مُحَلِّل
من بر نخیزم از سر راه وفای تو از هستی ام اگر چه بر انگیختند گرد روزی که جان فدا کنمت باورت شود دردا
فرد کنار حاج قاسم که چندین بار تصویر ایشان را منتشر کردیم، شهید ابراهیم حسین جزینی(حاج نبیل) فرماندهی حفاظت شهید سیدنصرالله است که همراه ایشان در آن جمعه تلخ به شهادت رسیدند. حاج نبیل در میان اعراب و صهیونیستها به درع نصرالله یا درع الامین (سپر نصرالله) مشهور بود.
نکته جالب این است که شهید حاج نبیل در نبردهای سوریه پا به پای حاج قاسم بود و مجموعه تصاویر نابی از این همراهی تا پای جان وجود دارد که در هر هفته برخی را کار خواهیم کرد. رحمت و رضوان الهی بر آنها.
@Muhallel
بزودی قرار است که اسعدالشیبانی وزیر خارجه حکومت فعلی سوریه به بغداد سفر کند. عراق انتظار دارد تا در این هنگام نیز سیدعباس عراقچی در بغداد باشد و دیدار عراقچی - الشیبانی صورت گیرد تا فتح بابی شود. این البته وابسته به متغیرهای زیاد است.
در خصوص گروهها نیز ایران موافقت کرده که گروههایی که در چارچوب دولت فعالیت نکنند فریز شوند؛ البته قبلتر سردار حاج اسماعیل در بغداد به گروهها توصیه کرده بودند که باید همه فعالیتهای نظامی خود را متوقف کرده و در چارچوب دولت فعالیت کنند که با قبول فصائل مواجه شده است. این البته به معنای عدم تقویت یا تضعیف گروهها نیست بلکه برعکس است.
@Muhallel
مُحَلِّل
بزودی قرار است که اسعدالشیبانی وزیر خارجه حکومت فعلی سوریه به بغداد سفر کند. عراق انتظار دارد تا در
برخی دوستان پیام دادند که چگونه این توصیه ایران منجر به تقویت گروه های مقاومت خواهد شد؟
ما قبلا نیز این سوال را پاسخ دادیم؛ تهران دیگر اجازه نمیدهد که متحدان کلیدیاش برای حرکاتی که شاید فایده راهبردی و موثری در وضعیت فعلی نداشته باشد وارد مسلخ شوند و کفتارها در کشورهای حریف گوشهای نشسته و تماشا کنند.
دشمن با طرح دیوار به دیوار به دنبال رسیدن به ایران بود که با سد یمن و غزه و کرانه باختری مواجه شد.
آنها مترصد فرصتی هستند تا ظرفیت عظیم مقاومت عراق را نیز با حملات سنگین هوایی، ترور و ... تضعیف کنند لذا این دیوار باید باقی بماند و اتفاقا تقویت شود.
طبعاً تقویت زیر آتش همه جانبه دشمن کار راحتی نیست.
هدف ما حفظ، تقویت، بازسازی و ایجاد گروههای مقاومت است؛ امری که با رفتن منطقه به سمت تنش نظامی کامل نمیتواند به خوبی محقق شود.
لذا فصائل مقاومت نه تنها منحل نخواهند شد که کاملا تقویت خواهند شد اما این تقویت الزاماتی دارد که باید انجام شود.
@Muhallel
4_5774059663720978490.mp3
817.1K
🔸 مشاهده شد که در خصوص توصیه سردار حاج قاآنی در عراق و دو مطلبی که در این خصوص کار کردیم، برخی مباحثات ادامه دارد.
🔸 چند روز پیش صوتی از سردار اثباتی پخش شد که همه به همه جای حرفها و خاطرات ایشان گیر دادند الا آنجا که سردار از وضعیت منطقه تحلیل داده و اتفاقا تحلیلهای مهم و درستی از وضعیت مقاومت است اما برخی صرفاً بخشهایی که در خصوص کارشکنیها و اقدامات حزب بعث و روس است را بُلد کردهاند.
🔸 در خصوص استراتژی مقاومت در منطقه، من توصیه میکنم این یک دقیقه را گوش دهید و سپس آن را با برخی مطالب قبلی نیز تطبیق دهید. در راس آن پاسخ به اینکه منظور از لزوم تاثیرگذار بودن هر عملیات چیست و چرا میگوییم میدان باید تصمیم بگیرد با توجه به اینکه ابوامیر خود نیز در میدان بوده است؛ لذا باید به میدان اعتماد کنیم.
@Muhallel
مُحَلِّل
وقتی مطلب فوق را گفتیم، عدهای انواع و اقسام اتهامات را به ما زدند. حال تصور کنید در شرایط سخت این ر
سیدعباس عراقچی در حکمی، «محمد رضا رئوف شیبانی» را بهعنوان نماینده ویژه خود در امور سوریه منصوب کرد. در این حکم بر ضرورت حفظ یکپارچگی سرزمینی و تمامیت ارضی سوریه و نیز احترام به اراده و خواست مردم سوریه در تعیین سرنوشت خود بدون دخالت و حضور خارجی تاکید شده و به وی ماموریت داده شده است با همه طرفهای ذیربط، از جمله کشورهای دوست در منطقه، برای ایفای مسئولیت محوله رایزنی کند.
✍ دکتر رئوفشیبانی سال ۸۵ و در دوره جنگ ۳۳ روزه سفیر ایران در لبنان بود. از مهر ۹۰ و با آغاز بیداری اسلامی و تحولات سوریه تا سال ۹۶ که اوج رخدادهای سوریه بود، سفیر ایران در دمشق بود. وی از سال ۹۸ و ۹۹ سفیر و سفیر آکردیته ایران در تونس و لیبی بود که در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ تحولات مهم سیاسی و نظامی در لیبی و تونس رخ داد. وی همچنین در زمان جنگ اخیر رژیم در لبنان سرپرست سفارت ایران در لبنان بود و اکنون عهدهدار یکی از پیچیدهترین پروندهها در دستگاه سیاست خارجی شده است. سوابق رئوف شیبانی نشان دهنده تعامل گسترده وی با بازوی نظامی برون مرزی کشور است که باعث هماهنگی بیش از پیش دیپلماسی و میدان در پرونده سوریه خواهد شد.
@Muhallel
مُحَلِّل
رژیم صهیونیستی یک طرح نظامی - امنیتی را آماده کرده و آن را به آمریکا نیز اطلاع داده است. در این طرح
دست آشکار در تحولات اخیر لبنان، عربستان سعودی است. اکنون میتوانیم بگوییم که سعودی به صحنه لبنان به شکل کاملا علنی بازگشته است و دلایل آن نیز واضح است. حال آیا سعودیها تغییر روش خواهند داد؟ اگر آنها به دنبال تکرار ۲۸ آبان ۱۳۹۲ باشند، ۶ دی ۱۳۹۲ هم قابلیت تکرار دارد.
@Muhallel
مسئله اصلی این است که حزبالله و امل دور خوردهاند. به عبارتی در توافقی که ظاهرا علی حسن خلیل در سفارت عربستان و با عون داشته، بالا آوردن عون در ازای باقی ماندن میقاتی در نخست وزیری بوده است. اما عملاً با فشارهای پنهان آمریکایی - سعودی - فرانسوی علیالخصوص بر جنبلاط و باسیل، ورق به سود نواف سلام برگشته است. اکنون حزب و امل یک دوگانه حساس دارند: تحریم دولت و عدم حضور یا ورود به دولت. به هر حال نبیه بری، حاج محمد رعد و علی حسن خلیل همگی از اتفاقات رخ داده که عملا یک فریب سیاسی بزرگ بود خشمگین هستند و اکنون تصمیم آنها حساس است. رویکرد عون این است که برای جبران، پستهای کابینه به دو جریان شیعه داده شود اما این تقلیل دادن است.
@Muhallel