فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی مرد قویای بود مرحوم نواب، من شنیدم یک وقتی رفته بود اردن گوش ملک حسین را گرفته بود گفته بود پسر عموجان این انگلیسها خیلی خطرناکند، آخر سید است، ملک حسین یعنی سید است، آره گفته بود انگلیسها خیلی خطرناکند پسرعموجان، آدم اینجوریای بود گوش ملک حسین را میگرفت فشار میداد.
سالگرد شهادت #شهید_نواب_صفوی
🆔 @myfekr
🔵 الهی اگر از من بپرسند کیستی ، چه بگویم ؟ ( علامه حسن زاده آملی ره )
هویت انسان به داشتن چارچوب اندیشه و انگیزه اوست. انسانی که بسبب کمی اطلاعات و عدم تفکر ، دارای نظام فکری منسجمی نبوده و هر روز به یک شاخه ای می پرد یعنی کاملا منفعلانه و کنش پذیرانه عمل می کند قطعا ره به جایی نخواهد برد. انسان کامل که بزرگان ما به جهت وصول به آن توصیه ها و روشنگریهای زیبایی کرده اند ، انسانی است که بهتر بیندیشد و بهتر عمل کند. هر جا گفتند که کیستی پاسخ شل و ول و کوچه پس کوچه ای نداده و شفاف و روشن و کریستالی بودن را نماد خود قرار دهد. دو چهرگی و نفاق امری مذموم و نازیباست و جز خسارت چیزی دیگری ندارد.
باری ، با دو بال اندیشه خوب و انگیزه ناب ( حسن فعلی و حسن فاعلی ) ، پرواز به سمت خوبی ها و انتشار فضائل در جامعه را می توان گسترش داده و آرامش بخشی بی مانند را به جامعه انسانی تزریق و هدیه کرد. آرامشی که همگان در طلوع آن روشن شده و از حرارت و گرمای آن لذت ببرند. جناب مولوی می سراید :
کار مردان روشنی و گرمیست ، کار دونان حیله و بی شرمیست.
🔯 باید حیثیت فردی و اجتماعی ما منوط به گرمابخشی به جامعه بوده و ایجاد فضای آکنده از مهر و محبت و دلخوشی را رقم بزند. کسی که شب و روز دنبال دو به هم زنی و ایجاد حقد و کینه و حسادت و پرونده سازی و آبرو ریزی در جامعه و یا در محله و در بین اقوام و بستگان خویش هست ، او حیله گر و دغلکاری بیش نیست که استمرار این رویه غلط ، سبب هبوط و سقوط انسانها به دره هولناک نا انسانی و سر در آوردن از خصلت حیوانی خواهد شد.
✔️ اگر در جامعه بد به دنیا بیاییم هرگز نکوهشی نیست ، اما اگر با بی فرهنگی و بی معرفتی ، جامعه بی ریخت و زشت و نازیبا در قالب های مختلف تحویل آیندگان دهیم ، قطعا مورد لعن و نفرین آیندگان قرار خواهیم گرفت.
✍ موسی آقایاری...1400/10/28
🆔 @myfekr
تاریخ فراموش نخواهد کرد که چگونه پابرهنگان یمنی ابرقدرتهای جهان و نوچههایشان را خوار و خفیف کردند...
🆔 @myfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود و تحیات الهی بر شیر زنان
#جهاد_تبیین
🆔 @myfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدار راهبردی #رئیسی با پوتین
🔰برخلاف دولت روحانی که حاصل مجاهدتها و تدابیر راهبردی #حاجقاسم را وجه المعامله غربزدگی و وادادگی کرده بود، آقای رئیسی به درستی در فکر تکمیل مجاهدتهای نیروی همیشه قهرمان قدس و استفاده از آن در فضای اقتصادی داخلی است.
✅رئیسی در دیدار با پوتین:
ما هیچ محدودیتی برای گسترش و توسعه روابط با روسیه نداریم و خواهان برقراری روابط راهبردی با مسکو هستیم.
🔹اسناد همکاری راهبردی میتواند افق روابط را در طول ۲۰ سال مشخص کند. همچنین به دنبال افزایش حجم روابط تجاری با روسیه هستیم و تلاش زیادی در این زمینه انجام خواهیم داد.
🔹تجربه خوبی در همکاری با روسیه در سوریه، در مبارزه با تروریسم داریم که میتواند مبنایی برای روابط مشترک باشد.
🔹من از ابتدای ورود به دولت برنامه ارتقای دیپلماسی همسایگی را دنبال کردم و مانعی بین دو کشور برای همکاری و تعامل سازنده وجود ندارد.
🔻منبع: روزنه
🆔 @myfekr
درود بر آقای رئیسی که با کار انقلابی ایمانی معرفتی خودشان ، سبب شده اند که محمود صادقی و علی مطهری هم چاره ای نبینند جز اینکه زبان به تقدیر بگشایند.
🆔 @myfekr
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میلاد با سر سعادت بی بی دو عالم حضرت زهرای اطهر مبارکباد🌹
هدایت شده از بیداری ملت
🔴چرا بر سر چین و روسیه، اینقدر جنجال میکنند
✍️حسین رجائی
🔹«چرا بر سر چین و روسیه، اینقدر جنجال میکنند؟» عنوان مطلبی است که نگارنده نزدیک دو سال پیش از این و در پاسخ به جنجالی که به دنبال توییت سفیر چین در جواب سخنگوی وزات بهداشت کشورمان به پا شده بود به رشته تحریر درآوردم. در مطلب یاد شده، همچنین به سر و صدایی پیش آمده بر سر استفاده جنگنده های روسی از پایگاه نظامی کشور ما برای حمله به داعش اشاره کردم.
🔹اکنون پس از دو سال وضعیت به همین منوال است. بلکه حتی بدتر هم شده است. جماعتی را فرض کنید که بر سر انتشار یک توییت اعتراضی و فرود دو جنگنده، استقلال کشور را بر باد رفته خوانده و آن را مستعمره چین و روسیه اعلام میکنند، به نظر شما این ها وقتی بفهمند کشورمان میخواهد با دو کشور یاد شده پیمان های راهبردی امضا کند چه غائله ای به پا میکنند!؟
🔹ایشان اکنون به مرحله ای از دقت! رسیده اند که نشانه های وادادگی ایران و استعمارگری روسیه را در ابعاد میز محل گفتگوی روسای جمهور دو کشور و نحوه نشستن آن ها، جستجو می کنند! گویا این جماعت الی الابد در حواشی و جزئیات مستغرق مانده اند. ایران اسلامی به کمک روسیه شاهکار قرن را رقم زد. ابرپروژه داعش را که ساخته و پرداخته قدرتمندترین و ثروتمندترین کشورهای غربی و عربی بود، زمین زد. آنوقت اینها در بند میمیک صورت پوتین در دیدار با رئیس جمهور کشورمان هستند. آن هم اکثرا با اخبارها و تحلیل های غلط اندر غلط!
🔹به حساب این ها، جمهوری اسلامی روزی صدبار مستعمره چین و روسیه میشود! به پیش بینی این ها پوتین ۵ سال پیش گوش ما را گرفته و از سوریه بیرون انداخته است! به ادعای این ها کشورمان، کل دریای خزر را به روسیه فروخته است!
🔹معلوم نیست در عوض چه متاعی این بذل و بخشش های حیرت انگیزی که اینها ادعا میکنند صورت پذیرفته است!؟
🔹حتی آن عربستان اگر گاو شیرده آمریکا شده، بجایش ایالات متحده با صدها هزار نیروی نظامی و با فروش بروزترین تسلیحات آمریکایی از امنیتش حفاظت میکند. با حمایت سیاسی، تداوم حکومت حاکمان سعودی اش را تضمین می نماید، پذیرای خوشگذرانی ها و همچنین سرمایه گذاری های شاهزادگانش است و در روز قیام احتمالی مردم عربستان، الی الابد مامن خوبی برای تداوم زندگی تجملی و مرفه حاکمان فراری خواهد بود. همچنان که برای خاندان پهلوی چنین کرده است.
🔹کره و ژاپن و تایوان و... هم به همین ترتیب در ازای باج هایی که میدهند و عزتی که میفروشند، امنیت شان توسط ابرقدرت تضمین میشود.
🔹چین و روسیه کدامیک از این امتیازات را برای کشور ما یا مسئولان آن فراهم می سازند!؟
🔹آیا همانند کانادا، پناهگاه معدود مسئولان دزد و فاسد ما هستند یا همچون آمریکا محل تحصیل و زندگی فرزندان برخی مسئولان عافیت طلب مان شده اند!؟
🔹آخر روی چه حسابی این باج های کذایی که ادعا میشود را حکومت ما به چین و روسیه می دهد!؟
🔹اگر کسانی در رسانه های فارسی زبان آنطرف آب و برخی رفقایشان در داخل، با بمباران تبلیغاتی در جهت مسموم کردن ذهن مردم نسبت به روابط ایران با چین و روسیه میکوشند، خب حق دارند. حقوق میگیرند که در خدمت اهداف آمریکا و اروپا باشند. این دلسوزانی که در کشور ما حامی تعامل متوازن با همه کشورهای غیرسلطه گر هستند برای چه باید بخاطر چین و روسیه خود را به زحمت بیاندازند!؟
🔹پر واضح است که منفعتی ندارند بلکه دلسوز ایران و ایرانی هستند. طبیعت قدرت و سیاست را در نظام بین الملل میفهمند و خمار برجام ها و لبخندها نشده اند. مقهور نمایش قدرت دولت های غربی و مسحور جادوی رسانه هایشان نمی شوند.
🔹از یاد نبریم این جماعت که این روزها اینقدر روی استقلال و عزت کشور تعصب پیدا کرده اند، بزرگترین رویایشان این است که ایران ژاپن یا کره جنوبی شود. یعنی همین دو کشوری که بدون اجازه آمریکا آب هم نمیخورند و یکی شان سالهاست پول های ما را به دستور ایالات متحده بلوکه کرده و پس نمیدهد.
این جماعت حتی عربستان و امارات شدن ما را هم با خرسندی میپذیرند. یعنی همین دو کشوری که آمریکا علنا آن ها را گاو شیرده خود میداند./الف
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔵 روش اسلامیِ نقد از منظر حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای؛
1_ منهایِ تخریب
«نقد و نقدپذیری واجب است، تهمت و لجنپراکنی حرام است.» ۱۳۹۶/۱۰/۰۶
این عبارت رهبر انقلاب اسلامی بهروشنی نگاه ایشان به مسئلهی نقد و نقدپذیری را نشان میدهد. از نظر حضرت آیتالله خامنهای اهتمام به مسائل اساسی کشور و نقد منصفانه امری ضروری در مسیر حرکت جامعهی اسلامی بهسوی آرمانها است و مسئولان نیز باید ظرفیتِ شنیدن انتقادات، پاسخگویی و پذیرش نقد عالمانه را در خود ایجاد کنند. قید مهم در این میان پایبندی همگان به «ضوابط شرعی و اخلاقی» و «پرهیز از هتک حرمت» و «تخریب» است.
2_ آزادی نقد، هدیه انقلاب است
قبل از انقلاب، حکومت، دیکتاتورىِ امنیتی بود؛ دیکتاتورىِ سخت و سیاه... اصلاً به ذهن ما خطور نمیکرد که کسی یک اعلامیه توی جیبش باشد و مقداری انتقاد از دستگاه در آن اعلامیه باشد و بتواند توی کوچه راه برود. این وضع دیکتاتوری امنیتىِ آن روز بود. انقلاب آمد فضای آزاد را، فضای نقد را، فضای اصلاح را، فضای تذکر را، حتّی فضای مخالفت و اعتراض را برای مردم باز کرد. ۱۳۸۹/۱۱/۱۵
3_ عیارسنجی نه عیبجویی
انتقاد معنایش چیست؟ انتقاد اگر معنایش عیبجویی است، این نه چیز خوبی است، نه خیلی هنر زیادی میخواهد، نه خیلی اطّلاعات میخواهد؛ بلکه انسان با بیاطّلاعی، بهتر هم میتواند انتقاد کند... انتقاد به معنای عیبجویی، اصلاً هیچ لطفی ندارد. شما بنشین از بنده عیبجویی کن، من هم از شما عیبجویی کنم؛ چه فایدهای دارد؟ نقد، یعنی عیارسنجی؛ یعنی یک چیز خوب را آدم ببیند که خوب است، یک چیز بد را ببیند که بد است. اگر این شد، آن وقت نقاط خوب را که دید، با نقاط بد جمعبندی میکند، آنگاه از جمعبندی باید دید چه حاصل میشود. ۱۳۷۷/۱۲/۰۴ نقد منصفانه و متقابلاً نقدپذیری متواضعانه هر دو لازم است... نقد را با عیبجوئی و با عصبانیت و با بهانهگیری نباید اشتباه کرد؛ اما نقادی باید کرد. ۱۳۸۶/۰۲/۲۵
4_ هدیه کردن عیوب
یکی از بدترین کارها این است که مسؤولانِ موظّف نظام، به وسیله اشخاص دیگر - صرفاً به خاطر اینکه تریبونی در اختیارشان قرار گرفته - مورد تخریب واقع شوند. انتقاد کردن غیر از تخریب کردن است. انتقاد، خوب و نعمت است. اگر دولت یا مسؤولان دیگر، مورد انتقاد قرار نگیرند، عیوب خودشان را نمیفهمند. انتقاد در واقع هدیه کردن عیوب آنها به خود آنهاست. ممکن است گاهی انتقاد درست باشد، ممکن هم هست نادرست باشد؛ اما انتقاد کردن غیر از تخریب کردن است. نه قوّه مجریّه و دولت را تخریب کنید؛ نه قوّه قضایّیه را تخریب کنید؛ نه قوّه مقنّنه را تخریب کنید. ۱۳۸۰/۰۵/۱۱
5_ نگرانم اخلاق بیانصافی در جامعه رائج شود
من نگرانیام از این نیست که حرفی زده شود، از کسی انتقاد شود؛ نه. یک نفر انتقاد میکند، یک نفر هم جواب میدهد. نگرانی من از رائج شدنِ اخلاق بیانصافی در جامعه است. خدمات فراوانی انجام میگیرد، انسان همه را کنار بگذارد، به نقطهای بچسبد، این درست نیست. البته این خطاب به همه است. این را ما به شخص خاصی، به گروه خاصی، به جناح خاصی عرض نمیکنیم، این را به همه عرض میکنیم. همه مراقب باشند یکدیگر را تخریب نکنند. فضای تخریب، فضای خوبی نیست. مردم هم خوششان نمیآید. ۱۳۸۷/۰۶/۲۹
6_ تحقیر و اهانت ممنوع است
من مردم عزیزمان را به بیتفاوتی دعوت نمیکنم، به نظارت نکردن دعوت نمیکنم؛ آنها را به اهتمام در مسائل اساسی کشور دعوت میکنم؛ امّا اصرار میکنم که برخوردها نه از سوی مردم نسبت به مسئولین و نه از سوی مسئولین نسبت به منتقدین، تخریبی نباید باشد؛ نه تحقیر باشد، نه اهانت باشد. ۱۳۹۴/۰۱/۰۱
7_ نقد واجب است، لجنپراکنی حرام است
خدمات دولتیها و قضائیها و مجلسیها را باید انسان سپاسگزاری کند، شکرگزاری کند؛ غالب [آنها] هم خدمتگزاران هستند. صدمات را هم بایستی انتقاد کرد، نقد کرد؛ منتها نقد منصفانه و نقد مسئولانه، نه نقد همراه با فحّاشی و تهمت. نقد و نقدپذیری واجب است، تهمت و لجنپراکنی حرام است؛ نقد با تهمتزنی فرق میکند، با لجنپراکنی فرق میکند، با تکرار حرف دشمن فرق میکند؛ نقد باید منصفانه باشد، باید عاقلانه باشد، باید مسئولانه باشد. ۱۳۹۶/۱۰/۰۶ بیان انتقادی با تخریب فرق میکند؛ بیان انتقادی با کامل کردن پازل دشمن فرق میکند؛ با بدبین کردن مردم یا گستردن بدبینی در فضای عمومی کشور فرق میکند؛ باید واقعاً دلسوزانه باشد. ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
🆔 @myfekr
🔵 «انقلابی» و «انقلابی نما».
• انقلابی اخلاق و انصاف را اصل اول خود می داند، انقلابی نما معتقد است هدف وسیله را توجیه می کند.
• انقلابی افتخارش خدمت به مردم است و فخر انقلابی نما وصل بودن به فلان سردار و مسئول.
• انقلابی متواضع و فروتن است، انقلابی نما در پشت قیافه به ظاهر متواضعش، تفرعن و تکبّر موج می زند.
• انقلابی وظیفه خودش را توجیه کم کاری های نظام نمی داند و هر زمان لازم شد، پیشرو مردم در انتقاد می شود؛ انقلابی نما ارتباطی با جامعه ندارد و همه جا صفش را از مردم جدا می کند.
• انقلابی معتمد مردم است و انقلابی نما مخل آرامش مردم.
• انقلابی برای مومنین محور اجتماع است و انقلابی نما نقطه افتراق.
• انقلابی نهادها و تشکل های انقلابی را بستری برای خدمت می داند و انقلابی نما به آنها چنگ می زند تا عقده گشایی کند و سکوی پرتابی برای خود دست و پا نماید.
• انقلابی یادآور شهیدان بهشتی و مطهری است که بدون نزاع و تهمت ساعت ها با ضدانقلاب و مارکسیست بحث می کردند، انقلابی نما در کمتر از پنج دقیقه برچسب زنی و هوچی گری را شروع می کند.
• انقلابی به تبعیّت از رهبری کتاب می خواند، انقلابی نما تعداد صفحاتی که در طول عمرش خوانده از تعداد ریش هایش کمتر است.
• انقلابی پیرو رهبر است و انقلابی نما با وجود تظاهر به ولایتمداری پیرو خودش است.
• انقلابی توصیه رهبری در خصوص حفظ وحدت و احترام به همه مذاهب را رعایت می کند، انقلابی نما بعضی روزها هر کاری که دلش خواست انجام می دهد.
• انقلابی هر کجا باشد، منشأ اثر، خدمت و حرکت است؛ انقلابی نما فقط بلد است بیانیه بدهد و محکوم کند.
• انقلابی در رفاقت بهترین است و به تعبیر شهید بهشتی معتقد به «دافعه در حد ضرورت، جاذبه در حد اعلای امکان است». اما انقلابی نما هر کسی را به نحوی از خود دلزده می کند.
• انقلابی با قرآن مأنوس است و انقلابی نما معتکف همیشگی فضای مجازی است.
• انقلابی طهارت زبانش را حفظ می کند و انقلابی نما هرچه به دهانش آمد می گوید.
خیلی وقت ها کسانی مدعی مکتبی می شوند که خود هیچ ارتباطی با آن ندارند؛ مثل آنکه کسی عضو داعش باشد و بیاید از اسلام سخن بگوید یا آن مدیر بی خاصیتی که حقوق نجومی بگیرد و سخنران مراسم های دهه فجر شود!!
انقلاب و انقلابی گری را با مبانی و ویژگی های آن که توسط امام خمینی(ره) و بزرگان انقلاب نظیر رهبری و شهیدان بهشتی و مطهری ارائه شده بشناسیم و افراد را با آن شاخص ها بسنجیم. میان انقلابی تا انقلابی نما تفاوت از زمین تا آسمان است؛ نگذاریم انقلابی نماها خودشان را نماد انقلابی گری معرفی کنند و آبرویی برای انقلابی ها باقی نگذارند.
✍ رضا اصغری آذر
🆔@myfekr