⚜سبک زندگی قرآنی :
🍂 در همه ی شئون زندگی، ملتزم به حیا باشید. 🍂
🔶فَجَاءتْهُ إِحْدَاهُمَا تَمْشِي عَلَي اسْتِحْيَاء قَالَتْ إِنَّ أَبِي يَدْعُوكَ لِيَجْزِيَكَ أَجْرَ مَا سَقَيْتَ لَنَا فَلَمَّا جَاءهُ وَقَصَّ عَلَيْهِ الْقَصَصَ قَالَ لَا تَخَفْ نَجَوْتَ مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ
(#قصص /٢۵)
⚡️ ترجمه :
پس (چيزى نگذشت كه) يكى از آن دو (زن) در حالى كه با حيا وعفّت راه مى رفت، به نزد او آمد و گفت: همانا پدرم از شما دعوت مى كند تا مزد اين كه براى ما آب دادى به تو بپردازد......
❌ «حيا» از برجسته ترين كمالات زن در قرآن مى باشد.
🍁حیا در همه ابعاد زندگی انسان، نقش دارد. حتی در نوع راه رفتن.
💥رفت و آمد زن در بیرون از خانه باید براساس عفت و حیا باشد.
🌴وجود حیا در دختر شعیب، انگیزه ی ازدواج حضرت موسی با او شد.
✅ دختران برای ازدواج، نیاز به خودنمایی ندارند، بلکه اگر حیا و عفت را رعایت کنند، خدای متعال همسری پاک و صالح نصیبشان خواهد کرد. انشالله
#سبک_زندگی_قرآنی
📜@MosHaf_et
1_3027930840.mp3
6.44M
🎧 ترجمه صفحه 104 قرآن کریم:
▫️ یکسان بودن همهی پیامبران در وحی و اصل نبوت.
▫️ بیفایده بودن عذر و بهانه مردم با آمدن پیامبران.
▫️ جهنم، سزای بیدینی و مانع بندگی خدا شدن.
🔻 انتشار، بلامانع فقط بصورت فوروارد.
رسول خدا" ص" فرمودند:
💚 قرآندلان، یک بهشتی ناباند.
https://eitaa.com/joinchat/3347251394Cd8846c59bb
✅
https://rubika.ir/qurandelan
#فضیلت_سوره #ذاریات
الصّادق (علیه السلام)
◽️ مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ وَ الذَّارِیَاتِ فِی یَوْمِهِ أَوْ فِی لَیْلَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ مَعِیشَتَهُ وَ أَتَاهُ بِرِزْقٍ وَاسِعٍ وَ نَوَّرَ لَهُ فِی قَبْرِهِ بِسِرَاجٍ یَزْهَرُ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَهًِْ.
امام صادق (علیه السلام)
▫️هرکس سورهی وَ الذَّارِیَاتِ را در هنگام روز یا شب بخواند خداوند وضع زندگی او را درست خواهد کرد و روزی زیادی به او خواهد داد و در داخل قبر یک چراغ پر نور تا روز قیامت بر او نور افشانی خواهد کرد.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۵، ص۱۰۰
📚ثواب الأعمال، ص۱۱۵
📜@MosHaf_et
#آیات_الاحکام #عده
◾️وَ الْمُطَلَّقاتُ يَتَرَبَّصْنَ بِأَنْفُسِهِنَّ ثَلاثَةَ قُرُوءٍ وَ لا يَحِلُّ لَهُنَّ أَنْ يَكْتُمْنَ ما خَلَقَ أللهُ في أَرْحامِهِنَّ إِنْ كُنَّ يُؤْمِنَّ بِاللهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ وَ بُعُولَتُهُنَّ أَحَقُّ بِرَدِّهِنَّ في ذلِكَ إِنْ أَرادُوا إِصْلاحاً وَ لَهُنَّ مِثْلُ الَّذي عَلَيْهِنَّ بِالْمَعْرُوفِ وَ لِلرِّجالِ عَلَيْهِنَّ دَرَجَةٌ وَ أللهُ عَزيزٌ حَكيمٌ .
#بقره-228
زنان مطلّقه، باید تا سه مرتبه عادت ماهانه دیدن [و پاکشدن] انتظار بکشند [و عدّه نگه دارند]؛ و اگر به خدا و روز بازپسین، ایمان دارند، براى آنها حلال نیست که آنچه را خدا در رحمهایشان آفریده، کتمان کنند. و همسرانشان، براى بازگرداندن آنها [به زندگى زناشویى] در این مدّت، [از دیگران] سزاوارترند؛ این در صورتى است که [بهراستى] خواهان اصلاح باشند. و براى زنان، همانند وظایفى که بردوش آنهاست، حقوق شایستهاى قرار داده شده؛ و مردان بر آنان برترى دارند؛ و خداوند توانا و حکیم است.
▫️علیبنابراهیم (رحمة الله علیه)
زن مطلّقه چنانچه حیض میشود، سه بار پاکی از حیض را به عنوان عدّه نگاه دارد ... امام (علیه السلام) فرمود: «بر زن جایز نیست که فرزند درون رحمش یا حیض یا پاکیاش را [از شوهر خود] کتمان کند و خداوند برای زنان [اعلام] سه چیز را [به شوهر،] واجب نموده که عبارتند از: پاکی، حیض و جنین.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۲، ص۱۷۲ القمی، ج۱، ص۷۴
📜@MosHaf_et
هدایت شده از قاصدک
💜 دیگه نگران نباش که اعتماد به نفست کمه
و به خودسازی و آرامشت نمیرسی
برای دیدن آموزش های #رایـــگان
اینجــــــــــــــــــــــا کلیــــــــــــــــــــــک کن
تا توی کانال عضو بشـی😍🌱
💜 بهت یاد میدم به نسخه ی بهتر خودت تبدیل بشی
و اعتماد به نفست رو بالا ببری و
جـــــــــــــذاب بشــــــــــی👑🌱
✅ کافیه روی لینک زیر ضربه بزنی👇
.
https://eitaa.com/joinchat/1634271298C2b479acc30
#خادمان_قرآن
🔹شاهرخ محمدبیگی در سال 1334 در شهر بروجرد دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاه خود به پایان رساند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای ادامةتحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به شیراز رفت و همزمان با آن در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان مدرس معارف اسلامی و پس از آن به عنوان مدرس دانشگاه شیراز مشغول به تدریس شد.
🔸پس از مدتی به عنوان عضو هیأت علمی به استخدام دانشگاه شیراز درآمد و موفق به اخذ مدرک دکترا از دانشگاه تربیت مدرس شد.
▫️رشتة تحصیلی وی در دورة لیسانس، زبان و ادبیات فارسی، و در دورة فوق لیسانس فرهنگ و زبان های باستانی ایران است. ایشان هنگام تحصیل دانشگاهی به دلیل علاقه به دروس حوزوی تحصیلات خود رادر رشتة علوم قرآن و حدیث به پایان رساند و با آگاهی نسبی که از ادبیات قبل و بعد از اسلام به دست آورد، راه تحقیق تطبیقی را ادامه داد.
و...
🔗ایشان انگیزه و شیوة خود رادر کار پژوهش بیان کرده است:«تفسیر فارسی موسوم به ترجمة تفسیر طبری را ازاین جهت موضوع کار پژوهشی خود قرار دادم که نخستین تفسیر را با اصل تفسیر طبری که 30 مجلد به زبان عربی است مقایسه کردم و متوجه شدم که تفاوتهای فاحشی بین آن ها وجود دارد. در نتیجه، این انگیزه در من قوت گرفت تا ریشة این تفاوت را پیدا کنم. وقتی پی گیری کردم متوجه شدم که اولین بار ادوارد براون در تاریخ ادبیاتش، نسخه خطی این کتاب را به عنوان ترجمة تفسیر طبری معرفی کرده است. سپس ملک الشعراء بهار نسخة خطی آن را به عنوان ترجمة تفسیر طبری معرفی کرده است و پس از ملاحظه نسخة خطی این کتاب و مطالعة مقدمة آن (مقدمة کتاب بیان غلط اندازی دارد) که باعث القای ترجمة تفسیر می شود، او نیز گفتة ادوارد براون را تأیید کرد. بعد ازمدتی مرحوم حبیب یغمایی که مجلة یغما را منتشر می کرد، با اعتماد به قول این بزرگواران اقدام به چاپ این کتاب به صورت حروفچینین کرد که می توان کار یغمایی را فی نفسه کاری برجسته و بزرگ تلقی کرد که توانست نسخة خطی این کتاب هفت جلدی را احیاء کند. بدین ترتیب 32 سال پیش، این کتاب با عنوان ترجمة تفسیر طبری در دانشگاه تهران به چاپ رسید و انتشار یافت و در سال های 1356 و 1367 تجدید چاپ شد و حتی در سرفصل دروس دانشگاهی، این کتاب با همین عنوان غلط تدریس می شد و در نتیجه در حدود 199 سال پیش این اشتباه علمی پیش آمد. من این کتاب هفت جلدی را به دقت مطالعه کردم و با 30 مجلد تفسیر طبری و با 10 جلد تاریخ طبری مقایسه نمودم و به نظریه ای رسیدم که آن را هم به اثبات رساندم. خلاصه این نظریه این است که در اواسط قرن چهارم تفسیر طبری به وسیلة علمای ماوراء النهر در 30 جلد و با حذف اسناد در 14 جلد ترجمه شده که توسط مرحوم حبیب یغمایی در 7 جلد چاپ شده است و تاریخ طبری نیز با حذف اسناد در همان زمان در 6 جلد ترجمه و به تاریخ بلعمی معروف شده است».
📜@MosHaf_et
❤️ نه سست شوید نه غمگین، و شما برترید اگر مومن باشید
📖 سوره #آلعمران - آیه ۱۳۹
📜@MosHaf_et