eitaa logo
آموزش نینجاوهنررزمی
269 دنبال‌کننده
474 عکس
130 ویدیو
2 فایل
این کانال برای معرفی و توسعه سبک نینجا بوجینکان سوک ماساکی هاتسومی است و ما باید با سبک بوجینکان ماساکی هاتسومی آشنا شویم این کانال برای کسانی است که می خواهند با نینجا آشنا شوند و یا نینجوتسو کار شوند به کانال ما بپیوندند.
مشاهده در ایتا
دانلود
استاد ماساکی هاتسومی : اگر شما ورزشهای رزمی را با یک روح درست و سالم انجام ندهید، به جای حفاظت از خودتان، کنترل تان را از دست داده و خودتان را از بین خواهید برد .
بیوگرافی استاد ماساکی هاتسومی پدر نین جوتسو جهان
دکتر ماساکی هاتسومی.استاد بزرگ وارث 9 مکتب نین جوتسو و بنیانگذار بوجینکان دوجو تولد: 2 دسامبر 1931 محل تولد:ژاپن شهر نودا ناحیه ی چیبا آغار یادگیری هنرهای رزمی:7 سالگی استاد بزرگ ماساکی هاتسومی بنیان گذار و مدیر بین المللی بوجینکان دوجو است.دوجوی اصلی (هنبو دوجو) یا بوجیندن(قصر الهی) همراه با دفتر مدیریت که به آن متصل شده در محل تولد سوکه قرار دارد.او متاهل است و همسر او یکی از بزرگترین مربیان رقص ژاپنی و همچنین دارنده ی کمربند دان 10 از خود سوکه است. دکتر ماساکی هاتسومی وارث 9 مکتب نین جوتسو است که آنها را از "توشیتسوگو تاکاماتسو"(آخرین نینجای تاریخ) در سال 1970 دو سال قبل از مرگ تاکاماتسو دریافت کرده است.گفته میشود دکتر هاتسومی تنها کسی بوده که تعلیمات نینجا را در 15 سال آخر عمر تاکاماتسوی کبیر از او آموخته است.
او فارغ التحصیل دانشگاه میجی در رشته های تئاتر و پزشکی استخوان (استئوپاتیک) است.پس از فارغ التحصیلی یک کلینیک در شهر خودش باز کرد و تا سال 1990 که مسافرات و قراردادهای فیلمسازی وقتش را پر نکرده بود به تمرین ادامه داد.او همچنین بیش از12 کتاب و 40 فیلم و مستند در مورد نین جوتسو منتشر کرده است.او در تمامی مجلات و نشریه های ژاپنی چه رزمی و چه غیر رزمی به طور برجسته نشان داده شده است.او مقالات بیشماری را در زمینه ی هنر های رزمی نین جوتسو در روزنامه ها و مجله های ژاپنی منتشر کرده است.همچنین نویسندگی،کارگردانی و بازیگری در مجموعه ای 50 قسمتی به نام "جیرایا"در کارنامه ی هنری او قرار دارد.کارگردانان فیلم های رزمی از او به عنوان تاریخ دان و کارشناس هنر های رزمی مشاوره میگیرند تا مطمئن شوند فیلمی که میسازند بر پایه ی حقایق است. او یکی از مدیران سابق نویسندگان در ژاپن است همچنین یکی از گیتاریست های کارکشته ی ژاپن.او توانایی منحصر به فردی در نواختن ساز مخصوص ژاپنی(یوکالوله)دارد.3 دیوار آجری در خانه ی پر از عکسهایش با رهبران بسیاری از کشور های جهان همراه با هدایا،مدارک و درجات افتخاری است. از مهم ترین درجات او میتوان به دکترای افتخاری علوم انسانی و فیزیولوژی جانوری از ایالات متحده ، رنجر افتخاری از تگزاس ، شوالیه از آلمان ، مربی سال از مجله ی بین المللی "کمر بند سیاه" و شهروندی افتخاری از ایلات های لس آنجلس،کالیفرنیا،آتلانتا،جورجیا و همچنین در ایرلند و دوبلین میباشد.در سال 2000 بزرگترین مقام ژاپن افتخاری ژاپن از سوی امپراطور ژاپن به او اعطا گردید.(این لیست هر ماه به دلیل تدریس سوکه در مسابقات بین المللی تای کای که توسط شاگردان ارشد سوکه در کشورهایشان برگذار میشود بیشتر و بیشتر میشود). ماساکی جوان 7 سال بیشتر نداشت که شمشیر چوبی پدرش را برداشت و راه رزم را شروع کرد. آن بوکن تمرینی از درخت "بیوا" درست شده بود به همین خاطر پدرش خیلی به آن افتخار میکرد. و اینطور بود که آن شمشیر چوبی الهام بخش کودک 7 ساله برای آموختن شد.در جوانی او خود را شدیدا درگیر هنر های رزمی ژاپن کرده بود و با جدیّت تمام به تمرین میپرداخت. او در این راه هرچه را میتوانست یاد میگرفت. جودو،آیکیدو،کندو،کاراته،اوکینووان کاراته (ذن-بی بوتوکوکای) و جوکندو(سرنیزه و تفنگ).در 20 سالگی دان 4 جودو بود.این صبر و شکیبایی استاد را در مقابل حریفانی که بسیار از او بزرگتر و قوی هیکل تر بودند نشان میدهد.بعد از سالهای جنگ او به طور موقت از هنرهای رزمی کناره گیری کرد.در پایان سالهای 20 او بکس غربی آموخت و با راگبی ادامه داد . همچنین تحصیلات آکادمیک خود را با نمره ها ممتاز گذراند. دوباره به رزم ژاپنی بازگشت. احساس میکرد چیزی را گم کرده است و دنبال آن است. کم کم خود را در مقابل در خانه ی کسی دید که قرار بود زندگیش را تغییر دهد. کسی که میگفتند آخرین نینجای زنده است.استاد تاکاماتسو او را برای 15 سال ریز پروبال خود گرفت.اسرار نینجاها را به او یا داد و آنها را مانند یک روح لطیف به ارث داد. و آن تعلیمات چیزی است که ما امروزه به آن بودو تایجوتسو میگوییم.
بيوگرافي كانچو علي اكبر فرجي
استاد اکبرفرجی متولد شهر تهران یکی از اساتید برجسته هنرهای رزمی در کشورمان ایران میباشند . وی از سال 1351 ورزش رزمی را با هنر کاراته و کونگ فو آن زمان در کنارشنا قهرمانی آغاز کردند وی در دوران کودکی چندین دوره قهرمانی استان وقهرمانی کشور را تجربه کرده اند. و سعی کردند سایر ورزشهایی همچون دوچرخه سواری ، سنگنوردی ، دو میدانی و ورزشهای رزمی را باجدیت دنبال کنند. وسرانجام براي اولين بار در ايران بوجين كان دوجو نين جوتسو (نينجا ) توسط استاد اكبر فرجي در زمستان 1369 در شهر كرج تأسيس شد. در آغاز كار به دليل ناشناخته بودن در ميان ورزشكاران و ورزش دوستان ،مشكلات فراواني داشت . همچنين بخاطر اينكه اين ورزش از ابزار و سلاحهاي متعددي در امر آموزش استفاده مي‌كند براي اكثريت ذهنيت غربيي به وجود آورده بود. ولي با ياري خداوند متعال و زحمات گرانقدر كانچو اکبر فرجي اين رشته نوين و جذاب توانسته جايگاه خود را در ميان ساير رشته ها پيدا كند . کانچو فرجی چندین کتاب به تالیف رسانده اند که می توان ( نینجوتسو درایران - نینجا ازاسطوره تا حقیقت - رازهای یک نینجا - نین جوتسو را بشناسید، آنچه از استاد نینجا سوال میکنید - سلاحهای مخوف نینجوتسو - نینجا روح تسخیر ناپزیر - مراحل آزمون درجات نین جوتسو ، کونوایچی زنان نینجا دل سیاه دشمنان نینجا وصد ها جزوه ومقاله که در روزنامها ومجلات رزمی ایرانی وخارجی به چاب رسیده است را نام برد. پندی از: استاد کانچو اکبر فرجی هرگز به خود و دیگران دروغ نگویید و با اطمینان و آرامش در دوجو قدم بردارید. کارهایتان را برای روح انجام دهید نه تنها برای سود و زیان اگر با خدا باشید و راستی پیشه کنید دل هرگز دروغ نخواهد گفت جریان آب هرگز به عقب بر نمیگردد،همین لحظه هم هرگز به عقب بر نمیگردد. قدر جوانی و سلامتی خود را بدانید دیروز ، دیروز بود و امروز امروز است! نگذارید لحظه ها به سادگی از کنار شما نینجاها عبور کنند. وقایع خوب و بد پس از وقوع برگشت ناپذیر هستند،پس ذهن خود را بیهوده خراب نکنید...
کانچو فرجی بنیانگذار و رئیس سبک نین جوتسو(نینجا) در ایران
استاد اکبر فرجی متولدشهر تهران یکی از اساتید برجسته هنر های رزمی در کشورمان ایران میباشد.وی از سال 1351 ورزش رزمی را با هنر کاراته و کونگ فو آن زمان در کنار شناقهرمانی آغاز کردند.وی در دوران کودکی چندین دوره قهرمانی استان وقهرمانی کشور را تجربه کرده و سعی کردند سایر ورزشهایی همچون دوچرخه سواری،سنگنوردی،دومیدانی و ورزشهای رزمی را با جدیت دنبال میکنند.و هم اکنون "موسس بوجینکان دوجو نینجا" در ایران هستند و "مربی شنا" و "پاراگلایدر" می باشند.کانچو فرجی چندین کتاب به تالیف رساندن که از آنان میتوان به "نینجوتسو در ایران"،"نینجا از اسطوره تا حقیقت"،"رازهای یک نینجا"،"نینجتسو را بشناسید"،"آنچه از استاد نینجا سوال میکنید"،"نینجا روح تسخیر ناپذیر"،"مراحل آزمون درجات نینجوتسو"،"کونوایچی زنان نینجا"،"دل سیاه دشمنان"، و صدها جزوه و مقاله که در روزنامه ها و مجلات رزمی ایرانی و خارجی به چاپ رسیده است را نام برد.