#این_الطالب_بدم_المقتول_بکربلاء
#آیات_مهدوی#بعد_از_ظهور
🔻عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ عَنْ رَجُلٍ قَالَ سَأَلْتُ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ سلام الله علیه فِي قَوْلِهِ تَعَالَى- وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً فَقَدْ جَعَلْنا لِوَلِيِّهِ سُلْطاناً فَلا يُسْرِفْ فِي الْقَتْلِ إِنَّهُ كانَ مَنْصُوراً قَالَ ذَلِكَ قَائِمُ آلِ مُحَمَّدٍ يَخْرُجُ فَيَقْتُلُ بِدَمِ الْحُسَيْنِ سلام الله علیه فَلَوْ قَتَلَ أَهْلَ اَلْأَرْضِ لَمْ يَكُنْ مُسْرِفاً وَ قَوْلُهُ فَلاٰ يُسْرِفْ فِي اَلْقَتْلِ لَمْ يَكُنْ لِيَصْنَعَ شَيْئاً يَكُونُ سَرَفاً ثُمَّ قَالَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ سلام الله علیه يَقْتُلُ وَ اَللَّهِ ذَرَارِيَّ قَتَلَةِ اَلْحُسَيْنِ سلام الله علیه بِفَعَالِ آبَائِهَا
راوی می گوید از امام صادق سلام الله علیه از تفسير آيه شريفه: {وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً فَقَدْ جَعَلْنا لِوَلِيِّهِ سُلْطاناً فَلا يُسْرِفْ فِي الْقَتْلِ إِنَّهُ كانَ مَنْصُوراً} پرسيدم. حضرت فرمود: مقصود از «ولى» #قائم آل محمّد صلّى اللّه عليه و آله است که به#خون_خواهى_حضرت_سيّد_الشهداء سلام الله علیه خروج نموده و شروع به كشتن مىنمايد به طورى كه اگر اهل زمين را بكشد اسراف نكرده است. و در ذيل اين فقره از آيه {فَلاٰ يُسْرِفْ فِي اَلْقَتْلِ} مىفرمايد: حضرت قائم سلام الله علیه اقدام به چيزى كه اسراف محسوب شود نمىكند. سپس امام صادق سلام الله علیه فرمود: به خدا قسم حضرت قائم سلام الله علیه اعقاب كشندگان سيّد الشّهداء سلام الله علیه را به واسطه عمل آباء و اجدادشان خواهد كشت (زیرا به اعمال اجداد خود راضی هستند).
کامل الزیارت ج ۱ ص ۶۳
🥀 در روايات آمده است که امام زمان ارواحنافداه خوانخواه خون حضرت سیّدالشّهدا سلاماللهعلیه است. انتقام گرفتن امام زمان ارواحنافداه چگونه خواهد بود؟
⏪در تمام قوانین الهی و بشری، حقّ خون به فرزند مقتول میرسد و حضرت مهدي ارواحنافداه علاوه بر این که منتقم خون حضرت سیّدالشّهدا سلاماللهعلیه است، منتقم همهی خونهايي است که به ناحق ريخته شده و منتقم تمام ظلمهايی است که در عالَم، صورت گرفته است؛ حتي ظلمی که قابيل به هابيل کرد.
ایشان پاسخدهندهی تمام ظلمهايي است که به بشريت شده است. در زمان حکومت ایشان وقتي که حق، نمايان شود و امام زمان ارواحنافداه سراسر هستي را به قرب خداوند بکشاند، عملاً پاسخ دندانشکني به تمام ظلمهاي انباشته در طول تاريخ داده شده است.
اهل باطل که در طول تاریخ، دست به دست هم دادند تا حق نمايان نشود، مأيوس خواهند شد و امام عصر ارواحنافداه حقّ و حقيقت را به تمام هستي ارزاني خواهند داشت.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 بصیرت
خواص عاشورایی
#عبدالله_بن_حسن
#عاشورا #امام_حسین ع
•┈••✾🍂🥀🍂✾••┈•
موکب امیرالمومنین امام علی (ع)
↙️ در روبیکا
🆔 https://rubika.ir/mokebnoogh
↙️ در ایتا
🆔 https://eitaa.com/Mokebnoogh
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
✦࿐჻ᭂ჻ᭂ࿐✦
🏴#وقایع_روز_یازده_ محرم _قسمت_اول
🔹پس از شهادت امام حسین علیهالسّلام ، کوفیان خيمههای امام را سوزانده و از به يغما بُردن جزئيترين وسايل دريغ نكردند. عمر بن سعد به همراه یارانش تا ظهر روز 11 محرم در سرزمین کربلا ماندند و به تدفین کشتگان خود پرداختند.
🔺آنگاه در حالیکه اجساد بی سر و مطهر امام (ع) و یارانش را بر روی زمین رها کرده بودند، زنان و دختران سالار شهیدان را در برابر دیدگان هزاران دشمن با رویی گشوده و بدون چادر، بر شترهای بیجهاز سوار کردند و همانند اسیران کافر با غل و زنجیر به سوی کوفه حرکت دادند.
🔻سپاه کوفه کاروان اسرا را از میان قتلگاه عبور دادند. تا داغ اهل بیت پیامبر (ص) را تازه کنند. پس آنان شروع به شیون و زاری کردند و به صورتهای خویش میزدند. حضرت زینب (س) چون نظرش به بدن مبارک برادرش امام حسین علیهالسلام افتاد، فرمود: یا محمداه صلى علیک ملیک السّماء؛
♦️این حسین توست که با اعضاى پارهپاره در خون خویش آغشته است، اینها دختران تواند که اسیر شدهاند. .سکینه (س) دختر امام حسین (ع)، پیش آمد و جنازه پدر را در آغوش گرفت و به عزاداری پرداخت. گروهی از یاران عمر بن سعد پیش آمدند و او را به زور از پیکر پاک پدرش جدا کردند و کشان کشان نزد دیگر اسرا بردند.
#تقویم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#یازدهم_محرم
#موکب_امیرالمومنین_امام_علی_ع
16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روضه جانسوز وداع امام حسین علیه السلام با اهل حرم و حضرت زینب(س)
#استاد_عالی 🎙
https://eitaa.com/Mokebnoogh/42709
🌺 نکته ای از زیارت عاشورا :🌺
🍂 وَثَبِّتْ لي قَدَمَ صِدْق عِنْدَكَ مَعَ الْحُسَيْنِ،وَاَصْحابِ الْحُسَيْنِ، الَّذينَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلامُ.
⚡️ ترجمه :
و ثابت بدار قدم صدق مرا نزد خود به همراه حسين و ياران حسين، آنانكه جانشان را در دفاع از حسين(درود بر او)بخشيدند.
❌ «بذل» یعنی بخشش بی چشمداشت.
اصحاب امام حسین، جان خود را بذل امام کردند، یعنی وجود خود را به پای امام ریختند و هیچ مزدی هم از امام نخواستند.
🍁 افرادی لیاقت پیدا می کنند جزء اصحاب امام معصوم قرار بگیرند که حاضر باشند جان خود و خون قلب خود را در راه ولیّ خدا فدا کنند.
⭐️ماهم اگر آرزو داریم که از اصحاب امام زمانمان باشیم، باید آماده فدا کردن تمام هستی خود در راه او باشیم.
#زیارت_عاشورا #محرم
•┈••✾🍂🥀🍂✾••┈•
موکب امیرالمومنین امام علی (ع)
↙️ در روبیکا
🆔 https://rubika.ir/mokebnoogh
↙️ در ایتا
🆔 https://eitaa.com/Mokebnoogh
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
✦࿐჻ᭂ჻ᭂ࿐✦
🌷 پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله) :
🖌 برای شہادت حسین (علیہ السلام ) ، حرارت و گرمایی در دلہای مومنان است کہ هرگز سرد و خاموش نمی شود.
📔 جامع احادیث الشیعه ، ج۱۲ ، ص۵۵۶
﹏﹏⃟🌻﹏﹏
موکب امیرالمومنین امام علی (ع)
↙️ در روبیکا
🆔 https://rubika.ir/mokebnoogh
↙️ در ایتا
🆔 https://eitaa.com/Mokebnoogh
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
✦࿐჻ᭂ🌹🌸🌹჻ᭂ࿐✦
🏴وقایع روز یازدهم محرم
قسمت دوم
💠 بسیاری از مورخان بر این اعتقادند که در روز یازدهم محرم و پس از عزیمت سپاه عمر بن سعد به سوی کوفه، گروهی از بنی اسد ، خود را به اجساد مطهر امام حسین (علیهالسّلام) و یارانش رسانده بر آنان نماز گزارده و آنان را دفن نمودند. برخی دیگر روز سیزدهم را زمان دفن شهدای کربلا بیان کردهاند.
♦️بر اساس برخی منابع شیعی از آنجا که بدنهای بی سر شهدا قابل شناسایی نبودند، امام سجاد علیه السلام که در اسارت به سر میبردند با معجزه الهی خود را به کربلا رسانده و در تدفین امام حسین (ع) و یارانشان شرکت کردند.
🔻دشمنان زمانی که اهل بیت رسالت را به شهر کوفه وارد نمودند سرهای شهدا را پیش روی آنان حرکت داده وارد شهر کردند و در کوچه و بازار گرداندند . بسیاری از مردم کوفه به تماشای اسرا آمدند و برخی از آنان چون اسرا را در این وضع ناگوار دیدند، صدا به گریه و زاری بلند کردند.
🔸آن روز عبیدالله بن زیاد در قصر دار الاماره نشست و بار عام داد و دستور داد تا سر امام حسین (علیهالسّلام) را در پیش روی او قرار دادند، سپس دستور داد تا اهل بیت امام را بر او وارد کردند.
#تقویم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#یازدهم_محرم
#موکب_امیرالمومنین_امام_علی_ع