#خطای_انسانی
#گل_به_خودی
🔘🔘🔘🔘
چند نکته درباره این شوک بزرگ:
🔸۱. در تمام اظهار نظرها مراقب دل خانوادههای داغدیده این عزیزان باشیم، نکند بهخاطر توجیه این رفتار سخنی که از عظمت مصیبت بکاهد بزنیم. به نظر حقیر مصیبت بزرگتر از بین رفتن این ۱۸۰ نفر است و سپس خیانت پنهانکاری.
🔹۲. شهید صیاد شیرازی میگفتند در کربلای ۴ به سبب وسعت امکانات مادی گرفتار غرور شدیم و خداوند با شکست عملیات گوشمالی حسابی به ما داد. شاید جریان اخیر هم گوشمالی خداوند به سبب مغرور شدن ما به قوای نظامیمان باشد.
🔸۳. به مسأله کم اعتمادی مردم به مسئولان کشوری، کم اعتمادی به مسئولان لشکری هم افزوده شده است، لکن از این دو بدتر اعتمادی است که به رسانههای بیگانه ممکن است ایجاد یا تقویت شود.
🔹۴. به نظر میآید بهترین کار هماکنون پرهیز از توجیه کردن است و نیز همدردی با خانوادههای داغدیده و البته توسل به ذوات مقدس معصومین علیهمالسلام برای ختم به خیر شدن جریان است. در هنگام شدائد خواندن نماز جعفر طیار و اهداء ثواب آن به یکی از ذوات مقدسه معصومین ان شاء الله کارگشاست.
#هواپیمای_اوکراینی
#سپاه_پاسداران
#فاطمیه
#روضه_مادر
#یا_فاطمة_الزهراء
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
● روضه مادر ساده نیست، خدا بخیر بگذراند،
مادر! روز آخر چقدر در اندیشه تمیزی خانه و لباس حسنین و پخت نان هستی؟! کاش شماره نفس هایت اجازه دهد موهای زینب را هم شانه کنی.
اما علی! شاید در اندیشهای که چگونه برای خداحافظی آمادهاش کنی!
وقتی سرت بر دامان علی بود و مرتضی دانه های اشک جاری می کرد سخنی بر زبان آوردی که دل ابوتراب را سوزاندی:
"ای أباالحسن! آیا از کنیزت راضی هستی؟"
و صدای گریه مرتضی را بلند کردی.
●بعد از تو مرتضی در خانه نشسته بود و جز به نماز و زیارت بیرون نمی شد. شیعیان عمار را فرستادند که مگر روی ماه مولا در خسوف ظلمت اعدا بیشتر نماند.
علی را دید که زینبش را بر دامن نهاده و عزای عزیزهاش را گرفته، عمار هم گریه کرد،
مرتضی فرمود: عمار! وقتی دردانهام را برای غسل روی تخت گذاشتم دیدم پهلویش شکسته و از ضرب تازیانه سیاه شده،
عمار! سوختم که این را از من پنهان می کرد تا نکند علی شرمندهاش شود.
😭😭😭
لا اله الا الله
#یا_صاحب_الزمان
بسم الله الرحمن الرحیم
خلاصه سخنرانی اینجانب در هیات محبان الزهراء سلام الله علیها در اهواز
موضوع سخن: «چرا انقلابهای انبیا علیهم السلام به موفقیت کامل نمیرسید»؟
جلسه اول
#سخنرانی
#هیات_محبان_اهواز
#شب_اول
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🔸مقدمه: بدون شک انقلاب هایی که انبیاء علیهم السلام در جوامع ایجاد می کردند نتایج درخشانی داشت و رهایی از بت پرستی و پذیرش غیب، از بزرگترین نتایج اعتقادی این انقلاب بوده است. اما سؤال این است که چرا عموما انقلاب ها به موفقیت کامل نمی رسید؟ از جمله پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله در عین این که جزیرۀ العرب و بلکه منطقه «غرب آسیا» را منقلب کرد چرا بعد از وفات ایشان، با شکست یا انقطاع مواجه شد؟
🍃🍃
🔹بررسی عامل اول
عامل اول این است که انقلاب انبیاء اهداف متعالی تر از اهداف انقلاب ها و حرکت های مادی دارد، مثلا هدف حرکت بزرگی مثل کمونیسم نهایتا این بود که انسان ها دارای شغل، مسکن و درآمد کافی باشند، یا حرکت لیبرالی دنیا در صدد ایجاد بهشت های کوچک و جزیزه جزیره در منزل هر شخص است، چیزی که اگر از جنبه های غیر اخلاقی و غیر شرعی اش بگذریم در حد کف انتظارات انبیاء است.
🍃🍃
🔸نتیجه تفاوت بین دو نوع نگرش در تمدن های مادی و تمدن های الهی، آن است که خروجی تمدن مادی عموما صنعت و تکنولوژی و معماری های شگفت انگیز و امثال آن است اما تمدن الهی تلاش می کند «انسان» تربیت کند. تمام تمدن غرب اگر قیام کند نمی تواند یک «سید علی آقای قاضی» تحویل دهد. این بدان جهت است که تمام ساختارها و امکانات مادی آنها برای تولید این هدف سامان نیافته است.
🍃🍃
🔹در روایت شگفت آوری که از امام صادق علیه السلام نقل شده است آمده که شخصی به نام عمار ساباطی از ایشان پرسید عبادت در حکومت امام قاعد افضل است یا در حکومت امام قائم؟
امام علیه السلام فرمودند همان طور که صدقه مخفیانه افضل از صدقه در ملأ عام است، عبادت با امام سرّ مستتر از عبادت با امام قائم ظاهر افضل است.
عمار می گوید: پرسیدم پس چرا تمنای ظهور کنیم؟
حضرت فرمودند: «سبحان الله»، آیا نمیخواهید خداوند حق و عدالت را در بین همه مردم بسط داده و حال عموم مردم خوب گردد و هیچ تفرقهای در دنیا نباشد و هیچ گناهی صورت نگیرد و هیچ حقی از ترس مردم مخفی نگردد؟!»
محل شاهد آن است که هدف انقلاب مهدوی که همان هدف پیامبر است بسیار متعالی است و هر کسی حال رسیدن به قله را ندارد.
🍃🍃
🔸نکته: اگر جامعه ای اهل همت های متعالی نباشند به حاکمیت رذل ترین انسان ها، رضایت خواهند داد. مثل جامعه آمریکا که به رئیس جمهوری هتاک، تروریست و بی قانون و قاعده رضایت داده اند. و مثل جامعه ما که به نماینده هایی اکتفا کردیم که بنا بود عصاره فضائل ملت باشند اما از بدترین اقشار در بین آنها یافت می شود.
#فاطمیه
#یا_فاطمة_الزهراء
هدایت شده از هیات محبان فاطمه الزهرا _ اهواز
سخنرانی -حجت الاسلام سیدمحمدجواد موسوی فرد.MP3
35.87M
موضوع منبر : علل عدم موفقیت انقلاب انبیاء
🆔 http://T.me/fater14
🆔 eitaa.com/fater14
🌐 www.Fater14.blog.ir
#سخنرانی
#هیأت_محبان_اهواز
#شب_دوم
#چرا_انقلاب_انبیاء_به_موفقیت_کامل_نرسید؟
#انقلاب_بی_یاور
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🔸مقدمه: مشروعیت سیاسی بدین معناست که چرا «حاکم» حق دستور دادن داشته باشد و ما نداشته باشیم، و در واقع مشروعیت به معنای «حق حاکمیت» است.
اما چه کسی حق حاکمیت دارد؟ ویژگی اول «حاکم» آن است که کفایت سیاسی داشته باشد یعنی توان مدیریت و اداره امور کشور را داشته باشد و الا هیچ ترجیحی بر سایرین ندارد. اما آیا این مقدار کفایت می کند؟ خیر، لازم است «حاکم» از طرف منبع قدرت منصوب گردد تا مشروعیت داشته باشد، منبع قدرت در نظریه «دموکراسی» مردم هستند و در نظریه «تئوکراسی» خداوند است.
در «جمهوری اسلامی» مشروعیت امری ترکیبی از اجازه امام معصوم و مشروط به مقبولیت حاکم از جانب مردم است.
🍃🍃🍃
🔹اصل بحث:
1- اگر در یک نظام سیاسی مثل نظام سیاسی انبیاء عظام، مردم نقش داشته باشند انقلاب های انبیاء مشروط به تشخیص و اجرای مردم است. اگر مردم درست تشخیص دادند و اجرا کردند انقلاب انبیاء به ثمر می نشیند و در غیر این صورت عقیم می ماند.
🍃🍃🍃
🔸2- آنچه سبب شد انبیاء و نبی مکرم اسلام به هدف کامل خود نرسند آن بوده که دیکتاتور و زورگوی بی جهت نبودند و به تعبیر عامیانه «مردم را آدم حساب می کردند». وقتی امر به دست مردم باشد و مردم، مردمِ اهل صبر و بصیرتی نباشند و عده ای دروغ گو با حقه بازی در صدد فریب مردم باشند البته امر خلافت غصب خواهد شد.
🍃🍃🍃
🔹3- روایت معروف فاطمه زهرا سلام الله علیها در توضیح شأن امامت همین را می رساند که «امام» معصوم به شرط حضور مردم حاکمیت را در دست خواهد گرفت.
مَحْمُودِ بْنِ لَبِيدٍ قَال قُلْتُ [لفاطمۀ الزهراء] يَا سَيِّدَتِي إِنِّي سَائِلُكِ عَنْ مَسْأَلَةٍ تَتَلَجْلَجُ فِي صَدْرِي قَالَتْ سَلْ قُلْتُ هَلْ نَصَّ رَسُولُ اللَّهِ قَبْلَ وَفَاتِهِ عَلَى عَلِيٍّ بِالْإِمَامَةِ قَالَتْ وَا عَجَباً أَنَسِيتُمْ يَوْمَ غَدِيرِ خُم؟
قُلْتُ يَا سَيِّدَتِي فَمَا بَالُهُ قَعَدَ عَنْ حَقِّهِ
قَالَتْ يَا بَا عُمَرَ لَقَدْ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله: «مَثَلُ الْإِمَامِ مَثَلُ الْكَعْبَةِ إِذْ تُؤْتَى وَ لَا تَأْتِي».(کفایۀ الاثر خزازی قمی، ص 198)
#فاطمیه
#یا_فاطمۀ_الزهراء
متن زیر خلاصه سرمقاله روز دوشنبه روزنامه کیهان به قلم آقای محمد ایمانی در واکنش به اظهارات سخیف و ذلیلانه وزیر امور خارجه است که چون مورد تایید و مفید است جمع بندی آن را ذکر کرده ام.
#ظریف
#مذاکره_با_قاتل_ممنوع
🔘🔘🔘🔘🔘🔘
🔸1- بنا به فرمایش فاطمه زهرا سلام الله علهیا انتقام از امیرالمومنین در خالی گذاشتن صحنه برای غصب خلافت به دلیل ترس از صلابت انقلابی و غیر قابل نفوذ بودن ایشان بوده است در حالی که اگر امیرالمومنین علیهالسلام به حکومت میسید با زورگویی انحرافها را درست نمیکرد بلکه با نرمی برخورد میکرد، و معالأسف توهم این که با انقلابیها به ما سخت می گذرد باعث شد که حضرت را تنها بگذارند:
آنها چه ایرادى بر اباالحسن (علی علیهالسلام) داشتند؟ والله آنها بر شمشیر برنده او ایراد گرفتند، و ثبات قدم و بىاعتناییاش به مرگ در میدان نبرد، و قدرت او در جنگجویى، و ضربات درهمشکنندهاش بر دشمن. به خدا سوگند هر گاه مردم از جاده حق منحرف مىشدند و از پذیرش دلیل روشن سر باز مىزدند، آنها را با نرمى و ملایمت به سوى منزل مقصود سیر مىداد و به سرچشمه زلال و گوارا وارد مىساخت، و سرانجام، او را در پنهان و آشکار، خیرخواه خود مىیافتند». (مَا نَقَمُوا مِنْ أَبِي الْحَسَنِ نَقَمُوا وَ اللَّهِ مِنْهُ نَكِيرَ سَيْفِهِ وَ شِدَّةَ وَطْئِهِ وَ نَكَالَ وَقْعَتِهِ وَ تَنَمُّرَهُ فِي ذَاتِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ اللَّهِ لَوْ تَكَافُّوا عَنْ زِمَامٍ نَبَذَهُ رَسُولُ اللَّهِ ص إِلَيْهِ لَاعْتَلَقَهُ وَ لَسَارَ بِهِمْ سَيْراً سُجُحاً لَا يَكْلُمُ خِشَاشُهُ وَ لَا يُتَعْتِعُ رَاكِبَهُ وَ لَأَوْرَدَهُمْ مَنْهَلًا نَمِيراً فَضْفَاضاً تَطْفَحُ ضَفَّتَاهُ وَ لَأَصْدَرَهُمْ بِطَاناً قَدْ تَحَيَّرَ بِهِمُ الرَّيُّ غَيْرَ مُتَحَلٍّ مِنْهُ بِطَائِلٍ إِلَّا بِغَمْرِ الْمَاءِ وَ رَدْعِهِ شَرَرَهُ السَّاغِبَ وَ لَفُتِحَتْ عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٌ مِنَ السَّمَاءِ وَ الْأَرْضِ وَ سَيَأْخُذُهُمُ اللَّهُ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُون)
🍃🍃🍃
🔹 2- مذاکره با کسانی که دستشان را جنایت کارانه به خون عزیزان ما آلوده اند وجه عقلایی ندارد و مثل مذاکره با یزید بعد از شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام است، ما با قاتلان عزیزان خود فقط با زبان زور و جنگ سخن می گوییم و بس.
👈 وجه عقلایی ندارد چون مذاکره در این شرایط یعنی اعلام انفعال از ضربه ای که دریافت کرده ایم. یعنی ضربه تو کاری بوده و ما کوتاه آمدیم.
🍃🍃🍃
🔸 3- آنچه روحانی و ظریف انجام می دهند این پیام روشن را دارد که ما مقابل زور کوتاه نمی آییم مگر آن که زورش خیلی پرزور باشد، بنابراین اگر آمریکا زور زیادی نشان دهد ما هم انعطاف نشان می دهیم. این کار جری تر کردن دشمن در اعمال فشارهای بیشتر است. [پس گرفتاری های ما زیر سر کسانی است که چنین راهی را به آمریکا یاد دادند]
🍃🍃🍃
🔹 4- حاصل مذاکرات قبل تعطیلی غنی سازی فردو در قبال تقریبا هیچ بود یعنی دشمن چیزی را که با بمباران نمی توانست به دست آورد با مذاکره به دست آورد. این بار دشمن برای کجای مملکت نقشه کشیده است که آن را تعطیل کند در قبال تقریبا هیچ دیگر؟!!
🍃🍃🍃
🔸 5- باز هم ساده لوحی باعث نشود تصور کنیم مقاومت هزینه بیشتر دارد، مسلما سازش باعث هزینه های بیشتراست. سند این سخن فرمایش امیرالمومنین علیه السلام است:
همانا جهاد، دري از درهاي بهشت است كه خداوند به روي دوستان برگزیده خود گشوده است و آن، لباس پرهيزگاري، و زره محکم الهي، و سپر استوار خداوندی است. پس هر کس به اختیار، جهاد را واگذارد، خداوند لباس ذلّت بر او پوشاند، و در طوفان فتنه و بلا سقوط كند، و در زير پا خرد و زبون شود، و عقل خود را از دست بدهد، و به كيفر این رویگردانی، حق از او رو گرداند، و سختي و مشقّت بر او فرود آيد، و عدالت از او روي بر تابد» (أَمَّا بَعْدُ فَإِنَّ الْجِهَادَ بَابٌ مِنْ أَبْوَابِ الْجَنَّةِ فَتَحَهُ اللَّهُ لِخَاصَّةِ أَوْلِيَائِهِ وَ سَوَّغَهُمْ كَرَامَةً مِنْهُ لَهُمْ وَ نِعْمَةٌ ذَخَرَهَا وَ الْجِهَادُ هُوَ لِبَاسُ التَّقْوَى وَ دِرْعُ اللَّهِ الْحَصِينَةُ وَ جُنَّتُهُ الْوَثِيقَةُ فَمَنْ تَرَكَهُ رَغْبَةً عَنْهُ أَلْبَسَهُ اللَّهُ ثَوْبَ الذُّلِّ وَ شَمِلَهُ الْبَلَاءُ وَ فَارَقَ الرِّضَا وَ دُيِّثَ بِالصَّغَارِ وَ الْقَمَاءَةِ وَ ضُرِبَ عَلَى قَلْبِهِ بِالْأَسْدَادِ وَ أُدِيلَ الْحَقُّ مِنْهُ بِتَضْيِيعِ الْجِهَادِ وَ سِيمَ الْخَسْفَ وَ مُنِعَ النَّصَف)
#هیهات_منا_الذلة