براساس بند ۵ ضمیمه B قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل که برجام به عنوان سند پیوست آن صادر شد، ایران تا پنج سال از خرید تسلیحات متعارف از سایر کشورها منع شد. این بند از قطعنامه ۲۲۳۱ در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ (۲۷مهر ۹۹) منقضی خواهد شد و از این تاریخ به بعد ممنوعیت فروش تسلیحات متعارف به ایران برداشته خواهد شد.
✅ هرچند پیش از این آمریکایی ها از انقضای تحریم تسلیحاتی ایران در اکتبر ۲۰۲۰ ابراز نگرانی کرده بودند، اما اکنون و بطور خاص بعد از پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نظامی نور توسط نیروی هواوفضا سپاه پاسداران آن هم در شرایط تحریمی، بیش از گذشته به تکاپو افتاده اند تا به نحوی مانع از لغو تحریم های تسلیحاتی علیه ایران بشوند و البته این اهرم فشار را برای تن دادن ایران به مذاکره ای مجدد و برجامی جدید با ترامپ وادار کنند.
🔹همین امر بود که مایک پمپئو اخیرا در بیانیه ای گفت : «کشور پیشتاز جهان در حماییت از تروریسم و ضد یهود نباید اجازه خرید و فروش سلاح های متعارف را داشته باشد.» نیویورک تایمز در گزارشی از نقشه جدید مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا علیه ایران خبر داده و گفت: پمپئو به دنبال عذر و بهانهای قانونی است که با اتکا به آن، دولت واشنگتن را همچنان یکی از طرفین برجام جا بزند آن هم با این نیت که به عنوان ذی نفع، شورای امنیت سازمان ملل را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، تحت فشار قرار دهد.
🔸 نیویورک تایمز در ادامه اضافه کرد، پمپئو برای تحقق این مساله طرحی را تدوین کرده است که با مخالفت متحدان اروپایی واشنگتن روبرو خواهد شد و طبق آن آمریکا ذاتا یکی از مشارکت کنندگان در برجام تلقی خواهد شد و هدف آن استفاده از تهدید مکانیسم ماشه است که میتواند همه تحریمهای قبل از امضای برجام را علیه ایران مجددا اعمال کند و اگر تحریمهای تسلیحاتی در شورای امنیت تمدید نشود واشنگتن از این حق ادعایی خود به عنوان یکی از طرفهای توافق استفاده کند. این روزنامه در ادامه گزارش خود میگوید، کل این درام پاییز سال جاری و چند هفته قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میتواند به نمایش درآید؛ یک جنگ بالقوه با ایران در بحبوحه کارزار و مبارزات انتخاباتی ترامپ.
✅ جدای از بررسی حقوقی امکان فعال سازی مکانیسم ماشه توسط آمریکا و حتی کشورهای اروپایی، آنچه اهمیت دارد این است که، در این سو در شرایطی که آمریکا تمامی تحریم را بازگردانده و تحریم های ثانویه نه تنها به قوت خود باقیست که تشدید هم شده و اروپا نیز در این مسیر راهبرد فشارحداکثری کاملا همسو و هماهنگ با آمریکا عمل می کند، فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران تاثیرات مضاعف اقتصادی برای ایران نخواهد داشت.
🔹 اکنون که ایران تحت بی سابقه ترین تحریم های ثانویه آمریکا قرار گرفته که حتی امکان واردات غذا و دارو را ندارد، با تحریم نفتی و سقوط قیمت نفت هم روبرو است، دیگر بازگشت تحریم های شورای امنیت و تمدید تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت تاثیر چندانی نخواهد داشت. وقتی به دلیل تحریم های ثانویه آمریکا امکان واردات غذا و دارو که از هر تحریمی در دنیا مستثنا هستند را نداریم، آیا در صورت منقضی شدن تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت، امکان خرید و واردات تسلیحات را از سایر کشورها خواهیم داشت؟
💢 در حالی که ایران در همین شرایط تحریمی به موفقیت های بی نظیری چون پرتاب ماهواره نظامی نور دست پیدا کرده است، نباید از ترس مرگ خودکشی کند و برای عدم تمدید تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت از چماق مکانیسم ماشه بترسد و تن به برجام های جدیدی بدهد. در حقیقت به دلیل عدم دقت و وادادگی تیم مذاکره کننده ایرانی و پذیرش مکانیسم ماشه در برجام امروز این مکانیسم تبدیل به اهرم باج گیری و فشار شده است تا طرف های مقابل با استفاده از این اهرم از ایران امتیاز بگیرند و او را وادار به عقب نشینی های مکرر کنند.
#بین_الملل
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
.
پسا روحانی آغاز شده
♦️مشاور روحانی: "دوره #پسا_روحانی آغاز شده. بخش اول دوره پساروحانی در انتخابات مجلس اتفاق افتاد. در انتخابات ریاست جمهوری میتواند اتفاق مهمتری بیفتد".
🔹آقای آشنا! مردم سه سال است برای پایان روحانی روزشماری می کنند؛ کسی که سازنده فیلم تبلیغاتی اش گفت #شومن است.
#به_پایان_سلام_کن
#محمد_ایمانی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آرمل شارپیر کارشناس فرانس 24:
📍دست یابی ایران به موشک قاره پیما آمریکا را شدیدا نگران کرده است...!
#کاوش_مدیا
#فرانسوی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
❌ #اصلاح_طلبان در بن بست کامل
🔻این روزها خبرهای سایت ها و کانال های مجازی حاکی از نوعی سردرگمی و اضطراب در #جبهه_اصلاحات است و البته هر کدام از این تئوریسین ها تقصیر را به گردن ديگران می اندازد تا به خیال خودشان جریان #اصلاحات آسیبی نخورد!
🔻در واقع می خواهند این گونه وانمود کنند که مشکل در افراد است نه در جریان.
🔻ولی با دقت و تأمل بیشتر روشن می شود که مشکل در نوع گفتمان و مبانی غلط آن هاست که نتايج ذلّت باری برای کشور و مردم داشته است.
🔻#فرهنگ_غرب مبتنی بر اومانیسم، لیبرالیسم و سکولاریسم است که در زادگاه خود یعنی غرب، به بن بست رسیده است.
🔻بی تردید کپی برداری از چنین فرهنگی مشکلگشا نخواهد بود.
🔻پس بیایید فرافکنی نکنید، واقعیت را بپذیرید و تقصیر را به گردن یکدیگر نیاندازید.
#روانبخش
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینگونه است که #خلیج_فارس، خلیج فارس باقی مانده!
روز خلیج فارس مبارک
📝 #رها_عبداللهی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اثر جدید "فاطمه عبادی" با شن نفر اول برنامه "عصر جدید" به مناسبت روز ملی خلیج فارس
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
🔴 مگر فیل و الاغ فرقی هم دارند؟؟
🔸در ایران جریان غربگرا امید به کرونا بسته اند تا این ویروس شرایط را در آمریکا وخیم تر کند تا شاید شاهد روی کارآمدن دموکرات ها و ورود آنان به کاخ سفید باشیم که در نتیجه آن سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران تغییر کرده و حداقل بخشی از تحریم ها برداشته شود.
🔸بیشتر پژوهشگران حوزه سیاست خارجی بر روی این اصل اجماع دارند که سیاست خارجی تداوم سیاست داخلی کشورهاست و تغییر و تحولات داخلی کشور ها مثل کودتا ، انقلاب و جابجایی دولت ها و مجالس تاثیر غیر قابل انکاری بر سیاست خارجه کشورها دارد. دور میز سیاست خارجی کشورها بسیاری از نهاد های مرتبط با حوزه سیاست خارجی حضور داشته و خروجی این میز توسط وزارت خارجه در عرصه بیرونی اعمال می شود. در آمریکا بسیاری از نهادها من جمله ریاست جمهوری ، کنگره ، نهادهای اطلاعاتی و امنیتی مثل سیا ، شورای امنیت ملی ، مشاور امنیت ملی ، پنتاگون و.. در عرصه سیاست خارجی به ایفای نقش می پردازند.
🔹ساختار سیاسی آمریکا اجازه نمیدهد اکثریت دولت و کنگره از افرادی غیر از این دو حزب تشکیل شود و چون مقابله با جمهوری اسلامی ایران و تلاش برای مهار و کنترل آن و تبدیل آن به یک بازیگر عادی مدافع نظم موجود در بین هر دو حزب تبدیل به یک اصل پذیرفته شده است لذا به جرات میتوان گفت با تغییر دولتها در راهبرد کلان ضدایرانی در آمریکا با توجه به اصل گفته شده پیشین و همچنین لابی قدرتمند صهیونیستی آیپک تغییر چندانی حاصل نمیشود و تنها شیوههای مقابله تغییر خواهد کرد.
🔹بدین ترتیب این ایده که با رفتن ترامپ از کاخ سفید تحریمها نیز برداشته خواهد شد با واقعیات موجود در صحنه سیاسی آمریکا همخوانی ندارد. چرا که سبقه عملکردی سیاست خارجی رژیم ایالات متحده آمریکا نشان دهنده آن است که تحریم گزینه ای بوده است که همیشه بر روی میز سیاستمداران آمریکایی قرار داشته و در مقاطع مختلف هر دو حزب آمریکایی؛ از اوباما دموکرات تا ترامپ جمهوری خواه شدید ترین و ظالمانه ترین تحریم ها را بر علیه ملت ایران وضع کرده اند.
🔹به عبارت دیگر هدف هر دو حزب تغییر رژیم در ایران است اما جمهوری خواهان این هدف را از طریق افزایش فشار حداکثری از بیرون، افزایش تهدیدات و اقدامات نظامی و کنش های یک جانبه دیگر دنبال میکنند اما دموکراتها تغییر رژیم را از طریق اجماع سازی در نهادها و سازمانهای بینالمللی و همراه کردن سایر کشورها با خود و استحاله کردن از درون دنبال میکنند.
✍️ #علی_ریاحی_پور
متن کامل این یادداشت در نسیم آنلاین :
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2352365
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
#زیباکلام مصاحبهای تند علیه #اردشیر_زاهدی انجام و کلی اتهام نثارش کرده است...
طوری میگوید او مشکوک است که انگار خودش سربازِ پاکباختهی انقلاب است؛ شاید هم حسادتش شده...
زاهدیِ ضربه خورده از انقلاب، به شهید سلیمانی افتخار میکند اما ایشان که منفعت برده، برای فوت #تابنده پیام داد ولی برای شهادت سردار نداد!
💬 #عبدالله_گنجی
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm
🔴 نیم میلیون آمریکایی در خیابان میخوابند!
📌 برنی سندرز، کاندید پیشین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:
➖حدود نیم میلیون انسان در آمریکا در خیابانها میخوابند
➖پانزده میلیون کودک در فقر به سر میبرند
➖یک سوم آمریکاییها مراقبتهای بهداشتی کافی ندارند
🔹اگر میبینید همین موارد اما با شدت کمتر در ایران هم وجود دارد بدین سبب است که سالهاست سیاستهای اقتصاد نئولیبرالی توسط غربگرایان در حال اجراست.
🔸 خصوصیسازیهای افسارگسیخته و سراسر فسادآور در حوزه صنایع، تلاش جدی برای خصوصیسازی آموزش و بهداشت و درمان به جهت کم کردن نقش دولت در اقتصاد و خدمات اجتماعی از جمله مهمترین سیاستهایی است که نتیجه آن فقر روزافزون اکثریت مردم و به ثروتهای کلان رسیدن تعداد معدودی سرمایهداران فرصتطلب رانتی است.
🇮🇷🕊 @Mobin_rfm