هدایت شده از نو+جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #تماشایی | 🏅مسابقه با آقا...
♨️ وقتی آقا از مسابقه معنویت بین خودشان و نوجوانان میگویند...
🌺 #بهار_به_توان_بهار 🌺
💫آیت الله سیدعلی خامنه ای و نوجوانان ایران اسلامی
🌱 @nojavan_khamenei
بخش پایانی منظومه تربیتی مشتمل بر مباحث کاربردی تبلیغ است
دستور سیسی برای حذف آیات قرآن و احادیث نبوی از متون درسی
سرویس خارجی: رئیس جمهوری مصر دستور حذف آیات قرآن و احادیث نبوی از برخی متون کتابهای درسی این کشور را صادر کرد.
دستور رئیس جمهوری مصر برای حذف آیات قرآن و احادیث نبوی از برخی متون درسی سر و صدای زیادی در مصر به پا کرد. وی طی چند سال گذشته درصدد تجدید گفتمان دینی در کشورش بوده و میخواهد آموزش قرآن و احادیث را فقط به کلاسهای دینی محدود کند و این مفاد درسی را از دروس تاریخ، زبان و جغرافیا حذف کند.درهمین رابطه، روزنامه فرامنطقهای القدس العربی درباره دستور عبد الفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر برای حذف آیات قرآن و احادیث نبوی از برخی متون درسی نوشت: روحانیون و مقامات الازهر که وظیفه بررسی برنامههای درسی، فرهنگی و رسانهای را برعهده دارند، در همه موارد مربوط به امور دینی و سازگاری آنها با شریعت، به شدت با این دستورالعملها مخالفت میکنند و با آنچه طرح سیسی برای تغییر جایگاه دین مینامند، مبارزه میکنند.طبق گفته این افراد و روحانیون، رئیس جمهوری مصر درصدد تضعیف وضعیت موجود بین نظام و دین است که در دوره ریاست جمهوری انور سادات و حسنی مبارک حاکم بود. وی همچنین آموزش دین را منبع تروریسم و تهدیدی برای دولت تلقی میکند.
/اطلاعات
لینک اصلی خبر:
https://www.ettelaat.com/mobile/?p=208801&device=phone
👆این خبر را از این زاویه مطالعه کنید : هم اکنون کتب تاریخ، زبان و جغرافیا در مصر با استفاده از آیات قرآن و احادیث نگاشته شده است. سروران گرامی می توانند به لیست آیات و احادیث استفاده شده در کتب درسی حوزه تاریخ، جغرافیا و زبان انگلیسی اشاره کنند. وقتی با اندیشمندان حتی سکولار مصری مواجه می شویم ارجاع به آیات و روایات در بحث های آنها کاملا مشهود است. با این خبر پشت صحنه این نگاه در مصر روشن می شود
فهرست مطالب
بخش اول: راهنمای مربیان ..................................................................................... تعریف دین برای کودکان ............................................................................ منابع مورد نیاز جهت تربیت دینی کودکان ................................................... ضرورت تربیت دینی کودکان ......................................................................... نقش والدین در تربیت دینی کودکان .......................................................... سن آغاز تربیت دینی .................................................................................. ضرورت هماهنگى میان خانه، مراکز آموزشی و جامعه در تربیت دینى کودکان ویژگی های مربی پرورش دینی کودکان .......................................................... شیوه برنامه ریزی زمانی جهت ارائه مفاهیم دینی به کودکان ........................ وی ژگی ها و توانایی های روانی و جسمی کودکان و ارتباط آن با ارائه مفاهیم دینی اصل تفاوت های فردی و مساله جنسیت در ارائه مفاهیم دینی به کودکان شرایط قرائت و حفظ قرآن کریم توسط کودکان ................................................ وی ژگی های محتوای دینی مناسب برای کودکان................................................ عناوین کلی از مفاهیم دینی قابل ارائه برای کودکان ..................................... روش های ارائه مفاهیم دینی به کودکان ...................................................... بهره گیری از فلسفه در ارائه مفاهیم دینی به کودکان .................................... ارزشیابی از مفاهیم دینی ارائه شده به کودکان ............................................. سال .................................................4 تا 3 بخش دوم : آیات و روایات ویژه گروه سنی سال ..............................................5 تا 4 بخش سوم : آیات و روایات ویژه گروه سنی منابع ..................................................................................................................... پرسش و خودآزمایی ................................................................................................ قواعد رفتاری مدیران و مربیان مهدهای کودک در حوزه عفاف و حجاب ..................... پیوست ..................................................................................................................
کتاب فوق «شیوه هایی عملی جهت ارائه مفاهیم دینی در مهدهای کودک سال)5 تا 4 و 4 تا 3 (ویژه مربیان گروه سنی»
تحول دینداری استاد نوذری 13991219.mp3
21.33M
تحول دینداری استاد نوذری 13991219
🌹کتابی که روش صحیح تربیت دینی کودک را آموزش می دهد:
✅کتاب «تربیت دینی کودک» به قلم آیت الله حائری شیرازی
✅قسمت اعظمی از سلسله درسهای تربیتی مرحوم آیتالله حائری شیرازی که با محوریت نگاهی نو به شیوههای تربیت اسلامی شکل گرفته بود به تربیت کودک اختصاص داشت که به همت نشر معارف در قالب کتاب «تربیت دینی کودک» شامل ۶ بخش تنظیم ، تدوین و در سال ۱۳۹۷ به چاپ رسیده است.
✅نویسنده در مقدمه کتاب در بیان اهمیت این موضوع آورده «امروزه تعلیم و تربیت از مسائل بسیار مهم عالَم است. اساس امنیت عالَم به تعلیم و تربیت برمیگردد... اگر انسانها بد تعلیم و تربیت شوند، ابزار تهاجم فرهنگی خواهند شد. اگر عالَم بخواهد از این وضعیت که در آن هست آزاد شود، آن آزادی در گرو اصلاح روش تعلیم و تربیت است. با اصلاح این روش، علما و دانشمندانی ظهور خواهند کرد که عالَم بهواسطۀ آنها اصلاح خواهد شد».
💠 وقتی میخواهیم از تولید علم سخن بگوییم، باید به این توجه کنیم که یک نفره نمیتوان در این مسیر قدم نهاد. اگر بخواهیم به مقابله با اندیشههایی که سالهاست در ذهن آدمهای جامعهمان نفوذ کرده است، برخیزیم؛ یکتنه نمیتوان به این مصاف رفت و امید پیروزی داشت. تولید علم تربیت بر اساس نگاه وحی نیاز به عِدّه و یارانی دارد، تا بتوان این علم را زنده نگه داشت.
احیای تفکر و اندیشه صاحبنظران و مجتهدانی که در حوزه تربیت ورود پیداکردهاند، از جمله راههایی است که هم نشان میدهد اسلام در این زمینه حرفهای بسیاری دارد و صاحبنظران به آن پرداختهاند، هم حوزویان را دلگرم میکند و از وادادگی نجات میدهد. با دیدن پشتوانهای که در این بخش داریم، امید در دلها جوانه میزند و پژوهشگران عرصه تربیت دینی دلگرم میشوند که دستمان خالی نیست و تنها نباید پای حرفهای فروید و پیاژه بنشینیم. ما در بین خودمان و در مکتب خودمان حرفهای مهمتر، جدیتر و مطمئنتری داریم و اولویت با وقت گذاری روی این حرفهاست.
📚 کتاب «نقش آزادی در تربیت کودکان»، شامل یازده گفتار و نوشتار از آیتالله شهید بهشتی درباره مسائل گوناگون تربیت است. عمده مطالب کتاب متناسب با والدین و معلمان مطرح شده است. از این رو به صورت کاربردی بحث شده و از مباحث نظری پرهیز شده است. مسئلههایی مانند نحوه برخورد با کودکان کنجکاو و شیوه رسیدگی به تکالیف درسی کودکان، نقش عادت، فعالیت گروهی، آزادی و شخصیت در تربیت، ازجمله مباحثی است که در این کتاب آورده شده است. ذکر آیات و روایات تربیتی متناسب با موضوعات ذکر شده و تحلیل آنها ازجمله محاسن این کتاب است. امیدوارم با صورتبندی بهتر و تدقیق مباحث تربیتی آیتالله بهشتی(ره)، زمینه استفاده بیشتر از سخنان و نوشتههای ایشان فراهم شود.
#یادداشت_گزارشی
#تربیت_دینی
🍃
https://eitaa.com/ali_fatemipour