چرا امام حسین ع حضرت علی اصغر س را بالای دست گرفت
اینکه حضرت امام حسین ع حضرت علی اصغر س را بر دستانش گرفت و به دشمن نشان داد چند نکته دارد
اول اینکه حضرت علی اصغر ع از شدت تشنگی به حال تلذی افتاده بودند یعنی مثل ماهی که از آب بیرون افتاده باشد نفس های آخر را می کشیدند اگر امام حسین ع علی اصغر را برای سیراب کردن به میان دشمن نمی آورد بعدها خرده می گرفتند چرا برای علی اصغر آب نخواستند شاید دشمن سیرابش می کرد
دوم اینکه چون دشمن هنگام صحبت امام هلهله می کردند تا سپاه سخنان امام را نشنوند امام تصمیم گرفت تصویری با دشمن صحبت بکند
وقتی قنداقه علی اصغر س را بر دست گرفت و سپاهیان دشمن مات و مبهوت به یکباره ساکت شدند و کنجکاو که ببینید حضرت چه می فرماید حضرت فرمود اگر با من جنگ دارید با این طفل که جنگ ندارید خودتان ببرید و سیرابش بکنید
سوم اینکه امام ع یکبار با قرآن به میدان رفتند و فرمودند قرآن بین ما حکم باشد و باردیگر با عبا و عمامه پیامبر ص به میدان رفتند تا سیره و سنت پیامبر حکم باشد اما آخرین بار با قنداقه علی اصغر س به میدان رفتند تا اینبار با زبان غیر دینی یعنی زبان فطرت و انسانیت صحبت بکنند و فرمودند "اگر مسلمان نیستید آزادمرد باشید" آزادمرد در جنگ طفل شیرخواره را نمی کشد.
شهیدی که در یک ماه گذشته هیچ نامی از او برده نشد!
شهید مبارزه با جدایی طلبان و خلق به اصطلاح مسلمان ترک، شهید مبارزه با فتنه قومیتی،
شهید یوسف پزشکیان برادر رئیس جمهور منتخب!
که در آبان ۵۸ در مسیر جهاد و مبارزه با این خلق نامسلمان و با تیر مستقیم این گروهک منحله در شهر تبریز به شهادت رسید.
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
📣 پاسخ استاد راجی به سیاهنمایی اصلاحات نیوز بر علیه دولت شهید رییسی.
📡 کانال بزرگ شمال نیوز 👇
☑️ @Akhbar_Shomal
به نظرم علاقه امام خامنهای به شهید مظلوم رئیسی مانند علاقه امام خمینی به آية الله خامنهای است
364.5K
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج
#گزیده_تفسیر_سوره_آلعمران_آیه 7
برخي از آيات قرآن كريم «محكم» و ريشه همه معارف قرآن كريم اند و بعضي «متشابه»اند. آنان كه در دل هايشان زيغ و انحراف است براي فتنه جويي و تأويلگري به دنبال متشابه اند و تأويل قرآن را جز خدا نمي داند. راسخان در علم (اهل بيت عصمت و طهارت(عليهمالسلام)) كه عالمان به تأويل اند دائماً مي گويند: ما به آن ايمان آورديم و همه قرآن (اعم از محكم و متشابه) از نزد پروردگار ماست و جز خردمندان كسي متذكر نمي شود.
تسنيم ج 13 ص 101
https://eitaa.com/Mohammadrezakaramati1402
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کلیپ بسیار زیبای «زوم بینهایت»
🔻 از غدیرخم تا عاشورا !!
🔺اثر هنری جذاب که می تواند در ۲:۳۴ ثانیه سیر تاریخ تلخ از غدیر تا عاشورا را یادآوری کند؛ بدون کلام
#امام_حسین
#محرم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عليكم
رُوِیَ عن رسول الله صلی الله علیه و آله: إِنَ الْحُسَيْنَ... مِصْبَاحُ هُدًى وَ سَفِينَةُ نَجَاةٍ. عيون اخبار الرضا عليه السلام.
چند مطلب:
اول) وجه نامگذاری محرم: برخي گفتهاند: وجه تسميه محرّم آن است كه جنگيدن در آن را حرام میدانستند. (مجمع البيان، ج5 ـ 6، ص43)، [تسنيم، جلد 21 - صفحه 532].
دوم) معنای نوحه: النَّوْحَة- [نوح]: يكبار گريستن، اسم مره از (نَاحَ) است، گريه و ناله و شيون بر مرده. ترجمه المنجد الأبجدی.
سوم) وجه نامگذاری «روضه»: کتابى است معروف به «روضة الشهداء» از ملا حسين كاشفى. مرد باسوادى بوده است. مثل اينكه اساساً يك مرد بوقلمون صفتى هم بوده. در ميان شيعهها خودش را يك شيعه صد در صد متصلّبى نشان مىداده و در ميان سنىها خودش را حنفى نشان مىداده است. اصلًا اهل سبزوار است. سبزوار مركز تشيّع بوده است و مردم آن هم فوق العاده متعصب در تشيّع. اينجا كه در ميان سبزواريها بود، يك شيعه صد در صد شيعه بود. میرفت هرات به روش اهل تسنن بود. اولين كتابى كه در مرثيه به فارسى نوشته شده همين كتاب روضة الشهداء است كه در پانصد سال پيش نوشته شده است، قبل از اين كتاب مردم به منابع اصلى مراجعه مىكردند.
شيخ مفيد (رضوان اللَّه عليه) ارشاد را نوشته است و چقدر متقن نوشته است. ما اگر به ارشاد شيخ مفيد خودمان مراجعه كنيم، احتياج به منبع ديگر نداريم. من نمىدانم اين بیانصاف (کاشفی) چه كرده است! وقتى اين
كتاب را خواندم، ديدم حتى اسمها جعلى است؛ يعنى در ميان اصحاب امام حسين اسمهايى را مىآورد كه اصلًا چنين آدمهايى وجود نداشتهاند؛ در ميان دشمنها اسمهايى مىبرد كه همه جعلى است؛ داستانها را به شكل افسانه در آورده است. چون اين كتاب اولين كتابى بود كه به زبان فارسى نوشته شد، [مرثيه خوانها] كه اغلب بى سواد بودند و به كتابهاى عربى مراجعه نمىكردند، همين كتاب را مىگرفتند و در مجالس از رو مىخواندند. اين است كه امروز مجلس عزادارى امام حسين را ما «روضه خوانى» مىگوييم.
مجموعهآثاراستادشهيدمطهرى، ج17، صص: 94 و 95 با تلخیص.
چهارم) معنای مقتل: مقتل
[مَ تَ] (ع اِ) جاي کشتن و زميني که در آنجا کسي کشته شده باشد. قتلگاه. || کتابي که در آن شرح قتل حسين بن علي (ع) کنند. کتابي که دربارهء واقعهء کربلا تأليف شده باشد. ج، مقاتل.
از فرهنگ لغت دهخدا. با تلخيص
پنجم) بِنا بر مطلب سوم و چهارم، خوبه به جای «روضهخوانی» بگیم مقتلخوانی، تا هم کتابی که خیلی دروغ داره، اسمش گرفته نشه و هم شاید سنت حسنه راه بیفته که مصیبت خوانها از مقتلهای معتبر بخونن. حد اقل عبارت «مصیبتخوانی» رایج بشه. اسم گذاریها مهم هستن و میتونن منشأ أثر باشن (یا مفید یا مضر). مثلا خوابگاه نامگذاری خوبی نیست و باید نامی بگذارن تا افراد فک نکنن این مکان بیشتر برای خوابیدن است. اسم مستشفی که در عربی به کار میره بهتر از بیمارستان است که ما فارسیزبانان به کار میبریم. مستشفی یعنی جایی که از خدا شِفا طلب میشه اما بیمارستان يعنی جایی که بیماران هستن.
ششم) در ترویج معارف اسلامی دقت بیشتری بشه حتی اگه فک میکنیم چندان یا هیچ اثر منفی نداره. چون اگه دقت نکنیم، کمکم ممکنه بعدها در امور مهم هم دقت نکنیم. مثلا همین روایت اول همین پیام، به این صورت رایج شده: «إن الحسين مصباح الهدی و سفينة النجاة» در حالی که در نرم افزار جامع الأحاديث فقط در دو کتاب مثير الأحزان و مدينة المعاجز اومده که مؤلف اولی، متوفای قرن هفتم و دومی، متوفای قرن 12 است و در کتب قبلی به این صورت نیست در حالی که در عيون اخبار الرضا عليه السلام که مؤلفش شيخ صدوق رضوان الله علیه متوفای قرن چهارم است و روایت رو با الفاظی آورده که شما در اول همین پیام میبینین.
سند (با تلخیص) و متن حدیث تقدیم میگردد: عيون أخبار الرضا عليه السلام، ج1، صص: 59 و 60
29- حَدَّثَنَا أَبُو الْحَسَنِ عَلِيُّ بْنُ ثَابِتٍ... عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِ بْنِ مُوسَى عَنْ أَبِيهِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى... عَنْ أَبِيهِ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ ع قَالَ: دَخَلْتُ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ ص وَ عِنْدَهُ أُبَيُّ بْنُ كَعْبٍ فَقَالَ لِي رَسُولُ اللَّهِ ص مَرْحَباً بِكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ يَا زَيْنَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرَضِينَ قَالَ لَهُ أُبَيٌّ وَ كَيْفَ يَكُونُ يَا رَسُولَ اللَّهِ ص زَيْنَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرَضِينَ أَحَدٌ غَيْرُكَ قَالَ
يَا أُبَيُّ وَ الَّذِي بَعَثَنِي بِالْحَقِّ نَبِيّاً إِنَ الْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ فِي السَّمَاءِ أَكْبَرُ مِنْهُ فِي الْأَرْضِ وَ إِنَّهُ لَمَكْتُوبٌ عَنْ يَمِينِ عَرْشِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مِصْبَاحُ هُدًى وَ سَفِينَةُ نَجَاةٍ.
و السلام علی من اتبع الهدی.
بر محمد و آلش صلوات
محمدرضا کرامتی
https://eitaa.com/Mohammadrezakaramati1402
روح پدر عزیزم مرحوم کربلایی براتعلی (مشهور به علی) کرامتی در 23 تیر 1397 به سوی خدا رفت.
دختر عزیزم که در تهران زندگی میکرد خاطره مطلع شدنش را چنين نگاشته است. 👇
https://eitaa.com/Mohammadrezakaramati1402
دکتر محمدرضا کرامتی
https://eitaa.com/Mohammadrezakaramati1402
اینکه دختر عزیزم، پدر بزرگوارم را «مغرور» دانسته، احتمالا منظورش این بوده که زحمت خبرگیری را نمیکشید اون هم برای این بود که مرحوم مادرم خبر میگرفت. و گرنه به معنای واقعی کلمه، متواضع بود.
https://eitaa.com/Mohammadrezakaramati1402