هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
❞ عینصاد
🔹ياوراني که محمد تهيه کرده بود، جز کميشان، در ميدانهاي جنگ از دست رفته بودند و به ديدار پروردگار خود رسيده بودند؛ و آنها که مانده بودند، چندان توانایي و نفوذ نداشتند. سلمان بود و ابوذر بود و مقداد و عمار؛ اينها نه از قريش بودند و نه از اوس و نه از خزرج؛ و در نتيجه از صحنه برکنار [بودند]. آنچه در آنها بود و به آنها عظمت ميبخشيد، همان روح بزرگ و آزاد و آگاه بود؛ همان تقوا و ايمان و عشق بود؛ و اينها در اين صحنه، خريداري نداشت. به گفته يکي از بزرگان، اگر بهجاي عباس و عقيل، جعفر و حمزه مانده بودند، وضع علي جور ديگري ميشد.
🔹علي ميتوانست با چند زدوبند سياسي، قدرتي به دست بياورد و با جنجال، عدهاي را دور خود جمع کند و با وعده، قدرتهایی را خريداري کند و خلافت را بگيرد. ابوسفيان و فاميلش از اين دسته بودند که حتي پيشنهاد همکاري دادند که حکومت را به دست بياورند؛ اما اين خلافت و اين حکومت، ديگر با آن هدفهاي وسيع همراه نبود و به حق نميرسيد؛ چون حق جز با پاي حق به مقصد نميرسد.اين بود که علي به کار دفن پيامبر پرداخت.
اين حکومتها با تمام زرق و برقش و اين دنيا با تمام جلوههايش، کوچکتر از اين بود که در علي حرکتي به وجود آورد.
🔹اگر علي به دنبال حکومت و سلطنت شمشير ميزند، از روي غريزه و جاهطلبي نيست؛ از روي وظيفه و بهپا داشتن حق و شکوفا کردن استعدادهاست. اين است که در زمان حکومت، حرمسرا و کاخ سبز و سرخ و سپرده بانکي و ذخيره، دست و پا نميکند. توحيدي که پيامبر آورده بود، اينگونه انسان ميساخت.
📚 #امامت_طرح_حکومت_شیعه
#️⃣ #جمله_کوتاه
📢 |اینستاگرام| |ایتا| |کستباکس|
|آپارات| |بله| |توییتر|
╭✤ @Einsad ✤╮
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر معظم انقلاب: نباید تردید کرد که عامل اصلی آنچه در سوریه اتفاق افتاد، در اتاق فرمان آمریکا و اسرائیل طراحی شده است/ برای این قرائنی داریم/ یک دولت همسایه سوریه هم در آن نقش دارد ولی نقشهکش اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی است
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، هماکنون در جمع هزاران نفر از اقشار مختلف مردم:
✏️ نباید تردید کرد که آنچه در سوریه اتفاق افتاده، محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است. بله یک دولت همسایهی سوریه نقش آشکاری را در این زمینه ایفا میکند و ایفا کرده، الان هم ایفا میکند - این را همه میبینند- ولی عامل اصلی توطئهگر و نقشهکش اصلی و اتاق فرمان اصلی در آمریکا و رژیم صهیونیستی است. قرائنی داریم. این قرائن برای انسان جای تردید باقی نمیگذارد. ۱۴۰۳/۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: من به شما عرض میکنم به حول قوهی الهی گسترهی مقاومت بیش از گذشته تمام منطقه را فرا خواهد گرفت
🔹️رهبر انقلاب اسلامی هماکنون در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنان پیرامون تحولات اخیر منطقه:
✏️ مقاومت این است، جبهه مقاومت این است: هرچه فشار بیاورید محکمتر میشود، هرچه جنایت کنید، پرانگیزهتر میشود. هرچه با آنها بجنگید، گستردهتر میشود و من به شما عرض میکنم به حول قوهی الهی گسترهی مقاومت بیش از گذشته تمام منطقه را فرا خواهد گرفت.
✏️ آن تحلیلگرِ نادانِ بیخبر از معنای مقاومت خیال میکند که مقاومت که ضعیف شد، ایران اسلامی هم ضعیف خواهد شد و من عرض میکنم به حول و قوهی الهی، به اذن الله تعالی، ایران قوی مقتدر است و مقتدرتر هم خواهد شد. ۱۴۰۳/۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
چت جی پی تی:
شما اگر جای شیطان بودی برای دوری مردم از خدا و بیدین شدن آنها چه کارهایی میکردی؟
این سؤال به نوعی به بررسی چالشهای معنوی و اخلاقی انسانها میپردازد. اگر بخواهیم از منظر شیطان به این موضوع نگاه کنیم، میتوانیم به چند روش اشاره کنیم که ممکن است برای دوری مردم از خدا و بیدین شدن آنها استفاده شود:
ترویج شک و تردید: ایجاد شک و تردید در ایمان مردم به خدا و آموزههای دینی. این میتواند شامل طرح سوالات چالشبرانگیز درباره وجود خدا، معانی و اهداف زندگی، و تناقضات احتمالی در متون دینی باشد.
تسهیل دسترسی به وسوسهها: فراهم کردن شرایطی که افراد را به سمت رفتارهای ناپسند و وسوسهآور سوق دهد، مانند ترویج مصرف مواد مخدر، روابط نامشروع و رفتارهای غیر اخلاقی.
ایجاد انزوا: تضعیف ارتباطات اجتماعی و معنوی افراد با جامعه، به ویژه با افرادی که ایمان قویتری دارند. این میتواند شامل تشویق به تنهایی و دوری از فعالیتهای اجتماعی و مذهبی باشد.
ترویج مادیگرایی: تأکید بر ارزشهای مادی و دنیوی به جای ارزشهای معنوی و روحانی. این میتواند شامل تبلیغ مصرفگرایی، موفقیتهای مالی و شهرت باشد.
استفاده از رسانهها: بهرهبرداری از رسانهها و شبکههای اجتماعی برای ترویج ایدههای ضد دینی و بیدینی، از طریق انتشار محتواهای منفی و تحریفشده.
تضعیف آموزههای دینی: تحریف یا تغییر معانی آموزههای دینی به گونهای که افراد را از فهم صحیح و درست آن دور کند.
ترویج ناامیدی: ایجاد احساس ناامیدی و بیفایده بودن در زندگی، به طوری که افراد به این نتیجه برسند که هیچ چیزی برای امیدواری وجود ندارد و به سمت بیدینی گرایش پیدا کنند.
این روشها میتوانند به نوعی به دوری مردم از خدا و بیدینی کمک کنند، اما در نهایت، هر فردی مسئول انتخابهای خود است و میتواند با تقویت ایمان و ارتباط خود با خدا، در برابر این وسوسهها مقاومت کند.
"
https://chat.avalai.ir/chat#
🔺به نظر شما امور پرورشی و تربیتی اولویت چندم حوزه تعلیم و تربیت در شورای عالی انقلاب فرهنگی است؟؟! 👇