از حضرت صادق (ع) سؤال شد: «عقل» چيست؟
فرمود: عقل چیزیست كه به وسيله آن خداى رحمان پرستش شود و بهشت به دست آيد.
راوى گويد: عرض كردم: پس آنچه معاويه داشت چه بود؟
حضرت فرمود: آن نيرنگ است، آن شيطنت است، آن نمايش عقل است ولى عقل نيست!
(کافی، جلد۱، صفحه۱۱)
✍حسن روحانی: تمام تصمیمات ما بر اساس عقل بوده...
یه چیزی که نمیذاره دلمون با روحانی صاف شه
نبودن شماست حاج آقا...
#حلالت_نمیکنیم
🔸 رهبرانقلاب: «برادران عزيز! بعضى از كارها توبه دارد، بعضى از كارها توبه هم ندارد؛ چون اصلاحش ممكن نيست. شما ببينيد در قرآن كريم بعد از «إِلَّا الَّذِينَ تابُوا»، در موارد متعدّدى دارد: «وَ أَصْلَحُوا»؛ گاهى توبه نسبت به كار شخصى ماست. در مسائل فردى، كار اشتباه و غلطى از ما سر مى زند، بعد هم به خداى متعال عرض مى كنيم: پروردگارا! اشتباه كرديم، غلط كرديم. اين تمام مى شود و مى رود. (اما) يك وقت است كه اين كار در صحنه جامعه تأثير مى گذارد؛ واقعيتى را به وجود مى آورد يا از بين مى برد؛ توبه ی اين، به اين است كه آن را اصلاحش كنيم. مگر ممكن است هميشه «اصلاح» كرد؟ مگر در همه موارد ممكن است آب رفته را به جوى بازآورد؟»(۷۹/۳/۲۹)
#حلال_نمیکنیم
comment.5.10.mp3
زمان:
حجم:
13.29M
اینستا ، یوتیوب و واتساپ ممکن است کاربران ایرانی را تحریم کنند ؟
پاسخ به پیام های شما به بهانه طرح صیانت از آرا / اینستا ، یوتیوب و واتساپ ممکن است کاربران ایرانی را تحریم کنند ؟
#پاسخ_به_سوالات
#آقای_تحلیلگر
🔴اینستاگرام صفحه ارتباطی «فتاح» با مردم را بست/ حضور رئیس بنیاد مستضعفان در صفحهای جدید
♦️به دنبال بینتیجه ماندن تلاشها برای بازگشایی صفحه ارتباطی رئیس بنیاد مستضعفان با مردم در شبکه اجتماعی اینستاگرام که بدلایل نامعلومی مسدود شده بود، صفحه جدید فتاح در این شبکه اجتماعی به آدرس seyedparviz.fattah@ آغاز بهکار کرد.
♦️این مسدودسازی در شرایطی رخ داد که این صفحه راه ارتباطى مستقیمى بین رئیس بنیاد مستضعفان و مردم بود و درخواستهای مردمی، انتقادات و پیشنهادات آنها از طریق این صفحه مجازی به صورت مستقیم در اختیار سید پرویز فتاح قرار میگرفت.
#طرح_صیانت
مخالفین طرح صیانت،تحویل بگیرین
🍃🌹ــــــــــــــــــــــــــــ
صـراط
@roshangari_samen
⭕️ پخش بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب
با توجه به سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره تجربه #اعتماد_به_غرب در دولت دوازدهم، امشب کلیپی منتشر خواهد شد که حاوی بیانات مهم و تاریخی منتشر نشدهای از معظم له در گفتگو با مرحوم هاشمی رفسنجانی است.
🎥 21:20 از شبکه 3 سیما
و پایگاه اطلاع رسانی khamenei.ir
--------------
🆔 @jarianshenasi
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عبرت_آیندگان
گفتگوی منتشر نشده رهبری با هاشمي رفسنجاني دربارهی اعتماد به غرب
#مایه_عبرت
🔴خیانت روحانی به کلمات
🔺بالاخره روحانی رفت. او رفت؛ خاطراتش هم می رود. میراثی که او برای دولت بعدی گذاشت، از تورم ۵۲ درصدی و نقدینگی ۳۶۰۰ هزار میلیاردی و کوچک شدن ۳۵ درصدی سفره مردم و... هم گرچه سخت، بالاخره دیر یا زود دست خوش تغییر خواهد شد. اما خیانت او به برخی کلمات شاید به این زودی ها جبران نشود و تا مدت ها در حافظه جمعی بماند.
❎روحانی به واژه «امید» خیانت کرد. آنجا که آن را به لبخند #کدخدا شرطی کرد. او امید ملت را به نقطه ای گره زد که در دست بدخواه ملت بود. در دولت روحانی جامعه نه تنها برنامه عملیاتی برای قوی شدن در برابر تحریم ها مشاهده نکرد، بلکه مدام با گلایه ها و اتهام زنی های بخشی از حاکمیت علیه بخش دیگر آن مواجه شد که وانمود می کرد «نخواستن ها» و «نگذاشتن ها» و «سنگ اندازی ها» علت برهم خوردن توافقات با غرب شده. تقویت این دوقطبی در مقاطعی مثل انتخابات ۹۶، هم به اتحاد و انسجام مردم لطمه زد، هم امیدی که باید مولد مقاومت و ایستادگی می بود، کم رنگ و کم رنگ تر کرد. جامعه ی شرطی شده و در انتظار گشایش، به شدت مستعد پذیرش دوقطبی ها بود که بر شکاف اجتماعی و بروز کینه توزی حتی بین توده های مردمی افزود.
❎روحانی به «عقلانیت» خیانت کرد. عقلانیتی که در #مجمع_عقلا با منطق تنش زدایی، جنگ را با جام زهر به پایان رساند، در دولت عقلا صاحب اختیار مملکت شده بود. می گفت عقلانیت در سازش با دنیاست؛ منطق مقاومت دنبال تقابل ذاتی با دنیاست و نتیجه اش هم تحریم و بالا رفتن قیمت هاست؛ باید برویم آثار بداخلاقی های ایدئولوژیک انقلاب را از دل دنیا در بیاوریم تا دنیا روی خوش نشان دهد و اوضاع زندگی مردم خوب شود! دستاورد ادعایی این عقلانیت برای کشور، هیچ گاه عملی نشد و جز تجاوزهای مکرر دولت های غربی به حقوق ملت ایران و تحریم های بی سابقه چند سال اخیر چیزی به دست نیامد.
❎روحانی به «اعتدال» خیانت کرد. اعتدالی را که معرف #امت_میانه بود، به حرکت بر مسیر تعارض نداشتن با منافع غربی ها و به عبارتی به پروپای آمریکا نپیچیدن منحرف کرد. در این مسیر هرچه از منافع ما در تعارض با خواست غربی ها بود، می توانست وجه المصالحه قرار گیرد؛ حتی منافع راهبردی مان!
❎روحانی به واژه «جامعه بین المللی» هم خیانت کرد. او افکار عمومی را به این باور رساند که جامعه بین المللی یعنی چهار کشور. اگر با آنان تعاملمان ردیف باشد یعنی دنیا به رویمان آغوش گشوده و اگر آنان روی ترش کنند، یعنی ما در انزوا هستیم. ذیل این باور ما فقط باید با کشورهایی ارتباط داشته باشیم که قدرت های غربی اجازه بدهند و هرکه را آنان نخواهند باید از گردونه روابطمان حذف کنیم. با همین رویکرد، ما سال ها شرکای تجاری مان در کشورهای همسایه و آسیای شرقی و آمریکای لاتین را از دست دادیم و بخش اقتصادی سفارت خانه هایمان عملا بی کار بودند و هیچ کمکی به بالا بردن تراز تجاری مان نکردند.
❎روحانی به واژه «عزت» نیز خیانت کرد. از شعارهای او بازگرداندن عزت به پاسپورت ایرانی بود. اما در انتهای دولت او کارت های ملی هم بی عزت شدند؛ آنجا که برای دریافت دو شیشه روغن مردم باید آن را نشان می دادند!
❎روحانی به اصل «مذاکره» هم خیانت کرد. مذاکره همیشه ابزاری بوده درخدمت تامین منافع. روحانی مذاکره را برای مذاکره می خواست. همین باعث شد پس از رسوا شدن طبل توخالی #برجام، حتی در مذاکرات احیای برجام هم شکست بخورد و در بن بست قرار گیرد.
🔻فهرست این خیانت ها می تواند تا ده ها شماره امتداد پیدا کند. آسیب های این هشت سال بر پیکره سرمایه اجتماعی قابل شمارش نیست. امید که این روزگار بگذرد و روزهای بهتری در انتظار ملتمان باشد تا فرصت ترمیم زخم هایمان را پیدا کنیم. افوض امری الی الله...
📝 #رها_عبداللهی
🌑پیش داوری و قضاوت عجولانه درباره عملکرد دولت آینده!!
⚛با پایان دولت ۸ ساله آقای روحانی و ملاحظه برخی ناکارآمدی ها و ناکامی های تیم سیاسی و اقتصادی ایشان
گاها پیش داوری هایی از عملکرد آقای رئیسی در دولت آینده و احتمال ناکامی و ناامیدی از موفقیت در حل بحران ها و چالش های پیش رو در بین مردم و فضای رسانه ای می شود.
فارغ از پیش داوری ها اما
🌿راه کار قرآن چیست؟
قرآن می فرماید: لیس للانسان الا ماسعی (نجم:۳۹) لا یکلف الله نفسا الا وسعها ( بقره:۲۸۶)
☝اگر دولت آقای رئیسی با تکیه بر همین دستور قرآنی، نهایت سعی و تلاش خود را
با برنامه ریزی و مشورت با نخبگان
انجام دهد
⬅️◀️بر طبق صریح آیات قرآن( طلاق:۳و۲)
رعایت تقوا و انجام دستورات الهی و توکل بر خالق هستی، قطعا چاره ساز و حلّال بسیاری از مشکلات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و...خواهد بود.
⛔️فراموش نکنیم ناامیدی بدترین گناهی است که بخشوده نمی شود!!
چاره راه بازگشت به دستورات قرآن است!
✅فرمولِ سعی و تلاش+ انگیزه های خدایی+ توکل و محاسبه خالق هستی در محاسبات
چاره ساز و کیمیای حل مشکلات ماست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 به امید سرافرازی ایران کهن بر قله های پیشرفت و آبادانی جهان
✍محمد تقی احمدی پرتو
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن
🥀🇵🇸
#عبرت_آیندگان گفتگوی منتشر نشده رهبری با هاشمي رفسنجاني دربارهی اعتماد به غرب #مایه_عبرت
🔴 نوشدارو پس از مرگ سهراب!
🔹دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، خیلی هم خوشحال نباشد که مثلاً پیشگویی رهبری به نتیجه رسید آن هم با پخش چند ثانیه از یک مکالمه ۱۰ سال قبل!
🔸مصداق نوشداروی بعد از مرگ سهراب یعنی همین. اگر سال۹۱ این مکالمات #شفاف برای مردم پخش میشد چه بسا این ۸ سال خسارت اتفاق نمیافتاد!
🔹نه فقط تجربه ۸ ساله اعتماد به آمریکا، بلکه خود این اقدام دفتر رهبری هم باید #مایه_عبرت باشد! چرا سانسور رهبری عزیز؟ چرا نگذاشتید این مکالمه و استدلالات رهبری به گوش جامعه برسد؟
✅ #داود_مدرسی_یان