مُحَلِّل
عقب نشینی ارتش از حماه نیز تقریباً غافلگیرانه بود یعنی حتی نیروهای مقاومت را نیز غافلگیر کرد. این نش
شب گذشته، جنگندههای رژیم تروریستی اسرائیل گذرگاه مرزی سوریه و لبنان، الشریط، واقع در القصیر را بمباران کردند. این مسئله نشان میدهد که همدستی کاملی در تهاجم علیه سوریه وجود دارد و فعلاً نقش رژیم صهیونیستی، ممانعت از ورود نیروهای مقاومت به میدان است.
@Muhallel
شرایط بغرنج و بحرانی است اما برخی دروغها شبیه ۴۰۱ خودمان است: فلان شهر سقوط کرد و فلان افراد فرار کردند و ... . در ساعات گذشته شتاب میدانی علی الخصوص در شمال کاهش یافته اما موج خبری افزایش یافته؛ به نظر هدف آنها این است که با این اخبار، اندک مقاومت باقی مانده را از راه جنگ شناختی شکسته تا در موج سوم حمله، شهرها حتی راحتتر از حماه و حلب سقوط کنند. البته همانطور که گفته شد بحران جاری را نمیتوان و نباید انکار کرد.
@Muhallel
✅ چرا حزبالله توانست ولی اسد نتوانست؟
🔹 بیشترین فشار ممکن بر حزبالله وارد شد. رمز بقای حزب اما همان مثلث طلایی ارتش - ملت - مقاومت بود و هست.
🔹 از ابتدای جنگ لبنان نیز علاوه بر پایداری و استقامت سازمان مقاومت، حمایت مردم از حزبالله و پذیرش آوارگان جنوب و همچنین عدم بازی ارتش در پازل دشمن، باعث شد تا مقاومت لبنان از نبرد فوق سربلند خارج شود.
🔹 این سه ضلع اما دقیقا مواردی بود که اسد را سرنگون کرد. نه مردمی حمایت میکردند، نه ارتشی اساساً گلولهای شلیک کرد و نه مقاومت به دلایل متعدد به طور کامل در کنار دمشق قرار گرفت.
🔹 این نشان میدهد که حزبالله به خوبی به مثلث تاریخی پی برد و البته یکی از دلایل آتشبس نیز حفظ این مثلث طلایی بود.
@Muhallel
مُحَلِّل
اما نقش همپیمانان چیست؟ در این بخش شاید کمی علنی تر صحبت کنیم اما باید چالش ها و سختی های میدان را د
قبلا نیز تاکید شد که جمهوری اسلامی که در میانه سیف القدس، طوفان الاقصی و ... دست رزمندگان مقاومت غزه را خالی نگذاشته، ارسال سلاح در شرایط بسته بودن مرزهای هوایی و زمینی کاملاً ممکن است.
اکنون نیز تصور بسته شدن کامل مسیر سوریه خطا است.
کافی است نگاهی به یمن انداخت؛ چگونه در شرایط حصر هوایی و زمینی و دریایی، یکی از قویترین زرادخانههای بروز موشکی و پهپادی در این کشور فراهم شده است؟
@Muhallel
یکی از منابع قدرت نظامی مقاومت، فروپاشی شوروی و صدام بود که در شرایط بی ثباتی پس از آن، بخش عمده ای از تسلیحات و ...، به دست کشورهای زیرک افتاد.
اکنون نگرانی رژیم این است که تسلیحات بر جای مانده سرگردان در دوران انتقالی، به لبنان، عراق، غزه، کرانه و ... سرازیر شوند.
بنابراین به دنبال انهدام کامل هستند.
@Muhallel
مُحَلِّل
شاید قبلا هم اینجا تاکید شده اما بزرگترین درس حوادث پسا ۷ اکتبر یک جمله است: "هر چیزی ممکن است" . ای
در دوره جدید، مقاومت حفظ میشود زیرا ریشه مشکل، وجود رژیم صهیونی است. تنها راه مقابله نیز مقاومت است.
اما مقاومت با شکلی جدید به میدان برمیگردد.
از نظر ما نبرد ادامه دارد.
باید از ظرفیتهای موجود استفاده کرد.
شاید نقش رزم مستقیم کاهش یابد اما در شیوه جدید، به سبکهای قبل برمیگردیم، سبکی که مقاومت را در خط مقدم نگه داشته، آسیبپذیرشاش را کاهش داده و بر دشمن درد وارد کند.
در معادلات منطقهای، رژیم صهیونیستی که از درون و بیرون ضربات بیسابقهای خورده، نمیتواند وارد دوره آرامش شود و ضلعی جدید میتواند به طرح صهیونیستی بدل بزند.
@Muhallel
حملات رژیم صهیونی به زیرساختهای سوریه اکنون مسلحین را در برابر پرسشهای جدی قرار داده است. به نظر میرسد آنها با بزرگنمایی و دروغپردازی در خصوص زندان صیدنایا به دنبال انحراف افکار عمومی و فرار از پاسخ به این پرسشها هستند.
این مسئله نشان میدهد که مشکل منطقه دقیقا کدام موجودیت نحس است و هر کشور، گروه، دسته و ... اکنون با این "مشکل" مواجه هستند.
اگر قبلا دشمن صهیونیست با مواردی مثل تطبیع، کمی دست از سر کشور هدف برمیداشت، اکنون جز به انهدام ۱۰۰ درصدی و تسلیم محض قانع نیست مگر زورش نرسد و قدرتی برتر یا مساوی در برابرش قد علم کند. از این رو در پست قبل گفته شد، چاره در مقاومت است. دشمن صهیونیست از هم اکنون به دنبال این است که گزینه مقابله با اسرائیل را از فهرست تصمیمات هر حاکم آینده سوریه پاک کند.
@Muhallel
اکنون ایران از چند کانال سیاستهایی را در سوریه به پیش خواهد برد.
از یکسو، در خصوص تعامل با حکومت آینده، منتظر رفتار آنها خواهد بود.
از سوی دیگر اما بیکار ننشسته و ارتباط خود با همه گروهها و ظرفیتهای مستعد جهت پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی را پیگیری خواهد کرد.
البته جهت تعیین نوع، افراد یا آلترناتیو حکومت آینده، علیالخصوص با توجه به تجاوزات صهیونیستها، نیز بیتفاوت نخواهد بود.
@Muhallel
در طول دهه ۹۰ شاید هیچگاه به اندازه سال ۱۳۹۰ صحنه منطقه، تهدیدمحور ارزیابی نمیشد. صحنه فعلی نیز شاید در بیش از ۱۰ سال اخیر از حیث تهدیدمحوری سابقه نداشته. از این سخنرانی مهم فردای رهبر معظم انقلاب اسلامی بیش از هر چیز یادآور سخنان مهم ایشان در آبان ۹۰ در جمع دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) است.
@Muhallel
مجموع رفتارهای مسلحین نشان می دهد که اجلاس دوحه، نقش مهمی در مهار وضعیت داشته است. این اجلاس که حدود 24 ساعت پیش از سقوط رسمی دمشق برگزار شد، گسترده شده فرمت آستانه بود و علاوه بر ایران و روسیه و ترکیه، عراق، قطر، اردن و عربستان حضور داشتند. در این اجلاس با اطمینان از پایان کار حکومت وقت سوریه، طرح شش مادهای با محتوای خروج امن بشار اسد از سوریه، انتقال آرام قدرت و فراهم آمدن زمینه اجرای قطعنامه 2254 که یکی از بندهای آن اصلاح قانون اساسی است، تهیه شد.
این مسئله نشان میدهد که جمهوری اسلامی ایران از ابتدا نیز صرفاً به خواست ملت هر کشور احترام میگذارد، حتی اگر آن ملت در اشتباه باشند.
@Muhallel
مُحَلِّل
در طول دهه ۹۰ شاید هیچگاه به اندازه سال ۱۳۹۰ صحنه منطقه، تهدیدمحور ارزیابی نمیشد. صحنه فعلی نیز شا
شاید مهمترین تهدید حال حاضر، فعال شدن مجدد گروههای تروریستی در اقصی نقاط منطقه علی الخصوص به شکل گرگ تنها است.
این فعال شدن دلایل مختلفی دارد از کسب روحیه و تهییج تروریستها تا باز شدن درب زندانها.
در این بین بزرگترین منبع تهدید، زندان الهول است که بیش از 11 هزار تروریست شناسنامه دار را در خود جای داده است و هرگونه باز شدن درب های این انبار باروت، منطقه را منفجر خواهد کرد.
این روند درگیر شدن مجدد کشورها با تهدید گروهکهای تروریستی، دلخواه رژیم صهیونی است تا تمرکز از روی آن کاهش یابد.
پیشروی صهیونیستها تا نزدیکی دمشق نیز ثابت میکند که حضور مدافعین حرم تا چه حد به حق و درست بوده است.
مشکل اصلی منطقه، همان موجودیت نامشروع است. تحمیل بحرانهای مصنوعی به کشورهای منطقه با ابزار تروریسم، دشمن صهیونیستی را از زیر فشارها خارج نخواهد کرد.
@Muhallel
مُحَلِّل
حملات رژیم صهیونی به زیرساختهای سوریه اکنون مسلحین را در برابر پرسشهای جدی قرار داده است. به نظر
رژیم صهیونیستی قصد دارد حتی در شرایط ابهام نیز فرصت طلبی کرده و ابتکار عمل در حوزه سوریه را به نفع خود تثبیت کند.
به عبارتی حتی با فرض عدم اطلاع رژیم از حملات تحریرالشام و سقوط نظام سوریه، آنها سعی دارند با اتکا بر نقاط قوت خود پیشروی کرده و معادله را به در سوریه نیز به نفع خود برقرار سازند.
البته دشمن نیز قطعا با ورود ترامپ به دنبال الحاق اراضی فوق اقدام خواهد کرد.
دشمن صهیونی به دنبال ساخت و یک تحمیل معادله جدید است که هر کس علیه آن اقدام کند، بهایش را خواهد پرداخت، حتی گزینه مقابله با صهیونیست یا قوی شدن در منطقه نباید در فهرست حاکمان منطقه باشد. آنها به دنبال ساخت یک تصویر جدید از خودشان هستند. چه با انهدام کامل و چه با برگزاری دادگاه.
از سوی دیگر و به جز تهدیدات لفظی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه یمن، شواهد حاکی از تشدید تلاشهای آمریکا برای جمع آوری اطلاعات از مقرها و اماکن و افراد مقاومت اسلامی عراق است. بنابراین اجرای یک طرح بمباران مشارکتی آمریکا و اسرائیل در عراق هیچ بعید نیست.
@Muhallel