5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠ملت با اسلام است، نه با من است، نه با شما
💠ملت ما، که از اول قیام کرد و به ما منت گذاشت و وارد شد در صحنه و مقابل همه قدرتها ایستاد و رای داد به این جمهوری و تا آخر و شکست داد طرفهای مقابل را، این ملت ما سر جای خودش هست.
💠ملت با اسلام است. نه با من است و نه با شما و نه با دیگری. من اگر یک کلمهای بر خلاف اسلام بگویم، همین ملت میریزند و من را از بین میبرند. ملت اسلام را میخواهد. ملت شخص نمیخواهد. شخصپرست نیست ملت. ملت میخواهد که قوانین اسلام در این مملکت پیاده بشود.
@Modafeene_shohada
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ طرح یک سوال اساسی درخصوص مسمومیت مشکوک دختران دانش آموز مدارس قم:
۱. چرا این مسمومیت ها بصورت متناوب و زمانهای مختلف فقط در مدارس قم اتفاق افتاده است؟!
۲. چرا درحالیکه علوم پزشکی قم اعلام کرده که حال عمومی افراد خوب است، اما خبرهای دیگر نشان از جدی بودن این مسمومیتها و حتی فلج شدن برخی دانش آموزان دارد؟(فلج بخاطر اختلال عملکرد مغز و مسمومیت مغز).
۳.آیا احتمال نوعی حمله بیولوژیک را در این مسمومیتهای نامعلوم و مشکوک متصور نمی دانید؟
۴. آیا احتمال نوعی عقیم سازی دانش آموزان با گاز درمدارس قم که بعنوان شهری مذهبی و معنوی است و از نظر رشد جمعیت شیعه و افراد معتقد برای دشمن همیشه یک زحمت بوده را متصور نمی دانید؟
۵. با توجه به اینکه مسمومیت در هفته های اخیر بصورت زنجیره ای اتفاق افتاد و حسب اظهارات روزنامه عصرایران در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ برخی مسئولان استان قم از احتمال امنیتی بودن این مسمومیت ها خبر دادند، آیا نباید بصورت جدی تری به آن توجه کرد؟؟!!
🔸۱۷ بهمن(دیروز) نیز تعداد ۶۱ نفر از دانش آموزان بعلت عوارض این گازها بستری شده اند!!
⭕️این کلیپ را تاآخر ببینید؛ اوضاع آن طور که مسئولین می گویند گل و بلبل نیست!!!
@Modafeene_shohada
#امروز_آمدیم
چون حضرت علی علیه السلام فرمود: کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود، بخوابد با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
@Modafeene_shohada
#امروز_آمدیم
به عشق حاج قاسم و رهبری ، به کوری چشم دشمنان انقلاب✌️🏻🇮🇷
#بانگ_الله_اکبر
⭕️ فقط جمهوری اسلامی میتونست از روسها بسیجی های بیل به دست بسازه که تو سوریه به کمک زلزله زده ها برن
@Modafeene_shohada
💠برخی درختان محل سکونت رهبر انقلاب که برخی از آن را خود ایشان در طول سالیان هرس کردهاند، درختان میوه است. هر گاه اهل خانه از میوه این درختان استفاده میکنند، رهبر انقلاب چند برابر برآورد قیمت آن را به بیت المال می پردازند چون ملک متعلق به ایشان نیست.
@Modafeene_shohada
⭕️ دشمنی آل سعود با آل علی؛ دستگیری روحانی برجسته پاکستانی در مکه مکرمه
"علامه ناظر عباس تقوی" عضو شورای علمای شیعه پاکستان به جرم حمل پرچمی که روی آن جمله "یا علی مرتضی" نقش بسته در عربستان دستگیر شد.
مسلمانان پاکستانی ضمن اعتراض به این اقدام ضد انسانی آل سعود؛ خواستار آزادی فوری این روحانی برجسته شدند.
بخش طنز ماجرا اینه که شبکه سعودی ایران اینترنشنال هم از لزوم آزادی بیان و آزادی مذهبی و... حرف می زنه
@Modafeene_shohada
⭕️ تبریک تلفنی گوترش به رئیسجمهور و وزیر امور خارجه
🔹️دبیر کل سازمان ملل در پیامی تلفنی، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران را به وزیر امور خارجه تبریک گفت.
@Modafeene_shohada
⭕️بیست و دوم بهمن امسال خیلی خوبه چون علاوه بر بوی گل و سوسن و یاسمن
بوی دماغ سوختنی هم میاد 😂😉😜
💬 فاطمه
@Modafeene_shohada