نامه فرزند امام خمینی (ره) به رهبر معظم انقلاب اسلامی
متن کامل نامه سرکار خانم دکتر زهرا مصطفوی به رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (دام ظله)
رهبر معظم انقلاب اسلامی
سلام علیکم
ضمن عرض تسلیت بمناسبت شهادت عبد صالح خدا، فرمانده شجاع جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله، نکاتی به ذهنم رسید تا با معظم له در این شرایط حساس و تاریخی از عمر انقلاب اسلامی ایران در میان بگذارم.
مستحضرید که ما از ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره) تا به امروز، شاهد فراز و فرودها و شهادت چهره ها و فقدان شخصیت های بزرگ و اندیشمند متعددی بوده ایم که هر یک در نوع خود می توانستند جامعه ای را رهبری نمایند. شخصیت هایی همچون شهیدان آیات مطهری، دکتر بهشتی، دکتر باهنر و شهید رجایی و شهید دکتر مفتح که اینجانب از نزدیک شاهد ترور این شخصیت اندیشمند و فرهیخته انقلاب در محوطه دانشکده الهیات دانشگاه تهران بوده ام.
در همان زمان که انقلاب نوپای ملت، گرماگرم نبرد با دشمنی بود که از سوی قدرتهای شرق و غرب عالم حمایت می شد، جریان نفاق نیز از یک سو در زمان موشکباران شهرها با همراهی دشمن بعثی به ملت خیانت می کرد و از سوی دیگر هرروز با قتل، ترور و بمب گذاری جنایات متعددی علیه مردم مرتکب می شد که از حافظه تاریخی ملت ایران هرگز پاک نخواهد شد.
علاوه بر این، در دوران دفاع مقدس و در جبهه های حق علیه باطل، شهادت فرماندهان شجاعی چون شهیدان همت، باقری، باکری، زین الدین، بروجردی و ستاری را به چشم دیدیم و انقلاب از حضور این سرداران نیز در ادامه مسیر خود محروم شد. امام راحل در همه آن سالها، فقدان یاران و سردارانش را می دیدند و پیوند میان منافقین و دشمنان را مشاهده می کردند اما با کمال اطمینان می فرمودند که "من به سهم خودم هیچ نگرانی ندارم راجع به انقلاب. انقلاب راه خودش را پیدا کرده و به پیش میرود".
امروز که انقلاب اسلامی ایران با رهبری حضرتعالی پس از ارتحال امام امت، یک درخت تنومند و تفکر شکست ناپذیر است و شاهد پیروزی های روز افزون این انقلاب هستیم، با همه غصه هایی که با شهادت عزیزانی چون حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله داریم، یقین داریم که انقلاب اسلامی به پشتوانه وحدت همه نیروهای انقلاب و رهبری داهیانه حضرتعالی مستحکم تر از گذشته، همچنان منبع خودباوری و بالندگی ملت ایران و الگوی الهامبخش ملتهای آزادیخواه و عدالتطلب خواهد ماند.
«ان العزة لله جمیعا»
والسلام علیکم ورحمه الله و برکاته
زهرا مصطفوی
۱۲مهرماه۱۴۰۳
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان رئیس میز ایران در دانشگاه تلآویو
اين سخن دشمن ترين دشمنان ايران قوی است
به عظمت کشور خود تا أبد بنازید و گول مزدوران وطن فروش و خود حقیر پندارن بیسواد و بیخبر نخورید
🇮🇷به امام مان خامنه ای کبیر و کشورمان ایران عزیز، افتخار کنیم🌸👌🌱
#سید_حسن_نصرالله
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
سلام،خدای مهربان،روز اول ماه ربیع الثانی وآغازین روز هفته را با یاد ونام تو وذکر مبارک یا رب العالمین سپری می کنیم واز درگاه کریمانه ات عافیت وحسن عاقبت مسئلت می نماییم.آمین رب العالمین
نکته**
حضرت سید الساجدین علیه السلام:الهی بر تجاوز از قدرتت،قدرت ندارم وقادر برجلب محبتت نیستم وبه خشنودی تو نتوانم رسید وبه آنچه نزد توست،دست نخواهم یافت،مگر به سبب طاعت وفضل ورحمت تو.خدایا شب را صبح کردم وروز را به شب بردم،درحالی که بنده ذلیل توهستم(پس به فضل ورحمتت از این بنده ذلیل وناتوان دستگیری فرما)آمین رب العالمین.دعای21صحیفه سجادیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خاطره شهید مجتبی علمدار
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 «تقدیر آیت الله العظمی جوادی آملی از حضور باشکوه مردم در #نماز_جمعه ۱۳مهرماه» ۱۴۰۳/٧/١۴
#جمعه_نصر
#وعده_صادق۲
@HawzahNews / حوزهنیوز آملی
🟥 هواداران امام خامنه ای بعد از ۳۵ سال مدیریتِ نظام افزایش یافت !
🔺️بر اساس شواهد عینی بسیاری از زنان و مردان تهرانی و... دیروز برای اولین بار آمده بودند تا امام خامنه ای را از نزدیک ببینند و پای سخنرانی ایشان در باره ایران و جهان در مصلّی بنشینند ؛ این کار دو پیام روشن دارد ؛
✔️ الف) طرفداران آیت الله العظمی خامنه ای حفظه الله در ۸۵ سالگی عمر شریفشان و نیز پس از ۳۵ سال رهبری افزایش پیدا کرده است؛ دیروز استقبال از ایشان مثل این بود که گویا امام خمینی از پاریس به وطن و تهران آمدند !
✔️ ب) دیگر پیام محسوس این بوده و است که ایرانیان در میان جناح های سیاسی و رجال حکومتی در ادوار ایرانِ پسا خمینی کماکان معظم له را برای دفاع از غرور ملی ایران و مراقبت از تمامیت ارضی کشور ، مجرّب ترین و ماهر ترین ، متفکر ترین و استراتژیست ترین فرد در ایران می شناسند ؛ این طرز تلقی را البته ایرانیان و همه جهان در به راه افتادن سیل جمعیت گوناگون تهران در جمعه اخیر بسوی مصلای تهران برای استماع خطبه های این رهبر حکیم مشاهده کردند !
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸خودمان نمی خواهیم «سلمان» بشویم!
از دست خودمان به کی شکایت کنیم؟
💎حضرت آیت الله بهجت (ره)
🌹🌹🌹
https://eitaa.com/masjede_mahdiye
سلام،خدای مهربان،روزمان را با یاد و نام تو که آرامش بخش قلوب می باشد،سپری
می کنیم.عافیت وحسن عاقبت را اجر یاد ونامت قرارده.آمین رب العالمین
نکته**
حضرت علی ابن الحسین علیه السلام:خدایا،جز به کمک توبر جلب نفعی ودفع زیانی قدرت ندارم.من در حق خودم به این خواری وزمین گیری شهادت می دهم وبه ضعف قوت وکمی تدبیرم اعتراف می کنم،پس به آنچه وعده داده ای وفا کن،وآنچه را عنایت فرموده ای برایم کامل ساز،زیرا که من بنده بی نوا،زار،ناتوان،دردمند،خوار،بی مقدار،فقیر،ترسان وپناهنده به تو هستم.آمین رب العالمین.دعای21صحیفه سجادیه
21.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماز جمعه ۱۳ مهر دشمن شکنترین نماز جمعه تاریخ انقلاب اسلامی بود
ـــــــــــــــــــــــ
بررسی ابعاد مختلف متنی و فرامتنی نماز جمعه نصر توسط #حجت_الاسلام_شیخ_حمید_آقایی
#جمعه_نصر
ـــــــــــــــــــــــ
.
╭─┅─🍃 🇮🇷 🍃─┅─╮
🆔 @nehzat_dmv 🆔
@TABlIGHAT_DMV
╰─┅─🍃 🇮🇷 🍃─┅─╯
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهیدان زنده اند الله اکبر،
برای شادی ارواح طیبه شهیدان سه صلوات.