2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شیعیان اهل بیت یا پیروان شیطان بزرگ؟!
🚨تا آخر کلیپ را حتماً ببینید تا چهره واقعی این فرد برای شما فاش شود!
🌹نماز جعفر طیار دو نماز دو رکعتی است:
♦️در هر رکعت حمد و سوره و بعد از آن پانزده مرتبه: «سُبْحانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ للَّه وَ لا الهَ الَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ اکْبَر» خوانده شود، همین تسبیحات را ده مرتبه در رکوع و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از رکوع، و ده مرتبه در سجدۀ اول و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از آن و ده مرتبه در سجدۀ دوم و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از آن گفته شود، در رکوع و سجده می توان ذکر مخصوص ـ سبحان ربی ... ـ را نگفت، اما احتیاط مستحب آن است که علاوه بر تسبیحات، ذکر نیز گفته شود.
♦️این نماز سوره مخصوصی ندارد، لکن افضل آن است که در رکعت اول، سوره «إِذَا زُلْزِلَتْ» و در رکعت دوم، سوره «وَ الْعَادِیَاتِ» و در رکعت سوم، «إذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ» و در رکعت چهارم، سوره «قُلْ هُوَ اللَّهُ احَد» خوانده شود.
❤️ پوستر | شهیدی مثل پدر
🌹تصویرگری نمادین از فرزندان شهدای مدافع حرم در کنار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در #روز_پدر
🎨 اثر استاد آرش فروغی
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای که دستت میرسد کاری بکن
پیش از آن کاز تو نیاید هیچ کار
صاحب پاساژی که بخاطر کرونا اجاره دوماه را به فروشندگان بخشید
در این ایام هوای مستاجران را نگه داریم
⭕️ امام جمعه دهلینو: حمایت آیت الله خامنهای از مسلمانان هند در بهترین زمان انجام شد
👤علامه تقوی امام جمعه مسجد جامع شهر دهلی نو در گفتگو با تسنیم:
🔹مسلمانان هند امیدی ندارند که کشورهایی چون عربستان از آنها حمایت کنند ولی حمایتهای قاطع رهبر معظم انقلاب قطعاً در جامعه هند تاثیرگذار خواهد بود.
🔹قانون تبعیض مذهبی که طبق آن غیرهندیها تنها به شرط مسلمان نبودن تابعیت هندی میگیرند باعث تضییع حقوق تمام مذاهب اسلامی است، به این دلیل در تمام اعتراضاتی که علیه تصویب این قانون انجام شده تمام مذاهب اسلامی دوشادوش هم ایستاده و مخالفت خود را اعلام کردهاند.
🔹این یک حقیقت است که از زمان روی کار آمدن حزب بی جی پی (حزب حاکم) روابط دهلینو و رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.
🔹در حال حاضر متاسفانه دولت مردان هندی تبدیل به بازیگر دستورات آمریکا شدهاند و با اشاره دولتمردان کاخ سفید حزب حاکم هند هر اقدامی را حاضر است انجام دهد.
🔹من فکر نمیکنم کشتار مسلمانان به دستور کشور دیگری انجام شده باشد بلکه باید ریشه آن را درون دولت فعلی هند دید. البته این واقعیت انکار ناپذیر است که هر قانونی که باعث آزار و اذیت مسلمانان شود مورد حمایت رژیم صهیونیستی است و همه این را می دانند.
🔹مسلمانان هند ارتباط بسیار نزدیکی با جمهوری اسلامی ایران دارند، مسئولین ایرانی در شرایط حساس کنونی موضعگیری های بسیار خوب و اصولی داشتند که حتی برادران اهل سنت هندی نیز به آن اذعان دارند.